Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Hokuto Kenjin
Hokuto Kenjin
Academy Student

Mizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 Empty Re: Mizukage vreme je da rascistimo stvari!!!

Fri 13 Apr 2012, 21:04
Health:730
Energy:940
Chakra:670

Mizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 Scaled.php?server=594&filename=eeeeeeeeeeeeeee

Stvaram vruco tle ispod mene i Hao Asakure, tako da nam tvoj led nista ne moze... Sad Hao napadni ga necim jakim!
Anonymous
Gost
Guest

Mizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 Empty Re: Mizukage vreme je da rascistimo stvari!!!

Fri 13 Apr 2012, 21:09
H390
E405
C210
Mizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 Scaled.php?server=688&filename=asakurafamilykatana
Ahh hokage san moja mana je to sto sam close fighter i imacu problema !
(dmg150)
Sengetsu Fuyutama
Sengetsu Fuyutama
Academy Student

Fri 13 Apr 2012, 21:14
Health:850
Energy:910
Chakra:1000
Shamehada chakra: 350

svaki potez damage +140
chakra -170 na ice tehnike

Cim izadjes iz kruga ceka te ovo!
Mizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 6-5

Tako da si pauziran ako se odlucis za tako nesto!!

A sada ja napadam!

Vreme je da vas ubijem, posto vidim da nisi voljan da mi das mapu, nema veze, pronaci cu mog brata onda!

Mizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 4-5
Kako trosim 0 chakre za ovaj napad, mogu koristiti moju inteligenciju i da nacinim da je napad 10 puta jaci... sto znaci 0 x 10 = 0 ....

Primate 1000! damage ovom tehnikom!!!!!! Da vas vidim sad Hahahaha!
Hokuto Kenjin
Hokuto Kenjin
Academy Student

Fri 13 Apr 2012, 21:18
Chakra:170

AaAAaaaaaaa.. ne mogu da verujem, tako jaki napad izvodis bez ikakvog rizika, sada vidim kako te dobro sluzi inteligencija

Mizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 1501

Ovim blokiram tvoj napad!!! ali i tako prosirujem moje polje, tako da sada smemo da se krecemo bez ikakvog rizika!!!
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Fri 13 Apr 2012, 21:29
Health:(420/1000)+150
Energy:(430/1000)+150-20
Chakra:(450/1000)+150

Hokage ostali ste bez cakre, sta ce mo sada... Ja cu odmah prrogutati ti pilule, kako bih vam dao malo vremena da se rregenerisete i cakru i telo...

Mizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 306

A sada Mizukagea gadjam sa dva kunaija...

Mizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 Kunai_10
K.
K.
Jounin

Fri 13 Apr 2012, 21:32
Hmmm....Vreme je da i ja upadnem
Mizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 Health11 Health:
Mizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 Left_bar_bleueMizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 Fg11Mizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 Empty_bar_bleueMizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 Right_bar_bleue (400/1000)
Mizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 Energy10 Energy:
Mizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 Left_bar_bleueMizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 Fg13Mizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 Empty_bar_bleueMizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 Right_bar_bleue (400/1000)
Mizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 Chakra10 Chakra:
Mizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 Left_bar_bleueMizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 Fg12Mizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 Empty_bar_bleueMizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 Right_bar_bleue (555/1000)-5-20

Prizivam ovu lutku
Mizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 Jtrli

I na nju cu prikaciti dodatnih 10 chakra stringsa , ali nece mi trositi vise chakre zbog kontrole
Mizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 Gjfgjf
I zatim napadam sa
Mizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 Fasjyj
(Damage:190)
Sengetsu Fuyutama
Sengetsu Fuyutama
Academy Student

Fri 13 Apr 2012, 21:38
Health:840

svaki potez damage +170
chakra -200 na ice tehnike

Mizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 9-4

Pravim oklop tako da primam samo 10 damage od zvuka!

Zatim radim ovo x10!!

Mizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 4-5

Damage je 1000!! snalazite se Very Happy
Hokuto Kenjin
Hokuto Kenjin
Academy Student

Fri 13 Apr 2012, 21:45
Chakra:520

rhhh, previse je mocan! Zadrzavajte ga dok ne napunim chakru!
Uzimam ove 3
Mizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 306

a zatim...
Mizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 Scaled.php?server=854&filename=ddddddddddnz
K.
K.
Jounin

Fri 13 Apr 2012, 22:12
Izgleda da cu ja morati da nas odbranim od tog napada
Mizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 Left_bar_bleueMizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 Fg11Mizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 Empty_bar_bleueMizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 Right_bar_bleue (400/1000)
Mizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 Left_bar_bleueMizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 Fg13Mizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 Empty_bar_bleueMizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 Right_bar_bleue (400/1000)
Mizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 Left_bar_bleueMizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 Fg12Mizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 Empty_bar_bleueMizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 Right_bar_bleue (530/1000)-30-155-5
Prizivam ovu lutku
Mizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 Scaled.php?server=4&filename=turtlepupet
A zatim ulazim u nju i radim
Mizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 Yhdfh
Da bi blokirao 520 damage , to za mene kosta 155 chakre
(Lutka sa 450 health i 80 defence ce primiti ostatak napada)
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Fri 13 Apr 2012, 22:30
Health:(570/1000)
Energy:(560/1000)-100
Chakra:(600/1000)

Odlicno K. Uspeo si da nas odbranis... A sada ja napadam cuvaj se Mizukage... Bacam 10 flash bombi na Mizukagea... Sada ces biti zaslepljen i bazuiran 2 poteza... Mizukage...

Mizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 102
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Fri 13 Apr 2012, 22:36
Sta se ovo desava zasto naapadate Mizukagea selo MAgle nije nista krivo ?
Sengetsu Fuyutama
Sengetsu Fuyutama
Academy Student

Fri 13 Apr 2012, 22:37

svaki potez damage +200
chakra -230 na ice tehnike

NE MOZETE ME ZAUSTAVITI!! tako sam besan!!

Hokuto! Zar se krijes iza slabasnih ninji!!!!!?

Mizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 5-5>> stvaram barijeru klonova, tako da mi tvoj napad bombama ne moze nista!!

A sada!

Mizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 6-5>> Zaledjujem tvoje lutke K. tako da ne mozes da ih koristis vise!! Hahahaha

I sada!!
Mizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 4-5>> damage je 300 x 10 = 3000!!!

Da vidim kako cete da se odbranite od damage koji vam sledi!! Hahahahahahahaha!!
Hokuto Kenjin
Hokuto Kenjin
Academy Student

Fri 13 Apr 2012, 22:58
Health:80
Energy:1090
Chakra:20

Rhhh.. svaka cast Mizukage... Sa ovakvom moci skrolovi ti nisu ni potrebni... ne znam sto si se uopste spetljao s ovim..nije ti trebalo..a sada!

Mizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 Scaled.php?server=19&filename=hokutostit

Ulazim u moj poslednji mod!!!

a sada!

Mizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 Scaled.php?server=210&filename=aaaaaaaaaaaaaaaaaaf

u isto vreme radim i ovo!!

Mizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 1202

Tako da blokiram 1800 damage....

Stajem ispred napad, kako nikoga ne bi povredio sem mene.. a zbog mog velikog defenca ostaje mi dosta health da prezivim...

Ali tu nije kraj!!! Velika kolicina vode ide ka tebi sada jer sam stopio mnogo snega, takodje sada je ceo teren moze se reci pod vodom, a ne pod snegom, jer voda sada dominira ...
K.
K.
Jounin

Fri 13 Apr 2012, 23:01
Mizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 Left_bar_bleueMizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 Fg12Mizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 Empty_bar_bleueMizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 Right_bar_bleue (350/1000)-20
Otkacinjem chakra threads od kornjace i ponovo ih zakacinjem za eksplozivnu lutku oko koje se sada led otopio , ona velikom brzinom krece ka tebi i napada sa
Mizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 Eqweq
Prikacinjem threads tako da je damage 110
Sengetsu Fuyutama
Sengetsu Fuyutama
Academy Student

Fri 13 Apr 2012, 23:08

svaki potez damage +210
chakra -240 na ice tehnike

Heh, tako ste jadni....

Ocekivao sam vise od vas... A sada je kraj...

Mizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 10-3

Radim ovu tehniku sve dok ne zaledim i poslednju kap vode.... a kako ste svi bili natopljeni vodom.. Svi se automacki ledite.... tako da tvoja lutka K. koja je pocela da se topi je ponovo zaledjena a napad je blokiran...

Mizukage prilazi Hokageu noseci kunai
Mizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 Oruzje11

A sada mi reci gde je mapa inace cu ubiti svakog koga sam sada zaledio!!!
Hokuto Kenjin
Hokuto Kenjin
Academy Student

Fri 13 Apr 2012, 23:11
Rhhhh .. ok recicu ti ali nemoj da ih diras!! Ubi samo mene! Mapu sam dao Kazekageu na cuvanje... Nije ti ovo trebalo Fuyutama.... Nadam se da ces se dozvati pameti!

Jos nesto zelim da ti kazem! ..... ono st..khaa..a..a
Sengetsu Fuyutama
Sengetsu Fuyutama
Academy Student

Fri 13 Apr 2012, 23:13

Mizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 Oruzje11

Ne mogu vise da te slusam!!!

Mizukage ubija Hokagea....

Idem sada odavde... Moram da razjasnim neke stvari sa Raikageom! Shadow!! ti vodi selo dok me nema!
A vi ostali, bicete zaledjeni sve dok vam neko ne pomogne... ili dok ne umrete od hladnoce....

...Sengetsu okrece ledje i odlazi..
Anonymous
Gost
Guest

Fri 13 Apr 2012, 23:34
Health:
(700/1000)
Energy:
(700/1000)
Chakra:
(640/1000)

Ahh sta se ovde desilo ?
momci
Mizukage vreme je da rascistimo stvari!!! - Page 2 403
od jedan put tobi se pretvara u vatru (zapaljuje se)
i led polako pocinje oko njega da se tobi
Aaaa idemo !!
(svi se polako odledjavaju jer sam ulozio duplo chakre i vatra je mng veca oko mene i led se brze topi)
Anonymous
Gost
Guest

Sat 14 Apr 2012, 00:09
Zakasnio sam na glavni dio Sad
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Sat 14 Apr 2012, 08:35
Mizukage-San potrudicu se da selo bude sigurno !
Anonymous
Gost
Guest

Sat 14 Apr 2012, 10:12
Shadow kako mozes i dalje da mu sluzis kako ne shvatas da on kuje zaveru !
K.
K.
Jounin

Sat 14 Apr 2012, 10:26
Pa pusti ga vidis da je pglu...Ali ima dobru ideju , neka cuva selo kada vec nije dovoljno jak da se bori
Anonymous
Gost
Guest

Sat 14 Apr 2012, 10:30
K. kako kazes a sada momci imam neka posla da uradim
Hao samo nestaje
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Sat 14 Apr 2012, 14:28
Tobi u poslednjem trenutku si dosao, da nas nisi odledio umrli bi od hladnoce...
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Sat 14 Apr 2012, 15:20
Ja nisam priglup vi ste ovo je moje selo i moram da vodim racuna o njemu ne znam kakv je Mizukage ali ja moram da ga slusam !
Sponsored content

Back to top