Kancelarija Kisai Yokubija sestog Kazekagea
- Sabaku No NaotoAcademy Student
Re: Kancelarija Kisai Yokubija sestog Kazekagea
(Pitat cu Admine, ali i mislio sam da cu dobiti te elemente cim za to dođe vrijeme, uglavnom vidjet cu)
- GostGuest
Imam da vam dam nesto idu vrlo teska vremena ovo ce vam trebati.Ovo koristite samo ako budete u kriticnoj situaciji jer sam ovo tesko nabavio od Heia koji ima tu sposobnost da seal chakru.
Svima sam nabavio po jednu tabletu
Tako svima vama dajem po jednu ovu tabletu. Iskoristite je mudro.Mozete je odmah progutati jer ce se rastvoriti tek kada chakra u njoj padne na 0.Jer ako odmah progutate bicete u prednosti.
Uz to reci cu vam nesto.Ali to mora da bude tajna niko ne sme da zna za to. Kada progutate ovu tabletu genjutsu bilo kojeg levela nece delovati na vas.Razlog zato sto u sebi cete imati dva izvora chakre koji su nezavisni. Ako vas neko uhvati chakra koja je velika u piluli direktno ce je razbiti.
Ne odajte ovu tajnu nikom u vezi genjutsua jer moze vas kostati zivota a i bicete u velikoj prednosti ako ostali misle da genjutsu radi na vas.
Chakra:1000
- Satoshi NaraSpecial Jounin
http://ninjawayserbia.rpg-naruto.com/t4807-satoshi-vs-rokubi#82232 a sto se tice onoga..nakon 3 dana dok se moj Byakugan uklopi u novo tijeo pomocicu vam...a ja vas molim ako mozete da mi pomognete oko demona da dobijem xp i creator i postanem 50 lvl da polazem jonnin ispit
- Trafalgar LawAcademy Student
- GostGuest
- GostGuest
Vazno obavestenje!!!
Ima nesto sto svima mora da kazem. Poceo je rat. Tsuchikage Andaime je proglasio treci shinobi rat svim selima!!!
Ne znamo kada ce tacno poceti rat ali svi se moramo spremiti...Ovo je rat da se zastite demoni! Skrolovi sela peska i wood release korisnik Sabaku! Jer Tsuchikage planira da napravi rinengan!
Ovo je rat da se zaustave Andaime i Sengetsu koji su izdali sela!
Nece biti lako, nijedan rat nije lak zato ako zelite da zivite i prezivite morate da ojacate!!!
Ja sada moram da idem na sastanak da se svi dogovorimo kako cemo i sta cemo!
Sabaku za tebe su teska vremena!Sutra ides na chunin ispite (prijavi se danas). Ali bice tesko jer neprijatelj i tebe zeli zato Kaien ce te voditi na chunin ispite, chunin ispite moras da polozis jer moras da ojacas do pocetka rata moras postati rank Jounin!
Law ti ostani u selu sa Satoshija i brinite u selu stitite ga isto imate zadatak da napravite spiskove i kolicinu oruzja i tipove i ostale zalihe koje ce biti potrebno selu peska...
Satoshi ne brini pozajmicu ti te pare
- GostGuest
- GostGuest
- Spoiler:
- Kisai (ima naj teze borbe pa bi mu ovo trebalo)
1.30 kunai nozeva na kojima su tagove
2.30 kunai a da su na njima smoke bombe
3.10 flash bombi
4.soldier pill 5 kom. da mu vraca chakru helt i energy
- Spoiler:
- Kaien (imace teske borbe jel ipak je on najaci posle kisai)
1.20 kunai nozeva na kojim su tagovi
2.20 kunia a da su na njima skome bomb
3.5 flash bombi
4.soldier pill 5 kom. da mu vraca chakru helt i energy
- Spoiler:
- Sabaku No Noato (njega moram stiti pa njemu nisu potrebni neki itemi)
1.Trebace mu ovo () da nam moze dati siglan ako je u opsnosti
2.Potrebne su mu flash bombe 10 kom. da moze da stunje nekoga ko krene za njim kad pocne da bjezi
I 3 Multi skrola da sve ovo stavite u njih (lawe ja mislim da meni i tebi nista ne treba jel ce mo ostati da stitimo selo...i ako zatreba oticemo tamo)da cujem tvoje prijedloge
- YamamotoAdministrator
- GostGuest
Pa Sabaku da krenemo...
Ovako nije bitno , njima kunai i ostale stvari nista ne mogu , inace i ne znamo pored svih elementa , medical skillova,puppet moci i senzor koje jos imaju , videli smo da je Ritachi imao Bukujutsu sto znaci da sledeci mozda bude imao moci od neke druge velike ninje ili slicno....
Kazekage's Spoiler
- Spoiler:
-Kazekage kao najjaca ninja treba imati dosta itema , Kazekage najbitnije odavde vam je Chakra blade i Soldier Pills kao i Lion Headed Kannon , to ce vam trebati da bi zastiltili razne stvari , nadam se da ce cak i nekada biti od velike koristi, ja radim na novoj veoma jakoj Aburame tehnikoj koja moze svasta sacuvati i bice od velike pomoci....
x30
(Veoma korisno)
x2 (Ovo ce trebati skoro svima)
x2 (Takodje dobro oruzje)
Dosta soldier pills , svima po 7 (dovoljno je jer ako se sretenemo mozemo davati jedni drugima pilule i slicno)
x2
Kaien's Spoiler
- Spoiler:
Kaien ima svoje summoning maceve i senzor sposobnosti tako da itemi mu uvek mogu dobro doci tako da
x7
Kunai i shurikeni 30 takodje i sta pozelis ,takodje videcu napravicu neki item ili tehniku koja ce svima dosta pomagati u borbama
[size=18]Sabaku'Spoiler
- Spoiler:
Posto Andaime-u treba wood korisnik i Sabaku je njegova meta , ako ikada dodjes u priliku da si u opasnosti , bezi sabaku i tu ce ti pomoci mnogo itema i slicno ,
Znaci mnogo smoke bombi, flash bombi , tehnike za mali level koji stunuju ili daju probleme protivniku , ti napisi sta zelis....
Satoshi i ja cuvacemo selo , nadam se da je ovo sve ok !
- GostGuest
http://ninjawayserbia.rpg-naruto.com/t3993-secret-room
hocu da upotrebis byakugan i da mi potvrdis sta je unutra. Trebalo bi da je Schichibi ali nikad se ne zna.
Ukoliko je Shichibi onda je dobro.Ja kao Kazekage imam Shichiseiken a ono je Kohuo no Johei sto znaci da ce nam njegoca chakra i ostalo dobro doci u ratu.
Pogledaj da li je Schichibi unutra stvarno ako jeste zapocecu pripreme sa njim da ojacamo nase snage.
- GostGuest
Sabaku je otet...Nisam mogao da ga sacuvam nikako...Suvise su jaki bili nisam imao sanse protiv njih...Svih cetvoro Alcayonsa je bilo jedva sam preziveo nazalost Sabaku je otet i ninja iz sela stene po imenu Abel je mrtav dok je pokusavao da se suprostavi...
Evo celokupnog izvestaja! Izvini Kisai ali nisam mogao nista da uradim suvise sam slab bio....
- Spoiler:
- Zack Homura wrote:Odjednom dok Sabaku putuje sumom presrece ga Zack sa ostalom grupom svojih ninji...
Sabaku imas ono sto treba Andaiemu zato podji sa nama!Kaien Shuuhei wrote:E vala necete!!!
(Kaien odjednom izlece iz obliznjeg drveta)
Kazekage me je postavio da cuvam Sabakua jer je mislio da do ovoga moze dodji!
Sabaku dodji iza mene pokusacemo da pobegnemo odavde!Zack Homura wrote:Zar stvarno mislis da mozes da pobegnes od nas cetvoro Alcayonsa!!! Nemas sanse protiv bilo koga od nas a kamoli protiv cetri nas!!!Kaien Shuuhei wrote:Health:820
Energy:890
Chakra:940
Probacu ali ne smem da predam Sabakua!!!
Haaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!Zack Homura wrote:[b]Ja samo stavljam ruku i blokiram tvoj napad!
A sada damage je 500 ispaljujemo svi cetvoro ovo u tebe damage je 2000!!!Kaien Shuuhei wrote:Health:820
Chakra:910
Uzimam Sabakua i bezimo sto dalje od napada!!!Abel Nightroad wrote:E pa necete! Mozda sam najslabiji ninja na forumu ali necu dopustiti da nekog povredite Kaiene i Sabaku bezite ja cu oh zadrzati!Kaien Shuuhei wrote:Abele! Nisam znao da si i ti ovde! Sta pricas to... Uzmi ti Sabakua i bezite ja cu ih zadrzati!Zack Homura wrote:Hahahah ti si Abele najslabiji ninja ikada ti nemozes nikog da porazis hahahaha!!!
Gde mislite da pobegnete!!! Koristim moju brzinu 500 i zagarantovan potez jedan zbog brzine i Kaiena napadam ovim ne moze da izbegne a 250 damage mu je zagarantovan!!!Abel Nightroad wrote:Neeeeeeee!!! Mozda nisam jak da vas porazim ali zaustavicu vas!!!!
Brzo se stvaram ispred Kaiena i Sabakua i ja primam stun!!!
Kaiene i Sabaku bezite!!! Mozda sam uvek bio slab i polagao 8 put chunin ispite i uvek padao jer nisam jak da prodjem ali svakom dodje vreme da nekad uradi neko veliko delo a moje vreme je doslo! Pokusacu da vam dam prednost da pobegnete!
U momentu kada si me dotakao da mi postavis stun!Imao sam poseban napad koji sam uvek cuvao za moju smrt ako me neko ubije da barem i protivnik umre samnom jer sam suvise slab da se drugacije odbranim! Na sebi imam 100 eksplodirajucih kartica i ukupno nanose 1000 damage kako si me dotakao aktiviram ih i eksplodira sve oko i ja zajedno sa njim!!!
Zbogom prijatelji moji videcemo se opet. Zelim da kazete svima sta sam uradio i da sam na kraju sam ipak probao da ucinim bilo sta iako sam uvek bio slab da bi ste vi pobegli!
Eksplozija je toliko velika da svima nanosi 1000 damage i veliki dim se stvara tako da Kaiene mozes da pobegnes!!!
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Zack Homura wrote:Sta! Prokletstvo!!!!!!!!!!!Kaien Shuuhei wrote:Ne Abele sto si to uradio mogli smo svi da se izvucemo!!!!!
Neeeeee nazalost kasno je izgleda za njega ne brini svi ce znati sta si uradio!
Uzimam sabakua i bezimo sto dalje daleko daleko!!!!
Radim opciju putovanje tako da ne mozete da me nadjete znam da imate sensor sposobnosti i da me mozete naci ali u zavosnosti koliko imam putovanje toliko poteza morate da koristite sensor ako zelite da nas nadjete a za to vreme mi cemo biti daleko.....
Daj boze da padne 5 ili 6NNW Game wrote:Član 'Kaien Shuuhei' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija
'Putovanje' :
Zack Homura wrote:Izgleda da nisi dovoljno brz da pobegnes nama nas je cetvoro tako da cemo te lako naci a ti si samo dva posta (dva kilometra) daleko od nas! Lako cemo e naci hahahaha!!!
Svi cetvoro radimo sensor dovoljno je da bude x1 uspeh i nas si!!!NNW Game wrote:Član 'Zack Homura' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija
'Saznaj rezlutat' :
Zack Homura wrote:Nasli smo te! Zar si mislio da mozes da pobegnes...Onaj slabic Abel je umreo kao kukavica! A sada ces i ti tako ako ne predas Sabakua!Kaien Shuuhei wrote:Health:820
Chakra:820
Brzo pozivam pticu i ja i Sabaku skacemo na nju i bezimo!!!Zack Homura wrote:Mislis da mozes da nam pobegnes mi imamo Bukujutsu tako da ga aktiviramo i mozemo da levitiramo!
Sada idemo za tobom leteci i radimo ovo svi!!!
Damage je 800 ukpno od svih 3200 damage koji ide tebi i Sabakuu tako da sa sve pticu padate dole velikom brzinom i zarijate se u zemlju od jacine udarca!!!
Svi koristimo zagarantovan potez zbog brzine tako da je ovaj napad NEIZBEZAN jer ne mozes od svih 4 izbegnuti sve ovo!
Ali necete da umrete samo padate dole i svima ostaje po samo 1 health i stunovani ste od jacine udarca!!!Kaien Shuuhei wrote:Neeee.... Celo telo mi je slomljeno ne mogu da se pomeram... Izgleda da sam slab da ih svu cetvoricu porazim cak je i Kazekage jedva porazio jednog i to smo mu mi pomagali!!!Zack Homura wrote:
Dolazimo kod Sabakua i uzimamo ga
Zatim Kaiena udaram pesnicom i onesvescava se lezace tu....
Sabaku idemo!!! (Svi zajedno nestajemo sa Sabakua)
- GostGuest