Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kancelarija Kisai Yokubija sestog Kazekagea

+7
P.
Peda Carski.
Yamamoto
Sabaku No Naoto
Hisashi Namikaze
Trafalgar Law
Satoshi Nara
11 posters
Go down
Sabaku No Naoto
Sabaku No Naoto
Academy Student

Kancelarija Kisai Yokubija sestog Kazekagea - Page 3 Empty Re: Kancelarija Kisai Yokubija sestog Kazekagea

Wed 09 May 2012, 14:20
Uredu Kazekage necu izlaziti kao sto sam i rekao...

(Pitat cu Admine, ali i mislio sam da cu dobiti te elemente cim za to dođe vrijeme, uglavnom vidjet cu)
Anonymous
Gost
Guest

Kancelarija Kisai Yokubija sestog Kazekagea - Page 3 Empty Re: Kancelarija Kisai Yokubija sestog Kazekagea

Wed 09 May 2012, 21:48
Kaiene, Satoshi, Lawe i Sabaku dodjite ovde...

Imam da vam dam nesto idu vrlo teska vremena ovo ce vam trebati.Ovo koristite samo ako budete u kriticnoj situaciji jer sam ovo tesko nabavio od Heia koji ima tu sposobnost da seal chakru.
Svima sam nabavio po jednu tabletu

Tako svima vama dajem po jednu ovu tabletu. Iskoristite je mudro.Mozete je odmah progutati jer ce se rastvoriti tek kada chakra u njoj padne na 0.Jer ako odmah progutate bicete u prednosti.

Uz to reci cu vam nesto.Ali to mora da bude tajna niko ne sme da zna za to. Kada progutate ovu tabletu genjutsu bilo kojeg levela nece delovati na vas.Razlog zato sto u sebi cete imati dva izvora chakre koji su nezavisni. Ako vas neko uhvati chakra koja je velika u piluli direktno ce je razbiti.
Ne odajte ovu tajnu nikom u vezi genjutsua jer moze vas kostati zivota a i bicete u velikoj prednosti ako ostali misle da genjutsu radi na vas.

Kancelarija Kisai Yokubija sestog Kazekagea - Page 3 ChakrapillsChakra:1000

Last edited by Kisai Yokubi on Wed 09 May 2012, 21:54; edited 1 time in total
Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Wed 09 May 2012, 21:54
AA kako je mocno..definitivno jednog ce mo dana biti najace ninje..upravo sam vidio ono za oruzije i bas zelim da kreiram neko..hmm uredu idem da narucim i da mi kazekage napravi i uzecu ove pilule i stavit u spisak
Sabaku No Naoto
Sabaku No Naoto
Academy Student

Wed 09 May 2012, 22:03
Znaci dobili smo po jednu pilulu, ali ona prestaje da djeluje nakon jedne borbe od vremena kada se aktivira (tj. kada prvobitna chakra padne na 0). Tako isto i sa Genjutsuom?
Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Wed 09 May 2012, 22:15
Kazekage dali bi mogli da mi pomogne oko borbe sa demonom...ako mozete
http://ninjawayserbia.rpg-naruto.com/t4807-satoshi-vs-rokubi#82232 a sto se tice onoga..nakon 3 dana dok se moj Byakugan uklopi u novo tijeo pomocicu vam...a ja vas molim ako mozete da mi pomognete oko demona da dobijem xp i creator i postanem 50 lvl da polazem jonnin ispit
Trafalgar Law
Trafalgar Law
Academy Student

Wed 09 May 2012, 22:35
Kazekage, hvala vam mnogo , previse ste nam pomogli Smile
Anonymous
Gost
Guest

Wed 09 May 2012, 22:38
Kada progutate pilulu bice u vama sa chakrom.Mozete je koristiti sve dok ne potrosite chakru u njoj a tada ona ce nestati. Za razbijanje genjutsua dovoljno je i 10 chakre da ostane u njoj. Tako da bicete sigurni sve dok u njoj imate chakru.
Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Thu 10 May 2012, 10:15
Ima li neko savjet kako da skupim 20.000 ili 30.000 hiljda Royo-a ili neka dora misija ako neko ima odgovor mzamolio bi da mi kaze?
Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Thu 10 May 2012, 18:53
Kazekage zelio bi da vas obavjestim da sam postao Jonnin..i ako mogu da pozajmim iz banke 30.000 pa cu vratiti kad budem imao...ako mogu?
Anonymous
Gost
Guest

Fri 11 May 2012, 09:24

Vazno obavestenje!!!

Ima nesto sto svima mora da kazem. Poceo je rat. Tsuchikage Andaime je proglasio treci shinobi rat svim selima!!!

Ne znamo kada ce tacno poceti rat ali svi se moramo spremiti...Ovo je rat da se zastite demoni! Skrolovi sela peska i wood release korisnik Sabaku! Jer Tsuchikage planira da napravi rinengan!
Ovo je rat da se zaustave Andaime i Sengetsu koji su izdali sela!

Nece biti lako, nijedan rat nije lak zato ako zelite da zivite i prezivite morate da ojacate!!!

Ja sada moram da idem na sastanak da se svi dogovorimo kako cemo i sta cemo!

Sabaku za tebe su teska vremena!Sutra ides na chunin ispite (prijavi se danas). Ali bice tesko jer neprijatelj i tebe zeli zato Kaien ce te voditi na chunin ispite, chunin ispite moras da polozis jer moras da ojacas do pocetka rata moras postati rank Jounin!

Law ti ostani u selu sa Satoshija i brinite u selu stitite ga isto imate zadatak da napravite spiskove i kolicinu oruzja i tipove i ostale zalihe koje ce biti potrebno selu peska...

Satoshi ne brini pozajmicu ti te pare

Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Fri 11 May 2012, 09:33
Pa ako mozete vi nam pozajmite...10.000 hiljada ili vise da kupimo oruzije i gigant skrolove da se spremimi i napunimo ih...mozda bi bilo to uredu.. (ili da samo kazemo adminu u narucivanje da novac oduzmu vama) za oruzije
Sabaku No Naoto
Sabaku No Naoto
Academy Student

Fri 11 May 2012, 11:01
Uradit cu kako ste rekli Kazekage, prijaviti cu se na chunin ispit i poslije toga pokusati sto prije ojacati...
Anonymous
Gost
Guest

Fri 11 May 2012, 12:20
Ovaj rat cu vecim delom ja finansirati jer selo peska kao i ja ima najveci budzet a i ja sam zaduzen za "glavnog vodju" tako da ako narudjujete nesto uzimajte moje pare.
Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Fri 11 May 2012, 12:24
OK odo da narucim agove i kunaie i par gigant skrolova jeli to ok? (na tvoj racun)
Anonymous
Gost
Guest

Fri 11 May 2012, 12:34
Ako naruci nesto ali prvo ti i Law sastavite spisak otprilike za ninje naseg sela i racunajte na borbe koje ce biti poteze i ostalo imate zadatak da osmislite tu strategiju kao i kolocinu itema i oruzja koja ce otrpilike trebati a onda narucite
Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Fri 11 May 2012, 12:50
Uredu Law.e evo prijedloga

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

I 3 Multi skrola da sve ovo stavite u njih (lawe ja mislim da meni i tebi nista ne treba jel ce mo ostati da stitimo selo...i ako zatreba oticemo tamo)da cujem tvoje prijedloge
Yamamoto
Yamamoto
Administrator

Fri 11 May 2012, 13:02
Veliki skrolovi su za vece levele 60 mislim rekao bih da to ne mozete da nosite jos ali proverite
Anonymous
Gost
Guest

Fri 11 May 2012, 13:05
U redu Kisai vodicu Sabakua na chunin ispite, postaracu se da prelazi ispite samostalno ali bicu uz njega uvek i pratiti ga u slucaju da ga neko ne napadne...

Pa Sabaku da krenemo...
Trafalgar Law
Trafalgar Law
Academy Student

Fri 11 May 2012, 14:19
Uredu Kazekage,Satoshi i ja , stiticemo selo!!!
Ovako nije bitno , njima kunai i ostale stvari nista ne mogu , inace i ne znamo pored svih elementa , medical skillova,puppet moci i senzor koje jos imaju , videli smo da je Ritachi imao Bukujutsu sto znaci da sledeci mozda bude imao moci od neke druge velike ninje ili slicno....

Kazekage's Spoiler
Spoiler:

Kaien's Spoiler
Spoiler:

[size=18]Sabaku'Spoiler
Spoiler:

Satoshi i ja cuvacemo selo , nadam se da je ovo sve ok !
Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Fri 11 May 2012, 21:45
Uredu ti to nabavi Lawe,a vi Kazekage recite sta ste trebali moj Byakugan je spreman mogu da ga koristim...recite sta treba?
Sabaku No Naoto
Sabaku No Naoto
Academy Student

Sat 12 May 2012, 10:15
Sve sam shvatio i sve mi je jasno, ali prvo odoh na ispit pa cu onda smisliti sta i kako trebam kupiti...
Anonymous
Gost
Guest

Sat 12 May 2012, 13:42
Odlicno Satoshi hocu da dodjes ovde

http://ninjawayserbia.rpg-naruto.com/t3993-secret-room

hocu da upotrebis byakugan i da mi potvrdis sta je unutra. Trebalo bi da je Schichibi ali nikad se ne zna.
Ukoliko je Shichibi onda je dobro.Ja kao Kazekage imam Shichiseiken a ono je Kohuo no Johei sto znaci da ce nam njegoca chakra i ostalo dobro doci u ratu.

Pogledaj da li je Schichibi unutra stvarno ako jeste zapocecu pripreme sa njim da ojacamo nase snage.
Anonymous
Gost
Guest

Mon 14 May 2012, 14:05
Kisai!!!!!!!!

Sabaku je otet...Nisam mogao da ga sacuvam nikako...Suvise su jaki bili nisam imao sanse protiv njih...Svih cetvoro Alcayonsa je bilo jedva sam preziveo nazalost Sabaku je otet i ninja iz sela stene po imenu Abel je mrtav dok je pokusavao da se suprostavi...

Evo celokupnog izvestaja! Izvini Kisai ali nisam mogao nista da uradim suvise sam slab bio....

Spoiler:
Anonymous
Gost
Guest

Mon 14 May 2012, 15:15
Sta!!!! To je nemoguce... Nije tvoja greska dao si sve od sebe nisi imao sanse protiv njih...Ovo nije dobro Sabaku je otet!
Trafalgar Law
Trafalgar Law
Academy Student

Tue 15 May 2012, 00:27
Kazekage Kisai , vidim dogovorili ste se oko toga , ko ce se udruziti i ko ce ici da spasava Sabakua , izgleda da smo to Konsai , Kaien i ja. Samo zelim da vam kazem da cemo Kaien i ja dati sve od sebe da spasemo Sabakua i da ga izvucemo iz ruku zla!!!
Sponsored content

Back to top