Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kancelarija Kisai Yokubija sestog Kazekagea

+7
P.
Peda Carski.
Yamamoto
Sabaku No Naoto
Hisashi Namikaze
Trafalgar Law
Satoshi Nara
11 posters
Go down
Anonymous
Gost
Guest

Kancelarija Kisai Yokubija sestog Kazekagea - Page 4 Empty Re: Kancelarija Kisai Yokubija sestog Kazekagea

Tue 15 May 2012, 10:00
Da Law mi cemo ici i spasicemo Sabakua videces!!!
Anonymous
Gost
Guest

Kancelarija Kisai Yokubija sestog Kazekagea - Page 4 Empty Re: Kancelarija Kisai Yokubija sestog Kazekagea

Tue 15 May 2012, 11:11

Pa vreme je da krenete idite ispred sela u temu tamo cemo sve uraditi...

Od sada imate jos jednog demona za trening a to je Schicibi mozete se sa oba boriti jednom dnevno...
Trafalgar Law
Trafalgar Law
Academy Student

Tue 15 May 2012, 11:27
Da , video sam , obavicu ta dva treninga pred polazak , zelim da kreiram jos nesto a fali mi jos samo malo da to ostvarim Very Happy
Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Wed 16 May 2012, 17:04
Kazekage dali bi mogao da od sela posudim 40,000 royoa da kupim tehnike ako mogu i da mi admini dodaju jel mi zbilja trebaju kako pocinje rat (molim vas)
Anonymous
Gost
Guest

Fri 25 May 2012, 21:13
Peda Carski dodji ovde posto si nov clan sela predstavi se i kazi kakav ninja zelis da budes
Peda Carski.
Peda Carski.
Academy Student

Fri 25 May 2012, 21:15
Sta oces ti od mene a?
Anonymous
Gost
Guest

Fri 25 May 2012, 21:16
Znas li ti sa kim pricas!? Ja sam Kisai Yokubi sesti Kazekage. Ja sam vodja ovog sela i svi odgovarate za mene i ja za vas!

Sada se smiri i odgovori na moja pitanja ako zelis biti clan ovog sela kao i uzoran ninja!
Peda Carski.
Peda Carski.
Academy Student

Fri 25 May 2012, 21:17
Ja sam Peda Carski i dosao sam da treniram da bi mogao jednog dana da porazim zlog coveka po imenu Pera Milinder...

Inace moja moj lezi u surovoj snazi moga tela mogu svakom da udarim samar i on ce umreti!
Anonymous
Gost
Guest

Fri 25 May 2012, 21:22
Hehehe zanimljiv si ti... Ali ima jos mnogo da radis da bi mogao da porazis bilo koga.
Odabrao si pravo selo za to ovde se svi pomazemo medjusobno i treniramo tako da ces biti jak ninja!

Koliko vidim zelis da budes taijutsu master i izabrao si senosor sposobnosti odlicna kombinacija...

Inace poene bi mogao na snagu da stavljas...

Mogao bi bre da stavis neku "normalniju" sliku i potpis xD

to je to za sada slobodan si...
Peda Carski.
Peda Carski.
Academy Student

Fri 25 May 2012, 21:23
Sliku nemogu da menjam i potpis jer su to moje prave slike i obelezje PEDICANSTVA!
Anonymous
Gost
Guest

Fri 25 May 2012, 21:23
Dobro kako god to je tvoj izbor i ne zanima me Smile
Peda Carski.
Peda Carski.
Academy Student

Mon 28 May 2012, 14:52
Kazekage dosao sam da vam javim da sam prosao Jounin ispite i postao sam Jounin sela peska koji je spreman da u svojoj ful moci sluzi selu onako kako vi zapovedate!

I zelim da vam se zahvalim jer sam odusevljen kako vodite ovo selo i brinete o svakom ninji da postane jak, da nije bilo vas sada bi bio obican genin jos!

Tako da ovo nikada necu da vam zaboravim ako treba dacu zivot za vas!

Moj ninja put je zavrsen sada sam Jounin i od sada sam tu da verno sluzim ovom selu i da ojacam!

Anonymous
Gost
Guest

Mon 28 May 2012, 15:11
Polako Peda... To je moj posao i duznost da se pobrinem da svako u selu bude jak i dobro napreduje. To sleduje svakog clana ovog sela ne samo tebe.

Mozda si Jounin ali jos nisi dovoljno jak da bi bilo sta radis na svoju ruku i ucestvovao u neke jace borbe. Zato sada imas zadatak da jacas jos.

Kada sam postao Kazekage obecao sam svima da cu se postarati da budu jaki i ostalo sto sam i ispunio ali imace jos puno toga za sve vas ovo je samo pocetak! Very Happy

Peda Carski.
Peda Carski.
Academy Student

Wed 30 May 2012, 21:25
Kazekage mizukage shadow je napadnut mislim da treba da mu se pomogne jer je to nasa duznost kao alijansa
Anonymous
Gost
Guest

Wed 30 May 2012, 21:41
Ne nemoj to raditi... Shadow je izazvan za borbu za Mizukage titulu. U pitanju je njegova cast ako mu pomognes zauvek ce izgubiti svoju cast.

To je nesto sto sam mora da zavrsi...
Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Wed 30 May 2012, 21:41
slazem se pedo idemo da ga spasimo,al kako nemamo ulaz da udjemo...?
Peda Carski.
Peda Carski.
Academy Student

Wed 30 May 2012, 21:51
Ja necu! On je mizukage treba da brani svoju titulu kao sto Kazekage kaze... A ne da bude kukavica! Ako mu neko pomogne licno cu ga ubiti kasnije mislim Shadowa da mu skratim muke jer ce biti obescascen!
Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Wed 30 May 2012, 22:31
Ako hoces napadni me ovdje i sad..ja sam reko da cu da mu pomognem samo iz razloga jel ona nije to zasluzila da bude vise od njega od kako je dosao na forum on je u tom selu i bio mu je vjeran bio sam od od 3-4 mjeeseca posle otvaranja foruma i stvarno je tako (od kako je on dosao) tako da ako me zamoli da mu pomognem da vrati titulu pomocicu mu
Peda Carski.
Peda Carski.
Academy Student

Wed 30 May 2012, 22:52
Ja sam Aiko obecao da cu je ubiti jednog dana i hocu. Sto se tice toga medju nama...Aiko mogu da ubijem odmah sada odavde i da je zaustavim da se ne bori sa shadowa. Ali necu da potrosim taj jutsu koji sam joj postavio da spasim shadowa nego ako jednog dana dodje da me ubije ili kada budem ja isao nju da ubijem!
Anonymous
Gost
Guest

Thu 31 May 2012, 19:09
UZBINA SS RANKA!!!

Prvi ninja koji je dostupan neka se javi brzo ovde idemo na vaznu misiju S ranka!!!
Peda Carski.
Peda Carski.
Academy Student

Thu 31 May 2012, 19:14
Ja sam dostupan!!!! Sta je bilo!?
Anonymous
Gost
Guest

Thu 31 May 2012, 19:15
Nije da imam neki izbor ali mora brzo da radim! Povescu tebe!

(Nestajemo)
Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Thu 31 May 2012, 19:25
jel mogu i ja sa vama?
Anonymous
Gost
Guest

Thu 31 May 2012, 19:28
Da trebas nam polazi ovde

http://ninjawayserbia.rpg-naruto.com/t5153-gotovo-je-za-sve-nas#90652
P.
P.
ANBU

Thu 31 May 2012, 19:43
Ako je jos uvek potrebna pomoc i ja sam ovde ??
Sponsored content

Back to top