Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Anonymous
Gost
Guest

Tema za dogovaranje i slicno Empty Tema za dogovaranje i slicno

Sun 29 Apr 2012, 14:42
Ovde se mozemo dogovarati i ostalo sto treba

Tema za dogovaranje i slicno 24822022540210081990510

Anonymous
Gost
Guest

Tema za dogovaranje i slicno Empty Re: Tema za dogovaranje i slicno

Sun 29 Apr 2012, 14:46
Pravim jednog klona u koji ulazem 1000 chakre tako da ce imati on 1000 chakre

Health:100
Energy:/
Chakra:1000

Tema za dogovaranje i slicno Scaled.php?server=856&filename=mixedclone

Sada idi na sastanak Kagea!
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Sun 20 May 2012, 15:36
Kisai san dodjite do mojih odaja...
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Mon 04 Jun 2012, 23:53
Kisai evo em dosao sam najzad... Polse toliko vremena probudio sam se iz kome... I sta se dogodilo sve to? gde je Konsai? Jesu li Macumoto i Kasai dobro? NEmogu da verujem da sam toliko bio u komi... Zadnje cega se secam je to da me je Konsai onom ekspploziom razneo u delice... Ali ja sam to rpeziveo zbog mog skrivenog napada...
Anonymous
Gost
Guest

Tue 05 Jun 2012, 18:05
Hisashi drago mi je da si dosao po pozivu i da si uspesno preprodio komu... Nazalost zao mi je...Ali tvoj brat je uhvacen i ubijen... Nemoj da ti bude zao da nije on ubijen bio bi ti pogledaj bolje i znaces da je to istina... Nista nije moglo da se ucini, otisao je suvise daleko svojom ambicioznoscu i osvetom.

Ali istina je da Konsai nije ubijen ziv je. Ubacio sam ga u stanje kome i stavio ga u seal na mom telu slicno, seal koji je slican kao tvoj u koji mogu da stavim nesto kao u skrol. Kod mene je najsigurniji a kada dodje vreme bice vracen za tvoje dobro...

Inace mislim da si se dovoljno oporavio da treniras i postanes jinchuriki. Cekace te dug trening da bi mogao da koristis bilo sta od lisice a kamoli nesto drugo i celu njenu moc...

Za pocetak naucicu tebe nesto...Ovo je posebna tehnika mozes je nauciti kada budes spreman...

Ujedno ima jos dosta tehnika koje sam izvukao iz Konsaia da te naucim i jos mnogo toga!!!

Tema za dogovaranje i slicno Mindincreasemeditation

Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Tue 05 Jun 2012, 18:12
Hmmm predpostavio sam da ce se nesto tako desiti... Zao mi je zbog Konsaia jer bio mi je brat... A skernuo je na los put... Naazalost sve je ovako kako jeste... potrudicu se da postanem Perfect Jinjuriki i postignem najveci san ucihe a to je Ethernal Mangekyo Sharingan... Uredu onda Kisai pocecu sa ovom tehnikom... Pa onda mozemo dalje...

NNW Game Master
NNW Game Master
Administrator

Tue 05 Jun 2012, 18:12
Član 'Hisashi Namikaze' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija

'Ucenje tehnike' :
Tema za dogovaranje i slicno Tehnik14
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Tue 05 Jun 2012, 18:13
Hmmm pokusacu ponovo...

NNW Game Master
NNW Game Master
Administrator

Tue 05 Jun 2012, 18:13

'Ucenje tehnike' :
Tema za dogovaranje i slicno Tehnik14
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Tue 05 Jun 2012, 18:14
sada moram da uspem...

NNW Game Master
NNW Game Master
Administrator

'Ucenje tehnike' :
Tema za dogovaranje i slicno Tehnik13
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Odlicno... Ovo je veoma jaka i korisna tehnika Kisai hval ati... Mozemo li sada da nastavimo?
Anonymous
Gost
Guest

Tue 05 Jun 2012, 18:17
Tema za dogovaranje i slicno Scaled.php?server=856&filename=mixedclone

Imam jos jednu da te naucim ako posedujes vodu, zemlju i vetar moci ces ovo da naucis prilicno je mocan klon i ako imas dosta chakre kao sto ces ti imati zbog lisice bice prilicno mocna tehnika. Ovo je slabija verzija to jest kopija starog jutsua "Perfect clone" koju je znao treci Kazekage a razvijena je od Kisai Uchihe...
Ali ovo je samo bleda kopija nije ni priblizno mocna kao njihova...

Inace kada zavrsis ovo kazi jer moramo nesto da razgovaramo ozbiljno...
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Tue 05 Jun 2012, 18:19
Kisai nazalost ja neposedujem cakru vetra... Posedujem vatru, zemlju, i vodu, uskoro cu ovladati i elementom struje... Mozda jednom kada budem bio sposoban naucicu tu tehniku... Da li mozda imas jos neku tehniku na umu?
Anonymous
Gost
Guest

Tue 05 Jun 2012, 18:31
Naucicu te jos ali ima vreme za to...

Moramo nesto da razgovaramo...

Kao sto znas..Mnogi zele moc i mnogi su pohlepni...Ja sam uvek radio za dobro sela i dobro drugih sto mozes i da vidis po mojoj reputaciji kao i reputaciji sela peska i ninji iz mog sela...Ali malo je onih koji ce svoje znanje i moc staviti na sto i kada nesto zapreti stvarno koristiti to za donosenje mira. Svi zele samo moc i bitno im je da budu najaci zbog sebe a ne zbog drugih i da zastite druge...Zato ninje iz raznih sela dolaze kod mene u bukvalno zauvek postaju moji "robovi"
a zauzvrat dobiju moc. Naravno bas zato sto se danas nikom ne moze verovati u koje svrhe ce koristiti tu moc ja im postavljam Shichiseiken seal da bih mogao da ih obuzdam jednog dana ako do toga dodje...

Gotovo nikom se ne moze verovati malo je onih koji ce istinski koristiti znanje i moc kao i dati svoj zivot za dobro drugih...

Jedine osobe kojima mogu da verujem su moj brat Kaien, Hei koji se stalno pravi da ga nije briga ali zapravo je uvek tu da da svoj doprinos...Peda koji je prilicno castan covek i pun pravde i na kraju ti Hisashi koji imas osobine drugog hokagea Minata. Vi ste jedini kojima mogu da verujem i jedino se svet na nas moze osloniti ako nekada nesto bude zato i najvise pomazem samo vama...

Ali moramo preduzeti razne mere da bi sela bila 100% sigurna...Zato moramo postati svevideci i na vrhu! Moramo postati Bog! Zato imam jedan plan koji zelim da uradim zajedno sa tobom i kreiramo nesto sto niko nikad nije u cilju bezbednosti u svim selima!!!A to je sistem koji niko nista nece moci da sakrije, uradi ili slicno a da mi to ne znamo! Postacemo bogovi i cuvari ovog sveta iz potaje...

Tako da li zelis postati bog(admin)?
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Tue 05 Jun 2012, 19:04
kisai... Ja sam ostao bez reci... Ovo je veliak cast i ja vrlo rado zelim da jacam zbog onih koje volim i za koje bih zivot dao... Ali ako bi smo mi postali bogovi... sta bi time postigli, kao bogovi bukvalno postajemo nepobedivi... Nisam ti ispricao sve moje ciljeve, ali evo sada posto tebi najvise verujem poret moje ucenice Macumoto... Ispricacu ti sve...

Moc, to je jako sirok pojam... Svako zeli moc za sebe bas kao sto si i rekao, ali niko je ne koristi u svrhe zastite drugih vec kako bi se pokazao kao najjaci i kako bi se silio... Moj krajnji cilj je da ostvarim Rinengan i Vecni Mangekyo Sharingan kao i Perfect jinjuriki... Time cu postici svoj cilj i postati Bog svojim trudom i radom... Moja je zelja da se borim za dobrobit ovog sveta, ali kada su zrtve potrebne netreba razmisljati... Sada poznajes moj plan za unapredjenje svih ciljeva, time bih postigao apsolutnu moc, jer rinengan kao Bozanski Dojutsu dao bi mianormnu moc pored Lisice... Time bhi se zadovoljio i te moci nikada nebih koristio sem ako je najnuzjine u pitanju zivot neciji ili moj...

Zato prihvatam tvoju ponudu... Kazekage kisai...
Anonymous
Gost
Guest

Tue 05 Jun 2012, 19:12
Ono sto zelim da kreiram nece tebe ucinti jacim moraces sam da se potrudis...

Ono sto ja zelim da kreiram omogucice da svako bude bezbedan ali da bi pruzili to moramo i mi biti jaki ne samo da koristimo taj sistem...

Moj plan je da kreiram sistem koji ce sve videti i svakog pratiti i prikupljati podatke o svakom ninji gde god bio. Tako nijedno zlodelo ili nista nece moci proci a da mi ne znamo ko je iza toga i slicno sve cemo videti i znati (videcemo kao admini)

Sistem koji se zove "Doll system" i nesto sto ce se zvati "The Department of Research and Development"

Pa sta kazes da li zelis ostatak da cujes?
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Tue 05 Jun 2012, 19:15
Naravno da zelim da cujem dalje... Ali odmah da ti dam predlog, postoje samo jedne prostorije i doaje koje su jos uveke neunistene i nalaze se tacno ispod Sela skrivenog u Liscu... to su nekadasnje odeje Fondacije kojoom je rukovodio moj deda...
Anonymous
Gost
Guest

Tue 05 Jun 2012, 22:54
Ovako da pocnem...Planiram da osnujem tajno udruzenje koje ce raditi za dobro svih 5 sela i celog ninja sveta u cilju ocuvanja bezbednosti.

Kao prvo razvicu udruzenje pod imenom P.A.N.D.O.R.A.
njeno sedite bice u podzemlju sela peska. Ja cu biti osnivac i predecnik instituta. Ti ces biti podprecednik dok cu Kaiena i Heia odrediti da nagledaju sve i beleze. Ovo ce biti tajno udruzenje i najveca tajna radimo za dobro svih i svima pomgati iz potaje a niko nece znati pravi izvor svega.

Kao prvo osnovacemo posebno udruzenje koje ce biti maska za PANDORU i njenu pravu svrhu zvace se "The Department of Research and Development" zapravo tu cemo pronalaziti nove jutsue i ostale stvari korisne ninja svetu zahvaljujuci PANDORA programu.

Da pocnemo sa onim glavnim.Za sve to bice potrebna ogromna energija to jest izvor ogromne jake chakre.Zato su Rokubi i Shichibi seal i svakodnevno im se crpi chakra i seal u posebnu odaju to se rati vec 5 godina trenutno ima zarobljene demonoske chakre toliko da jednostavno ne mozes da zamislis tu kolicinu ujedno to je demonska chakra koja je mnogo jaca. Bolje receno trenutno se toliko nakupilo chakre da njena aktivacija moze unistiti celu planetu i veci deo svemira!!!
Ali zapravo to cemo koristiti za pokretanje "doll system-a"

Verovatno znas da se trenutno od chakre demona non stop kreiraju novi "Mixed clonovi" koji mogu da rade tehnike kao original ako imaju chakru. Svaki klon se odmah seal u posebnu komoru koja odrzava njih da ne nestanu trenutno ima preko 100.000 mojih mixed klonova to je proces koji se radi vec 5 godina i jos ce ih biti!!!

Doll sistem je zapravi sistem koji sam ja osmislio. Kao sto znas ja imam tehniku posebnu za osecanje chakre "Mind eye of the Kagura" tehnika koja dozvoljava da osecas svu chakru i da se povezes u blizini chakre i sve vidis sta se tamo desava...

Plan za doll sistem je da povezem na milione klonova zajedno mentalnim putem. Razni predajnici ce biti postavljeni sirom ninja sveta! Pomocu te tehnike i dok se napajaju chakrom demona moci ce da se povezu bilo gde i sve vide i sve znaju! Uz pomoc toga nama ce stizati izvestaji i znacemo sve sta je ko uradio sta je rekao apsolutno sve. Niko i nista nece moci uraditi ili sakriti a da mi to ne znamo. Jer ce doll sistem pratiti bukvalno svakog ninj i coveka ili zivotinju svud gde ima chakra!!!

Ujedno to ce koristiti nama da znamo ako neprijatelj nesto sprema i kako da delujemo protiv njega i zastita ce biti potpuna u celom svetu! Nikada vise nece moci nista da se desi i napakosti nekom a da se to ne sazna ili ne spreci. Naravno ninje cemo obucavati i kada saznamo nesto slati ih na misije da sprece kriminal.

Zapravo mi u borbama cemo biti nepobedljivi sa tim sitemom koji non stop gleda svud okolo (kao sest tela rinengna ovo je jos jace na milion ociju)
nece niko moci ni napad da nam zada...

Sistem se vec sada moze razvitti fale jos neke sitnice koje cu nadam se resiti!!

Sta kazes Hisashi da li zelis da zapocnes novu eru mira.Ovo je ono sto su nasi preci hteli i nisu postigli mi cemo ostvariti njihove zelje i postarati se da konacni mir u svetu i saznati mnoge tajne u ovom svetu kako stare tako i nove!!!

Tema za dogovaranje i slicno Bscap0123gTema za dogovaranje i slicno Bscap0122x

Ovako ce izgledati kada se klon poveze negde da vidi izlazice njegova proekcija u vidu chakreTema za dogovaranje i slicno Doll's_Power
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Tue 05 Jun 2012, 23:12
..............................................................................................................Ovo je neverovatno Kisai... Ja sam zapanjen... Sve ovo ispod peska??? Sve je ovo odlicno... Ja razumem da zelimo mir i sve to stoji... A da te pitam da li je uredu da mi posedujemo svu moc ovoga sveta? Nece postojati smisao shinobi zivota ako mi sve znamo i moci ce mo da reagujemo u svakom trenutku... Ovo je veoma napredan projekat koji je izvanredan, ali ja mislim da je preteran malo... Jer u bukvalnom smislu mi postajemo bogovi... I pored svih nasih moci koje imamo i koje ce mo razviti, mi ce mo biti nepobedivi bas kao sto si rekao... Slazem se da ovaj sistem treba postojati u vremenima rata, ali u vremenima mira sistem treba biti ukljucivan smao svake dve godine ili godinu dana... Jer nepostoji svrha ninje i tajne ako mi sve znamo... Zar ne? Ispravi me ako gresim, ja verujem da su nasi preci ovo zeleli, ali mislim da nisu to hteli na ovaj nacin... Ja cu ti se svakako pridruziti, ali ovo je nesto sto ni mis sami necemo u nekom trenutku moci da kontrolisemo... Kisai odmah te upozoravam trebamo razmisljati i na posledice ovoga... U odnosu n Fondaciju koju je osnovao moj deda Drugi Hokagge Minato, ona je sluzila za Selo Lisca ona je imala ANBu operativce u njoj koji su obavljali prljave poslove za dobrobit sela, koji su spijunirali druge shinobije donosili informacije, izvrsavali ubistva... Ali nikada nije postojala potpuna kontrola nad svetom... Ja verujem da je to mnogo...
Anonymous
Gost
Guest

Tue 05 Jun 2012, 23:27
Da Hisashi cak i ja sam svestan ove moci i sta sve ovo znaci...Ovo je prevelika moc za bilo koga cak i znas...
Nebi bilo fer prema ikom tako da ako bi ovo uradili zauvek bi smo morali da se povucemo iz ovog sveta i budemo tu samo da odrzavamo sistem...

Institut za razvoj i iztrazivanje cemo osnovati rekao sam ti cemu ce to raditi... A doll sistem cemo isto kreirati ali zbo prevelike moci koju nosi ne sme biti nikad oktriven kao i pokrenut. To je moc koja ce svakog uciniti bogom vecim i od sagea starog!!!

Zato ovo cemo kreirati samo za finalnu kartu koju cemo aktivirati za nedaj boze!

Izgradnja svega ce poceti uskoro a sto se tice doll sistema to mora ostati najveca tajna ikada! I moliti se bogu da nikada ne bude pusten u pogon jer ce to znaciti da je sudbina i zvoti svih dovedeni u pitanje sto znaci da se borimo protiv nekog nenormalnog ninje. Samo tada ce se ovo koristiti!

Kreiracemo ga i zajedno cemo ga zauvek seal mozda ce generacije nekada znati kako da ga korsite!
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Tue 05 Jun 2012, 23:34
Slazem se sa tim Kisai... Ovo ce ostati nasa najveca tajna... Vodicemo Department of Reserch and Development... A Doll protokol ce biti ugasen... Mi sami ce mo postati bogovi... Sam znas da je moj cilj Rinengan sto je moc starog Sagea... Ali da bih to postigao trebace mnogo vremena i truda i rada... Dok postanem Bog kao i ti trebace nam mnogo vremena...
Peda Carski.
Peda Carski.
Academy Student

Wed 06 Jun 2012, 00:18
Kazekage...Vas plan deluje mnogo opasno...Vas dvoje ste vec dovoljno mocni da zastite ovaj svet...Pogledajte samo sve ovo toliko ste jaki kazekage da bez problema mozete poraziti sve ninje sa foruma zajedno i to iz jednog poteza. Vi ste vec bog u mojim ocima a divim vam se jer kada sam video ove tajne odaje vase shvatio sam da ste se stvarno sami trudili da postanete tako jaki a ne zahvaljujuci adminima.

Zato bicu vas vecni sluga i pomoci vam u bilo cemu.
Anonymous
Gost
Guest

Wed 06 Jun 2012, 09:33
Kao sto sam rekao gore ne brini...

Pedo video sam tvoju borbu sa K.-a tsuchikagea postao si vrlo jak. Tvoja snaga je ogromna postao si izuzetno jak...
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Wed 06 Jun 2012, 20:47
Kisai sada cu se vratiti u svoje selo... Nadam se da je ovo za sada sve... Uskoro se vidimo...
(Hisashi nestaje...)
Sponsored content

Back to top