Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Anonymous
Gost
Guest

Tema za dogovaranje i slicno - Page 3 Empty Re: Tema za dogovaranje i slicno

Sun 04 Nov 2012, 17:10
Uspeo si da pobegnes vidim.
Anonymous
Gost
Guest

Sun 04 Nov 2012, 17:12
Znao sam da nesto muti zato sam koristio sharingan i video kada je poslao bube na mene. Koristio sam moj mangekyou i shunpo lvl 3 i pobegao na vreme.
Kao sto si video svasta se dasava gore. Sela su u haosu i Law ima edo...Ne moze se zaustaviti
Anonymous
Gost
Guest

Sun 04 Nov 2012, 17:14
Video sam sve preko doll sistema. To je problem cak ni ja ne mogu da zaustavim Edo. Mogu zaustaviti tela i slicno ali ne i jutsu. Samo onaj ko zna Edo moze zaustaviti edo. Treba nam ninja koji zna Edo!!!!!!!
Anonymous
Gost
Guest

Sun 04 Nov 2012, 17:16
Ali niko ne zna edo...Ja cu za sada ostati ovde skriven dok ne vidim sta dalje.
Anonymous
Gost
Guest

Sun 04 Nov 2012, 17:19
Postoji samo jedan ninja... a to je treci hokage Kotsuko Hagane koji je ziveo pre 50 godina.Njegovo telo je u selu lisca ukoliko nabavim njegove ostatke moci cu da regenerisem telo putem wooda a zatim ga vratim putem srca. Ali ni tada nece biti lako jer ce se morati boriti sa svakim telom da bi ga prekinuo. Ali to je jedina nada nema drugi izbor.
Poslacu jednog Qua do sela lisca....
Anonymous
Gost
Guest

Sun 04 Nov 2012, 17:23
To je sve sto mogu pomoci nista vise od toga. Samo cu dati onog sto zna edo. Ali on ce se morati boriti u tim borbama. Nece biti lako. Tako da i pored toga Law je opet jaci od vas. Zalim ali to je sve sto mogu uraditi.
Anonymous
Gost
Guest

Sun 04 Nov 2012, 17:27
Licno mislim da necemo imati vreme za to sve Law ce pre napasti selo nego sto mi to uradimo. To su stari ostaci trebace mnogooooooo vremena da se regenerisu.
Sponsored content

Back to top