Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Hei Kaguya
Hei Kaguya
Academy Student

Tema za dogovaranje i slicno - Page 2 Empty Re: Tema za dogovaranje i slicno

Thu 27 Sep 2012, 09:32
Kisai dosao sam ovde , ostacu neko vreme u ovom hideoutu....Dosao sam da uzmem chakru koja se cuva ovde malo posto smo se potrosili tokom rata...Pa to je to samo
Anonymous
Gost
Guest

Thu 27 Sep 2012, 09:41
U redu je ovo je i tvoj jutsu i demoni. Bez tebi nebi radilo kako treba. Trebamo se obnoviti
Anonymous
Gost
Guest

Sat 29 Sep 2012, 12:01
Kisai brate...Uradio sam kao sto si mi rekao, doneo sam ti njegovo srce...Dobro ce ti dodji novi zivot i sve njegove moci koje je imao...
Anonymous
Gost
Guest

Sat 29 Sep 2012, 12:05
Kisai prilazi kod Kaiena i udara mu samar

Nikad vise nemoj da radis nesto sto ti ja ne naredim! Zasto si morao da ucestvujes u toj pobuni i da bas ti budes taj koji je ubio Hisashija....

Daj to srce...Sa njim ne planiram da dobijem ja moc, vec da vratim Hisashija u zivot (Iz Kisaijeve ruke se pruzaju razni kablovi obmotavaju srce i uvlace u njegovo telo)....Hisashi ce za sada ziveti u meni. Na taj nacin cu ocuvati njegovo srce dok ne razvijem metodu za da mu povratim telo...A tada cu oziveti Hisashija. Za to nam je potreban wood release, molicemo Sabakua da nam da njegove gene malo. Bez wood release ne mozemo kreirati ponovo telo za Hisashija...

Uostalom lisicu koju su doneo za sada neka je ovde...
Anonymous
Gost
Guest

Sat 29 Sep 2012, 12:11
Ja cu se postarati da nabavimo wood release gene i ozivimo Hisashija!!!!!
Nazalost morao sam ga ubiti nisam imao izbora...Shadow i Satoshi su vec sve bili isplanirali kao i Law. Nisam mogao da ih zaustavim...

Hisashi ce uskoro biti opet ziv!!! Ako uspemo to ce biti do turnira!!!
Anonymous
Gost
Guest

Sat 29 Sep 2012, 12:40
Mislim da treba da odes nazad u summoning svet...Tamo je Andaime radio razna istrazivanja...Mogu se naci mozda neki delovi sa wood release...Ukoliko nema moracemo da uzmemo od Sabakua!!
Anonymous
Gost
Guest

Sat 29 Sep 2012, 12:41
Razumem uputicu se nazad u summoning svet zmija sto pre mogu!!!
Anonymous
Gost
Guest

Sun 30 Sep 2012, 09:06
Kisai....Potraga je uspesna bila nabavio sam wood gene!!!! Ali imam nesto jos vise sto sam nasao!!!!

Nasao sam Shukakua, Nibija, Sanbija,Yonbija, i Gobija bili su zatovreni u kohei no jouhei evo ti!!!!

Ko bi rekao da su tamo bili!! Sta ces uraditi sa njima...
Anonymous
Gost
Guest

Sun 30 Sep 2012, 09:11
Nemoguce!!!!! U posedu smo svih 9 demona sada!!!! Naravno da cemo ih osloboditi!!!

Ali ne jos ovo je odlicno!!!! Svih 9 demona!!! Njihova chakra ce pomoci da se Hisashijevo telo stvori mnogo brze!!!! Sa 9 demona svih hisashi ce vrlo brzo biti ponovo na nogama!!!!!

Nakon toga vraticemo demone!!! Dobro je da je Hisashi Hachibija isto ostavio ovde tokom rata da se sacuva....

Odmah cu prikaciti sve demone na seal tehniku i zapoceti proces regeneracije njegovog tela!!!!!
Anonymous
Gost
Guest

Sun 07 Oct 2012, 10:13
Hisashi...Qu....Vidim lepo ste se zabavljali ispred sela magle...Mogli ste da poginete jos nisi svestan tvojih moci novog tela i nisi naviknut na njega jos je opasno boriti se u teskim borbama... Za razliku od Qua tebe nebi mogao da vratim opet u zivot ako nemam tvoje srce.

Inace ne podcenjujte Pedu...Bio je shanin sela peska a sada je Raikage.Da Qu nije bio tu da se zajedno odbranite sada bi ste bili mrtvi.

Treba da trenirate turnir je sve blizi Very Happy
Quetzalcoatl
Quetzalcoatl
Academy Student

Sat 13 Oct 2012, 21:16
(Iz zemlje odjednom izlazi Qu...)

Lorde Kisai. Izvinite na uzmeniravanju. Juce sam posetio onog K-a i nije bas prijateljski nastrojen, znate da on ima neke veze sa Konsaiem Uchihom rodjenim bratom pokojnog Hisashija. Mislio sam da je on mrtav, ali bio sam neko vreme u K-ovoj ogranizaciji i prisustvovao sma neverovatnom otkricu, sadasnji K je perfect klon kog je Konsai kreirao, i on je pod njegovom kontrolom. Cak sam otkrio da je Hei clan Zenkaia vec dugo vremena. Sto nije dobro za nas, tj za vas, time izlazi iz kruga poverenja. Sem ako vi to vec niste znali. I Konsai je ziv, sada ne znam jeli perfect klon ili je stvanro ziv, a K-ova slaba tacka je ona mlada devojka, kako li se zvase... Lilai da, Lilai, to je koliko sam ja citao u skrolovima u Listu... Hehehehehe malo sam sunjao, da koliko sam citao ona je rodjena u Listu i posle Hisashijeve navodne smrti napusitla je selo, tj izdala ga i otisla sa K-om. Ako nju uhvatimo u svoje sake, i K ce biti nas. Hehehehe Lorde Kisai sta kazete?
Anonymous
Gost
Guest

Sun 14 Oct 2012, 09:51
K.! Kao sto sam i mislio ono je on na turniru...Znaci tako se vratio u zivot...Ne brini za njega on je samo perfect clone vracen od specijala. Mislim da je sada on specijal..Tako da nemoze da radi nista...Ne znam zasto su uopste na turniru da uzimaju sansu drugim igracima ako su vec mrtvi i specijali..Sto se tice Shadowa radi kako zelis ionako je tvoj neprijatelj.
Za sad ih necemo dirati.Sto se Heia tice nebi on trebao da nam bude problem verovatno je u nekom poslu...Na kraju krajeva on je bounty hunter....Ali nece se usuditi da ide protiv sela peska i slicno sve dok sam ja tu.

Sto se tebe tice...Hisashi je opet umreo....Jedino sto je ostalo si ti. Nazalost ne njegovo telo i ne njegova cela svest...Ti si jedino sto je ostalo od njega... Moras da nadjes neko telo jako i mocno da bi preziveo...
Anonymous
Gost
Guest

Thu 18 Oct 2012, 16:36
Qu! Vreme je da uradimo plan! Uradi kako sam ti rekao postavi predajnike svud!!!!
Quetzalcoatl
Quetzalcoatl
Academy Student

Thu 18 Oct 2012, 17:15
Svet je suvise veliko to je veliki posao trebace mi nekoliko meseci da to uradim...
NNW Game Master
NNW Game Master
Administrator

Thu 18 Oct 2012, 17:15
Član 'Quetzalcoatl' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija

'Bacanje kockice' :
Tema za dogovaranje i slicno - Page 2 Kockic11
Rezultat :
Tema za dogovaranje i slicno - Page 2 417
Quetzalcoatl
Quetzalcoatl
Academy Student

Thu 18 Oct 2012, 17:17
4 meseca (4dana) ce mi trebati da svuda dovoljno raspodelim da mozes obuhvaiti citav svet. Pa Kisai vidimo se moram ici na posao, uzecu i ostala 4 klona da brze zavrsim posao...
Anonymous
Gost
Guest

Thu 18 Oct 2012, 17:26
Jos pre vise od 10 godina sam osmislio i pripremio "Doll system" . Ali nije bilo potrebe da ga koristim a i Hisashi je bio protiv toga, jer ako ga kompletiram postajes pravi pravcat bog. Sada nema razloga vise da se to ne desi.
Povuci cu se i necu se mesati vise u ovaj svet skupio sam toliko moci i raznih jutsua da sam posao najmocniji ninja ikada. Niko mi nista ne moze i svakim danom sam sve jaci i jaci.
Zahvaljujuci woodu na korak sam da otkrijem tajnu perfect clone jutsua uskoro cu ga nauciti i usavrsiti!!!

Postao sam besmrtan i mogu kontrolisati zivot i smrt bolje receno postao sam pravi bog. Tako da cu napustiti ovaj svet i necu se mesati u njemu vise.Ali kao svakom bogu potrebno je nesto da nagledam i osmatram ovaj svet. To je doll sistem. uz pomoc njega niko i nista nece moci da sakrije ili uradi a da ja to ne znam. Prostorije i sve je spremno sistem vec moze raditi ali da pojacam njegovo dejstvo postavicu predajnike sirom zemlje radi brzeg povezivanja na neku lokaciju. Uskoro cu postati pravi pravcati bog....

Ova moc je suvise velika koju posedujem tako da moram biti neutralan. Jer mora postojati balans izmedju dobra i zla. A ako pomazem dobru sto bi jedino radio narusio bi taj balans tako da moram ostati neutralan

Ti Quetazcoatal ces nakon toga biti slobodan bices jedina veza izmedju mene i ostalog sveta.

Nazalost jedini koji je pored mene bog i moze da koristi svu moju moc je Hei. Jer njegovi mixed klonovi mi isto trebaju za obuzdavanje demona. Ali uskoro kada uzgojim dovoljno klonova iz wooda cak ni Hei mi nece trebai...

Pa Qu... Baci se na posao, ceka nas veliki posao
Hei Kaguya
Hei Kaguya
Academy Student

Sun 28 Oct 2012, 22:47
Kisai dosao sam ovde. Posedujem Konsaijevo srce i gene da li zelis da ga vratis u zivot kao Hisashija. Uostalom kada upijes Konsaijevo srce bices mnogo jaci imaces njegov zivot i sve njegove moci tebi ide u ruku.
Anonymous
Gost
Guest

Sun 28 Oct 2012, 22:52
Njegovo srce bi uzeo i dobio novi zivot. Ali zasto bi ga vracao tako u zivot...Svi znamo da nas je Konsai sve izdao tako je i umreo...Istina je da ce kada ga vratim zauvek biti u mojoj kontroli ali opet....Postao sam Sage i suvise mocan zar mislis da bi trebalo da ozivljavam bilo koga na taj nacin. Trebalo bi da sam neutralan.
Hei Kaguya
Hei Kaguya
Academy Student

Sun 28 Oct 2012, 22:54
Napravimo dogovor. Vraticu ti nazad Qua a ti uzmes srce od Konsaija ali ne da ga ugradis u sebe nego da tvoj zivot ugradis i njegovo telo koje stvoris.
Anonymous
Gost
Guest

Sun 28 Oct 2012, 22:54
Qu mi ne treba mogu stvoriti gomilu takvih klonova koji mogu da ti pomazu u borbi.... Sto se tice mene slobodno ga zadrzi.
Hei Kaguya
Hei Kaguya
Academy Student

Sun 28 Oct 2012, 23:01
Tema za dogovaranje i slicno - Page 2 Jinchurikisword

Ovo je nesto sto je pripadalo tvom ocu. Jinchuriki sword znam da ti je to vrlo vredna stvar i da ga zelis povratiti. Vodja zenkai organizacije Kotsu mi ga je dao.

Nakon sto je stari Kisai umreo Kotsu je ostao ziv kao klon kojeg je on stvorio. Kotsu nije special lik tako da moze raditi sta zeli! Uostalom jedini koji je mogao da ga kontrolise i naredjuje je bio tvoj otac Zacui. Sada jedini koji to moze si ti!!! Ali Kotsu ti se nikada nece prikazati tako da neces moci ali rekao mi je da ti ponudim ovaj mac i da neces odbiti.

Pa sta kazes sada da li ces vratiti Konsaija u zivot?
Anonymous
Gost
Guest

Sun 28 Oct 2012, 23:04
To je! Jinchuriki sword! Ako je to u pitanju ne mogu da odbijem, taj mac je nasledstvo moga oca. Sa punim pravom pripada meni tako da ucinicu to vraticu Konsaija u zivot!
Moc tog maca mi nije potrebna on moze kontrolisati samo jednog demona a ja mogu to i bez njega vise njih.Tako da moc maca mi ne treba nego on kao relikvija i secanje na moga oca!

Uz to posto sam sada dobre volje zadrzi Qua slobodno ionako mi ne treba.Zahvaljujuci njemu kada se spojis sa njega moci ces koristis wood release u borbi bez ikakvog rizika.

Predaj mi to srce i mac!!!! Odmah cu poceti sa eksperimente!
Hei Kaguya
Hei Kaguya
Academy Student

Sun 28 Oct 2012, 23:07
Mudar izbor Kisai. Inace Qua ti ionako nebi vratio jer mi njegovo telo treba da bi koristio wood ako mi zatreba.

Pa to je to ja sada idem a kada dodje vreme dodji cu da pokupim Konsaija.
Anonymous
Gost
Guest

Sun 04 Nov 2012, 17:08
(Odjednom dolazi Kaien)
Sponsored content

Back to top