Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Ritachi Okomura
Ritachi Okomura
Academy Student

Kazekage predaj demone!!!! Empty Kazekage predaj demone!!!!

Fri 04 May 2012, 22:30

Prokletnici!!! Dosao sam po demone zato bolje se pojavite inace cu vas unistiti dodjite i predajte Shichibija i Rokubija!!!

Anonymous
Gost
Guest

Kazekage predaj demone!!!! Empty Re: Kazekage predaj demone!!!!

Fri 04 May 2012, 22:33
Demone zelis! Nikada ih necemo predati u ruke Tsuchikagea i Mizukagea zato bolje idi nemas sta da trazis ovde!
Ritachi Okomura
Ritachi Okomura
Academy Student

Fri 04 May 2012, 22:35
Poslednje upozorenje pre nego sto sam uzmem! Predaj ili cu te ubiti i svakog ninju u ovom selu!
Anonymous
Gost
Guest

Fri 04 May 2012, 22:37
Ja sam Kazekage i moja duznost je da stitim ovo selo makar poginuo! Tako dok sam ja ovde neces nikom da naudis... Ako zelis demone slobodno probaj ako mozes da prodjes pored mene!
Ritachi Okomura
Ritachi Okomura
Academy Student

Fri 04 May 2012, 22:43
Onda cu sam prodji kroz selo!

(Brzo nestajem ka selu i ti ne mozes da me vidis jer sam usao unutra)

Nakon sto uzmem demone pozabavicu se sa tobom! Zbogom!!!

Kazekage predaj demone!!!! 2410
Anonymous
Gost
Guest

Fri 04 May 2012, 22:46
Stani ne mozes to da radi selo ima barijeru!

Odjednom Ritachi samo pada jer se zakucao u zid...

Ne mozes da prodjes! Celo selo sam zastitio ovom tehnikom koju sam unapredio tako da nikada ne mozes uci u selo! Ova tehnika traje vecno tako da ne mozes da prodjes za nista ces cekati...Bolje idi!

U selo lisca sam isto ovo postavio selo lisca i peska su zasticeni ne postoji nacin da udjete ili da naudite selu ili bilo kome ko je unutar barijere koja je oko sela!

Kazekage predaj demone!!!! 4610
Ritachi Okomura
Ritachi Okomura
Academy Student

Fri 04 May 2012, 22:49
Barijera!!! Prokletstvo nisam se nadao da cete reagovati tako brzo i zastititi se ne mogu uci u selo...

Pa dobro mozda ne mogu da udjem u selo ali tu su ostala sela...Mislim da cu otici da se zabavim u njima i da ih unistim...Recimo da krenemo sa selo magle?
Anonymous
Gost
Guest

Fri 04 May 2012, 22:50
Nemoj selo magle nema nista sto vi zelite nista vam nisu krivi!
Ritachi Okomura
Ritachi Okomura
Academy Student

Fri 04 May 2012, 22:59
Briga me mislio sam da se ovde zabavim ali posto ne mogu da udjem tu su selo magle, selo oblaka, stene...Mogu da biram...Pa pozdrav Kazekage mislim da cu se zabaviti u selo magle...

(Ritachi krece)

U stvari ima nesto ta barijera ce uvek biti tu dok si ti ziv? Zato ako zelis da spases ostala tri sela bez barijere od unistenja jer dovoljno je da pucnem prstima i bice unisteni od ostalih troje moje brace.

Zasto onda ne izadjes i ne pocnes da se ponasas kao pravi Kazekage, cuo sam da si trenutno odgovoran za sva sela ti ces biti kriv ako se nekom nesto desi bude skroz izbrisano i na hiljade ninji mrtvih...

Zato ako zelis da spasis sela izadji i bori se samnom!!! A kada te ubijem barijera ce nestati!

U svakom slucaju si na gubitku!

Ako ostanes i dalje u barijeri unisticu selo magle, oblaka i stene kao i sve ninje u njemu a ako izadjes i sklonis barijeru od sela lisca i peska samo cemo uzeti demone i otici i svi cete biti zivi i zdravi...

Zato pozuri sa odgovorom? Jer vreme otkucava
Anonymous
Gost
Guest

Fri 04 May 2012, 23:07
Blefiras! Nemas tu moc da unistite celo selo koje ima ogroman health (nekad je moglo) ali sada je gotovo nemoguce!
Ritachi Okomura
Ritachi Okomura
Academy Student

Fri 04 May 2012, 23:12
Hahahahah da li to vidim strah u tebi? Cuveni kazekage Kisai koji je jedan od retkih ninji koji je postao kage i uz to ima pravo da vodi ostala sela dok kagei ne stupe na vlast... hahaahahahha ti si obicna kukavica vidim strah u tvojim recima i pogledu nadas se da blefiram...Malopre si rekao da ti je duznost da stitis ovaj svet i ninje...

Da li stvarno mislis da blefiram seti se samo da imamo pet demona kod sebe dovoljno je da uniste tri sela vrlo lako a da ne pricam o nasim mocima!

Zato batali izgovore...Kukavica si i neodgovan si...Rekao si da ces stititi sva sela i ninje i po cenu tvog zivota! A ovo je situacija kada je to jedini izbor koji imas a ti se prozivas da ja blefiram hahahaha

Neka ti bude ali videces i bice ti zao sto su zbog tebe hiljade ninji umrle!
Anonymous
Gost
Guest

Fri 04 May 2012, 23:16
Nisam kukavica! Moja duznost je da stitim sva sela i ninje i po cenu mog zivota ali morao sam da vidim koje su mi opcije!

Posto vidim da nemam izbora...Postavicu ti treci izbor!

Sela ce ostati u barijeri i ti neces dirati ostala sela ali licno ja cu se sada boriti sa tobom do smrti i pobedicu te! Ukoliko ja umrem barijera ce nestati i moci cete da uzmete demone...Ali nemam nameru da izgubim vec da uradim ono sto je deo mog posla kao Kage a to je da po svaku cenu zastitim ovaj svet i ninje u njemu!!!
Ritachi Okomura
Ritachi Okomura
Academy Student

Fri 04 May 2012, 23:18
Izgleda da stvarno imas zelju da umres! Pa neka ti bude ionako mi nisi dorastao ubicu te a zatim kada nestane barijera uzeti demone! Hhahahahahahahah zato spremi se da umres lakse bi ti bilo da si oslobodio barijeru, ostao bi ziv ali sam si izabrao si da umres jer protiv mene! Nemas sanse hahahahahah, zato posle nemoj da kukas kada umres!

Spoiler:
Anonymous
Gost
Guest

Sat 05 May 2012, 17:05
Znam da si jaci od mene dosta ali necu se predati i odustati a da nisam nista probao ne zelim da kazu da Kazekage nije ni probao da zastiti sela!

Svi ostanite iza barijere tamo ste sigurni...

Cak i da me porazis nikada necete uzeti sve demone ali nikada! Shichibija ne mozete da uzmete jer je on seal-ovan posebnom tehnikom od strane treceg Kazekagea Zacuiija, tehnikom koju je izmislio niko drugi nego legendarni Kisai Uchiha.
Shichibi se mozda cuva zatvoren u ovom selu ali pravo mesto gde se nalazi ne zna niko istina je nestala za trecim kazekageom, tako da ako ne nadjete pravi izvor gde je demon seal nikada ga ne mozete potpuno osloboditi i nece biti u vasim rukama!
Legendarni ninja Kisai Uchiha je sebe smatrao "cuvarom demona" zato je smislio tu posebnu tehniku kojom zatvori demona u poseban predmet i demon dok ga korisnik ne oslobodi ili predmet ne bude unisten demon ne moze zatvoren ili slicno od strane nekog drugog!

Tako da poruci Tsuchikageu da nikada nece skupiti sve demone!!!

A sada hajde da se borimo!!!!!!!!

Health:840
Energy:860
Chakra:1000

Soundtrack za pocetak borbe:
Anonymous
Gost
Guest

Sat 05 May 2012, 19:02
Kisai-sama!!! Ne mozes ga sam poraziti znas i sam to! Dopusti barem meni da se borim imacemo barem neku prednost!
Ritachi Okomura
Ritachi Okomura
Academy Student

Sat 05 May 2012, 22:46
Health:1000
Energy:990
Chakra:1000

Dodji i ti mogu obojicu da vas prebijem!

Za pocetak lagano!!!
Kazekage predaj demone!!!! 2410Damage je 600!
Anonymous
Gost
Guest

Sat 05 May 2012, 22:57
Chakra:770

Kaiene ostani pozadi! Ovako je sigurnije znas i sam da je mozda vise njih ovde! Ako dodje ovde mozes upasti u zamku i onda me uceniti da biram izmedju demona i tebe sto nije nesto sa cim bi hteo da se suocim!
Ovo je nesto sto ja sam moram da zavrsim! To je moja duznost!

Ti si cudoviste! Kako mozes da radis za Tsuchikagea! On je izdajica i ubica cime te je ucenio da radis za njega!?

Tvoja brzina je verovatno ogromna zato aktiviram ovo i tako se branim od tvog maca. Ujedno napadi oruzjem i taijutsu napadi nece delovati vise to isto znaci da me ne mozes dodirnuti nekim sealom ili slicno. Cak ni ona tvoja tehnika sto sprzis nerve nece raditi jer ih nemam vise ja sam voda!

Kazekage predaj demone!!!! 702

Ujedno posto ce ovo biti teska borba aktiviracu i ovo!
Kazekage predaj demone!!!! Scaled.php?server=29&filename=bodystretchtechnique
Ritachi Okomura
Ritachi Okomura
Academy Student

Sat 05 May 2012, 23:13
Chakra:820

Radim!? Ja ne radim za lord Andaimea! On je moj stvoritelj i moram ga slusati!

Prokletnice vidim da si onemogucio moj zagarantovan damage koji imam zbog brzine ali nemoj da poleces odmah jer jos nista nisi video!

Gledano da najvise mozes x4 da tehniku aktiviram maglu na x6 cak i da je povuces istom tehnikom jer je sigurno imas ostace na x2 sto znaci da neces nista videti vise hahahahahhahahahaah

Ne zelim da umres odmah prvo cu te muciti malo!
Kazekage predaj demone!!!! 307
Anonymous
Gost
Guest

Sat 05 May 2012, 23:37
Chakra:620

Stvoritelj? Kako to mislis! Sta si ti?

Magla u pravu si ne mogu videti nista i ne mogu je povuci u tolikoj razmeri ali vreme je da ti pokazem moju moc!

Aktiviram ovo!
Kazekage predaj demone!!!! MindseyesoftheKagura

Ja imam posebnu sposobnost koja nadmazuje normalne senosr sposobnosti a to je da mogu da osecam chakru okolo mene!

A sada se spremi! Ukrstam ruke i grizem palceve povlacim ruke na dole dok su i dalje ukrstene i ostaje krvav trag na obe ruke na tetovazama i spustam ruke obe na zemlju i radim summoning jutsu i pozivam sva cetri moja summoninga odjednom!....
Kazekage predaj demone!!!! Scaled.php?server=812&filename=summoningtatto
Kazekage predaj demone!!!! Summoningjutsu
Normalan summoning jutsu dozvoljava da uradis dva pozivanja odjednom jedan na jednu ruku drugi na drugu ali na obe ruke imam tetovaze i brzim pokretima i nacinu kao sto sam gore napisao mogu cetri odjednom da pozovem!

Kazekage predaj demone!!!! Scaled.php?server=16&filename=kisaisummoning50lvlKazekage predaj demone!!!! Scaled.php?server=35&filename=kisaisummoning55lvlKazekage predaj demone!!!! Scaled.php?server=40&filename=kisaisummoning60lvlKazekage predaj demone!!!! Scaled.php?server=16&filename=kisaisummoning65lvl

To su moja cetri feniksa! Mozda nisi znao ali feniksi su uobicajeni za Yokubi porodicu i spadaju u jedne od najacih summoninga a njihovo poreklo potice od nikog drugog neko Kisai Uchihe!!!!

A sada ces biti gotov!!!

Phoenih
Health:100/100
Energy:200/200
Chakra:250/300

Napada te napad br. 1 damage 50

Giant phoenix
Health:200/200
Energy:200/200
Chakra:300/400

Napada te za napad br. 1

Gigan puper fenix
Health:250/250
Energy:150/250
Chakra:400/400

Napada te sa napad br. 5

Giant sage Phoenih
Health:300/300
Energy:300/300
Chakra:400/600

Napada te sa napad br. 2

U napad koji su vazdusni tako da ces tesko izbeci! 450 ukupan damage!
Ritachi Okomura
Ritachi Okomura
Academy Student

Sat 05 May 2012, 23:54
Chakra:760

Podcenio sam tvoje moci! Nije ni cudo zasto si Kazekage i prvi veliki shinobi! Tvoja moc ce velika ali nije dovoljno da mene porazis!!!

Izbegavam i sada!
Kazekage predaj demone!!!! 305

Napadam ovim tvoje summoninge!
Kazekage predaj demone!!!! 601

Naravno on je moj stvoritelj...Lord Andaime i Sengetsu su pobegli u summoning svet zmija i doneli sa sobom razne skrolove i stare mocne jutsue iz ovog sveta od najacih ninji! Koristeci znanja i kombinacije i razne eksperimente sa najmocnijim i raznim clone tehnikama i ostalim tehnikama ukljucujui cak i neki stari perfect clone jutsu uspeli su da kreiraju ultimativnu osobu spajanjem mnogih klonova u jednu!
To smo mi!

Ja Ritachu Okomura, Zack Homura, Gedomaru Korou, Himekawa Umashi, Yatara Takayuki!!! Nas petoro smo posebni hibridni klonovi koje je stvorio lord Andaime! Nase sposobnosti su na maksimumima uz to podario nam je znanje na hiljade jutsua ukljucuji razne jutsue, elemente, pupet ninjutsu, medical ninjutsu i sensor ninjutsu! Kreirao je od nas ultimativne ninje sa svim mogucem znanjem i jutsuima i sposobnostima!!!

Nas petoro smo najvisa klasa medju summoning svetu ikada! Bolje receno mi smo summoninzi koje je on kreirao!

Mi smo Alcayons!!!!
Anonymous
Gost
Guest

Sun 06 May 2012, 08:58
Chakra:670

Alcayons!?Tshuchikage.. stvorio je cudovista!!

Svi moji feniksi izbegavaju sa fly!

Phoenih
Health:100/100
Energy:170/200
Chakra:200/300

Napada te napad br. 1 damage 50

Giant phoenix
Energy:170/200
Chakra:100/400

damage 200

Gigan puper fenix
Health:250/250
Energy:120/250
Chakra:0/400

damage 400

Giant sage Phoenih
Health:300/300
Energy:270/300
Chakra:0/600

damage 400

Ukupan damage ti je 1050!

Svi se zalecu i napadaju te iz vazduha velikom brzinom sa svih 4 strane pola damage ce ti biti zagarantovan!!
Ritachi Okomura
Ritachi Okomura
Academy Student

Sun 06 May 2012, 09:06

Izbegavam tako sto idem gore u vazduh!
Kazekage predaj demone!!!! Hisagi10Kazekage predaj demone!!!! Flyingo

Hahahahahhahahahahaha kao sto vidis lord Tsuchikage nam je podario mnoge tehnike!

A sada cu te ubiti bedni crvu!!!!

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kazekage predaj demone!!!! 651
Anonymous
Gost
Guest

Sun 06 May 2012, 09:09
Chakra:720

Ovaj summoning dolazi i zmaj udara u njega i tako me stiti!
Ovaj feniks je jedan od najmocnijih sav je od vatre tako da vatra ne deluje na njega.
Kazekage predaj demone!!!! Scaled.php?server=16&filename=kisaisummoning65lvl

Moja cetri summoninga formiraju ovo oko mene i stite me moraces njih da porazis da bi mene mogao!
Kazekage predaj demone!!!! Manji10
Ritachi Okomura
Ritachi Okomura
Academy Student

Sun 06 May 2012, 09:13
Energy:980

Ti tvoji feniksi mi idu na zivce!Zato cu jednog po jednog da ubijem!

Damage je 600 napadam tvog prvog summoninga sa zagarantovan damage koji je 250! posto ima 100 health gotov je!
Kazekage predaj demone!!!! 2410
Anonymous
Gost
Guest

Sun 06 May 2012, 09:19
Chakra:770

Neeee platices za to!

Kazekage predaj demone!!!! Scaled.php?server=35&filename=kisaisummoning55lvl

Energy:130/200
Chakra:100/400

Beak strike damage 50!
Sponsored content

Back to top