Kancelarija sestog Hokage-a Erze Scarlet
+5
Dzoni Hatake
Nishi Hyuga
P.
Hyuuga Neji
Erza Namikaze
9 posters
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
- Kuchiki ByakuyaAcademy Student
Re: Kancelarija sestog Hokage-a Erze Scarlet
Sun 30 Sep 2012, 15:56
Ahhh Lady evo i mene ako vam treba pomoc ili bilo sta (mislim da znam o cemu se radi)
*Byakuya gleda zamisljeno Izunu*
*Byakuya gleda zamisljeno Izunu*
- GostGuest
Sun 30 Sep 2012, 15:57
Izuna, kakvo je to ponasanje, rugas se Hokageu u lice ??
- Erza NamikazeAcademy Student
Sun 30 Sep 2012, 16:06
Zvala sam samo Izunu i Nishi. Ostali izađite napolje. Kuchiki kad si već tu, mogli bi trenirati kada završim s ovom dvojicom.
- 45485465Academy Student
Sun 30 Sep 2012, 16:11
Kisai samo se malo salim!
Pozeli sam vas!
Hehehhehehehehe!
Erza nema nishija(ili vec kako se zove),pa reci mi sada ili preko PM.
Pozeli sam vas!
Hehehhehehehehe!
Erza nema nishija(ili vec kako se zove),pa reci mi sada ili preko PM.
Sun 30 Sep 2012, 16:13
Izuna.. Sačekaćemo ga koliko god bude bilo potrebno. Sada ćeš sesti i ućutati dok ponovo ne budeš pitan.
- Nishi HyugaChunin
Sun 30 Sep 2012, 18:01
izvinte slucajno sam se izlogovao pa nisam znao sifru pa sam morao redom na poskusavam recite hokage san
Sun 30 Sep 2012, 18:04
E drago mi je da ste obojica došli. Recite mi sada ukratko koji su vaši ninja ciljevi u životu?
- Nishi HyugaChunin
Sun 30 Sep 2012, 18:08
aa mislis da mi je cilj da napravim clan i to je to eto imao sam mnogo bolji cilj pre ali sam ga ostavio i trebami jos par dana pre nego sto ostvarim ovaj sadasni cilj epa sada ti izuna
- Nishi HyugaChunin
Sun 30 Sep 2012, 18:09
ako se ovde radi o shikamaru i konohamaruom ce da vidis pokloni cu im nesto veoma vredno sto ce im sigurno pomoci da oni ostvare njehove ciljeve ali trenutno moram moje pa tek cu im onda dam taj poklon
Sun 30 Sep 2012, 18:14
DA! O NJIMA SE PRVENSTVENO RADI!
(lupila je šakom od sto)
Da samo i totalno ja odlučujem o svemu vas dvoijca bi dobili takve kazne... Pokloni ne mogu da ožive shinobija Nishi. Tako da sada vas dvojica morate podobro da se objasnite. Kasai je bio preblag po mom mišljenju kada vam je samo zatvorio organizaciju.
(lupila je šakom od sto)
Da samo i totalno ja odlučujem o svemu vas dvoijca bi dobili takve kazne... Pokloni ne mogu da ožive shinobija Nishi. Tako da sada vas dvojica morate podobro da se objasnite. Kasai je bio preblag po mom mišljenju kada vam je samo zatvorio organizaciju.
- Nishi HyugaChunin
Sun 30 Sep 2012, 18:17
to je moja a ne njegova a meni radite sta ocete i sto se tice shikamaruo on mi je trazio takav poklon i dacu mu i nikome necu dati da me spreci da mu dam to i uradecu to ali prvo clan da uradim
Sun 30 Sep 2012, 18:19
Nishi ti si bio glavni u toj organizaciji tako da nemoj sve da svaljuješ na Izunu. Ti da si hteo da tako ne bude mogao si mene da obavestiš ili čak sam da sprečiš. Tako da si podjednako kriv. Delite vi poklone slobodno, tako će ti oni oprostiti, ali ne i ja. Hoću lepo objašnjenje dok još razgovaramo..
Sun 30 Sep 2012, 19:21
Aham..
O tome se radi!
Hehehehehehhehehehehe!
Erza malo lakse...
Svako ima svoje ciljeve u zivotu...
Jedan od mojih je da dobijem moc i da osvetim Hisahija!
Mene mozete nazvati kukavicom sto sam pokusao da ubijem shikamarua!
To su zelili jos 3 Ninji!
Samo niko nije smeo,pa su rekli da ja to ucinim..
A trazili su to zbog Njegovih ociju,jer bi pomocu njih dobili vecu moc i tako osvetili hisahija!
Kad su ljudi videli da ti nista ne radis morali su nesto preduzeti!
Od kako je Hisahi umro ovo selo samo propada!
O tome se radi!
Hehehehehehhehehehehe!
Erza malo lakse...
Svako ima svoje ciljeve u zivotu...
Jedan od mojih je da dobijem moc i da osvetim Hisahija!
Mene mozete nazvati kukavicom sto sam pokusao da ubijem shikamarua!
To su zelili jos 3 Ninji!
Samo niko nije smeo,pa su rekli da ja to ucinim..
A trazili su to zbog Njegovih ociju,jer bi pomocu njih dobili vecu moc i tako osvetili hisahija!
Kad su ljudi videli da ti nista ne radis morali su nesto preduzeti!
Od kako je Hisahi umro ovo selo samo propada!
- Dzoni HatakeAcademy Student
Sun 30 Sep 2012, 19:25
Ovo selo nece propasti dok ima verne ninje !!!
Sun 30 Sep 2012, 19:26
Dzoni ne nerviraj me!!!
O tebi sam dovoljno cuo!!!
O tebi sam dovoljno cuo!!!
Sun 30 Sep 2012, 19:28
Ocekujes da se uplasim ???
Sun 30 Sep 2012, 19:42
Kako smeš tako da razgovaraš sa mnom? Da li ti razumeš šta govoriš? Ubio bi svog saborca? Šta si ti neki svemoćni? Misliš da možeš da osvetiš Hisashija idi sveti ga, ali sam, jer ostale nećeš uvlačiti u to ... i ako misliš da ja ništa ne radim povodom toga takođe se varaš..
Još tri ninje? Sada lepo možeš i to da mi kažeš.
Nishi ti sada možeš da ideš kada odlučim šta ću s tobom, bićeš obavešten.
A ti Izuna, prvo što će biti jeste to da sledeće četiri nedelje nećeš smeti da kročiš u Jakuzu. Budeš li viđen tamo za to vreme, organizacije više neće biti. Ostali članovi organizacije smeju da treniraju tamo. Ti ćeš ovde ostati i pomoći nam da obnovimo selo PRVENSTVENO. Selo propada, jer si ti odlučio da se istakneš i preuzimaš stvari na svoju ruku. Selo treba da predstavlja složnu zajednicu, koju ti narušavaš. MENI SE ŽALIŠ DA SE RASPADA SELO?! Ti koji si jedan od razloga za tako nešto. Pogledaj prvo sebe, svoje želje, namere i načine na koje želiš da ih ostvariš. Ti si bruka za ovo selo.
Kako ja sad od tebe mogu da očekujem ikakvu poslušnost odanost ili slično.. nešto što treba da gajiš prema nadređenima kada si sklon dizanju ruke prema mlađima od sebe bruko jedna. Treba da te bude sramota. Zaista..
Još tri ninje? Sada lepo možeš i to da mi kažeš.
Nishi ti sada možeš da ideš kada odlučim šta ću s tobom, bićeš obavešten.
A ti Izuna, prvo što će biti jeste to da sledeće četiri nedelje nećeš smeti da kročiš u Jakuzu. Budeš li viđen tamo za to vreme, organizacije više neće biti. Ostali članovi organizacije smeju da treniraju tamo. Ti ćeš ovde ostati i pomoći nam da obnovimo selo PRVENSTVENO. Selo propada, jer si ti odlučio da se istakneš i preuzimaš stvari na svoju ruku. Selo treba da predstavlja složnu zajednicu, koju ti narušavaš. MENI SE ŽALIŠ DA SE RASPADA SELO?! Ti koji si jedan od razloga za tako nešto. Pogledaj prvo sebe, svoje želje, namere i načine na koje želiš da ih ostvariš. Ti si bruka za ovo selo.
Kako ja sad od tebe mogu da očekujem ikakvu poslušnost odanost ili slično.. nešto što treba da gajiš prema nadređenima kada si sklon dizanju ruke prema mlađima od sebe bruko jedna. Treba da te bude sramota. Zaista..
Sun 30 Sep 2012, 20:03
Hahahahahahahaahahah!
Draga moja Erza!
Zao mi je sto tako mislis,ali ja tvoje misljenje nemogu promeniti,tako da odlazim iz ovog sela dok ne dodje do neke promene(promene hokagea).
A do tada svi budite pozdravljeni,ko zeli neka ide zamnom!
Odjednom Izuna se jos jednom okrece i pogleda u dzonija!
A ti Dzoni!
Budi siguran da cemo se obracunati!
Zbogom!
Draga moja Erza!
Zao mi je sto tako mislis,ali ja tvoje misljenje nemogu promeniti,tako da odlazim iz ovog sela dok ne dodje do neke promene(promene hokagea).
A do tada svi budite pozdravljeni,ko zeli neka ide zamnom!
Odjednom Izuna se jos jednom okrece i pogleda u dzonija!
A ti Dzoni!
Budi siguran da cemo se obracunati!
Zbogom!
Sun 30 Sep 2012, 20:07
Budi mi pozdravljen !
Sun 30 Sep 2012, 20:08
I da bude promene istog trena Izuna, prema tebi će se isto postupati, jer niko ne želi samoživu osobu u svom selu koja te može zeznuti svakog trena. A i zbog te tvoje odluke, organizacija više nije tvoja.
Sun 30 Sep 2012, 20:09
HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAH!!
Kakva organizacija!?
Ona se uopste i ne nalazi u selu!!!???
Prvo malo razmisli!!!
Kakva organizacija!?
Ona se uopste i ne nalazi u selu!!!???
Prvo malo razmisli!!!
- Nishi HyugaChunin
Sun 30 Sep 2012, 20:21
ahhh ovo je previse za mene erza ja idem na malo u neko drugo selo da se smirim i iskreno ja m,islim da je kasai sama mnogo jaci od tebe ili vas kako zelite i jos nesto nesmes tako olaho da pretis izuni jer ces umreti samo te savetujem ja ne pretim i tako ja cu napraviti clan jer je Hisashiji zeleo to da uradim jer bi ojacalo ovo propalo seleo dzoni srecno i budi jak i dobar ninja e i hteo bi uslugu od erze ali nebi sada o tome ustvari sto da ne zelim presaditi oci u shikamarua i konohamarua eto cula si to je moj poklon ja dobijem njihova oka to jest sharingan i jedno normalno oko kolko mogu da vidim i eto cula si to je moj poklon ustvari necu ni sharingan to uzni i zakljucajte negde eto samo ocu jedno normalno oko ili me ubijte meni sve jedno samo da kreiram klan da ojacam ovo selo
Sun 30 Sep 2012, 20:23
Hvala ! Nego sto se tice da ides u drugo selo slobodno idite ali da se ja pitam ne bi vise nikad usli ovamo,jer kad selu treba najveca pomoc vi idete...
Sun 30 Sep 2012, 20:27
Da, ali je pod mojom kontrolom. Dajem ti još jednu šansu da se izviniš i prihvatiš kazne koje ti slede.
Ah Nishi, grdnju ne možeš da izržiš a ubistvo možeš? Kakvo razočarenje. Ne brinite. Ostala sam do sada ovde u selu da bih pokušala da pomognem koliko mogu i sredim i obnovim, održim neku vrstu sklada među vama, ali vi deco ste toliko zaneti osvetom i mržnjom da sa vama više ne može da se radi... Ostanite, ja sam ta koja idem. Zašto da trošim svoje vreme, živce zbog vas, nisam vam ja učiteljica, a kamo li majka.
Džoni pođi samnom u intel, odmah.
(ode)
Ah Nishi, grdnju ne možeš da izržiš a ubistvo možeš? Kakvo razočarenje. Ne brinite. Ostala sam do sada ovde u selu da bih pokušala da pomognem koliko mogu i sredim i obnovim, održim neku vrstu sklada među vama, ali vi deco ste toliko zaneti osvetom i mržnjom da sa vama više ne može da se radi... Ostanite, ja sam ta koja idem. Zašto da trošim svoje vreme, živce zbog vas, nisam vam ja učiteljica, a kamo li majka.
Džoni pođi samnom u intel, odmah.
(ode)
Sun 30 Sep 2012, 20:33
HAHAHHAHHAHAHAHAH!!
Erza molim te ne lupaj i ne glumi da si neko i nesto!
Organizacija nije i nikad nece biti pod tvojom kontrolom!
I drago mi je sto odlazis!
Verovatno je razlog sto te svi napustaju i sto nemozes sama da vodis selo!
Za razliku od Hisahija,koji je bio veliki Hokage!
Erza molim te ne lupaj i ne glumi da si neko i nesto!
Organizacija nije i nikad nece biti pod tvojom kontrolom!
I drago mi je sto odlazis!
Verovatno je razlog sto te svi napustaju i sto nemozes sama da vodis selo!
Za razliku od Hisahija,koji je bio veliki Hokage!
Page 2 of 3 • 1, 2, 3