Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kancelarija sestog Hokage-a Erze Scarlet

+5
Dzoni Hatake
Nishi Hyuga
P.
Hyuuga Neji
Erza Namikaze
9 posters
Go down
Sarutobi Konohamaru
Sarutobi Konohamaru
Jounin

Kancelarija sestog Hokage-a Erze Scarlet - Page 3 Empty Re: Kancelarija sestog Hokage-a Erze Scarlet

Sun 30 Sep 2012, 20:43
E ovde i ja moram da se umesam.
Daj prekinite da se svadjate vise....
Izuna ako verujes da je Hisashi bio dobar i jak Hokage, moras postovati i njegovu odluku da Erza bude njegova naslednica. Nebi on bilo kome dao tu titulu
Ja je podrzavam, a i imam dobar razlog za to, jer da nije bilo Erze..ja ne bih bio sad ovde...
Nemojte ti i Nishi napustati selo onda niste nista uradili..
Nishi Hyuga
Nishi Hyuga
Chunin

Kancelarija sestog Hokage-a Erze Scarlet - Page 3 Empty Re: Kancelarija sestog Hokage-a Erze Scarlet

Sun 30 Sep 2012, 20:44
slusaj ja sam stariji od tebe ili erze i prema vama se odnosim jednako ja sam bio veran jedino 5 hokageu i kisai sami a posto je hokage umro ja cu slusati kasai samu ako on kaze da nesto uradim uradicu a ne nikog vise ti si dobar shinobi nemoj postati kao ja ja zelim samo pomoci ali nakraju izpadne obrnuto ja sada idem da naucim konohamarua jednom licnom ako oce ili shikamarua ako ocete jos nesto docicu u sekundi pozz svima
Anonymous
Gost
Guest

Sun 30 Sep 2012, 21:32
Dosta je svadje (svi se svadjate i idete dok sam ja offline -.-'') !! Niko nece napustiti selo u OVOME trenutku ! Svi CEMO lijepo da zivimo kao skladna porodica kao i kad je Hisashi bio ziv. Ako je umro Hisashi nije i list !!
Nishi Hyuga
Nishi Hyuga
Chunin

Sun 30 Sep 2012, 21:33
okk razumem gospodine sefe direktore aje malo trening samnom
Kuchiki Byakuya
Kuchiki Byakuya
Academy Student

Sun 30 Sep 2012, 21:34
Dosta vise ovoga i prestanite da se vredjate i napadate medjusobno zar u ovakvim teskim vremenima vi ocete da se poubijamo kada se na nase selo vrsi represija od strane svih ostalih budite majkumu slozni i trenirajte!
Anonymous
Gost
Guest

Sun 30 Sep 2012, 21:35
Ti ces zbog zajebancije u ovom trenutku zestoko da najebes samo ako jos nesto besmisleno progovoris a trening cemo kasnije uradit
45485465
45485465
Academy Student

Sun 30 Sep 2012, 21:36
Uredu ljudi smirite strasti! Smile

Erza je otisla!
Vreme je da izaberemo novog Hokagea!
Glasajte ovde!
Nishi Hyuga
Nishi Hyuga
Chunin

Sun 30 Sep 2012, 21:37
kisai no riot mislim nemam mnogo izbora
Anonymous
Gost
Guest

Sun 30 Sep 2012, 21:39
Cek cek cek, erza je otisla zato sto vi niste bili sposobni da je zadrzite a ja nisam bio online, vraticu je pa makar i u sanduku al bice u listu ! nesposobnjakovici hokagea bivseg ste otjerali iz sela
Nishi Hyuga
Nishi Hyuga
Chunin

Sun 30 Sep 2012, 21:40
aa nije tacno ona je sama planirala da ode samo smo joj pomogli po njenim recima
Kuchiki Byakuya
Kuchiki Byakuya
Academy Student

Sun 30 Sep 2012, 21:41
ako dodje do glasanja glasam za Izunu ipak mislim da Uchiha krv treba da vodi selo a ne neki bez oki lik
45485465
45485465
Academy Student

Sun 30 Sep 2012, 21:42
Da kasai!
Ona bi otisla kad tad! :/
Nishi Hyuga
Nishi Hyuga
Chunin

Sun 30 Sep 2012, 21:45
kasai, kasai, kesai, kasai no rain ne ne kasai no raion sam pogodio aaa?
Sarutobi Konohamaru
Sarutobi Konohamaru
Jounin

Sun 30 Sep 2012, 21:46
lol bez oki

Last edited by Sarutobi Konohamaru on Sun 30 Sep 2012, 22:05; edited 1 time in total
Nishi Hyuga
Nishi Hyuga
Chunin

Sun 30 Sep 2012, 21:47
stvarno mi neide ucenje njegovog imena hahahaha uvek moram traziti ovaj kopi paste da uradim uff kolko tesko
Anonymous
Gost
Guest

Sun 30 Sep 2012, 21:50
Ok xD posto sam rodjeni uchiha prebacicu svoje ime na Kasai Uchiha valjda ce ti biti lakse xD
Kuchiki Byakuya
Kuchiki Byakuya
Academy Student

Sun 30 Sep 2012, 21:52
Pa nisi jedini rodjeni Uchiha ima nas nekoliko ali moramo oako uradit moramo svoje sharingane dosegnuti do maksimuma i u inat svima da koristimo tu moc kako bi stitili svet Very Happy
Shikamaru
Shikamaru
Chunin

Kancelarija sestog Hokage-a Erze Scarlet - Page 3 Empty Glasanje

Glasam za kasaija !
Anonymous
Gost
Guest

Pa dobro sad Kuchiki ne razbacujem se ja ovda sa tim da se foliram nego da mi lakse upamti(te) ime Razz
Kuchiki Byakuya
Kuchiki Byakuya
Academy Student

Sun 30 Sep 2012, 21:54
to ti dodje kao prezime a vidim neki ti grese i ime xD inace predlazem ti i ja da promenis posto nas je vecina uchiha bilo bi mocno da svi u prezimenu imaju Uchiha
Anonymous
Gost
Guest

Sun 30 Sep 2012, 21:55
Ma ustvari necu, bio sam 10 godina Kasai no Raion i bicu idalje
Anonymous
Gost
Guest

Sun 30 Sep 2012, 22:00
Kuchiki mnogo si nam se nesto razbaco u posljednje vrijeme, izvini otkad si ti ovdje sef nisi u listu ni 3 dana a vec neke fazone ovdje prosipas ko da si osnovao selo
Kuchiki Byakuya
Kuchiki Byakuya
Academy Student

Sun 30 Sep 2012, 22:32
Xaxa pa dobro onda ne znas ustvari ko sam ali nema veze vremenom ces zaznati
Sponsored content

Back to top