Page 2 of 2 • 1, 2
- GostGuest
Re: Mizukage Dzoni
Sat 03 Nov 2012, 00:27
Imamo isto misljenje prema ovome forumu a to je DOSADAAAA !! tako je i meni tako je i dzoniju. Pa umjesto da se mi ovdje poubijamo od dosade bolje da ubjamo druge xD kojima je lepo i bez trave, koji se bas lepo zabavljaju u svome hideoutu (sa razlicitim alatkama i pomagalima)
- GostGuest
Sat 03 Nov 2012, 00:30
' ponudi cu ti malo moje specijalne tehnike pa vidjecemo oce li ti biti jasnije ( u pm) a ti ce dzoni da gledas ko kere ako ne prestanes smarati
- Trafalgar LawAcademy Student
Sat 03 Nov 2012, 00:39
Ne znam o cemu ti pricas , ali ako jos jednom nesto lupis ubijam Dzonija!
Sat 03 Nov 2012, 11:51
To ne bih trebao da uradim sada , ionako mogu da te ubijem kada god zelim... Kasai pocecemo bitku ovde!
- Dzoni HatakeAcademy Student
Sat 03 Nov 2012, 11:54
Ubi mene nemoj Kasaia...Svoje prijatelje nikad necu ostaviti da umiru zbog mene...
Sat 03 Nov 2012, 11:55
Nije na tebi da biras...
Necu ubiti ni njega ni tebe ... Samo cu vas pobediti a onda cete krenuti sa mnom !!!
Necu ubiti ni njega ni tebe ... Samo cu vas pobediti a onda cete krenuti sa mnom !!!
- GostGuest
Sat 03 Nov 2012, 11:56
ne mogu sad da se borim moram ici da pomognem drugu na utovar boricemo se danas nekad
Sat 03 Nov 2012, 12:20
Ubi me Kasai moras to uraditi veruj mi sta ti govorim...Uzmi Samehadu i uradi to za dobrobit svih ninji..Uradi to i ubi me Kasai neces pogresiti..
Sat 03 Nov 2012, 12:21
Prvo mora da prodje pored mene , posto si ti iza mene a aj sam u sredini u krugu ...
Takodje ne verujem da ce veliki Hokage ubiti dragog ucenika/prijatelja ....
Takodje ne verujem da ce veliki Hokage ubiti dragog ucenika/prijatelja ....
Sat 03 Nov 2012, 12:22
Kasai verujem da ces se snaci i ubi ti me..MORAS TO URADITI !!!
Sat 03 Nov 2012, 12:44
Health:
1000
Energy:
980
Chakra:
1400
Zao mi je sto moram ovo da uradim , ali sam si trazio ovo Dzoni...
Bio si dobar i castan shinobi, ides u smrt kao da ona nije nista. Ni na kraju nisi izdao svoje prijatelje...
(Ubadam sebi kunai u srce i Dzoni pada dole skroz mrtav)
(Dolazim do Dzonijevog tela i uzimam mu jos malo krvi i stavljam je sada u bocicu)
Zbogom Mizukage Dzoni....
1000
Energy:
980
Chakra:
1400
Zao mi je sto moram ovo da uradim , ali sam si trazio ovo Dzoni...
Bio si dobar i castan shinobi, ides u smrt kao da ona nije nista. Ni na kraju nisi izdao svoje prijatelje...
(Ubadam sebi kunai u srce i Dzoni pada dole skroz mrtav)
(Dolazim do Dzonijevog tela i uzimam mu jos malo krvi i stavljam je sada u bocicu)
Zbogom Mizukage Dzoni....
Sat 03 Nov 2012, 12:46
Ah znao sam da ce doci taj dan..Barem sam nikad nisam izdao svoje prijatelje sto je bilo najvaznije.Kasai pazi na selo lista i ove male Shinobije zastiti hi od zla..Znam da ce nekima biti drago sto umirem,ali nekima i puno zaoo..Sada idem kod svog velikog prijatelja Hisashijaa...Kasai jos nesto velike pozdrave prenesi Erzi ...to bi bilo to... (Dzoni pade mrtav na zemlju)
Sat 03 Nov 2012, 13:02
Nisam imao nameru da pogines ovde Dzoni...
Nema nade na borilackom polju.. .To je samo zlocinac koji mi zovemo pobedom, neki ce slaviti pobedu dok ce neki plakati za izgubljenima i voljenima.
TO JE PRAVA PRIRODA LJUDI KOJA NIJE NAPREDOVALA JOS OD KAMENOG DOBA!!!!
Hajdemo Kasai !!!!
Nema nade na borilackom polju.. .To je samo zlocinac koji mi zovemo pobedom, neki ce slaviti pobedu dok ce neki plakati za izgubljenima i voljenima.
TO JE PRAVA PRIRODA LJUDI KOJA NIJE NAPREDOVALA JOS OD KAMENOG DOBA!!!!
Hajdemo Kasai !!!!
- AyonAcademy Student
Sat 03 Nov 2012, 14:30
Velika metalna skalamerija koju je Law dao Dzoniju odjednom se sama pomera i progovara i prilazi kod Lawa.
Vidim nije ti bila potrebna moja pomoc Lawe...Postao si vrlo jak i sve si ih nasamario...Pomislio je da stvarno me je Kisai napravio hahahahahahaha...
Inace ponecu Dzonijevo telo mozda se vrati u zivot nekad. (Prilazim i veliki pipci metalni obavijaju telo u odvlace ga unutar skalamerije u storage)
Sta sada Lawe? Da li cemo napasti selo peska. Kisai ga je napustio tamo su samo Kaien i Satoshi.
Sat 03 Nov 2012, 17:11
Posto sam koristio senzor tehniku , shvatio sam da to nisi ti Kasai ......
Pravim oblak od buba...
Ayone , vreme je za pokret ... menjamo planove, idemo ka Selu Lisca odmah
Sravnicemo Selo Lista sa zemljom!
Pravim oblak od buba...
Ayone , vreme je za pokret ... menjamo planove, idemo ka Selu Lisca odmah
Sravnicemo Selo Lista sa zemljom!
- GostGuest
Sun 04 Nov 2012, 00:07
Stanite bre ljudi xDD pa vi sve odradiste pred mojim ocima a ja nisam mogao da reagujem (msm bio sam odsutan a vec sam to reko) ako cemo logicki on je to sve odradio sto je gore napiso dok ja stojim mirno i posmatram (msm gdje tu ima logike) ??
- GostGuest
Sun 04 Nov 2012, 01:06
posto mene niko ne sljivi 5% racunajte da sam otiso
Page 2 of 2 • 1, 2