Srecne stvari
+8
Law
Kratos
Yoruichi Shihouin
Danteo Uchiha
Dokugan Rju
Sassori
hosper
Dante Uchiha
12 posters
Page 2 of 2 • 1, 2
- Danteo UchihaAcademy Student
Re: Srecne stvari
Thu 29 May 2014, 06:47
Pa ja to sigurno ne bih napisao da nije tako,tebe sam Marko dobio dva puta,za Byakuyu imam takve tehnike gde ga lako pobedim,Himiko sam ubio kao i Minata...pssst pokrijte se usima i tisina
- Himiko YumiSpecial Jounin
Thu 29 May 2014, 08:55
Dante da se ne lazemo jedini razlog sto si pobedio je to sto mi je Himiko dosadila a i dogovor je bio da izgubim jer u novom dobu vise ne sluzim nicemu tako da mi dosadno da igram ne mogu vise da se ufitujem u pricu. Kao Itachi sto je izgubio od Sasukea namerno tako sam i ja da sam htela da zivim nebi bio ziv , zapravo zoves li to pobedom sto ces morati igras po mojim pravilima na Dantea? a Izanami sam koristila samo da ga isprobam posto svakako umirem da mi ne propadne x'D. Ali pocinjem sa lvl200 i sa sve nove moci tako da moracu te razocaram ali ja sam i dalje tu tako da trebace ti mnogo mnogo da bi izasao na prvo mesto.
Isto prica sa Himiko nije gotova za neko vreme na forumu svi ce te se iznenaditi rekla sam da sam imala jos jednu zabranjenu u narednom periodu videcete njen efekat , sve je deo price sto sam smislila za mene.
Tako da Dante jos uvek nisi najaci ovo ti je samo zatisje pred buru, uzivaj u poziciji dok mozes
Isto prica sa Himiko nije gotova za neko vreme na forumu svi ce te se iznenaditi rekla sam da sam imala jos jednu zabranjenu u narednom periodu videcete njen efekat , sve je deo price sto sam smislila za mene.
Tako da Dante jos uvek nisi najaci ovo ti je samo zatisje pred buru, uzivaj u poziciji dok mozes
- Himiko YumiSpecial Jounin
Thu 29 May 2014, 08:57
Zapravo Jellal je jaci od tebe kao i Byakuya i borbi sa njima nebi mogao nista uradis.
Zapamti ovo da bi nesto postigao nekad mora se nesto zrtvuje i vratiti korak unazad ;)
Zapamti ovo da bi nesto postigao nekad mora se nesto zrtvuje i vratiti korak unazad ;)
Page 2 of 2 • 1, 2