Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kancelarija lidera organizacije Siegraina

+18
Milivoje
Jumive
Honoka
Rokudo Mukuro
Itachi Uchiha..
Shinsuke
Madara Uchiha
1565685
Aleksandar Clock
Toshiro Senju
Conte Uzumaki....
Shino Aburame.
Kratos
Toujin Fantom
Ryuk
Raiken Mystogan
.Shino Aburame
Siegrain
22 posters
Go down
Conte Uzumaki....
Conte Uzumaki....
Academy Student

Kancelarija lidera organizacije Siegraina - Page 6 Empty Re: Kancelarija lidera organizacije Siegraina

Tue 30 Apr 2013, 20:04
Znaci to je plan.
Siegrain
Siegrain
Special Jounin

Kancelarija lidera organizacije Siegraina - Page 6 Empty Re: Kancelarija lidera organizacije Siegraina

Tue 30 Apr 2013, 20:05
Da.Prvo ce te svi dobiti dosta XP poena da bi svi bili 150 lvl i onda u lov na demone !
1565685
1565685
Jounin

Tue 30 Apr 2013, 20:55
Siegrain mogu li ja stobom u tim? Barriere,puppet,aburame.. Dobro cemo se sloziti. I koju mi masku predlazes? Smile
Siegrain
Siegrain
Special Jounin

Tue 30 Apr 2013, 21:00
pa vi cete ici u tim a ja cu solo kao pain u narutu...Inace ne moras pod maskom tebe niko ni nezna...
1565685
1565685
Jounin

Tue 30 Apr 2013, 21:05
Pa i pein je imao Konana Smile
Siegrain
Siegrain
Special Jounin

Tue 30 Apr 2013, 21:07
Tacno tako.Pa mozes ali moramo prvo svi postati 150 lvl tj ja jesam a i ti verovatno i honoka je.Pocecu da delim XP da sto pre svi stignu inace trenirajte...
Shinsuke
Shinsuke
Genin

Wed 01 May 2013, 11:17
evo i mene Smile
Itachi Uchiha..
Itachi Uchiha..
ANBU
http://steamcommunity.com/id/ice1man/

Wed 01 May 2013, 11:22
Evo i mene! Smile
1565685
1565685
Jounin

Wed 01 May 2013, 11:50
Itachi shinsuke..aj vas 2 protiv mene.. Very Happy
Otovorite temu u akacukiju Very Happy
Siegrain
Siegrain
Special Jounin

Wed 01 May 2013, 11:50
Odlicno treniraj te !
Siegrain
Siegrain
Special Jounin

Wed 01 May 2013, 13:05
Misija SS ranka ko oce da ide nek dodje ovde !
1565685
1565685
Jounin

Wed 01 May 2013, 13:06
Moze .
Siegrain
Siegrain
Special Jounin

Wed 01 May 2013, 13:07
Kreni ti i ako oces da pobedes jos jednog ninju sa sobom u selo magle i uzmite gene od hayate gekka.U pitanju su Hagane geni koji ce nam dobro doci kreni odmah ako ne moze milom moze silom,ali pazi na barijere njihove ipak ti imas poen na barrier and seal pa srecno dobices 1 000 000 rya ako uradis uspesno sve dacu ti cak i 10 000 creatora ! Kreni !
Conte Uzumaki....
Conte Uzumaki....
Academy Student

Wed 01 May 2013, 13:45
Ja cu da krenem sa Orochimaruom u selo megle.
Conte Uzumaki....
Conte Uzumaki....
Academy Student

Wed 01 May 2013, 13:46
To jest moja lutka koju sam napravio da lici na mene.
1565685
1565685
Jounin

Wed 01 May 2013, 13:59
Siegrain? Da li imamo Senju gene? Potrebni su mi, znas vac da sam pre bio veoma iskusan snjim.
Conte Uzumaki....
Conte Uzumaki....
Academy Student

Wed 01 May 2013, 14:01
To si ti Toshiro.
1565685
1565685
Jounin

Wed 01 May 2013, 14:57
Hehehehe. Mozda.
Ko si ti?
Conte Uzumaki....
Conte Uzumaki....
Academy Student

Wed 01 May 2013, 15:07
Znam da si ti Toshiro.
1565685
1565685
Jounin

Wed 01 May 2013, 16:04
Zanimljivo?
Sine pitam te ko si ti?
Conte Uzumaki....
Conte Uzumaki....
Academy Student

Wed 01 May 2013, 17:23
Nemogu da ti kazem...
Ryuk
Ryuk
Academy Student

Wed 01 May 2013, 18:34
(Odjednom svi prisutni Akatsuki clanovi u svojoj glavi vide sliku i cuju glas koji im se obraca.)

Kancelarija lidera organizacije Siegraina - Page 6 301264-ryuk

Pa zdravo Akatsuki Clanovi. Za one koji ne znaju ko sam ja predstavicu se. Ja sam Ryuk jedini Bog smrti i dalje ziv i sposoban da udje medju ovaj svet smrtnika.

Hmmm poceli ste da radite nesto sto necete uspeti da zavrsite do kraja. Siegrain znas o cemu ti govorim. Podcenjujete shinobije koji poseduju maceve magle, trenutno postoji 7 shinobija koji poseduju po jedan legendarni mac, neki od tih shinobija su Jinjuriki ukljucujuci i mene samoga.

Da sakupite demone tj lovite Jinjurikie to je zanimljiva misija, ali stacete vi sa tim demonima kada ih uhvatite. Poslednjih 1500 godina medju shinobijima nije hodao onaj koji poseduje moci Riodoku Senina legendarni Rinengan. Jedino Rirnngan ima moc da kontrolise Bijue tj repate demone. Vi tu moc nemate. Siegrain. Mozda se nasi ciljevi ukrste, pa od toga imamo benefita objica.
Conte Uzumaki....
Conte Uzumaki....
Academy Student

Wed 01 May 2013, 18:49
Kancelarija lidera organizacije Siegraina - Page 6 Th?id=H.5023557907318630&pid=15
Pain skrece pogled na Ryuka i govori:
,,Ti si raznesen u 20000 damage,,
Ryuk
Ryuk
Academy Student

Wed 01 May 2013, 18:50
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXA!!! Sta je sta ste se svi ucutali? Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!!! Ja mogu da udjem u svaciji um... Ne bojte se ovo je samo poruka. xD

PS. Pein ne mozes da me gledas jer sam ja samo u vasim umovima, svako od vas me pojedinacno vidi. Yamanaka prednosti. A da, mene je tesko ubiti. ;) I da te ispravim nije bilo 20.000 nego 400.000 DMG koji je unistio Selo Senki.
Conte Uzumaki....
Conte Uzumaki....
Academy Student

Wed 01 May 2013, 18:54
Bio sam tamo (na proslom profilu) Bio si u selu senki kad je bilo razneseno video sam te kako umires.......
Sponsored content

Back to top