Page 2 of 2 • 1, 2
- KratosSpecial Jounin
Re: Ja vs Light ( za mesto konzula )
Mon 29 Apr 2013, 12:47
Basil evo posto ne razumes :
-Prvo je on aktivirao doijutsu sharingan i otiso je gore.
-Onda sam bacio kunai na njega koji je izbego i pretvorio sam se u vuka.
-Uradio je genjutsu i projektile ja sam se ubo i izbego i lecio.
-Posle sam izbego ( nista ) , i bacio 2 kunai-a .
-On je pricao nesto tamo i nije izbego! gde je problem ?
-Prvo je on aktivirao doijutsu sharingan i otiso je gore.
-Onda sam bacio kunai na njega koji je izbego i pretvorio sam se u vuka.
-Uradio je genjutsu i projektile ja sam se ubo i izbego i lecio.
-Posle sam izbego ( nista ) , i bacio 2 kunai-a .
-On je pricao nesto tamo i nije izbego! gde je problem ?
- KratosSpecial Jounin
Mon 29 Apr 2013, 12:47
Alo nemoj me nerviras basile molim te reci mu gjwaegjweg;
- KiraSpecial Jounin
Mon 29 Apr 2013, 12:49
da neces mozda da me tuces
- KratosSpecial Jounin
Mon 29 Apr 2013, 12:50
Ne ali cu da zatrazim da ti daju opomenu zbog provociranja i zapocete svadje.
- KiraSpecial Jounin
Mon 29 Apr 2013, 12:51
moj Kisame, ovo sve shvati kao neki test. Nije problem ako ti mene pobijedis ili izgubis, vazno je tvoje ponasanje i koliko si zasluzio konzula. A ti koliko vidim nisi ni sva pravila naucio, o svadji da ne pricam tako da 'ladno mozes da se pozdravis od konzula
- KratosSpecial Jounin
Mon 29 Apr 2013, 12:53
Ja nisam zasluzio ? Pa tebe mrzi da se boris , i ne priznajes poraz , obrisao sam te samo sa 2 kunai-a i sa 50 eng , e jak si mi konzul , nemoj da se svadjamo ako imas nesto reci mi u pm
- BasilAdministrator
Mon 29 Apr 2013, 12:54
E hocu da opet odigrate,i da lepo pisete dan e dodajte nista posle vaseg poteza,i lepo da pisete,nije bitno ko je sada u pravu,ako je borba za konzula mora da bude lepo odradjena,Light i Kisame obojica da stavljate sve kartice pa cak i kunai a ne da mi tu lupate da ja moram da razmisljam sta ste vi bacili u proslom potezu ako ne vidim karticu,jer ja vasu borbu toliko ne kapiram!
- KratosSpecial Jounin
Mon 29 Apr 2013, 12:56
E pa necu da se borim , njegov brat me je oslabio razbio bi mu glavu u prvom potezu , plus NIJE SE ODBRANIO otrovan je znam da si na njegovoj strani , ali ne moze tako , trazim da dodje conte ili stewcha i da mi potvrde , posteno sam ga ubio i pobedio , ne moze to tako bice pazljiviji u sledecoj bborbi ako sam ga sad ubio necu opet da ga ubijam . Plus meni je bitno , on je najslabiji konzul i ako ga ne ubijem ima da se obrukam ! A sad jos trazis da ponavljam borbu , decko je otrovan i primio je dmg ne zelim da se raspravljam cekam druge admine. Inace napisao sam ti gore ukratko sta se desilo tako da nemoj da mi pricas te price da ne razumes ''borbu'' ovo nije ni borba cekao sam 5 poteza da nebi koristio vise one oci , nego najobicnije , plus sam ga i ubio u tih 5 poteza iako mi to nije bio plan , sad cekam achira contea ili stewchu
- KiraSpecial Jounin
Mon 29 Apr 2013, 13:04
Ja najslabiji konzul ? Hahahahahahah, decko gdje ti zivis ? da dodje Bog otac nece ti pomoci a ne Stewcha ili Conte
- BasilAdministrator
Mon 29 Apr 2013, 13:05
Cekaj ih rekao sam ti vec u pm inace Conte nije jos admin
- KratosSpecial Jounin
Mon 29 Apr 2013, 13:06
hahaahahah , gotovo mrtav si sine , nece te niko oziveti niti nista uzecu ti telo i baciti ga ajkulama sine ahaahaahhah cekam druge admine nemoj da se svadjas i da me nerviras , i daj mu opomenu vise zbog toga sto me provocira i zato sto je zapoceo svadju !
- KratosSpecial Jounin
Mon 29 Apr 2013, 13:07
Sve jedno i stewcha isto pravilno sudi , tako da se zna sta ce da se presudi alo basile pa ocigledno je , bacio sam kunaie 2 pre 3 poteza on se nije odbranio where is a problem ????
- BasilAdministrator
Mon 29 Apr 2013, 13:11
Ali Kisame evo sad sam malo pogledao xD
Nema veze sto si ti bacio 2 kunaija on je napravio platformu xD
Nema veze sto si ti bacio 2 kunaija on je napravio platformu xD
- KratosSpecial Jounin
Mon 29 Apr 2013, 13:12
ALO SINE MOJI KUNAII IMAJU DMG 430 , PLUS NIJE NAPISAO BRANIM SE TAKO STO POSTAVLJAM PLATFORMU REKO SAM SVOJE TI AKO HOCES SUDI NA STRANI IGRACA SVOJE ORG , ALI STEWCHA CE DA SUDI PRAVILNO KAO I CONTE I ADMIN JE .
- BasilAdministrator
Mon 29 Apr 2013, 13:14
Nisam ti ja sin,i ovako da sam presudio za tebe bio bih u pravu jel da?
Cekaj ti njih slobodno,i da znas ustvari ovo nije presuda,ja vidim da ti jos nisi skapirao igru i zato mozes dobiti ban,ustvari obojica ga mozete dobiti!
Cekaj ti njih slobodno,i da znas ustvari ovo nije presuda,ja vidim da ti jos nisi skapirao igru i zato mozes dobiti ban,ustvari obojica ga mozete dobiti!
- KiraSpecial Jounin
Mon 29 Apr 2013, 13:15
xDDDD Ja samo posmatram i divim se
- KratosSpecial Jounin
Mon 29 Apr 2013, 13:16
Jeste , sad cu jos dobiti ban sto sam ubio Lighta ?
Dosta sam ja zbog tih stvari dobijao banove , on izvrce , i reci logiku koliki dmg moze da ublazi platforma ??? I tako se kaze sin ..
Dosta sam ja zbog tih stvari dobijao banove , on izvrce , i reci logiku koliki dmg moze da ublazi platforma ??? I tako se kaze sin ..
- KratosSpecial Jounin
Mon 29 Apr 2013, 13:16
Light kako posmatras kad sam te ubio ? bacio sam nisi se odbranio gotovo
- RyukAcademy Student
Mon 29 Apr 2013, 15:35
Ja sam procitao prvi deo, beznadezno je citati dalje ovu svadju. Ono sto sam ja video dve greske.
Prvo Light nije izbegao kunaije koje je Kisame "bacio", pa nije ih izbegao iz prostog razloga jer Kisame nije ni stavio karticu kunaia, ae to i tako i tako, ali nije oduzeo energiju. Tako da se taj potez ne vazi. Mislim da je to kljucna greska.
Prvo Light nije izbegao kunaije koje je Kisame "bacio", pa nije ih izbegao iz prostog razloga jer Kisame nije ni stavio karticu kunaia, ae to i tako i tako, ali nije oduzeo energiju. Tako da se taj potez ne vazi. Mislim da je to kljucna greska.
- KratosSpecial Jounin
Mon 29 Apr 2013, 15:37
Ne nije kljucna greska , kako jumive na turniru nije oduzeo chakru protiv mene pa je ispravio e pa ne moze ja sam reko svoje cekam stewchu i contea
Page 2 of 2 • 1, 2