Page 2 of 2 • 1, 2
- Kasumi KotaroAcademy Student
Re: Jumive vs. Kasumi
Wed 08 May 2013, 11:05
HAHAHAH pravi admin LIKE!
eto ja sam dokazo da je ovo tvoje nepravilo al nema veze ja nisam p**ka! ti idi dalje meni je uredu svakko sam gotov sad...
Dante hvala... nevidim kako oruzije ima 1000 demage
eto ja sam dokazo da je ovo tvoje nepravilo al nema veze ja nisam p**ka! ti idi dalje meni je uredu svakko sam gotov sad...
Dante hvala... nevidim kako oruzije ima 1000 demage
Wed 08 May 2013, 11:05
Radite onda sta hocete igrajte novu ili nastavite od tog poteza gde je greska
Wed 08 May 2013, 11:07
onda on izlazi sece me ali je pauziran od zvuka HAHAHAHAHAHA znaci ja sam pobjednik ali opet ja se predajem i odustajem idi dalje ako sad neumrem od ovog ???? onda cemo se boriti jednom da ispavimo ovo ( ne do smrti vec vise u vidu treninga)
eto dokazo sam sta sam trebao... tolko o tome mecu
eto dokazo sam sta sam trebao... tolko o tome mecu
- Dante.Administrator
Wed 08 May 2013, 11:12
Ne znaci to kasumi nego znaci da nije ni izasao iz tvoje senke
Wed 08 May 2013, 11:20
on je napao ja rekao da sam primio napad stewcha reko od tog posta nastavite... msm to je to al to je sad nebitno...
- JumiveJounin
Wed 08 May 2013, 11:28
Kasumi odustao si samo zbog onog ????, a bio je lazni profil, ako si stigao da me pauziras, kao sto i jesi izgleda, onda idi dalje. Inace obelezio dam senku dante, kad sam napisao potez ranije da cu izaci iz njegove senke, a jos i uradio tehniku (napisao sam u skrivenom) naravno da cu doci iza njega. Ali kasumi idi dalje, ne pravedno je da izgubis zbog toga sto je njegov profil lazan bio.
Wed 08 May 2013, 11:29
Jel hoces da se ucjenjujemo ko ide dalje ako ti znaci special jonnin reci ustvari ajde na face budi on da popricamo kome vise znaci nek taj ide...
Wed 08 May 2013, 11:36
Dogovor je pao Jumive po dogovoru ti ides dalje sretno prijatelju stari...
Page 2 of 2 • 1, 2