Dvorana Bola
+8
NNW Game Master
Sabaku No Fukushuu
Feitan
Kyosuke Misuhi
Okami
Dante Uchiha
Siegrain
S.
12 posters
- S.Academy Student
Re: Dvorana Bola
Mon 22 Jul 2013, 15:06
Imas kupatilo iza Kosukijeve dvorane. Svetlo ti je sa oznakom za bojler, bojler je sa oznakom za grejac a grejac je na posebnom prekidacu pored. Ono gde bi trebalo da bude svetlo je dugme za paljenje svetla u Dvorani bola, a za otvaranje vrata da bi izasao na mestu gde su demoni na ispasi, moras da u razvodnoj kutiji spojis svetlozelenu zicicu sa malom rupicom gore desno. Bojler ne greje vodu vikendom a tus baterija se otkacila. Sutra da odes do prodavnice i da kupis novu. I kad se kupas, javi da Dante ne pere sudove, posto oce da se smanji pritisak a i vruca voda nece da ide. I da kupis novi vodokotlic za WC. Onaj trorepi kao da zubima vuce konopac... Sve ga razneo. I pod hitno da ode neko da kupi granule za osmorepog, ne moze da jede ovu nasu travu. Takodje, Sabaku da nabavis drva za zimu. Ja znam da kod tebe u selu nemazime, ali ovde kad udari mecava i pingvini se smrznu. A ja cu da vidim da uvedemo centralno grejanje od sledece godine.
I ako mi jos jednom neko pogubi dugmice na daljinskom ima da ga posaljem na tretman kod Tenda... I ako neko prolazi do Shinobi town-a da vidi za nov namestaj. Ovaj stari je potpuno unisten od kako su se dvorepi i Ningendo posvadjali oko koriscenja i mesanja tudjih cetkica za zube... Umalo ne izginusmo svi.
I ako mi jos jednom neko pogubi dugmice na daljinskom ima da ga posaljem na tretman kod Tenda... I ako neko prolazi do Shinobi town-a da vidi za nov namestaj. Ovaj stari je potpuno unisten od kako su se dvorepi i Ningendo posvadjali oko koriscenja i mesanja tudjih cetkica za zube... Umalo ne izginusmo svi.
- FeitanAcademy Student
Mon 22 Jul 2013, 16:08
AHahahhhahhaahhaahhaahahhahaahahhaahahahahahahahahahahahahahahahahhaahhhhahhahahaahahahhaahahhahhahaahahahahhahahahahahhhahaahhaahhaahhhaahahahahahahahhaahahahahahahhahaahahhhahaahahhaahahahahahhaahhaahahahahahahahahahahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahhaahahahhahahhhaahhaahahahah A sta nam radi 2orepi on mi omiljen xD inace jos malo pa sam nabavio Rokubia
- Dante UchihaAcademy Student
Tue 23 Jul 2013, 00:57
Huuu stigao sam bilo je malo zeznuto sa ovim zmijama ali ja mislim da nije se niko nije mogao izvuci pogotovu ne jadnik kao Raizen...jesam li u pravu S.?..I sta cujem da ste sjebali kupatilo!?...pa jesam ti lepo rekao da ih feitan cuva na livadi i nek pasu lepo...ne. ne bolje u kuci da mi se tu seckaju!?...ja cu lepi da napravim stalu i tu cemo da drzimo tu stoku...osim mozda ove slatke mace ona mi je simpaticna ^^...idem odmah da pocnem sa gradnjom,samo da navatam ovu moju petoricu za radnike...
- FeitanAcademy Student
Tue 23 Jul 2013, 01:00
Alo dante zamalo da mi sprzi zadnjicu Yonbi samo zato sto im nisi napravio stalu A tek Hachibi sto je poceo da divlja Sve pojeo livadu A ovaj Sanbi se israo golemo u ovu wc solju pa izgrizo vodokotlic I S. nisam ja pogubio dugmice to je vrv Bio Gobi Ono voli da to radi da te zivcira A hacihibi mi se ovde ponasa kao Muva uzmem jednu tapkalicu ulozim 1000000 0chakre pa da je ubijem ali ajde ja sam fin covek necu mazim je polako i kulturno Trazim platu xD
Tue 23 Jul 2013, 01:21
Idem idem pravim polako...inace sabaku nismo ni mi nesto komplikovani ja sam predlozio Tsuki No Me plan inace S. Nasao sam nacin da plan bude kompletan za sve...i jos nesto kazekage nije bitno dali je umro Feitan ili ti za mene i Karasu to bi bio gubitak ja ovde ne pravim nikakve razlike pa te molim da postupas isto...inace odoh ja imam posla oko stale xDD
- Sabaku No FukushuuAcademy Student
Tue 23 Jul 2013, 01:34
Ne razumijem sta hoces da kazes time? Ja znam da je u ovoj org nas 4 ostale nezz niko se nije javio nikako...
- S.Academy Student
Tue 23 Jul 2013, 11:11
Ma samo smo nas cetvorica, ali mozemo da ozivimo koga hocemo. Ne sekiraj se Sabaku nista.
Dobijate zadatke.
1) Da saznate stanje u shinobi town-u
2) Da utvrdite sta ima od zamaka i ninji u okolini
3) Da dobijete sve moguce informacije o Mustoganu
4) Da Dante pretrese Bho i da vidi sta ima tamo, sta moze da donese, sta da ukrade, a za sta moram svi da upadamo tamo
5) Da isplaniramo napad na Raikena
6) Da se ispohvataju svi ovi iz sveta zmija i da im se izpootimaju itemi
7) Da se napravi stala.
Posebno obratite paznju na 7. zadatak. On je od najveceg znacaja.
Da ne bi citalo po 100 posta, sve sto saznate lepo srocite ovde u jednom postu. Ako ima pitanja kazite. Ovo nam je prva ozbiljnija akcija. Mozda uskoro upadnemo i unistimo Shinobi town.
Dobijate zadatke.
1) Da saznate stanje u shinobi town-u
2) Da utvrdite sta ima od zamaka i ninji u okolini
3) Da dobijete sve moguce informacije o Mustoganu
4) Da Dante pretrese Bho i da vidi sta ima tamo, sta moze da donese, sta da ukrade, a za sta moram svi da upadamo tamo
5) Da isplaniramo napad na Raikena
6) Da se ispohvataju svi ovi iz sveta zmija i da im se izpootimaju itemi
7) Da se napravi stala.
Posebno obratite paznju na 7. zadatak. On je od najveceg znacaja.
Da ne bi citalo po 100 posta, sve sto saznate lepo srocite ovde u jednom postu. Ako ima pitanja kazite. Ovo nam je prva ozbiljnija akcija. Mozda uskoro upadnemo i unistimo Shinobi town.
- FeitanAcademy Student
Tue 23 Jul 2013, 11:26
U ogromnoj povrsini 10 km su rasute bube i oni seal tagovi koji aktiviraju zamku kada se udje u neku zonu. Cim neko udje zakacice im se 200 buba i dok dodju dovde imace 0 chakre jer ce im bube popiti chakru u to aktivirace i jos jednu zamku da se bube povezu samnom i dodju i obaveste me ko ide koliko sto ce mi dati prednost da pre pripremim i znam ko ide i gde.
U ovim prostorijama je puno seal tagova da ko udje u jednu prostoriju ne moze vise izadje niti udje u drugu. Uz to tu su i seal tagovi koji aktiviraju mocne zamke poput genjutsua koji paralaize kada udjete u neku prostorju ili vam se postavi pupet curse.
U hideoutu je svuda uradjena barijer tehnika kao i seal tagovi da nijedna chakra ne moze ulazi niti izlazi osim one sto ja dozvolim tako da summoning ili bilo sta slicno ovde nece raditi i niko nece moci dodje i bane a da mu se nesto ne desi. Zbog toga niko nece moci nikad ni da sazna za ovaj hideout.
OVO JE RAIKENOVA BARIJERA OD HIDEOUTA
U ovim prostorijama je puno seal tagova da ko udje u jednu prostoriju ne moze vise izadje niti udje u drugu. Uz to tu su i seal tagovi koji aktiviraju mocne zamke poput genjutsua koji paralaize kada udjete u neku prostorju ili vam se postavi pupet curse.
U hideoutu je svuda uradjena barijer tehnika kao i seal tagovi da nijedna chakra ne moze ulazi niti izlazi osim one sto ja dozvolim tako da summoning ili bilo sta slicno ovde nece raditi i niko nece moci dodje i bane a da mu se nesto ne desi. Zbog toga niko nece moci nikad ni da sazna za ovaj hideout.
OVO JE RAIKENOVA BARIJERA OD HIDEOUTA
Tue 23 Jul 2013, 12:02
-Lepo je to Mare ali ako on sazna lokaciju docice hologramom i sve razoriti tako dok nezna gde smo sigurni smo xDD
-Ja cu da preuszmem kontrolu u BHO-u,vec jesam ali admini treba sve da mi daju...pristup i to...
-Stala...pazi sad ovako....uz pomoc mojih wood i seal moci planiram da napravim stalu za pocetak dok ih ne sakupimo tu ce stajati demoni i svi koji imaju poseban seal na sebi mocice da koristi njihovu chakru koju stala poput ove izvlaci iz njih...JA NE CISTIM STALU PRVI REKAO!!!
-Ja cu da preuszmem kontrolu u BHO-u,vec jesam ali admini treba sve da mi daju...pristup i to...
-Stala...pazi sad ovako....uz pomoc mojih wood i seal moci planiram da napravim stalu za pocetak dok ih ne sakupimo tu ce stajati demoni i svi koji imaju poseban seal na sebi mocice da koristi njihovu chakru koju stala poput ove izvlaci iz njih...JA NE CISTIM STALU PRVI REKAO!!!
Wed 24 Jul 2013, 02:20
Znate kako nebih jos napadao Raikena iz razloga sto moze da me ubije jednim potezom, imam informaciju da neko mora da oslobodi demona iz mene i opet ga seal-uje bez ikakvog seal-a...
Tehniku koja ponistava seal.ove imamo, ali dali imamo tehniku pomocu koje mozemo da zarobimo demona to nezz...
Tehniku koja ponistava seal.ove imamo, ali dali imamo tehniku pomocu koje mozemo da zarobimo demona to nezz...
Wed 24 Jul 2013, 02:25
Onda mozemo da izvrsimo tu operaciju ti unseal sve sealove, a onda S nek seal-uje ponovo demona u mene i kraj price idmeo na Raikena...
- S.Academy Student
Wed 24 Jul 2013, 22:25
Uzimam oci i radim po obicaju. Sad cu da sacekam malo...
Thu 25 Jul 2013, 16:13
Ryuk hvala sto si me prizvao...huuu
sad ovde meditiram i saljem hologram po mac...
sad ovde meditiram i saljem hologram po mac...
Thu 25 Jul 2013, 16:17
Prekidam hologram i prizivam mog klona...
- FeitanAcademy Student
Thu 25 Jul 2013, 16:19
Da, Da koliko sam cuo izbacen sam iz organizacije jbg zivot je surov cao pozzz
Thu 25 Jul 2013, 16:21
(Uzimam mac)
Ovo je mac najjaceg ninje koji je ikada postojao mora da ima jos neku moc u sebi osim 100 defence???
Ovo je mac najjaceg ninje koji je ikada postojao mora da ima jos neku moc u sebi osim 100 defence???
Thu 25 Jul 2013, 16:23
Nista izgleda...okacicu ga da visi iznda kamina kao trofej xDD...TENDO!!!!...OOOO TENDO idi okaci ovo iznad kamina...hvala lepo xD
- FeitanAcademy Student
Thu 25 Jul 2013, 17:34
Evo ovako.. sta kazete da pocnemo borbu protiv raikena onu zavrsnu....? Ne moramo ici kod njega u Hideout mozemo kao iori da otvorimo temu negde lupam dole tamo u shinobi gradu ali da to nije u shinobi gradu nego negde blizu i da ga jednom sa svagda zbrisemo to je moja ideja msm da je vreme da umre!
Sun 28 Jul 2013, 00:04
Zavrsio sam sa stalom...sad ovde meditiram i saljem hologram ovde..
http://www.nnw-serbia.com/t10900-novi-lider#204725
http://www.nnw-serbia.com/t10900-novi-lider#204725
Tue 30 Jul 2013, 17:28
Ovde se pojavljuje moj hologram posto sam ja u borbi sa kenseiem...hologram pravi jednog wood klona i odmah nestaje...klon ispisuje skrol za prizivanje i daje ga sabaku...isti skrol. Imam i ja kod sebe tako da sabaku moze da me prizove gde god zeli kad ja stojim na mom skrolu..
Wed 31 Jul 2013, 20:45
Ovde me je prizvao put bola iz borbe sa kenseiem...malo cu da se odmorim pa cu da se najebem mile majke samo da okupim sta treba...
Fri 02 Aug 2013, 17:56
Uredu, uzimam skrol i odlazim iz Hideouta...
Thu 08 Aug 2013, 22:11
Posto je moje telo unisteno smo jedna njegova polovina(leva) je na zalost prizvana ovde u hideout ipak steta je prevelika tako da je to samo polovina tela i ono se odrzava ovde u specijalnim komorama da bi opstalo...ipak telo nije kompletno tako da cu ja do daljneg da idem kroz pakao dok oni koji su jos zivi ne uspeju da oporave moje telo i da me ozive...