Dvorana Bola
+8
NNW Game Master
Sabaku No Fukushuu
Feitan
Kyosuke Misuhi
Okami
Dante Uchiha
Siegrain
S.
12 posters
- Vergil UzumakiSpecial Jounin
Re: Dvorana Bola
Thu 08 Aug 2013, 22:44
Odavde cu uzeti npredne senju gene koji se nalaze u hideoutu i presditi ih sebi...
- NNW Game MasterAdministrator
Thu 08 Aug 2013, 22:44
The member 'Vergil Uzumaki' has done the following action : Roleplay opcija
'Saznaj rezlutat' :
'Saznaj rezlutat' :
Thu 08 Aug 2013, 22:46
Odlicno sada posedujem napredno presadjene senju gene(sva dodatna objasnjenja poslata su adminima)...i stavljam dva poena na senju klan...i ulzem svu svoju chakru kako bih izlecio moje telo i omogucio mu da sto bolje i brze prihvati nove moci...
- ConteAcademy Student
Fri 09 Aug 2013, 14:46
ne tropaj dante... od tvog tela nije ostalo nista
i ne presadjuju se tako geni da bi bio napredno.. traba da dovedes i medical ninju
i ne presadjuju se tako geni da bi bio napredno.. traba da dovedes i medical ninju
- Dante UchihaAcademy Student
Fri 09 Aug 2013, 23:53
Ma bre ima me pola sigurno onaj golem me cepio na pola i ja sam umro to je ok ali ima me pola jeeeee...pa ja sam medical xDD...to jest ovaj Vergi pa on je Uzumaki?
Ako nije dobro ovako reci kako da mu presadim...znas pakao nije uopste prijatno mesto evo ja bas cekam da mi se sudi tako da moram da se izvucem posto pogodi...kriv sam po svim tackama optuznice xDD
Ako nije dobro ovako reci kako da mu presadim...znas pakao nije uopste prijatno mesto evo ja bas cekam da mi se sudi tako da moram da se izvucem posto pogodi...kriv sam po svim tackama optuznice xDD
- Dante UchihaAcademy Student
Fri 09 Aug 2013, 23:58
Ni pakao nije tezak uz ovakve budale evo ovom sude pre mene xDDD
- S.Academy Student
Sat 10 Aug 2013, 12:15
Anubise, vracaj se u selo, nemoj da mi vrsljas ovde po hideout-u. Dante, zovi NNW-a i dogovorise sa njim oko svog tela, da ne punimo temu ovde vasim produktima sive mase. I ko cisti stalu???
- Kyosuke MisuhiJounin
Sat 10 Aug 2013, 12:55
Ae S. tu sam uradi to pa da idem da cistim stalu...
- S.Academy Student
Sat 10 Aug 2013, 14:51
Dobro. Ako je to tvoj izbor. (samo cu da te pogledam i ti padas mrtav). Sad prilazim, postavljam ti ch prijemnike i postajes moj put bola. Odaberi svoju moc.
Tue 20 Aug 2013, 16:19
Vratio sam se treba da se spremimo sa ritual xDD(sedam na drugu stolicu)
- Kyosuke MisuhiJounin
Tue 20 Aug 2013, 21:42
Dolazim ovde i ostavljam kotetsuovo telo i sedam na fotelju(tehnologija)xD
- Kyosuke MisuhiJounin
Tue 20 Aug 2013, 21:47
Uzimam oba byakugana od kotetsua i murcielago i oci stavljam u skrol xD
- S.Academy Student
Tue 20 Aug 2013, 22:41
Misusija cu da ozivim a Erzu da ubijem i da postane moj novi put bola. Erza, biraj moc. A takodje donosim ovde jedno polutelo od wood gena napravljeno. U nastavku cemo da radimo nesto. Samo kad se svi okupe.
- Kyosuke MisuhiJounin
Wed 21 Aug 2013, 15:48
S.,pre nego sto odem skini mi sve sealove sa mene da zivim normalno i ovo sto mi je stavio raizen
i dalje cu raditi za tebe xD
i dalje cu raditi za tebe xD
- S.Academy Student
Wed 21 Aug 2013, 18:30
Skidam ti sve sealove, i sada mozes da pocivas u miru. Javi adminima, a ja cu da posaljem koje tehnike radim u PM.
- KratosSpecial Jounin
Wed 21 Aug 2013, 18:32
S od tebe sam ocekivao da znas, al ok .... ovaj seal samo ja mogu da skinem i niko vise, jer je ovo specijalan snake bite seal .... ( ti si admin znas karticu ) ..