Dvorana Bola
+8
NNW Game Master
Sabaku No Fukushuu
Feitan
Kyosuke Misuhi
Okami
Dante Uchiha
Siegrain
S.
12 posters
- Dante UchihaAcademy Student
Re: Dvorana Bola
Mon 24 Jun 2013, 01:36
Odlicno slavili smo moj rodjendan malo i tako...kako je kod tebe?xD...inace S. osmislio sam pojedine special treninge...trebalo bi svi ubrzo da ojacamo...ako ono sto sam zamislio bude po pravilima,dobicemo na vremenu...
- S.Academy Student
Mon 24 Jun 2013, 14:45
Proveri sto pre da li je po pravilima pa mi javi. A danas u neko doba krecem sa standardnim borbama. Okami, Dante, Siegrain, vidimo se...
Mon 24 Jun 2013, 18:43
Ovako ovde radim ovo...dolazi L.. i ja ga koljem sa kunaiem...potom ga opet ozivim i onda opet ubijem na isti nacin....on je student na akademiji tako da ima 200 health...moja kontrola je 300 tako da za svako ozivljavanje trosim 30 chakre a ja imam 4000...tako da ja za danas uzimam 100 ubistava...posto se on ne brani i + je zarobljen onom wood tehnikom tako da se samo dusa vraca nazad u telo...koje mucenje xDDD...ostao sam bez energije i imam jos 1000 chakre....docice L.. da potvrdi sta se danas zbilo xD...imam jos chakre hoce jos neko ???
Mon 24 Jun 2013, 18:53
Ne pisemo sve da ne bih spamovao...inace S. izbaci mene da nemogu da vidim hideout jer moram da dam na kratko telo Mokuru za uzvrat mi dobijemo neka tela koja ce nam pomoci da napredujemo imam plan kako...pa da on ne vidi sta radimo ovde i onaj lik sto se izivljavamo na njemu ne zove se L.. nego Kosaraki xD...on je vec mrtav a njegovo telo ces dobiti od Kosukio yamanake...daj mu 10 000 hiljada za telo i ubaci ga da bi potvrdio da je to tako kako jeste...i jos jednom izbaci me odavde da nebi Mokuro mogao nesto da vidi...imam jos slicnih treninga...ali najpre nisam siguran dali ubistva imaju vrednost pobeda???...i ovo radite ti i Siegrain sa ostalima kad njemu oci budu oporavljene xDDD...ja mu sutra dajem telo a vi se cuvajte bicu odsutan samo kratko nemojte da vas pobiju ...i da S. gde je moj poklon?
Mon 24 Jun 2013, 18:55
I da jesam zaboravan u tri lepe xDDD...ovog Kosukio Yamanaku zadrzi ovde i naleveluj ga ko god sam ga nalevelujte ima i on svrhu u nasem treningu videcete...
Mon 24 Jun 2013, 20:10
I nemoj da mi saljete poruke dok vam se ja ovde ne javim jer to nisam ja!!!
- S.Academy Student
Fri 28 Jun 2013, 18:00
Ko god pozeli moze da trenira sa svih 6 puteva bola i stice pobede.
Takodje, putevi se mogu boriti medjusobno ako im je dosadno, te i oni mogu da sakupljaju pobede.
Takodje, putevi se mogu boriti medjusobno ako im je dosadno, te i oni mogu da sakupljaju pobede.
- SiegrainSpecial Jounin
Fri 05 Jul 2013, 13:47
S. Posto sada imam Rinnengan oformicu za sada pocetnu vojsku.Prvo ozivecu Ryuka,Kaguru i te puteve koje imas.Pomocu Rinnengana ozivecu sve ninje u novoj eri,a na tebi je da izucis Edo Tensei !
- S.Academy Student
Fri 05 Jul 2013, 14:38
Sad dolazim do tebe, vadim tvoja 2 oka, srce, bubrega 2, pluca i jetru. Bacam ostatak tvog tela sammoninzima, a ovo ce dobro da se proda na crno trziste.
- S.Academy Student
Fri 05 Jul 2013, 14:40
Zezam te. Uzimam tvoja 2 oka i stavljam ti 2 EMS, jedan sa amateratsuom a drugi sa Tsukoyomijem. Idi se izleci i odmaraj 3 dana.
- Kyosuke MisuhiJounin
Fri 05 Jul 2013, 14:41
Hvala ostavljam 2 tela kod tebe jedan je nemabrida i kosaraki a uskoro stize jes jedno telo...
- SiegrainSpecial Jounin
Fri 05 Jul 2013, 14:48
Ko je ovde inteligentan da napravi poseban otrov za moje Lutke ? Naravno u borbama necu koristiti Rinnengan niti Izanagi to cuvam samo za zavrsne borbe ?
- SiegrainSpecial Jounin
Fri 05 Jul 2013, 14:53
Pa ne znam imam obican otrov,ali ocu stvoriti nesto jedinstveno,za te stvari najveci specijalac je bio Verde najpametniji ninja na svetu,ali ne zna se nista o njegovom telu.S. da li mozes poslati dvoje ninji da se raspitaju i slicno o Verdeovom telu ?
- Kyosuke MisuhiJounin
Fri 05 Jul 2013, 14:54
pa puna imena su to: nemabrida i kosaraki....
- SiegrainSpecial Jounin
Mon 08 Jul 2013, 21:22
S. kad kreces trening za Edo Tensei krenucu ja ako oces nije problem ?
- GostGuest
Tue 09 Jul 2013, 00:09
Specijalno sam dizajnirao ovu lutku i u njoj se mogu sakriti i niko nece znati da sam ja.Siegrain
- S.Academy Student
Tue 09 Jul 2013, 14:22
Lepo. Mislim da postoji jedan drugi nacin za Edo Tense, tako da cu za sada da pokusam preko njega da dodjem do ove tehnike. Sve u svemu, kad god hoces mozes da radis borbe sa putevima bola, i mojim i tvojim i da sakupljas pobede.
- Kyosuke MisuhiJounin
Fri 12 Jul 2013, 15:22
Donosim telo orocimarua1000 i dolazim po oko.
Ostavi mi amaterasu a tsukujomi izvadi i stavi sta treba....Samo nemoj da mi vadis ponovo bubrege...
Ostavi mi amaterasu a tsukujomi izvadi i stavi sta treba....Samo nemoj da mi vadis ponovo bubrege...
- FeitanAcademy Student
Mon 15 Jul 2013, 18:02
Radim Transcription Seal i prenosim danteu(HOHO) jednu tehniku! Odlazim!