Dvorana Bola
+8
NNW Game Master
Sabaku No Fukushuu
Feitan
Kyosuke Misuhi
Okami
Dante Uchiha
Siegrain
S.
12 posters
- Dante UchihaAcademy Student
Re: Dvorana Bola
Mon 15 Jul 2013, 18:04
Ok hvala sad cu ja tebe malo da pipnem...
I odmah potom kao vodja putova bola pozivam Naraka path i on te ozivljava...srecan put xD
I odmah potom kao vodja putova bola pozivam Naraka path i on te ozivljava...srecan put xD
Mon 15 Jul 2013, 18:24
Uredu sad posedujem i ove dve zabranjene koje je imao Feitan :Fusion i Evil sealing metod
Mon 15 Jul 2013, 18:33
Sad ovde koristim Evil sealing method da sa sebe skinem svaki seal koji znam i ne znam da imam na sebi...xD
Mon 15 Jul 2013, 18:58
Izuzev S.-a i Siegraina ja sad sa Naraka path idem i on sve ozivljava i ja ih odmah ubijam....racunam puteve bola izuzev naraka i mene + sva tela koja su doneta u hideout...
Mon 15 Jul 2013, 19:07
Inace Feitan me je naucio za danas ovu licnu preko Transckription seal...
- S.Academy Student
Tue 16 Jul 2013, 13:35
Sada Dante prenosi svoje znanje meni. (Hoh o, Fusion i Evil Sealing method)
Odakle Feitanu ove tehnike?
Odakle Feitanu ove tehnike?
- FeitanAcademy Student
Tue 16 Jul 2013, 20:33
Ima se moze se to je moj wood clone da se zna >D
- S.Academy Student
Tue 16 Jul 2013, 21:54
Naredujem svakom od prisutnih putu bola da stane na po jedan skroll i rade tehnike transformacije u potrebne oblike.
- S.Academy Student
Tue 16 Jul 2013, 23:44
Donosim ovde sve sto sam pokupio od Siegraina. Sada to ubacujem u usta King of Hell-a i on sastavlja lutku i zivi Siegrainov deo. Sad naceloj lutki radim
tako da cu odsealovati njegovu dusu i hvatam je mojim rukama. Preuzimam svo njegovo znanje, a njegova dusa odlazi na vecna lovista.
tako da cu odsealovati njegovu dusu i hvatam je mojim rukama. Preuzimam svo njegovo znanje, a njegova dusa odlazi na vecna lovista.
- S.Academy Student
Thu 18 Jul 2013, 16:37
Ovde cu oziveti Dorimarua i Sasukea Uchiha.. Oni su braca, po Uchiha stablu koje ja redovno pratim i dopunjujem.
Sada kada su zivi, razgovaracu nesto sa njima, i odmah cu ih ubiti.
To je to. Povucicu se u svoju posebnu skrivenu odaju i tamo cu obaviti potrebne pripreme. Mozes krenuti samnom, da bi mi pomogao.
Sada kada su zivi, razgovaracu nesto sa njima, i odmah cu ih ubiti.
To je to. Povucicu se u svoju posebnu skrivenu odaju i tamo cu obaviti potrebne pripreme. Mozes krenuti samnom, da bi mi pomogao.
- S.Academy Student
Thu 18 Jul 2013, 16:56
Sabaku, dobrodosao ovde. Pokazao si se kao moj saveznik i u kriticnim vremenima. Zbog toga zelim, naravno, ako si ti zaineresovan, da budes nas saveznik i da zivis ovde sa nama. Naravno, i da ne pricas nikome sta si video ovde...
Da te upoznam.
Ovo je podzemni svet u kome trenutno obitavamo ja, moji putevi bola i moji saveznici. Nas cilj je sakupljanje demona kao i mir u svetu, ali ne preko kontrole, nego preko razumevanja.
Naravno, sve ovo mozes da odbijes.
Saveznici:
Feitan, Kato Kosukio, Dante Uzumaki, Siegrain, Guts???, kao i ti ako zelis.
Uzivaj.
Da te upoznam.
Ovo je podzemni svet u kome trenutno obitavamo ja, moji putevi bola i moji saveznici. Nas cilj je sakupljanje demona kao i mir u svetu, ali ne preko kontrole, nego preko razumevanja.
Naravno, sve ovo mozes da odbijes.
Saveznici:
Feitan, Kato Kosukio, Dante Uzumaki, Siegrain, Guts???, kao i ti ako zelis.
Uzivaj.
- Sabaku No FukushuuAcademy Student
Fri 19 Jul 2013, 12:14
Tu sam, naravno da zelim, obecao si mi nesto dati i to ocekujem...
- S.Academy Student
Fri 19 Jul 2013, 16:31
Ja dajem ono sto neko zeli. Nemam vec unapred odredjeno sta cu kome dati, vec svako sam bira, a ako je u mojoj mogucnosti, ja to sredim. Biraj...
Fri 19 Jul 2013, 17:06
Eto Sabaku..sad znas i zasto sam te napao i sve...uzivaj ovde sa nama ali samo nikom ni reci kao sto ti je vec rekao S...
Sat 20 Jul 2013, 15:16
Da znam zbog cega si me napao, sada shvatam sve, bas sam bio zbunjen onim, a sada znam da Suigetsu nije znao za ovo, dobar plan svaka cast...
Ovako ja zelim da kazem da sam sa vama zvanicno i kako god, nemate uopste straha da cu vas izdati, zelim da ovo bude organizacija koja ce biti prijetnja raikenu i ostalim ninjama, da nam niko nista ne smije jer smo respektabilne ninje...
Zelim da na svim mogucim profilima budemo zajedno i da uvijek ima nas 4 koji ce ciniti okosnicu organizacije, a ostale ninje koje dođu ok uvijek... Msm mozda u ovoj org ima jos ninji ja znam za S, Dantea, Suigetsua i mene.
Msm da samo mozemo zajedno da opstanemo, jer to i Raiken radi ima jake ninje okolo sebe, evo S je lider posto jeo n najjaci, ok je to sto se mene tice, od sada samo treniranje i jacanje da zauzmemo taj Shinobi grad i da smakeno Raikena i ostale to je moj plan, ako vi imate nesto dodati ili vam se uopste ne sviđa napisite, pa cemo se oko svega dogovoriti, msm da je dogovor među nama moguc, jer ja zelim da od sada pa na dalje mibudemo 4 legendarne ninje koje su uvijek zajedno i kada nekom zafali pomoc da dolaze ostala troica, jedino tako cemo opstati u ovom svijetu terora...
Vec vidim historiju 4 legendarne ninje...
Ovako ja zelim da kazem da sam sa vama zvanicno i kako god, nemate uopste straha da cu vas izdati, zelim da ovo bude organizacija koja ce biti prijetnja raikenu i ostalim ninjama, da nam niko nista ne smije jer smo respektabilne ninje...
Zelim da na svim mogucim profilima budemo zajedno i da uvijek ima nas 4 koji ce ciniti okosnicu organizacije, a ostale ninje koje dođu ok uvijek... Msm mozda u ovoj org ima jos ninji ja znam za S, Dantea, Suigetsua i mene.
Msm da samo mozemo zajedno da opstanemo, jer to i Raiken radi ima jake ninje okolo sebe, evo S je lider posto jeo n najjaci, ok je to sto se mene tice, od sada samo treniranje i jacanje da zauzmemo taj Shinobi grad i da smakeno Raikena i ostale to je moj plan, ako vi imate nesto dodati ili vam se uopste ne sviđa napisite, pa cemo se oko svega dogovoriti, msm da je dogovor među nama moguc, jer ja zelim da od sada pa na dalje mibudemo 4 legendarne ninje koje su uvijek zajedno i kada nekom zafali pomoc da dolaze ostala troica, jedino tako cemo opstati u ovom svijetu terora...
Vec vidim historiju 4 legendarne ninje...
- S.Academy Student
Sat 20 Jul 2013, 19:30
Slazemo se. Treniracemo do iznemoglosti, dogovaracemo se i bicemo neka vrsta antiteze Raikenu. Kazekage, da li imas tela velikih nindzi u tvom selu, sta ima od itema, sta imas od spijuna po svetu, koji su tvoji planovi za dalje i tako? Mislim da bi bilo lepo da nam kazes. Takodje cemo i mi posle da ti ispricamo o nasim pocecima, idejama, planovima, akcijama...
- FeitanAcademy Student
Sat 20 Jul 2013, 19:39
Aha Jos nesto Sabaku Molio bih te da me vise ne zoves Suigetsu posto sam to ime odavno odbacio Moje ime je Feitan a ne Suigetsu.!
Moj Wood klon govori ovo i saljem vam poruke preko njega posto sam jos u svetu zmija Uskoro cu vam donesti mng vrednih iteme i oruzja i tako to samo se strpite.
Moj Wood klon govori ovo i saljem vam poruke preko njega posto sam jos u svetu zmija Uskoro cu vam donesti mng vrednih iteme i oruzja i tako to samo se strpite.
Sat 20 Jul 2013, 19:52
Uredu ljudi sad je sve gotovo...koliko ja vidim S. plan je skoro zavrsen..a ja jo malo pa idem u svet summoninga...kad se vratim javicu se....xDD
Sun 21 Jul 2013, 01:46
Ovaklo Feitan je mrtav izgubili smo jednog jakog ninju, ostalo nas je troica, steta velika...
S, sto se mojih planova tice isken da ti budem nemam ih, moj jedini plan je da Raikena i ostale koji tlace skinem sa vlasti, mada jedan od mojih planova je bio sakupljanje biju-a, mada kad skontam to jesvima plan xD takođe jedan od planova mi je bio da ozivim Gaaru, ali sam kasnije shvatio da je to skoro nemoguce...
Tako da od planova ovih nista nije aktuelno, ali ako mi se ukaze prilika sprovest cu ih u djelo. To je to sto se mene tice, vec sam rekao da je moja odanost vama dvojici neupitna i ja nisam neko ko laze. Ostalo je na vama.
Sto se vasih planova tice, ako mi ne vjerujete nemojte mi ni reci, samo me salji u misije koje mislis da cu uspjeti zavrsiti...
Sto e tice tijela i itema ja nemam nista, jer do sada nisma imao potrbu da bilo sta skupljam jer je moj cilj bio obnoviti selo pijeska i ozivjeti Gaaru, ovo prvo sam uspio ovo drugo sam shvatio da je nemoguce...
Toliko od mene.
S, sto se mojih planova tice isken da ti budem nemam ih, moj jedini plan je da Raikena i ostale koji tlace skinem sa vlasti, mada jedan od mojih planova je bio sakupljanje biju-a, mada kad skontam to jesvima plan xD takođe jedan od planova mi je bio da ozivim Gaaru, ali sam kasnije shvatio da je to skoro nemoguce...
Tako da od planova ovih nista nije aktuelno, ali ako mi se ukaze prilika sprovest cu ih u djelo. To je to sto se mene tice, vec sam rekao da je moja odanost vama dvojici neupitna i ja nisam neko ko laze. Ostalo je na vama.
Sto se vasih planova tice, ako mi ne vjerujete nemojte mi ni reci, samo me salji u misije koje mislis da cu uspjeti zavrsiti...
Sto e tice tijela i itema ja nemam nista, jer do sada nisma imao potrbu da bilo sta skupljam jer je moj cilj bio obnoviti selo pijeska i ozivjeti Gaaru, ovo prvo sam uspio ovo drugo sam shvatio da je nemoguce...
Toliko od mene.
- FeitanAcademy Student
Mon 22 Jul 2013, 00:59
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh KAko je lepo vratiti se kuci Dosta me nije bilo zar ne ? ne Sabaku nisam mrtav ipak me zeznuli nema tamo nista zanimljivo osim hollow maske jbg bar sam malo ojacao ako nista drugo Sta se radi ima nesto novo ima neki plan novi neka misija bilo sta vidim sabaku nam se pridruzio opa to je lepo videti Kao sto vidim Mukuro se opet poceo kurciti Nmvz Ima li nesto Sa vama sam ja da znate
Mon 22 Jul 2013, 02:41
Feitan drago mi je da si ostao ziv, mislio sam da smo izgubili jakog ninju, lai eto vratio si se, dragom ije da si ojacao sada smo jos jaci i kao tim...
Sto se misija tice evo cekamo S-a da vidimo sta dalje i kako...
Sto se misija tice evo cekamo S-a da vidimo sta dalje i kako...
- FeitanAcademy Student
Mon 22 Jul 2013, 02:44
Aham i meni je drago da sam ziv jedva sam izvukao Zivu glavu moram ja malo da se okupam mnogo smrde ove zmije S. Brate moj ima li ovde neko kupatilo ili tako nesto da se okupam da ne bazdim na kilometar DOneo sam ti Jos 1 sharingan i Kaguya gene ako ti kojem slucajem Trebaju..... Bilo je tesko ali bar sam ojacao ima li neka misija za mene? Oo Sabaku moramo ja i ti malo da nazdravimo jedna Rakija moze xD ?
Mon 22 Jul 2013, 03:08
Ne hvala ne pijem alkohol, to je lose za zdravlje...
- FeitanAcademy Student
Mon 22 Jul 2013, 03:16
Ali ovo je rakija pece se i to to je prirodno jedna casica nece da skodi xD