Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Evidencija prolaska kroz kapiju

+78
Zabuza Momochi
Hashirama
Hagoromo Ootsuki
Naruto Uzumaki
Sabaku no Shinryaku-sha
Kinta
Danzo
Obito Uchiha
Minato Namikaze
Enui
Ognjen-Shadow Ninja
Daniel
Izuna Uchiha
Aria DiLaurentis
prkandarko
Pain
Hisoka D. Kaguya
Zetsu
Law
Zacui Yokubi
Virtuoz
Urami Ketsukei
Itachi Uchiha.
Rikudo Sennin
Rju
Arashi Namikaze
HIRUKO=)
Aoba Yamashiro
Maksimovic
Jellal Mystogan
Zona
Danteo Uchiha
Yoruichi Shihouin
Yamato
Stewcha
Amaya Senju
NNW Story Maker
Seuta Katou
Hashirama Senju
K.
Namikaze Minato
Tokuchi Toua
Dero Gabaichi
Ace
Tsunade Senju
Kanno
Akki Rio
Akio Senju
Iawo Fujimoto
Madara Uchiha
Y.
Tobi
Erza
Asuna
L.
Sasuke Uchiha........
Q.
haris.tucakovic.3
Dokugan Rju
Sassori
Akira
Kotetsu Endo
Himiko Yumi
Kratos
Jumive
NNW Game Master
Tokaji Hayato
Imal
Zero
Asura Uzumaki
Shizu
Hosper.
Dante Uchiha
Gray Fullbuster
Diablo.
Shin Aburame
Takeshi
Orochimaru
82 posters
Go down
K.
K.
Jounin

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 11 Empty Re: Evidencija prolaska kroz kapiju

Sun 01 Dec 2013, 18:59
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 11 Health11 Health:
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 11 Left_bar_bleueEvidencija prolaska kroz kapiju - Page 11 Fg11Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 11 Empty_bar_bleueEvidencija prolaska kroz kapiju - Page 11 Right_bar_bleue (450/1000)-400
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 11 Energy10 Energy:
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 11 Left_bar_bleueEvidencija prolaska kroz kapiju - Page 11 Fg13Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 11 Empty_bar_bleueEvidencija prolaska kroz kapiju - Page 11 Right_bar_bleue (300/1000)
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 11 Chakra10 Chakra:
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 11 Left_bar_bleueEvidencija prolaska kroz kapiju - Page 11 Fg12Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 11 Empty_bar_bleueEvidencija prolaska kroz kapiju - Page 11 Right_bar_bleue (650/1000)-60
Koristim samehadu da se izlecim 100 healtha (Toliko je chakre bilo u njoj), zatim stvaram

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 11 80lv_zps7c38fbfd
Oko sebe, ti ces napadom probiti ovaj zatvor ali defence je jos uvek 100 tako da je damage tvog oruzija smanjen na 400, kako se ono zabada u mene ja aktiviram
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 11 50lv_zpsd44614d8
Sve se ledi u ovom kavezu pocevsi od rupe kroz koju si prosao da bi me napao, takodje ukljucujuci i mene, nemas kuda da pobegnes obojica smo u zatvoru, imas jedan potez u kojem cak iako me ubijes bices uhvacen u led a ako me ne ubijes bicemo obojica uhvaceni u led tako da cemo umreti...Steta sto si napao bas mene
Tokaji Hayato
Tokaji Hayato
Special Jounin

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 11 Empty Re: Evidencija prolaska kroz kapiju

Sun 01 Dec 2013, 19:14
HP:1000
EN:1000-100
CH:1000-450

Heh, lep pokusaj.. Ali isuvise sporo za mene

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 11 101lv_zps87a5eb8c

Na sve strane izbija chakra koja lomi tvoj kavez i zaustavlja proces zaledjivanja...

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 11 40lv_zps91662990

Takodje se snazno okrecem sa svojim macem i zamahujem veoma snazno...

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 11 16_zps5623d7a7

Damagemaca je 520, zbog brzine zagarantovanih 245, i deo damagea od chakra plasme koji ide na tebe....

Za tebe je ova borba zavrsena!!!

----------------------------------------------------------

(Tokaji uzima K-ovo probodeno telo okrece se i odlazi)

Moram nekako da izvadim sada mac Samehadu iz tebe...

Pa Hokage... Vidis da se mi ne salimo... Sada sam imao volje da ovaj problem resimo mirnim putem... Kada sledeci put budem dosao, necu imati milosti....

Namikaze Minato
Namikaze Minato
Academy Student

Sun 01 Dec 2013, 22:50
PS. Sobzirom da nisam bio tu, ne znam sta se desilo. Tako da cu doci po K-ovo telo samo. Jbg kad radite sve, a ja nisam tu.
Dokugan Rju
Dokugan Rju
Chunin

Mon 02 Dec 2013, 09:59
idem u vatru 1
Dokugan Rju
Dokugan Rju
Chunin

Mon 02 Dec 2013, 10:07
vracam se sa misije
Kotetsu Endo
Kotetsu Endo
Jounin

Mon 02 Dec 2013, 10:23
idem u vatru 3
Jumive
Jumive
Jounin

Mon 02 Dec 2013, 15:10
Idem u vatru 2
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Academy Student

Mon 02 Dec 2013, 15:27
(Minato je uspeo da sustigne Jumivea koji je zurio.)

Jumive sacekaj! Idem i ja sa tobom. Moramo da pronadjemo ostale, ja nisam stigao da pomognem K-u nisam ni znao da je on u selu, mislio sam da je na misiji zato sam usao nazad u selo da obavim jos poslova koje imam, a cunini su pazili na ovog iz Akatskia.
Jumive
Jumive
Jounin

Mon 02 Dec 2013, 15:33
Naravno, idemo Very Happy(osmehnu se)

Govori u sebi:
Proklet bio Minato Namikaze

Nemam prestavu gde su, pa sam se prvo tamo uputio
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Academy Student

Mon 02 Dec 2013, 15:37
(Minato ga pogleda znatizeljno.)

Nesto si rekao Jumive? Nmvz. (Minato krenu.) A ne. Ti ispred mene.
Jumive
Jumive
Jounin

Mon 02 Dec 2013, 15:39
(krenuo je) Sta to Minato? (za 5 min. cemo biti u vatri 2)
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Academy Student

Mon 02 Dec 2013, 15:40
Samo ti hajde ispred mene. Jednom sam ti dozvolio da ides iza mene. I dovoljno sam se opekao. Hajde sada. (Minato krenu odmah iza Jumivea. Ali onda zastade.) Ali ja ne znam gde su oni. Pticica je odletela u pravcu njihovog traga cakre, ali ja nisam senzor da bih mogao da ih pronadjem. Tsss stani Jumive moram da razmislim.
Jumive
Jumive
Jounin

Mon 02 Dec 2013, 15:45
Uredu, upravu si (U sebi: taj prokletnik, zar je morao da me prati)
Kratos
Kratos
Special Jounin

Mon 02 Dec 2013, 15:46
DOLAZI PTICICA ... 
Spoiler:

Last edited by Kisame on Mon 02 Dec 2013, 15:52; edited 1 time in total
Jumive
Jumive
Jounin

Mon 02 Dec 2013, 15:48
Jumive uzima neku poruku koja dolazi od price
Kratos
Kratos
Special Jounin

Mon 02 Dec 2013, 15:50
Inace ptica je sletela na Minata xDDDDDDDD
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Academy Student

Mon 02 Dec 2013, 15:51
Hmmmmm. (Minato se unervozio... Zivci su poceli da mu rade...) Khhhhhhh tsssss gde li mogu biti! Prokletstvo! HIMIKOOOOOOOO! Zasto ne odgovaras! IZRICITO SAM NAREDIO DA SE VRATITE U SELOOOOOOO!!!!!! (Minato je vec bio jako uzrujan.)

(MInato pogleda u Jumivea.)

Kakva je to poruka stigla, daj da vidim.
Jumive
Jumive
Jounin

Mon 02 Dec 2013, 15:53
Evo, pogleda. Ali jos uvek ne znam gde su. (Pogleda u sat i samo ceka Minatov odgovor)
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Academy Student

Mon 02 Dec 2013, 15:55
(Minato uze skrol. I procita ga.)

Ovo je Kisameov rukopis! KAko ne pise, jel si corav, u Munji 6! Odmah krecemo. (Minato stavi skrolic u dzep i zatrca se ka vatri 3 i prema granici za Zemljom munje. Ali povika Jumiveu.) Jumive ispred mene!!!
Jumive
Jumive
Jounin

Mon 02 Dec 2013, 15:57
Ups, izgleda da sam to preskocio. (Krenuo je) Ali kako cu ja preci granice, genin sam ne mogu se boriti protiv njih, a da me pritom ne zarobe. Drugo bi bilo da je jedna borba u pitanju (idalje ide prema vatri 3)
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Academy Student

Mon 02 Dec 2013, 15:59
(Minato mu uzvrati dok je isao uz Jumivea.)

Ne brini branicu te ja, a bice mi od koristi tvoja cakra i senke. Hajde ne zali se, ides sa Hokageom na misiju SS ranga. To je cast. (Minato nastavi dalje.)
Jumive
Jumive
Jounin

Mon 02 Dec 2013, 16:00
Uredu, uskoro stizemo tamo
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Academy Student

Mon 02 Dec 2013, 20:04
(Minato stize na kapiju. I trcecim korakom krenu ka bolnici.)
Sassori
Sassori
Academy Student

Mon 02 Dec 2013, 20:07
*Takumi stize odmah iza Minata i krenu za njim u bolnicu.
Ace
Ace
Jounin

Mon 02 Dec 2013, 20:10
Staje na par trenutaka kod kapije pokusavajuci da dodje do daha ,
Huh , odo da vidim kako je Himiko
Sponsored content

Back to top