Evidencija prolaska kroz kapiju
+78
Zabuza Momochi
Hashirama
Hagoromo Ootsuki
Naruto Uzumaki
Sabaku no Shinryaku-sha
Kinta
Danzo
Obito Uchiha
Minato Namikaze
Enui
Ognjen-Shadow Ninja
Daniel
Izuna Uchiha
Aria DiLaurentis
prkandarko
Pain
Hisoka D. Kaguya
Zetsu
Law
Zacui Yokubi
Virtuoz
Urami Ketsukei
Itachi Uchiha.
Rikudo Sennin
Rju
Arashi Namikaze
HIRUKO=)
Aoba Yamashiro
Maksimovic
Jellal Mystogan
Zona
Danteo Uchiha
Yoruichi Shihouin
Yamato
Stewcha
Amaya Senju
NNW Story Maker
Seuta Katou
Hashirama Senju
K.
Namikaze Minato
Tokuchi Toua
Dero Gabaichi
Ace
Tsunade Senju
Kanno
Akki Rio
Akio Senju
Iawo Fujimoto
Madara Uchiha
Y.
Tobi
Erza
Asuna
L.
Sasuke Uchiha........
Q.
haris.tucakovic.3
Dokugan Rju
Sassori
Akira
Kotetsu Endo
Himiko Yumi
Kratos
Jumive
NNW Game Master
Tokaji Hayato
Imal
Zero
Asura Uzumaki
Shizu
Hosper.
Dante Uchiha
Gray Fullbuster
Diablo.
Shin Aburame
Takeshi
Orochimaru
82 posters
- Namikaze MinatoAcademy Student
Re: Evidencija prolaska kroz kapiju
Sat 30 Nov 2013, 22:49
(Minato izlazi na kapiju sela i ugleda nepoznatog Shinobija.)
Hmmm ko si ti, i sta trazis u Konohi? (Upitao ga je zvanicno i ozbiljno.)
Hmmm ko si ti, i sta trazis u Konohi? (Upitao ga je zvanicno i ozbiljno.)
- Tokaji HayatoSpecial Jounin
Sat 30 Nov 2013, 22:55
Opa, Hokage licno.. Msm ipak je ovo ozboljna situacija....
Pa kao sto sam vec rekao Hokage, tvoje ninje su prekrsile zakon i ukrale su 7 legendarnih maceva koji su vlasnistvo sela Magle...
Naredi svojim ninjama da smesta vrate maceve, jer to moze potencionalno biti razlog sledecem Shinobi ratu...
Pa kao sto sam vec rekao Hokage, tvoje ninje su prekrsile zakon i ukrale su 7 legendarnih maceva koji su vlasnistvo sela Magle...
Naredi svojim ninjama da smesta vrate maceve, jer to moze potencionalno biti razlog sledecem Shinobi ratu...
Sat 30 Nov 2013, 23:00
(Minato ga pogleda pomalo zbunjeno ali ne primetno. Bio je ozbiljan.)
Prvo mi reci ko si i odakle dolazis? I otkud znas da sam ja Hokage? Moje ninje jesu uzeli Legendarnih Sedam maceva, ali za postojanje Sela Magle se jos ne zna, niti se zna da li selo slicno ovome tj Konohi postoji u Shinobi svetu. Samo mi odgovori na pitanja, pa cemo preci na stvar. Ako se stabilnost i mir dovode u pitanje time sto su Legendarni Macevi uzeti onda ce ih moje ninje rvratiti. Moja je odgovornost da sprecim bilo kakav konflikt svetskih razmera.
Prvo mi reci ko si i odakle dolazis? I otkud znas da sam ja Hokage? Moje ninje jesu uzeli Legendarnih Sedam maceva, ali za postojanje Sela Magle se jos ne zna, niti se zna da li selo slicno ovome tj Konohi postoji u Shinobi svetu. Samo mi odgovori na pitanja, pa cemo preci na stvar. Ako se stabilnost i mir dovode u pitanje time sto su Legendarni Macevi uzeti onda ce ih moje ninje rvratiti. Moja je odgovornost da sprecim bilo kakav konflikt svetskih razmera.
Sat 30 Nov 2013, 23:06
Pa mozda obicne ninje ne znaju za postojanje velikih sela, ali ti kao Hokage, siguran sam da si upucen bolje i od mene...
Ja sam samo clan jedne veoma mocne organizacije koja je sklopila ugovor sa selima... Sigurno si cuo za nas...
(Tokaji pokazuje oznaku na svom odelu)
Rat ili mir meni je svejedno, ja samo radim svoj posao. Unajmljen sam da vratim maceve Magli i to cu i da uradim na ovaj ili onaj nacin...
Ja sam samo clan jedne veoma mocne organizacije koja je sklopila ugovor sa selima... Sigurno si cuo za nas...
(Tokaji pokazuje oznaku na svom odelu)
Rat ili mir meni je svejedno, ja samo radim svoj posao. Unajmljen sam da vratim maceve Magli i to cu i da uradim na ovaj ili onaj nacin...
Sat 30 Nov 2013, 23:18
(Minato se zaprepastio kada je video tu oznaku. Nije mogao da veruje svojim ocima, jer je i sam mislio da je postojanje te organizacije samo mit, ali sada se uveriu da je ustvari taj Mit istinit.)
Z... Zen.... (Zatim je vratio pogled na Tokaia, iako je znoj presao preko njegovog lica, bio je ozbiljan i odlucan.) Hmmm vidim da povrsno znas. Skrivena Sela ne bi bila Skrivena kada bi svi znali o njima. Uredu, vidim da si ozbiljan i da je situacija kriticna. Reci mi da li znas sta se desava sa mojim ninjama i jeste li ih nasli? Da li su svi dobro? I ako ste ih nasli, opozovi svoje saborce jer cu poslati naredjenje da se moje ninje vrate u selo, i onda cemo vam predati maceve Magle... (To je bilo prvi put da je Minato potvrdio postojanje nekog drugog skrivenog sela pored Lista.)
Sat 30 Nov 2013, 23:22
(Tokaji podize ruku u vazduh i pucne prstom)
Smatraj da su ninje koje su do ovog momenta ostale u zivotu, zive...
Sada je red na tebe...
Smatraj da su ninje koje su do ovog momenta ostale u zivotu, zive...
Sada je red na tebe...
Sat 30 Nov 2013, 23:26
(Minato izvadi pticicu iz torbice i mali skrolic, a zatim na skrolicu ispisa poruku, zaveza ga postavi na pticicu navi je i pusti da odleti do Himiko.)
- Hokageova Naredba:
Eto poslao sam naredjenje. Ubrzo ce se vratiti u selo. Sacekajmo. (Minato je svo vreme skenirao i posmatrao Tokaija, cekao je na bilo kakav nagli pokret upucen ka njemu ili selu.)
Sat 30 Nov 2013, 23:34
Mudar potez Hokage..... Pa hajde da sacekamo
(Tokaji se priblizi jednom drvetu u blizini i ledjima se nasloni na stablo prekrstivsi ruke i zatvorivsi oci)
(Tokaji se priblizi jednom drvetu u blizini i ledjima se nasloni na stablo prekrstivsi ruke i zatvorivsi oci)
Sun 01 Dec 2013, 17:43
(Tokaji polako otvara oci)
Vreme je isteklo... Toliko o dogovoru? Toliko o poslusnosti Hokagea? ...
Vreme je isteklo... Toliko o dogovoru? Toliko o poslusnosti Hokagea? ...
- K.Jounin
Sun 01 Dec 2013, 18:00
Nazalost izgleda da hokage nije trenutno prisutan, mozda ja mogu da ti pomognem sa tvojim problemom posto sam posle njega ja najjaca prisutna osoba, izmedju ostalog ja imam nesto sto ti zelis zar ne?
Sun 01 Dec 2013, 18:08
Odlicno..
Cisto da ne bude da nisi imao izbora, pitam te prvi i poslednji put. Hoces da predas dobrovoljno mac?
Cisto da ne bude da nisi imao izbora, pitam te prvi i poslednji put. Hoces da predas dobrovoljno mac?
- K.Jounin
Sun 01 Dec 2013, 18:14
Nazalost, mac mi je malo prirastao uz kozu...Da bi ga uzeo moraces da ga odvojis od mene
Sun 01 Dec 2013, 18:18
Zanimljivo... Ne ostavljas mi izbora.... Moracu da te ubijem!
- NNW Game MasterAdministrator
Sun 01 Dec 2013, 18:18
Član 'Tokaji Hayato' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
Sun 01 Dec 2013, 18:20
Član 'K.' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
Sun 01 Dec 2013, 18:23
Član 'Tokaji Hayato' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
Sun 01 Dec 2013, 18:24
Član 'K.' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
Sun 01 Dec 2013, 18:45
HP:1000
EN:1000-100
CH:1000-50
Sad me vidis.... a sada...
U kombinaciji sa ovim..
Posto sam ja lv 200 i moj napad macem je lv 200 (to je pravilo za lv maca, koji lv si ti, taj lv napada maca je)
Moja brzina je 400, razlika u nasim brzinama je takodje 400 i razlika u levelima je 90... sto znaci da primas zagarantovani damage od 245 od ukupan koji je 500 ..
EN:1000-100
CH:1000-50
Sad me vidis.... a sada...
U kombinaciji sa ovim..
Posto sam ja lv 200 i moj napad macem je lv 200 (to je pravilo za lv maca, koji lv si ti, taj lv napada maca je)
Moja brzina je 400, razlika u nasim brzinama je takodje 400 i razlika u levelima je 90... sto znaci da primas zagarantovani damage od 245 od ukupan koji je 500 ..