***GLASANJE***
+10
Madara Uchiha
Aoba Yamashiro
Iawo Fujimoto
Akki Rio
Kotetsu Endo
Kratos
Hashirama Senju
Zacui Yokubi
Jellal Mystogan
Danteo Uchiha
14 posters
Page 2 of 2 • 1, 2
- KratosSpecial Jounin
Re: ***GLASANJE***
Thu 17 Apr 2014, 13:24
Sad kad vam Yokubi uleti u kapiju ima pomrete svi. Ima vam presudi PLAVIM MACEM!!!!
- Yoruichi ShihouinChunin
Thu 17 Apr 2014, 14:02
AHAHAHAHHAHAHA ovo je smešno AHAHAHAHAHA ljudi niste deca pa da idete od jednog do drugog da se raspitujete: "Ko je bolji, ko je bolji, ja ili Minato??" HAHAHAHAHAH da se svađate za gluposti ahaha ja umirem od smeha kad vas gledam kako se svađate. Iskreno zabavni ste mi, samo tako nastavite
- Tokuchi TouaSpecial Jounin
Thu 17 Apr 2014, 14:23
Jok nisu deca, ne mesaj ih sa sobomYoruichi Shihouin wrote:AHAHAHAHHAHAHA ovo je smešno AHAHAHAHAHA ljudi niste deca pa da idete od jednog do drugog da se raspitujete: "Ko je bolji, ko je bolji, ja ili Minato??" HAHAHAHAHAH da se svađate za gluposti ahaha ja umirem od smeha kad vas gledam kako se svađate. Iskreno zabavni ste mi, samo tako nastavite
Dakle ovako ko je bolji, Minato ima ruznu senku znaci Dante.
Pazi Minato nema sanse jednostavno je i taj Space Time kupio, a mesto hokagea mu je Dante poklonio xD Samom tim on nista nije sam dobio samo mu je sve palo sa neba, a Dante nije dzabe trenirao.
Zakljucak: Idite u borbu 1 v 1 i pokoljite se
- Hashirama SenjuAcademy Student
Thu 17 Apr 2014, 17:04
Ovo je donekle debilizam. "Uciteljice uciteljice jel tako da sam ja bolji od Periceee? RECITE MI MOOOLIM VAS INACE CU DA PLACEEM ". Daj bre gluposti ciste.
- LawAdministrator
Thu 17 Apr 2014, 17:09
Rasprava je besmislena tako da cu zakljucati temu.
Page 2 of 2 • 1, 2