Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kancelarija Cetvrtog Mizukagea

+6
Kimamaru
Stewcha
Urami Ketsukei*
Daniel
Kotsu
Yamato
10 posters
Go down
Ognjen-Shadow Ninja
Ognjen-Shadow Ninja
Academy Student

Kancelarija Cetvrtog Mizukagea Empty Kancelarija Cetvrtog Mizukagea

Mon 16 May 2011, 21:33
Ovo ce biti moja kancelarija posto sam ja novi Mizukage prvo sto cu da uradim je da prihvatim Alex-Ninju u selo Magle jer je izrazio zelju da ima mac koji cu mu ja dati kad bude napredovao ako se ne ljutite i plus proglasavam Azkena Missing-Ninjom Very Happy
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Academy Student

Kancelarija Cetvrtog Mizukagea Empty Re: Kancelarija Cetvrtog Mizukagea

Mon 16 May 2011, 21:39
Kancelarija Cetvrtog Mizukagea Flyingthundergodtechniq

Shadow-kun cestitam ti na postignutom cilju... Nadam se da ces biti mudar i zapamcen Mizukage, i jedan od najpostovanijih ninja u ovom svetu... Ja ti zelim srecan rad kao Mizukageu i da sto pre podignes selo MAgle na visoke grane...
Ognjen-Shadow Ninja
Ognjen-Shadow Ninja
Academy Student

Mon 16 May 2011, 21:42
Hvala Minato-San ako ti zatreba nesto iz sela Magle meni se obrati ja cu ti uvek biti dobar prijatelj i nadam se da ces postati Hokage :Sashead :
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Academy Student

Mon 16 May 2011, 21:58
I ja se isto nadam da hocu... Moj Sensei Jiraiya i moj drugi sensei sadasnji Hokage Conte zele da ja potanem sledeci Hokage... A evo u znak dobre volje i naseg prijateljstva ja ti vracam legendarni mac Kubikiribōchō.. Koji je posedovao Demon Sela Skrivenog u Magli Zabuza Momochi... I da ti dam jedan savet, nemoj da svakom ninji koji ti trazi neki Legendarni mac, da mu das taj mac... To ti je moj prijateljski savet, ako hoces prihvati ga ako neces to je tvoja volja... Ja sam ovaj mac cuvao i nikome ga nebih dao i nikada ih nesmemo koristiti u zle svrhe... Evo Macc je sada tvoj...

Kancelarija Cetvrtog Mizukagea Oruzje48
Ognjen-Shadow Ninja
Ognjen-Shadow Ninja
Academy Student

Mon 16 May 2011, 21:59
Hvala Minato za mac ali Yamatu hocu da dam mac ja sam s njim u dobrim odnosima Very Happy
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Academy Student

Mon 16 May 2011, 22:01
Ja sam sam zeleo mac Raiga swords ali taj mac je u tvom posedu... Mozda bih mogao da ti cuvam Sahmaedu, ali mozda i ne... Neznam da li ti nekome zelis da das neki od ovih maceva...
Ognjen-Shadow Ninja
Ognjen-Shadow Ninja
Academy Student

Mon 16 May 2011, 22:02
da Samehadu Yamatu tvoj ucenik ce da bude jak :Sashead :
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Academy Student

Mon 16 May 2011, 22:07
Onda neka Zabuzin mac ostane kod mene... Ja cu ga cuvati svojim zivotom... Jel to ok... Ja sam ovim mojim gestom samo hteo da ti pokazem koliko tew postujem i koliko vidim prijatelja u tebi...
Ognjen-Shadow Ninja
Ognjen-Shadow Ninja
Academy Student

Mon 16 May 2011, 22:08
OK nek ostane Zabuzin mac kod tebe :Sashead :
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Academy Student

Mon 16 May 2011, 22:09
Bolje Sahmaedu cuvaj u Selu a njemu daj neki drugi mac... Onaj treci... Jer Pein ce traziti Sahmaedu i bolje da dodje u Selo magle gde cemo ga svi zajdeno moci da se suocimo sa njim nego da ubije mog ucenika za nista...
Ognjen-Shadow Ninja
Ognjen-Shadow Ninja
Academy Student

Mon 16 May 2011, 22:10
OK
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Academy Student

Mon 16 May 2011, 22:13
Ok, idem ja sada moram da vidim da li ce moj sin da pobedi ili ce moj ucenik da pobedi... Bice neizvesno... Hajde pridruzi mi se ako hoces... Ako hoces podji sada samnom zajedno bicemo za sekundu u Areni...

Ognjen-Shadow Ninja
Ognjen-Shadow Ninja
Academy Student

Tue 31 May 2011, 20:09
Posto ja moram da se odmaram jos nekih pet dana zamolio bih ostale nije Sela Magle da brinu o selu
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Academy Student

Sat 04 Jun 2011, 14:39

Dobar dan Mizukage, imam za vas pismo od hokages koje rangovano S-rang Alert...

Poruka od Hokagea
Mizukage trebamo poceti sa regrutacijom Shinobia za pocetak rata... Trebace nam svaka dusa i svaki Shinobi koji moze da drzi oruzije u ruci da koji moze da koristi Ninjutsu... Molim vas da sa regrutacijom pocnete sto pre jer rat uskoro pocinje i moramo biti spremni za napad...
S Postovanjem Hokage Conte Uchiha

Eto Mizukage Shadow ovo vam je poruka od Hokagea... Ja sada moram da nastavim dalje sa regrutacijom...
Urami Ketsukei*
Urami Ketsukei*
Academy Student

Mon 06 Jun 2011, 20:44
Shadow... Ucenice moj... vreme je...
Kotsu
Kotsu
Special Jounin

Mon 06 Jun 2011, 20:55
Shadow..widim na pogresnoj si strani...jel ti sa tom slikom wredjas kisai-a i zenkai??
Urami Ketsukei*
Urami Ketsukei*
Academy Student

Mon 06 Jun 2011, 21:02
Vidim obukao si Akatsuki plast... I okrenuo si se protiv nas nakon svega sto smo ucinili za tebe pa cak i ja koji sam ti vratio zivot... Nisa ocekivao to od tebe... Nazalost sada smo neprijatelji i ovo je rat tako da cu morati da zanemarim moja osecanja prema tebi i ubiti te ukoliko ne ostanes neutralan ili napustis akatsuki...

Nema nam druge... uostalom i cak ispod tvoga sela je chalra web ... ukoliko bude nesto moracemo da aktiviramo....
Kotsu
Kotsu
Special Jounin

Mon 06 Jun 2011, 21:10
urami..samo mi reci kad trebam aktivirati a ako misli da blefiram nek vidi sta je bilo sa stenom i sa oblakom..!!!
Daniel
Daniel
Academy Student

Mon 06 Jun 2011, 21:38
Necete vi nikog unistiti!!!!
Kotsu
Kotsu
Special Jounin

Mon 06 Jun 2011, 21:42
znam...dokaz je tvoje selo...XAAXAXAXAXAXAXAXAXXA...
Daniel
Daniel
Academy Student

Mon 06 Jun 2011, 21:47
Pa hajde onda na borbu do smrti!!!!
Kotsu
Kotsu
Special Jounin

Mon 06 Jun 2011, 21:50
necu..tsuchikage mnogo si veci level..mnogo stariji iskusniji...tako da ostajemo prijatelji...i nebi vise da pravim problem..dovoljno sam napravio za sad..
Ognjen-Shadow Ninja
Ognjen-Shadow Ninja
Academy Student

Tue 07 Jun 2011, 09:52
Za sta je vreme necu da se bijem Urami Sensei
Izlazim iz Akatsukija predajem se ja sam na vasoj strani hocu u Zenkai i usao sam u Akatsuki jer su me Minato i ostali primorali a avatar cu da promenim

Last edited by Ognjen-Shadow Ninja on Tue 07 Jun 2011, 10:09; edited 1 time in total
Kotsu
Kotsu
Special Jounin

Tue 07 Jun 2011, 10:00
vazi sledeci put kad ti neko nesto kaze dodji u zenkai i to nam copy..!! pa ce mo pricati sa njima Very Happy zbog takvih pretnji ostala su 2 kage-a bez sela..!!znaci samo mi javi i ovo je rat ako te neko napadne dolazim ja neces umreti promeni avatar..!!
Urami Ketsukei*
Urami Ketsukei*
Academy Student

Tue 07 Jun 2011, 10:59
Gledano Kotsu je jedan od najacih vrlo lako unisti selo bilo koje xD XD i vrlo je brzi i neuhvatljiv... Daniel samo bi umreo za nista...

Shadow... Nemoras biti sa nama... ali za tvoje dobro ostani neutralan... tako je bolje, rat je nesto sto nebi hteo da prodjes i da tvoje selo ispasta zbog drugih... Uvlace te u rat ali ti nemoras da ratujes ako neces...

Moj predlog ti je da zastitis selo dobro...I ostanes u njemu i da u ovo vreme dobro ojacas selo... U ratu sela slabe i nemogu se razvijati jer rat ne dozvoljava tako imas sansu da jacas selo da bude najace selo koje postoji...

Zabrani svima koji ucestvuju u rat da dolaze u tvoje selo ili slicno ja cu ti pomoci ako zelis videces...

Shadow imam jednu molbu za tebe... Kao sto znas pravi ja sam umreo.. Moja dva klona su sada napala selo lisca i ne verujem da ce preziveti...

A ja sam original klon koj je stvoren nakon moje smrti... Kisai mi je dozvolio da se povucem i ponovo pomazem selu magle...

Zelim da se vratim ovde u selo i da budem ninja councilor... Imacu i dalje titulu prvog Mizukagea... ali bicu povucen sa duznosti i bicu u mojim odajama i samo ako vam treba nesto vrlo vazno pomoci cu...

(Kao u selo peska u anime ona baba i cica sto bili povuceni sa duznosti ali bili zatvoreni u onu zgradu...) tako zelim i ja...

Pomoci cu ti da izgradis selo da bude najbolje!!!
Sponsored content

Back to top