Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kancelarija Cetvrtog Mizukagea

+6
Kimamaru
Stewcha
Urami Ketsukei*
Daniel
Kotsu
Yamato
10 posters
Go down
Kimamaru
Kimamaru
Genin

Kancelarija Cetvrtog Mizukagea - Page 3 Empty Re: Kancelarija Cetvrtog Mizukagea

Tue 19 Jul 2011, 14:49
SENSEI!!!!!!!!!!!!! brzo izvucime trebam pomoc mizuki iz sela lisca me zeli odvesti u organizaciju revena molim te pomozimi recijoj da to necini
Ognjen-Shadow Ninja
Ognjen-Shadow Ninja
Academy Student

Kancelarija Cetvrtog Mizukagea - Page 3 Empty Re: Kancelarija Cetvrtog Mizukagea

Tue 19 Jul 2011, 14:51
OK ne brini se nista !!
Poslao sam joj poruku da te ostavi na miru !
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Academy Student

Mon 29 Aug 2011, 13:24
Uzbuna SS ranga!!!

Orochimaru, je izdao Selo Skriveno u Liscu, ukrao je najvredniju stva naseg sela, a to je Hokage Scrol. U tom se scrolu nalaze Sve zabranjene teghnike naseg sela. Proglasavam Orochimarua Missing Ninjom i dajem dozvolu za njegovo Hvatanje i privodjenje pravdi. Njegovo telo donesite Zivo ili Mrtvo. I veliku nagradu za onoga ko vrati Hokage Scrol, selu Lisca.

Drugi Hokage Minato
Nagu Garakama
Nagu Garakama
Academy Student
https://www.youtube.com/user/Koshirozation?feature=mhee moze you

Sun 30 Oct 2011, 17:55
Mizukage voleo bi da vas pitam dosta pitanja u vezi sistema borbe....Kao prvo ja u arhivi ninja magle napraivo sam temu za sebe i stavi ninjutsu-e koje sam naucio tu i sada ocu da odem u genin borbu ali tu kada kopiram karticu Ninjutsua koji hocu ono nece da se kopira....Naucio sam tehniku tamo gde je neko ucio nindzu alexa tome tehnikom pa sam i ja kopirao tu karticu i pritisnuo nauci tehniku i sada pisalo mi da sam nauico i rekao mi je Feudalni Gospodar Stewcha da je tebi mozda pisalo da si nauci ali nisi...Molim vas moze te li mi reci kako da naucim tu tehnikuda bi uspeo da je koristim i kako da stavim ninja invertituru kod mene pa uvek da kad se borim da mi je ona tu da ne moram da odlazim na arhivu ninja magle....Hvala unapred.
Ognjen-Shadow Ninja
Ognjen-Shadow Ninja
Academy Student

Mon 31 Oct 2011, 14:06
Reci mi koja je to tehnika i resicu ti ja problem !
Alker Kaguya
Alker Kaguya
Jounin

Sat 12 Nov 2011, 15:28
Dugo se nismo videli Shadow... Vidim postao si Mizukage...
Alker Kaguya
Alker Kaguya
Jounin

Sun 13 Nov 2011, 16:47
Shadow nemogu cekati vise, vratio sam se u selo samo da bi mom prijatelju dao poklon... Moj objektiv je Dero sensej! Tako da ko kog da mi stane na put necu zaliti da ga sklonim... A sada odo shadow ko zna kada ces me ponovo videti...
Ognjen-Shadow Ninja
Ognjen-Shadow Ninja
Academy Student

Sun 13 Nov 2011, 17:19
Tu sam bio sam veoma zauzet nemoj da ides !
Alker Kaguya
Alker Kaguya
Jounin

Sun 13 Nov 2011, 18:26
Mizukage Shadow....
Alker Kaguya
Alker Kaguya
Jounin

Tue 20 Dec 2011, 20:01
Era vladavine mizukagea shadowa je prosla sada sam ja peti mizukage Alker!!! Dodjite svi ovde da se dogovorimo a nakon toga naci cu moju kancelariju...
Sponsored content

Back to top