Kancelarija Cetvrtog Mizukagea
+6
Kimamaru
Stewcha
Urami Ketsukei*
Daniel
Kotsu
Yamato
10 posters
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
- KotsuSpecial Jounin
Re: Kancelarija Cetvrtog Mizukagea
Tue 07 Jun 2011, 11:12
urami..steta gubim partnera..ok..moracu da idem sa kisai-em..XAXAXAAXAXAXAXAXAXAX...
- Urami Ketsukei*Academy Student
Tue 07 Jun 2011, 11:57
Da... ovo je previse za mene... povuci cu se... Ali Zenkai cu uvek biti odan tako da ako treba pomoc zovite...
- KotsuSpecial Jounin
Tue 07 Jun 2011, 12:09
Mizukage..mogu da dobijem 1 legendarni mac po wasem izboru posto smo u sawezu a i rat je pa kad se zawrsi rat wraticu wam??
- YamatoAcademy Student
Tue 07 Jun 2011, 12:13
HAhahahahahha ognjene vidim pridruzio si se zenkaiu...to me je malo razocaralo ali dobro videces posledice toga kasnije
Tue 07 Jun 2011, 12:18
Od sada sam opet u ovom selu... Ovo selo je neutralno i tako ce i biti...
Ukoliko probas nesto... Ja i Shadow cemo braniti selo... i samo cete zapoceti jos dublji rat izmedju sela magle i oblaka... ups selo oblaka vise nema xaxaxaxax
Ukoliko probas nesto... Ja i Shadow cemo braniti selo... i samo cete zapoceti jos dublji rat izmedju sela magle i oblaka... ups selo oblaka vise nema xaxaxaxax
- KotsuSpecial Jounin
Tue 07 Jun 2011, 12:19
xaxaaxaxaaxxaxaxxaxaxaxaaaxaxaxa.... urami zao si kao i uvek takwog te wolim i zaborawljas mene i ja cu braniti selo :twisted: :twisted: :twisted:
- YamatoAcademy Student
Tue 07 Jun 2011, 12:21
Jesi siguran da nema??? pogledaj temu ja sam ga ponovo izgradio cim ga je ovaj unistio
SELO OBLAKA NEMOZE I NECE BITI UNISTENO
Tue 07 Jun 2011, 14:03
Kao sto ti branis tvoje selo... I ja cu moje ako treba dati zivot... Ja sam osnivac sela magle i sve sam ga izgradio.... Ali sudbina je takva bila da umrem... Ali sada cu moj zivot posvetiti samo cuvanju ovoga sela i nicemu vise... To je moja odluka moj ninja put...
Sada je vreme da ostale mlade ninje grade ovo selo i jacaju ja sam samo kopija onoga sto je nekada bilo ali opet imam pravo da zivim svoj zivot kako zelim...
Zato su se posvetiti da pomognem Shadowu i uzgradnji i jacanju ovog sela!
Sada je vreme da ostale mlade ninje grade ovo selo i jacaju ja sam samo kopija onoga sto je nekada bilo ali opet imam pravo da zivim svoj zivot kako zelim...
Zato su se posvetiti da pomognem Shadowu i uzgradnji i jacanju ovog sela!
- DanielAcademy Student
Tue 07 Jun 2011, 14:18
Shadow! Vidim izdajes nas i ides na losu stranu.... necu te sada napasti samo zbog toga jer smo dobro prijatelji i iz istog smo klana... ali napravi jedan los potez koji ce pomoci zenkaiju... kunem se licno cu te ubiti!
- YamatoAcademy Student
Tue 07 Jun 2011, 14:25
Hahhahahahahh ja ne cekam da uradis nesto pogresno jer ce tada vec biti prekasno
nadjem li te negde DOBRO se cuvaj
- KotsuSpecial Jounin
Tue 07 Jun 2011, 14:27
ahahahahah...danijel je mrtaj uso je u selo nema dozwolu -.-
- DanielAcademy Student
Tue 07 Jun 2011, 14:32
zar mi treba dozvola... ja sam Tsuchikage, i doso sam da spasim Ognjena, ali vidim da njemu nema spasa, sam zeli da ode u Zenkai.... Ognjene, nije u svetu sve tako lepo....nije tvoj sensei badava otiso u zenkai... mislio sam da ces to shvatiti, ali vidim da ides njegovim putem.... neces mi ostaviti drugog izbora, nego da te ubijem ako mi se nadjes na put.
Tue 07 Jun 2011, 14:40
Ti si vec ostecen aktivirala se moja zastita xaxaxaxa ostalo ti je jos 350 healtha... Napisi jos nesto i umreo si zato bolje idi.... Mi smo neutralni...
Tue 07 Jun 2011, 17:18
Moji klonovi su mrtvi... Ja sam poslednji pravi klon... sa living person sealom.. Tako Shadow od sada cemo raditi zajedno uradi kako sam ti rekao i ako ti trebaju saveti u vezi neceg samo mi se javi...
- Ognjen-Shadow NinjaAcademy Student
Tue 07 Jun 2011, 19:26
Ja i Urami smo neutralni i ovo selo je neutralno ne zeli da ratuje ni s kim tako da cu sve cu moliti da izadju iz sela sem Uramija koji je rekao da ce da ostane u mom selu i to cu da mu dozvolim ko je vama dozvolio da upadate u selo bez dozvole u Kancelariji Mizukagea je zabranjen pristup svim ninjama osim ovog sela cuce Stewcha za ovo
Tue 07 Jun 2011, 19:31
Da Shadow nemozes tek tako da banes.... Moras na kapiji da pitas da udjes... pa ako te puste inace da se ovako samo pojavis smatra se uvredom za selo sto si se usunjao... A i mozes lako da nastradas...
Tue 07 Jun 2011, 19:44
Culi ste Stewchu niko ne sme da udje u moje selo
Tue 07 Jun 2011, 19:47
Ovako tvoje selo vide samo oni sto je urami odobrio i ti tamo u onu barijeru... tako da vise niko nista ne vidi u tvoje selo nemoze ni udje a ni da pise dok ne dobije dozvolu
Tue 07 Jun 2011, 19:48
to je extra nije ovog sela mogu da udju
- Namikaze MinatoAcademy Student
Tue 07 Jun 2011, 20:13
Mizukage Shadow Nisam se nadao da ces ti izdati ostale Kagee i otici iz rata bez reci da ces se sakriti ovde u selu magle iza one koscate sume Uramia... trebas se setiti da je tvoj PRAVI Sensei odavno poginuo u borbi protiv Peina... Ovaj Urami koji ti stalno uliva nesto u glavu je ustvari Kisai i on ti nemisli nista dobro... Shadow veruj mi ja sam ti prijatelj nikada te nebih izdao... Ovo su samo obicni Perfect Klonovi koji te zavaravaju... Kada se rat bude zavrsio ako ja prezivim ja cu ti doneti licno telo Prvog Mizukagea... Da ga sahranis jer je bio castan Shinobi koji je casno poginuo u borbi do smrti... On je bio hrabar i odvazan smeo je da se suprotstavi jacima od sebe samo da bi zastitio svoje selo... I zato trebas da ga sledis njegovim stopama... To ti govorim kao brati i prijatelju... Moras se trgnuti i uvideti da Kisai mozda nekada jeste bio dobar ali sada te samo podkupljuje tehnikama i ostalim stvarima... On vise nije onaj mali Kisai koji je brinuo za svog brata i za svet Shinobia... On sada samo gleda svoj interes... Mozda cemo mi poginuti tokom ovog rata, ali ja znam zasto cu poginuti jer se borim za moje selo i za Slobodu Sveta Shinobia...
Tue 07 Jun 2011, 20:17
Ono sto ja znam je da hocu da budem neutralan i ne zekim da ucestvujem u sukobu a Urami mi je bio sensei i ovaj njegov klon me podseca na njega tako da ne mogu da ga potisnem naucio me je svemu sto znam a ako ti stvarno budes doneo telo Uramija onda cu te poslusati obecaj mi i nemojmo vise ovde da spamujemo posto sam ja novi moderator samo da znas i jesi li trazio dozvolu da udjes u selo Magle
- Namikaze MinatoAcademy Student
Tue 07 Jun 2011, 20:21
Hehe donecu ti telo Pravog Uramia... Jer ovaj klon nikada nemoze da bude onaj stari Urami... JA cu ti sada doneti njegovo telo i moras mi verovati ja te nikada nebih izdao... A meni netreba dozvola za ulazak u selo jer se na tebi nalazi moje seal a i ko sebe ima moj space time kunai... I tako da ja sa mojim Space Timeom mogu da dodjem do tebe kad god hocu...
Tue 07 Jun 2011, 20:24
nisam znao onda cu ovog Uramija da ispisem iz grupe
Wed 08 Jun 2011, 08:33
Mozda sam ja klon ali zar mi to ne daje pravo da zivim kako zelim... Umreo sam u borbi alu sudbina je htela da se opet vratim... Kisai mi je dopustio da budem svojevoljan i odlucio sam da ostatak zivotam provedem ovde... Uostalom Kisai mi je uradio living prson seal sto me je ucinilo 100% zivim kao svaka druga osoba... Tako da cu trenirati shadowa i uciniti jos jednom nesto za ovo selo...
Ja sam perfect klon koji je savrsena ziva kopija originala tako da gledano u cemu je razlika izmedju mene i mog originala... Ja sam svestan svega kao pre, secam se, osecam i sve isto... Nemogu da poreknem da su perfect klonovi uvek u vezi sa kisaija i sve sto ja znam i vdim i on ce znati... Ali Kisai mi je dozvolio da pocnem nov zivot kao pre...
Ovaj rat ce doneti samo nove zrtve zato nezelim da dolazis vise ovde uostalom moja barijera se vec aktivirala tako da ti je ostalo jos 300 healtha... Prvi put ti je skinulo 550 i drugi 150 ostani ovde i umreces...
Mi cemo biti neutralni i necemo ulaziti u rat... U rat idu samo oni sto zele moc a to ste vi trazili kada se objavili rat zenkai organizaciji, oni nisu nikoga dirali... Ali bice mi drago kada vas ostali clanovi ubiju... Koliko vidim... Drugi Mizukage Dero se bori na vasim kapijama tako bolje idi i brani tvoje selo i mani se nasega... Shadow slobodno unisti taj kunai njegov... Selo magle je dovoljno jako da se samo odbrani ili slicno... Vi ste u ratu a svaki razgovor sa vama i nas uvlaci...
Tako ako ostanes ovde aktiviracu ostale kosti i umreces...
Xaaaaaaaaaa
Ja sam perfect klon koji je savrsena ziva kopija originala tako da gledano u cemu je razlika izmedju mene i mog originala... Ja sam svestan svega kao pre, secam se, osecam i sve isto... Nemogu da poreknem da su perfect klonovi uvek u vezi sa kisaija i sve sto ja znam i vdim i on ce znati... Ali Kisai mi je dozvolio da pocnem nov zivot kao pre...
Ovaj rat ce doneti samo nove zrtve zato nezelim da dolazis vise ovde uostalom moja barijera se vec aktivirala tako da ti je ostalo jos 300 healtha... Prvi put ti je skinulo 550 i drugi 150 ostani ovde i umreces...
Mi cemo biti neutralni i necemo ulaziti u rat... U rat idu samo oni sto zele moc a to ste vi trazili kada se objavili rat zenkai organizaciji, oni nisu nikoga dirali... Ali bice mi drago kada vas ostali clanovi ubiju... Koliko vidim... Drugi Mizukage Dero se bori na vasim kapijama tako bolje idi i brani tvoje selo i mani se nasega... Shadow slobodno unisti taj kunai njegov... Selo magle je dovoljno jako da se samo odbrani ili slicno... Vi ste u ratu a svaki razgovor sa vama i nas uvlaci...
Tako ako ostanes ovde aktiviracu ostale kosti i umreces...
Xaaaaaaaaaa
Wed 08 Jun 2011, 08:36
Da selo Magle je neutralno Minato ali to ne znaci da nismo ostali prijatelji ako mi bude trebala tvoja pomoc obraticu ti se ali imam Uramija u kojeg se pouzdam znam da nije pravi Urami ali kao i da jeste
Page 2 of 3 • 1, 2, 3