Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Evidencija prolaska kroz kapiju

+22
Yahiko
Omitsu Iwahashi
Erza
Komuro Takashi
Iawo Fujimoto
Aoba Yamashiro
Rju
Mitchiko Hyuuga
Daichi Senju
Arashi Namikaze
Deidara.
Zabuza Momochi
Danzo
Danteo Uchiha
Zen
Hisoka D. Kaguya
Hashirama Senju
Akio Senju
Madara Uchiha
Obito Uchiha
Naruto Uzumaki
Killer Bee
26 posters
Go down
Aoba Yamashiro
Aoba Yamashiro
Jounin

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 5 Empty Evidencija prolaska kroz kapiju

Tue 02 Sep 2014, 14:59
Vracam se sa uspesne misije...
Aoba Yamashiro
Aoba Yamashiro
Jounin

Fri 05 Sep 2014, 20:11
Idem na misiju...
Aoba Yamashiro
Aoba Yamashiro
Jounin

Fri 05 Sep 2014, 20:17
Vracam se sa neuspesne misije Sad
Hashirama Senju
Hashirama Senju
Academy Student

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 5 Empty Re: Evidencija prolaska kroz kapiju

Mon 08 Sep 2014, 22:34
(Hashirama se pojavljuje u krosnjama drveca ispred kapije sela, radi nesto skriveno i nastavlja dalje ka kapiji. Staje ispred nje i obraca se cuvarima)

Zelim da vidim vaseg Hokagea ili Sanina ukoliko Hokage nije tu. Hitno.

(Bio je izuzetno strpljiv ali i ljut)
Anonymous
Gost
Guest

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 5 Empty Re: Evidencija prolaska kroz kapiju

Mon 08 Sep 2014, 23:25
(Naslonjen da veliki debeli zid konohe progovara)...previse ocekujes....objavio sam da zelim da postanem hokage i izazovem trenutnog...ali izgleda da imaju problem sa hrabroscu da se pojave iako ne zelim zlo ovom selu..
Hashirama Senju
Hashirama Senju
Academy Student

Mon 08 Sep 2014, 23:52
(Nije cak ni gledao u Senina, samo je nastavio hladnokrvno)

Zao mi je sto moram da te obavestim, ali jedini pravi Hokage sam ja. Dosao sam da se vratim na celo ovog sela i da ga dignem iz pepela, kao feniksa. Ovo selo treba sposobnog Hokagea, koji je spreman na sve za selo. Obito je izuzetno dobra osoba ali se pokazao kao los Hokage. Dosao sam da se dogovorimo da mi preda titulu, jer je zasluzujem s obzirom da sam se vratio.
Anonymous
Gost
Guest

Mon 08 Sep 2014, 23:59
Kao feniksa(pogleda zacudjeno...pa pogresno je biti pesimistican ali isto toliko je pogresno biti i toliko optimistican..nidze ovog sela su izgubile volju za borbom..(okrenu se ka cuvarima)
Vidis li u njihovim ocima zelju da se bore i da brane selo,da budu na kapiji i cekaju smrt ? Sve sto zele je biti obicni ljudi...Ovaj svet propada..
Hashirama Senju
Hashirama Senju
Academy Student

Tue 09 Sep 2014, 00:02
(Hashirama je duboko uzdahnuo, procistio svoje grlo i krenuo sa izlaganjem)

Mislim da moras jos mnogo toga da ucis. U moje i Minatovo vreme svako je bio spreman da pogine za ovo selo jer smo znali kako da ga vodimo. I znali smo kako da ljudima podignemo moral. Onaj dan u borbi protiv Karasua mnogi su poginuli, za ideale i za ono sto se zalagao Prvi Hokage. Taj dan sam i ja navodno izgubio zivot, ali ne, izvukao sam se. Obecao sam sebi da cu se vratiti kada dovoljno ojacam. Uspeo sam, ojacao sam dovoljno da mogu svakom da stanem na crtu i spreman sam da vodim selo. Vraticu volju ovim shinobijima i List ce biti u svom punom sjaju.
Anonymous
Gost
Guest

Tue 09 Sep 2014, 00:18
Iskreno..nadam se..dosao sam da testiram hokagea...nije se ni pojavio..ovom selu treba da se vrati stara slava..mozda ih malo razdrma tvoj povratak na mesto hokagea...Hasirama..ali sumjam (pogleda cuvare jos jednom)..Nakon vase smrti Jellal je bio hokage verovatno znas to..i moram priznati kako glasine govore bio je dobar..a onda je jednog dana dozvolio Saninu da ubije nindzu konohe i obojica su izdali selo...Niko ne mari za nindze,i njihov zivot..jedino sto je hokageu bitno je MOC !
Hashirama Senju
Hashirama Senju
Academy Student

Tue 09 Sep 2014, 00:24
(Hashirama je popreko pogledao Lorda. Pogledom ga presekao kao macem.)

Ne dozvoljavam da skrnavis ime bivsih Hokage-a preda mnom. Jellal je zasluzio da udje u istoriju zbog svojih dela. To nepostovanje necu tolerisati onog sekunda kada se ja vratim na presto. Ucio sam na greskama drugih i znam da ih necu ponavljati.
Anonymous
Gost
Guest

Tue 09 Sep 2014, 00:41
Da li je zasluzio da udje u istoriju ubivsi neduzne shinobije sela ?!

(faca mu poprimi divljacki izgled)
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 5 Nagato_by_132jester-d5cijax
Hashirama Senju
Hashirama Senju
Academy Student

Tue 09 Sep 2014, 00:43
(Pogledao ga je direktno u oci nasmesivsi mu se)

Da li si ti clan ovoga sela? I ukoliko imas psihickih problema, poseti strucno lice.
Anonymous
Gost
Guest

Tue 09 Sep 2014, 00:50
Toliko o razumevanju hokagea i o tome da ja moram da ucim...
(lice mu se vrati normalu i nasmesi se)
Ako Konohi bude trebala pomoc uvek sam tu...
Ahh (uzdahnu) ovo setanje po svetu umara..sledeca stanica Akatsuki...
Zbogom i sa srecom ..
(odlazi)
Obito Uchiha
Obito Uchiha
Academy Student

Tue 09 Sep 2014, 01:58
(Izlazi)

Sta se ovo desava bre?

Hokage-sama(Refleksno izgovori)..Hashirama,otkud vi ovde?

(Ugleda tada nekog ninju ispred kapije)
Ko si ti ? (presece nepoznatog ninju pogledom)
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 5 35akbb8
Hashirama Senju
Hashirama Senju
Academy Student

Tue 09 Sep 2014, 02:47
Obito! Nemamo mnogo vremena za takve stvari, mani se njega, otisao je. Ja sam se vratio, Obito. Ispunio sam svoj cilj i razvio svoje moci. Spreman sam ponovo da budem Hokage i dignem ovo Selo iz pepela a ti ces mi u tome asistirati. Saznao sam i da si Jinchuuriki. Nadgledacu tvoj trening i pomocicu ti da razvijes to maksimalno. Vreme je da se ispisu nove stranice istorije. Da li se slazes sa mojim predlogom? 
Obito Uchiha
Obito Uchiha
Academy Student

Tue 09 Sep 2014, 02:51
Sta?(bio je pomalo zatecen)

(Pomisli takodje na ninju koji je otisao)

Ne razumem tacno,gde sam gresio kao Hokage?
Nije sve u meni,vec i u ninjama koje cine ovo selo..
Pa?
(Zapita ga ovo,jer je cuo razgovor sa nepoznatim ninjom)
Hashirama Senju
Hashirama Senju
Academy Student

Tue 09 Sep 2014, 02:59
U mnogo cemu si pogresio, Obito. Dosta shinobija tvog sela je izgubilo zivot, nisi uspeo da ih zastitis. Ne krivim te naravno, mnogo toga je na tvojim ledjima. Ali imam vise moci i znanja i iskustva da vodim ovo selo od tebe i samo zelim da mi verujes. Zelim da budemo saborci i da zajedno pobedimo zlo. Samo mi veruj, Obito. To je sve sto od tebe trazim. Uskoro ce nam se jos ljudi prikljuciti, a da bi se oni prikljucili uslov je takav da ja moram postati Hokage. A i to je po pravilu. Ja sam Drugi Hokage, i sve dok sam ziv ja imam pravo na titulu kada god pozelim. Samo sto do sada ja nisam bio dovoljno snazan da nosim taj teret na ledjima. Sada jesam. Snazniji i mudriji. Da li se slazes sa mnom? Nemamo mnogo vremena....
Obito Uchiha
Obito Uchiha
Academy Student

Tue 09 Sep 2014, 03:02
Da ti verujem?
Tesko verujem ljudima....

I kako da ti verujem,ti si u Karasu?
Otkud znam sta smerate?
Ovo je previse rizicno,nemoj pogresno da me shvatis,ali tako je...
Jesi,Hokage si bio i to ne osporavam,cenim sto bih bio saborac sa tobom,ali na osnovu cega bih ti verovao?

Da ti tek tako prepustim titulu?
Nije mi bas jasno?

Ovo mi sve lici previse na manipulaciju....
Hashirama Senju
Hashirama Senju
Academy Student

Tue 09 Sep 2014, 03:05
Obito, ja vise nisam u Karasu. Pobegao sam. Imali smo sukob, napali su Pesak, branio sam ga i razvio Wood Sage mod. Vratio sam se u selo da bih pomagao ljudima u njemu. Ja i Karasu nemamo vise nikakve veze. Da hocu, mogao bih da uletim sa Space-Time u Selo i unistim sve, samo da zelim. Secas li se onda kada sam 2 puta spasao selo? Kada sam primio Susanovu strelu i odvukao Danteo-a i Zen-a sa mojim Space-Time da ga ne bi unistili? Da li mislis da bih to uradio da mi stvarno nije stalo do ovog sela? Razmisli, pametan si covek. Meni ta titula ionako po zakonu pripada. Ne ujedaj ruku koja te hrani, Obito. Ne odbijaj ovakvu pomoc.
Obito Uchiha
Obito Uchiha
Academy Student

Tue 09 Sep 2014, 03:08
Odbranio Pesak?
Susano strelu? Nisam znao za to.

I kako to mislis ,,ruku koja te hrani,,?
Hashirama Senju
Hashirama Senju
Academy Student

Tue 09 Sep 2014, 03:11
Ja ti pruzam pomoc. Dajem sebe ovom selu i tebi. Zastitu svima i garantovane treninge i jacanje. Kroz mesec dana svi cete biti dovoljno jaki da mozete u lov na Devetorepu. Obecao sam nesto i to zelim da ispunim. Da li mi predajes titulu ili ne?
Obito Uchiha
Obito Uchiha
Academy Student

Tue 09 Sep 2014, 03:40
(Pogleda ga vrlo ozbiljno)

Po pravilu bi trebalo da si sada Hokage,posto si se vratio,naravno mozemo ovo i na drugi nacin da resimo,ali nismo stoka.Ti si stariji i iskusniji od mene,i mozda znas vise o vodjenju sela nego ja...

Rekao sam ti vec,tesko verujem ljudima.
Ukazacu ti poverenje,ali,Hashirama,ako me budes prevario ili ako budes prevario ovo selo,moje poverenje nestaje,necu ti nikad oprostiti i platices debelo za to.(Pogleda ga jos ozbiljnije)

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 5 ObitoSharingan

Last edited by Obito Uchiha on Tue 09 Sep 2014, 03:48; edited 1 time in total
Hashirama Senju
Hashirama Senju
Academy Student

Tue 09 Sep 2014, 03:44
(Hashirama se nasmejao Obitu)

Obito, znao sam da mogu da verujem u tebe. Hvala ti na ukazanom poverenju i veruj mi da ga necu izgubiti. Sada imamo posla. Za pocetak, idemo da se odmorimo, sutra pravim prvi sastanak i ocekujem sve shinobije Lista da se okupe. Pravimo plan treninga i ostalih sitnica. 

(Ulazi u selo)
Rju
Rju
Special Jounin

Tue 09 Sep 2014, 09:58
(Pojavlju je se tapsuci.)
Bravo Hashirama..Bravo..Stvarno si me dirnuo govorom, ali onaj deo: "Dajem sebe ovom selu i tebi" je pomalo gej.

Last edited by Rju on Tue 09 Sep 2014, 12:06; edited 1 time in total
Hashirama Senju
Hashirama Senju
Academy Student

Tue 09 Sep 2014, 11:54
(Hashirama je poceo da se kikoce)

Hahahahaha! Nisam primetio u zaru svog govora, Rju. Nadam se da mi neces zameriti. 

(Gleda u Rju-a dok on pazljivo okrece zadnjicu kapiji posmatrajuci cudno Hashiramu)

Hej, hej, hej... Nemoj to da radis. Potpuno sam strejt, to sto vasi izopaceni mozgovi prave pogresnu sliku o mojim recima, to je opet vas problem. 

(Bio je veoma ozbiljan)

Rju, moramo da imamo sastanak kasnije. Imam podelu poslova i novi rezim treninga.
Sponsored content

Back to top