Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Evidencija prolaska kroz kapiju

+22
Yahiko
Omitsu Iwahashi
Erza
Komuro Takashi
Iawo Fujimoto
Aoba Yamashiro
Rju
Mitchiko Hyuuga
Daichi Senju
Arashi Namikaze
Deidara.
Zabuza Momochi
Danzo
Danteo Uchiha
Zen
Hisoka D. Kaguya
Hashirama Senju
Akio Senju
Madara Uchiha
Obito Uchiha
Naruto Uzumaki
Killer Bee
26 posters
Go down
Zen
Zen
Academy Student

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 2 Empty Re: Evidencija prolaska kroz kapiju

Thu 21 Aug 2014, 23:35
Health: 1000
Energy: 1000
Chakra: 910

Mysterious Chakra: 300

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 2 Blfx

(Ulazim i ja tako da mi kisa ne moze nista inace Hisoka nisi uradio cvece jer moras imati neku wood povrsinu a ti to nemas)
Akio Senju
Akio Senju
Special Jounin

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 2 Empty Re: Evidencija prolaska kroz kapiju

Thu 21 Aug 2014, 23:38
H:970-30
E:970-30
C:890-80
(odskacem i stajem ispod kapije tako da kisa ne pada na mene niti udisem otrov, to je moguce po rp,)

Last edited by Akio Senju on Thu 21 Aug 2014, 23:42; edited 1 time in total
Hashirama Senju
Hashirama Senju
Academy Student

Thu 21 Aug 2014, 23:41
Health: 1000-30 (970)
Energy: 1000-30 (970)
Chakra: 840-30-80 (740)

(Odjednom Hashirama izlece iz zemlje, bas kada je Zen krenuo da ulazi u nju, on pravi vodeni talas koji razara zemlju tako da ako Zen nastavi da ulazi u nju bice pogodjen, mora izaci)

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 2 4_zpsd6c8b376

Zen!? Zasto ovo radis!? Prekini, molim te!

Danteo Uchiha
Danteo Uchiha
Academy Student

Thu 21 Aug 2014, 23:41
C:1300
samo stavljam Kisaobran iznad sebe i palim ems i susanoo-a
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 2 Fy8SAAu
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 2 2lleyyd
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 2 20fux5c
Zen,pobijmo sve!!!!!!!!!
Hisoka D. Kaguya
Hisoka D. Kaguya
Special Jounin

Thu 21 Aug 2014, 23:52
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 2 P_hp10  Health :
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 2 Left_bar_bleueEvidencija prolaska kroz kapiju - Page 2 Fg11Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 2 Empty_bar_bleueEvidencija prolaska kroz kapiju - Page 2 Right_bar_bleue
 (1000/1000)Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 2 P_stam10  Energy :
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 2 Left_bar_bleueEvidencija prolaska kroz kapiju - Page 2 Fg13Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 2 Empty_bar_bleueEvidencija prolaska kroz kapiju - Page 2 Right_bar_bleue
 (1000/1000)Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 2 P_chak10  Chakra :
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 2 Left_bar_bleueEvidencija prolaska kroz kapiju - Page 2 Fg12Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 2 Empty_bar_bleueEvidencija prolaska kroz kapiju - Page 2 Right_bar_bleue
 (670/1000)

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 2 Gl91OYb

Pomocicu ti Hashirama

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 2 4_zpsd6c8b376

Napadi se ujedinjuju tako da je dmg 800
Zen
Zen
Academy Student

Thu 21 Aug 2014, 23:55
Health: 1000
Energy: 1000
Chakra: 880

Slabici jedni udrite jace!!

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 2 YxiYPuy

(Izlazim brzinski iz zemlje pre nego me udari voda aktiviram ovo takoda ti napadi nisu delovali na mene)
Hisoka D. Kaguya
Hisoka D. Kaguya
Special Jounin

Fri 22 Aug 2014, 00:00
//STRANA 69 AAAAAAAAAAAAAAAAAAA//
Hashirama Senju
Hashirama Senju
Academy Student

Fri 22 Aug 2014, 00:05
Health: 970-30 (940
Energy: 970-30 (940)
Chakra: 740-30-80 (630)

(Hashirama je bio veoma besan, u sebi je rekao "SAD ILI NIKAD") Moram da uradim ovo makar platio svojim zivotom! U meni i dalje gori Hi No Ishi! 
(Odjednom pojavio se iza Danteo-a i Zen-oa, koristio je ona dva napada kao diverziju da bi mogao da im se prikrade iza ledja i da stavi jednu ruku na jednog a drugu ruku na drugog, i da pomocu space-time tehnike teleportuje svu trojicu negde daleko i sve sto je uspeo da kaze pre nego sto su nestali bilo je:) AKO UMREM PAMTITE ME 
(Zatim su nestali odjednom. Kisa je prestala da pada a ispred kapije su ostali tragovi borbe izmedju Hashirame, Hisoke, Akia, Danteo-a i Zen-oa.) 

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 2 OvA6EB
Akio Senju
Akio Senju
Special Jounin

Fri 22 Aug 2014, 11:46
Neee Lorde Hashirama !!! (izdra se)
Nee nisam bio dovoljno jak da se borim, a kamoli nekog da branim (udari sakom o kapiju i gledajuci u nebo potom vrativsi se u selo)
Hashirama Senju
Hashirama Senju
Academy Student

Fri 22 Aug 2014, 12:59
(Hashirama se odjednom pojavljuje na kapiji sela)

Obito Uchiha neka se pojavi odma.

(rekao je mirnim tonom)
Danzo
Danzo
Administrator

Fri 22 Aug 2014, 13:01
Theme Song

Obito Uchiha
Obito Uchiha
Academy Student

Fri 22 Aug 2014, 13:02
(Dolazi)

Ko si ti? Sta radis ovde?(Pogleda nepoznatog ninju)
Hashirama Senju
Hashirama Senju
Academy Student

Fri 22 Aug 2014, 13:04
(Uzdahnuo je)

Ja sam Hashirama Senju. Drugi Hokage i onaj koji vam vec 2 puta spasao selo, Obito Uchiha. Sta radis kog djavola?

(Bio je pomalo besan)
Obito Uchiha
Obito Uchiha
Academy Student

Fri 22 Aug 2014, 13:10
Sta?!(Pogleda ga zgranuto)
Hokage-sama,Drugi Hokage,ali kako?!
I kako mislite ,,sta radim,,? Kako ste uopste i zivi?!
Hashirama Senju
Hashirama Senju
Academy Student

Fri 22 Aug 2014, 13:15
Mani me formalnosti, Obito. Ne moras mi persirati. To kako sam ja preziveo nije bitno, o tome ne mogu da pricam. Bitno je da sam preziveo i nastavio da budem zastitnik sela i svega sto je dobro i zato ne mogu da ga gledam kako propada pod tvojom vlascu. Pre neki dan smo Danteo i ja upali u tvoje selo, doduse, uz pomoc jako napredne tehnike, ali opet... nemas nikakvu zastitu Obito, ovo selo nema nikakvu zastitu, to se mora promeniti. Takodje, juce sam bio u selu, sasvim slucajno, razgovarao sam sa Akiom, kada su dosla dva shinobija i poceli da napadaju selo. Da nisam bio tu svi bi pomrli a selo bi bilo unisteno. Tvoji ljudi se dosta lose bore. Nisu jaki pojedinacno ali su jos slabiji kao tim. Moras ih trenirati Obito. Moras ih nauciti da se bore kao tim, jer necete imati nikakve sanse protiv onog sto vas ceka ukoliko se ne borite kao tim. Imam jos dosta toga da ti kazem, ali mislim da ovo nije mesto za caskanje. Imas li nesto protiv da svratimo do tvoje kancelarije i popricamo nasamo? 
Obito Uchiha
Obito Uchiha
Academy Student

Fri 22 Aug 2014, 13:19
Hokage-sama....ja...zahvalan sam na svemu tome.
I znam o cemu govorite...
Opet persiram(nasmeja se)..Onda podjimo do kancelarije...
Hashirama Senju
Hashirama Senju
Academy Student

Fri 22 Aug 2014, 13:24
(Hashirama se blago nasmesio i krenuo je za Obitom, stavljajuci svoju ruku na njegovo rame, krenuli su ka Kancelariji, prijateljski caskajuci)
Zabuza Momochi
Zabuza Momochi
Chunin

Fri 22 Aug 2014, 15:05
(Staje pred kapiju) da li možete pozvati gdin. Hokagea.
Obito Uchiha
Obito Uchiha
Academy Student

Fri 22 Aug 2014, 15:08
(Dolazi)
Zvao si me? Zabuza,otkud ti?
Hoces da udjes?
Zabuza Momochi
Zabuza Momochi
Chunin

Fri 22 Aug 2014, 15:09
Ou senpai jesi li ti ponovo hokage nisam te dugo video.naravno ajde da popricamo.
Obito Uchiha
Obito Uchiha
Academy Student

Fri 22 Aug 2014, 15:10
Da....ponovo Hokage.
Hm! Takodje(nasmeja se)...
Pa? O cemu se radi? Ili si dosao da posetis Konohu?

//Ajde postovacemo ovde,posto tamo nece//
Zabuza Momochi
Zabuza Momochi
Chunin

Fri 22 Aug 2014, 15:19
Da li mogu da udjem u selo,da radim cunin ispit Hokage(Senpai)
Obito Uchiha
Obito Uchiha
Academy Student

Fri 22 Aug 2014, 15:21
Hm...
Zar ne bi trebao to da radis u Pesku?
Mozes da udjes...
Zabuza Momochi
Zabuza Momochi
Chunin

Fri 22 Aug 2014, 15:27
Neka ovde cu.hvala.
Obito Uchiha
Obito Uchiha
Academy Student

Fri 22 Aug 2014, 15:31
Zasto ovde?
Sponsored content

Back to top