Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Evidencija prolaska kroz kapiju

+22
Yahiko
Omitsu Iwahashi
Erza
Komuro Takashi
Iawo Fujimoto
Aoba Yamashiro
Rju
Mitchiko Hyuuga
Daichi Senju
Arashi Namikaze
Deidara.
Zabuza Momochi
Danzo
Danteo Uchiha
Zen
Hisoka D. Kaguya
Hashirama Senju
Akio Senju
Madara Uchiha
Obito Uchiha
Naruto Uzumaki
Killer Bee
26 posters
Go down
Zabuza Momochi
Zabuza Momochi
Chunin

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 3 Empty Re: Evidencija prolaska kroz kapiju

Fri 22 Aug 2014, 15:32
Pa ovde se valjda polaze.(u animeu i garra je polagao u Konohi)
Obito Uchiha
Obito Uchiha
Academy Student

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 3 Empty Re: Evidencija prolaska kroz kapiju

Fri 22 Aug 2014, 15:34
//Pa,vidi sa Adminima oko toga,evo ga na Chatu pa pitaj//
Anonymous
Gost
Guest

Fri 22 Aug 2014, 17:42
(kimimaro dolazi na kapiju)...
Obito Uchiha
Obito Uchiha
Academy Student

Fri 22 Aug 2014, 17:43
(Dolazi)

Gde su ova trojica?(Pomisli)

Last edited by Obito Uchiha on Fri 22 Aug 2014, 17:49; edited 1 time in total
Aoba Yamashiro
Aoba Yamashiro
Jounin

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 3 Empty Evidencija prolaska kroz kapiju

Fri 22 Aug 2014, 17:45
(Dolazim)
Akio Senju
Akio Senju
Special Jounin

Fri 22 Aug 2014, 17:46
(stvara se pored Futoga) Izvinite sto kasnim imao sam neka posla-
Obito Uchiha
Obito Uchiha
Academy Student

Fri 22 Aug 2014, 17:52
Momci,ovo ce biti teska misija,S ranka.
Hocu da date maksimum,i da radite timski,isto vazi i za mene.

Krenimo.

(Odlaze)
Aoba Yamashiro
Aoba Yamashiro
Jounin

Fri 22 Aug 2014, 17:53
DOBRO!
Akio Senju
Akio Senju
Special Jounin

Fri 22 Aug 2014, 17:55
Ja samo maksimum i mogu da dam (odlazi sa obitom)
Anonymous
Gost
Guest

Fri 22 Aug 2014, 18:02
(krece za njima)
Deidara.
Deidara.
Special Jounin

Sat 23 Aug 2014, 13:28
(Pojavljujem se sav krvav)
Obitoo!!!
(Povika a potom pade ped kapijom)
Hashirama Senju
Hashirama Senju
Academy Student

Sat 23 Aug 2014, 13:46
(Hashirama se pojavljuje niodkuda ispred kapije, gleda oko sebe i obraca se strazarima:)

Brzo, dovedite mi Hokage-a!

(Gledajuci oko sebe video je Deidaru koji lezi krvav na zemlji. Prisao je i poceo da ga drma i proverava puls)

Hej!? Hej!? Jesi li dobro!?
Deidara.
Deidara.
Special Jounin

Sat 23 Aug 2014, 13:51
Khhahh..
Selo lista mora da bude zasticeno...
(Onesvesti se)
Hashirama Senju
Hashirama Senju
Academy Student

Sat 23 Aug 2014, 13:57
(Podizem Deidaru i prebacujem ga preko mog ramena a onda brzo utrcavam u Konohu i vodim ga u bolnicu, ali onda zastaje. Spusta Deidaru i pravi klona koji ga podize i vodi u bolnicu umesto Hashirame. A on ostaje ispred kapije)
Akio Senju
Akio Senju
Special Jounin

Sat 23 Aug 2014, 14:00
(Dolazim sa Kimimaor-em Futogom i Obitom ulazimo u selo) 

Ahhh (pljuje krv)
Arashi Namikaze
Arashi Namikaze
Academy Student

Sat 23 Aug 2014, 14:07
Shimata! Pronasao sam te Hashirama Senju! -Lik nepoznat ostalima pojavljuje se ispred kapije Lista.-
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 3 Hotsuma
Hashirama Senju
Hashirama Senju
Academy Student

Sat 23 Aug 2014, 14:14
(Posto je cuo da je neko pomenuo njegovo ime on je pogledao ravno u Arashija. Izgledao mu je neverovatno poznato, a onda se setio. Emocije su ga preplavile. Posle toliko godina nasao je sina svog senseija. Pokusao je da se suzdrzi)

A-A-Arashi... ? Arashi Namikaze? Zasto si mene trazio!?
Arashi Namikaze
Arashi Namikaze
Academy Student

Sat 23 Aug 2014, 14:21
Well you're the man to whom my father inherited this village, are you?! Whare have you been Hashirama Senju. Posmatrao sam vas sve ovih dvanaest godina. Donekle sam i prozreo tvoj cilj i planove, zbog toga sam i poceo da te trazim. Da nisam prozreo tvoju misiju, ovde i sada bih te ubio jer radis sa ljudima koji su ubili mog oca. Ali rat je pred nama. Iako nisam dobrodusan kao moj otac, i dalje verujem u taj duh vatre. Moramo da saradjujemo, ako mislite da izadjete kao pobednici iz ovog rata. 
-Gledao ga je ozbiljno, i ton u njegovom glasu bio je dosta hladan.-
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 3 231528_119623
Hashirama Senju
Hashirama Senju
Academy Student

Sat 23 Aug 2014, 14:34
(Gledao je u Arashija, ozbiljno, pazljivo slusajuci svaku njegovu rec i promatrajuci njegov lik i karakter. Nasmejao se kada je on pomenuo ubistvo, blago. Razumeo je njegovu bol i zabrinutost, ali se pitao sta je on to prozreo i o cemu li to on govori. I kakav to rat pominje? Ima li to ikakve veze sa onim hologramom koji je video koji je dopirao iz pravca Zemlje Vetra)

Arashi Namikaze, glavom i bradom. Heh, nisi ni svestan koliko licis na oca. Kao da on stoji ispred mene. Ja ne znam o kakvim planovima ti govoris Arashi a i ne zanima me. Ukoliko si dosao da se sukobis sa mnom, slobodno, napadni me. Ali cemo to uraditi dalje od sela jer ovde ima dece.

(Gledao ga je vec ozbiljno)

I o kakvom to ratu govoris?
Arashi Namikaze
Arashi Namikaze
Academy Student

Sat 23 Aug 2014, 14:42
Tss. Ne znam kojoj organizaciji pripada taj shinobi, ali na kapiji Sune objavljen je pocetak Prvog Shinobi Rata. Hashirama, mozda jesam mlad, ali sam dvanaest godina proveo sa...-Zacutao je.- okruzen prirodnom energijom, i znam svaki vas pokret, sve sto se desavalo i sto se desava dopire do mene. Hmm mislis li da ne znam za tvoj Hirashin? Ne podcenjuje moje sposobnosti. Znas ti i vrlo dobro zasto te nisam napao, ipak si Drugi Hokage nije ti za dzabe moj otac predao tu titulu. Razmisli malo. Ovo selo nije ni pola od onoga sto je nekada bilo, veliki shinobiji koji su ga stitili odavno su mrtvi. Jedini ti si fosil stare generacije, ona koja je ovo selo fakticki i podigla na noge, a zatim posle pada njihove ere selo je srozano na rub srama. Cetiri shinobija danas nose titulu Hokage, ali jedan je zasluzuje hashirama.
Hashirama Senju
Hashirama Senju
Academy Student

Sat 23 Aug 2014, 14:57
(Ponovo se nasmesio)

Arashi, ovo selo nikada nece moci da bude kao nekada, pomiri se sa tim. Cak i kada bi se ja vratio tamo, bio bih otvorena meta svakom ko bude zeleo da pridje i da me napadne. Ja sam zastitnik ovog sela i ovo selo nece niko taknuti dok sam ja ziv i to stoji, ali da budem Hokage ovog sela... Tesko, Arashi.

(Procistio je grlo)

Kao sto ti znas za moj Hirashin tako i ja znam gde si bio i sta si radio, sta vise, sam si mi rekao. Uspeo si da postignes ono o cemu je tvoj otac uvek mastao, Arashi i cestitam ti, ali ti moras da nastavis njegovu lozu. Ti moras da vodis ovo selo a ja cu ti biti desna ruka i pomagati ti u tome, iz senke. Ne zelim da boravim u ovom selu ali isto tako necu dozvoliti da ono bude sruseno. A ti ces mi odgovoriti na par pitanja, Arashi, ali kasnije, sada nemam vremena za to. Hocu da mi kazes sve o tom ratu i ko ga zapocinje. I sta se desilo. Isto tako hocu da mi das mapu kako da dodjem do Sela Peska.

(Hashirama je bio veoma ozbiljan)
Arashi Namikaze
Arashi Namikaze
Academy Student

Sat 23 Aug 2014, 15:09
Hmm I dont think so Hashirama. But we'll see. -Gledao ga je ozbiljno.- Rat ne znam ko je objavio, ali javno ga je objavio iznad Sunagakurea. Bio sam prisutan kada se to dogodilo, verujem da ce se isto dogoditi i Konohi. Mozda je neko iz tvoje organizacije Hashirama. Ne znam. -Arashi prilazi Hashirami i predaje mu mapu.- Tuda je najblize doci do Sune.
Hashirama Senju
Hashirama Senju
Academy Student

Sat 23 Aug 2014, 15:19
(Hashirama pravi svog klona koji uzima mapu, cita je, pamti i vraca nazad Arashiju, zatim, klon nestaje)

Hvala ti Arashi. Do sledeceg vidjenja. 

(Zatim Hashirama nestaje)
Arashi Namikaze
Arashi Namikaze
Academy Student

Sat 23 Aug 2014, 15:24
-Arashi nestaje odmah posle Hashirame.-
Aoba Yamashiro
Aoba Yamashiro
Jounin

Tue 26 Aug 2014, 12:15
Vracam se sa misije...
Sponsored content

Back to top