Evidencija prolaska kroz kapiju
+22
Yahiko
Omitsu Iwahashi
Erza
Komuro Takashi
Iawo Fujimoto
Aoba Yamashiro
Rju
Mitchiko Hyuuga
Daichi Senju
Arashi Namikaze
Deidara.
Zabuza Momochi
Danzo
Danteo Uchiha
Zen
Hisoka D. Kaguya
Hashirama Senju
Akio Senju
Madara Uchiha
Obito Uchiha
Naruto Uzumaki
Killer Bee
26 posters
- YahikoAcademy Student
Re: Evidencija prolaska kroz kapiju
Mon 10 Nov 2014, 07:26
Yahiko ide na misiju.
Odo na misiju, vidimo se!
Odo na misiju, vidimo se!
- ZerefSpecial Jounin
Sun 07 Dec 2014, 17:50
*Dolazi jedan lep orao sa svitkom
*Visoke goleti su u zemlju 5
- Za Hokagea:
- Visoke Goleti...
*Visoke goleti su u zemlju 5
- Danteo UchihaAcademy Student
Sun 07 Dec 2014, 18:50
(Cuvar kapije katonom spaljuje i orla i svitak i sve u pm...)
- ZerefSpecial Jounin
Sun 21 Dec 2014, 01:06
(dolazi ptica sa svitak za hokagea)
- Beli svitak:
- Kratos vs Arashi-----------------------vatra 1Keiuske vs Yahiko----------------------vatra 2Hashirama Senju vs Obito------------vatra 6Zeref vs Kirito--------------------------vatra 4Kagami i Hashirama vs Futog i Akio-vatra5Zen vs Dante---------------Konohagakure gate
// U slucaju da Obito ne moze igra neka na Hashiramu idu Kotetsu i Kakuzu //
Sun 21 Dec 2014, 12:19
(Jedan od cuvara cita svitak Hokageu preko radio veze)
*Iz pozadine se cuje glas Hokagea:
-Vidim da je Marik izostavljen iz ovih dogovora, a i sami dogovori mi neodgovaraju.Ovaj poziv je kao odlazak u medvedju jazbinu, verovatno je preplavljeno zamkama.Kazi ljudim da se ne pomeraju ovo najpre moram licno proveriti, da ne bi bacili zivote uzalud.Jos bolje ne govori da je ovako nesto i stiglo uopste.
*Razumem gospodine
*Iz pozadine se cuje glas Hokagea:
-Vidim da je Marik izostavljen iz ovih dogovora, a i sami dogovori mi neodgovaraju.Ovaj poziv je kao odlazak u medvedju jazbinu, verovatno je preplavljeno zamkama.Kazi ljudim da se ne pomeraju ovo najpre moram licno proveriti, da ne bi bacili zivote uzalud.Jos bolje ne govori da je ovako nesto i stiglo uopste.
*Razumem gospodine
Sun 21 Dec 2014, 12:29
(U prevodu ako zelite ovaj sistem otvorite teme 1 na 1 gde nece biti zamki ili pak ako vam ovaj sistem ne odgovara vi izvolite licno doci na kapiju gde treba da pocne prica, ja po vasim minama sigurno necu gaziti nego cete vi po mojim gospodo.Pa izvolite birajte sta vam je draze i onako je kraj nemate sta da izgubite ili se borite ili ne ucestvujete.)
*Marko ti i futog pijte caj ili se borite ili napravite rp sa nekim likovima iz proslosti xDD(tu ti je super prilika da sretnes ove pedere iz proslosti sto smo razmatrali )
Izvolite ja cekam, Hashirama.
*Marko ti i futog pijte caj ili se borite ili napravite rp sa nekim likovima iz proslosti xDD(tu ti je super prilika da sretnes ove pedere iz proslosti sto smo razmatrali )
Izvolite ja cekam, Hashirama.
Dante vs Arashi-----------------------
Keiuske vs Yahiko,Marik-------------------
Hashirama Senju vs Obito,Kotetsu-----------
Zeref vs Kirito--------------------------
Kagami i Hashirama vs Kratos i Akio
Zen vs Futog---------------
Sun 21 Dec 2014, 12:50
(Yachiko i Kotetsu su vec pokrenuli borbu,to je na njihovu odogovornost)
- YahikoAcademy Student
Sun 21 Dec 2014, 15:11
Dante stvarno si nepravedan... Posalji i Arashija i Hashiramu na Futoga, ovako ce da ubije mareta u pola poteza!
- Arashi NamikazeAcademy Student
Sun 21 Dec 2014, 19:03
Kretenu jedan. Mi nismo kao ti da postavljamo neke zamke. Ajde dodji kao sto smo pozvali, da se lepo borimo, ako hoces, ako neces msm to i nije neocekivano. A kad vas Akatsuki napadne vrlo rado cemo uskociti da im pomognemo. Mi smo izasli, fer i korektno ti ponudili da se boris tj borite, na vama je. -Post je samo licno ispisan, Arashi nije tu.-
Sun 21 Dec 2014, 19:11
Ja sam rekao sta sam imao.Veceras kad dodjem hocu da vidim ili otvorene teme 1 na 1 ili vas na kapiji u suprotnom zavrsili ste sa vasim ucescem u ovome.To da vi napadnete za jedno 5-10 dana to mozete sanjati veceras kad legnete xD
- ZerefSpecial Jounin
Sun 21 Dec 2014, 19:14
keisuke moze za sat vremena on tad lijeze xDDDDDDDDDDDDDDD
- Hashirama SenjuAcademy Student
Mon 22 Dec 2014, 19:37
Moram te razocarati i srusiti tvoje sne, ali necemo igrati kako ti sviras. Uostalom, ko si ti da govoris ko ce ucestvovati u prici, a ko nece? U prici ima prava da ucestvuje svako ko to zeli. A sto se tice ove nase borbe, to je jedan mali side quest, cisto jer sam mislio da se moze nesto lepo napraviti od toga. Zanimljivo i krvavo. Ali sta ces, desava se.
- Kotetsu EndoJounin
Mon 22 Dec 2014, 19:43
Sta bre svi jedete govna, ajde da se borimo vise
Hasirama bacio sam kocku u onoj temi kuju si ti napravio, igraj
Hasirama bacio sam kocku u onoj temi kuju si ti napravio, igraj
- Aoba YamashiroJounin
Evidencija prolaska kroz kapiju
Mon 22 Dec 2014, 20:37
WTF NESTO STE ZEZNULI JA NE TREBA PROTIV ZENA JA SAM NA ARASHIJEVOJ STRANI!
- Arashi NamikazeAcademy Student
Mon 22 Dec 2014, 21:34
(Klon Arashia dolazi na kapiju Konohe i vice kako bi ga Dante cuo.)
Danteo Uchiha dodji u oblast Vatra 1 ispred Konohe i da sve ovo zavrsimo. Dajem ti moju rec da tamo nema nikakvih zamki posto se bojis da dodjes.
(Pitaj Contea i Stewchu da li su dobili neki PM o skrivenim zamkama u Vatri 1 od mene.)
(Klon zatim nestaje.)
- YahikoAcademy Student
Mon 22 Dec 2014, 22:08
Ka Danteu doleće mala mehanička ptičica.
Sletela mu je na rame, pa je ispustila mali scroll.
- Poruka:
- Dante, ovo mi je poslednja želja:Kada se ovaj rat završi, i ako umrem, četvrti Mizukage će biti Rubick, i niko drugi.Neka obnovi selo, i vodi ga bolje nego što sam ga ja vodio.Moj headband je sealovan ovde, takođe.Njega zakopajte ispod kapije sela Magle, tako da bude podsetnik novim generacijama da sam postojao.A tebi i ostatku alijanse želim svu sreću u borbi.Yahiko, Treći Mizukage
- ZerefSpecial Jounin
Mon 22 Dec 2014, 22:11
//kada i odakle si poslao ovu poruku//
- YahikoAcademy Student
Mon 22 Dec 2014, 22:11
poslao sam je iz vatre 2
Tue 23 Dec 2014, 12:36
E pa sami ste odlucili, za vase prenemanganje me zabole ako necete da igrate ja vas pozdravljam do veceras ste mrtvi svi Hashirama.Minato ako ti je do borbe i da dokazes da mozes nesto protiv mene otvori temu jedan na jedan i resicemo to, ako ne uradis to do veceri onda cemo zavrsiti po pocetnoj zamisli ovu verziju a vi nzm zalite se ministarstvu...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Svako ko je iz Konohe voljan za borbom neka u nju i krene po tim oblastima gde ste pozvani,vise je nebitno i da je zamka i onako pomrece sve xD
A tebi Minato ja msm da je velika greska sto se ne uvuces u borbu samnom nego glumis nekog levog lika a ja ti nudim ulaz u prvu ligu al kako hoces,manje bacenog vremena za mene msm da je realnije da ni ne prljam ruke sa tobom.Imaces priliku da vidis sta je borba pa ces videti da je i bolje sto se nisi izblamirao xD
Srecno u borbama, pobijte bagru! xD
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Svako ko je iz Konohe voljan za borbom neka u nju i krene po tim oblastima gde ste pozvani,vise je nebitno i da je zamka i onako pomrece sve xD
A tebi Minato ja msm da je velika greska sto se ne uvuces u borbu samnom nego glumis nekog levog lika a ja ti nudim ulaz u prvu ligu al kako hoces,manje bacenog vremena za mene msm da je realnije da ni ne prljam ruke sa tobom.Imaces priliku da vidis sta je borba pa ces videti da je i bolje sto se nisi izblamirao xD
Srecno u borbama, pobijte bagru! xD
- Akio SenjuSpecial Jounin
Fri 02 Jan 2015, 21:35
(Bolje da krenem ka zemlji vazduha da proverim da li dolaze ninje iz sune)