Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sastanak Kage-a svih sela...

+15
Yamato
Ognjen-Shadow Ninja
Namikaze Minato
Tokaji Hayato
NNW Story Maker
Ryuk
Blaza Uchiha
Sabaku No Gaara
Kisai Uchiha
Conte Uchiha
Urami Ketsukei
Jiraiya
Daniel
Kakashi Hatake.
Stewcha
19 posters
Go down
Conte Uchiha
Conte Uchiha
Academy Student

Sastanak Kage-a svih sela... - Page 5 Empty Re: Sastanak Kage-a svih sela...

Tue 10 May 2011, 23:23
Znam ja dobro mog brata!... nemoze da donese nista dobro... ne prihvatam pomoc Zenkaija!
Sabaku No Gaara
Sabaku No Gaara
Academy Student

Tue 10 May 2011, 23:35
Vi ne razumijete, da nam je to jednina sansa... Mi se ne mozemo suprostaviti atsuki-u sami...
Conte Uchiha
Conte Uchiha
Academy Student

Tue 10 May 2011, 23:57
Ako mene pitas, Akatsuki nije nista u poredjenju sa Zenkai...
Sabaku No Gaara
Sabaku No Gaara
Academy Student

Wed 11 May 2011, 00:22
Ti mss da je Zenkai ustvari prijetnja??
Kisai Uchiha
Kisai Uchiha
Academy Student

Wed 11 May 2011, 09:06
Sastanak Kage-a svih sela... - Page 5 92074089
Sastanak Kage-a svih sela... - Page 5 Hologr10

Xexe pozdrav svima evo i mene... Brate... Gaaroo xexe

Mislim da je vreme da svi saznate istinu pa cak i ti Conte istinu koja se godinama krije, istina koja je zapocela sve ovo sto ja danas radim...
Nakon toga shvaticete da je jedini izlaz Zenkai i da nikom ne zelimo zlo...

Nemojte da postujete posle mene pisace NNW Story maker...koji ce ispricati sta se sve dogadjalo bice zanimljivije...
NNW Story Maker
NNW Story Maker
Academy Student

Wed 11 May 2011, 17:28
Istina od pre 30 godina

Tema:
https://www.youtube.com/watch?v=bMPyvRWwA5k&feature=related

Vreme: 30 godina pre.

U vreme kada sela jos nisu postojala...Postojale su samo male grupice ninji raznih vrsta i klanova. Svi su ziveli razbacani suvd po svetu i tek kasnije za jedno 20 godina okupice se i formirati sela...

Kisai Uchiha (2 godine) kao malo dete ziveo je sa majkom i ocem koji su isto bili iz Uchiha klana u maloj grupi ninji koja je imala svoj logor na granicama sa selom peska koje danas postoje...Grupica je od jedno 6-8 nijnji zajedno sa Dokuichi-jem i Lenoom Uchihom koji su bili roditelji Kisai-a
U stalnom ratu i strepnji od napada, jer su se te male grupice stalno napadale i pljackale Dokuichi je video mnogo toga i resio da zapocne nesto sto ce zauvek promeniti istoriju i zivote mnogih... Imao je ideju da stvori ultimativnog ninju koji ce donostiti mir i pravdu u svetu i sititi sve slabasne i nevine, saradjivati sa svima i tako sve kontrolisati i onda bice mira. Zato mu je trebao da napravi jinchurikia koji je imati svu moc zato ko zna mozda hteo danapravi desetorepog ali nije znao kako... Lovio cakru demona i tako skupio delic cakre od svih devet demona...
Hteo je da njegov sin bude taj pravdeni ninja i zatvorio cakru u Kisaia koji je imao dve godine... Ostale ninje i mnoge druge okolo su ga podrzavale u tom cinu, cak su napravili organizaciju po imenu Zenkai organizacija, zenkai sto znaci ultimativno, vrhovno... Cakra u tom obliku je bila vrlo nestabilna, nije mogla da se kontrolise nikako, Kisai bi se skroz menjao postajao destruktivan imajuci samo zelju za unistenjem, ali svako koriscenje je ga ubivalo stobi duze ostao u takvom stanju mogao umreti... Otac videvsi sta je uradio, i koliku gresku je napravio izvrsio je specijalnu seal tehniku nad Kisaija koji je vec tada imao 3 godine i zauvek je zatvorio u njegovo telo, da Kisai nikad vise nemoze da je koristi ukoliko se ipak aktivira Kisai bi umreo i tako zastitio mnoge koje bi ubio tako... Ali seal tehnika je odnela zivote i njegovog oca, ostalih ninji iz cele organizacije...

Tema:
https://www.youtube.com/watch?v=qpJLYetgohE&feature=related

Godine su prosle Kisai sada ima 5 godina, ima i mladjeg brata Contea koji ima 2 godine. Vrlo se dobro slazu i vole... Njihova grupa se smanjila veoma nakon smrti njegovog oca i ostalih ninji... Tako da u malom logoru zive samo Kisai, Conte njihova majka...
Njihova majka je bila protiv toga da uce ninja skilove...
Ali decaci su pokazivali vrlo veliki talenat prema tome...
Jednog dana susedna grupa je napala njihov logor, majka je rekla Kisaiu da cuva brata bez obzira sta se desi...
Lenooa je probala da odbrani svoj logor i svoje sinove od grupe ninji pljackasa koji su hteli hranu, novac i ostale vrednosti i da ubiju sve njih!!!
Kisai nemocan smirivao je svog malog brata koji je bio vrlo uplasen...

Conte: Mamama... zelim nasu mamu gde je!? zasto smo sakriveni ovde...
Kisai: Ne placi uskoro ce sve biti ok, stani idem da pogledam sta se desava i reci cu ti ok? Very Happy

Ali jedino sto je tada mogao da vidi je banda razbarusenih ninji koji neprestano napadaju njegovu majku i povredjuju je a ona nemocna samo odugovlaci i nepredaje se sa jednim kunaiem u ruci stiteci svoje sinove... Svojim ocima je video kako mu majku ubivaju na vrlo brutalan nacin i krecu ka njemu i bratu a on nemocan da bilo sta uradi... Jedino sto moze da stoji i gleda kako se zivto njegove majke , brata i njega zavrsava... Tu se prvi put upoznao sa mrznjom i nacinu zivota kojim zive skoro sve nijnje. Ubij ili budi ubijen. Uhvatili si njegovog brata koji je bespomocno plakao i planirali da ubiju i njega i brata... Gledajuci svojim ocima taj uzas i haos zudeci da zastiti voljene a nemajuci snagu zato, zeleci da se osveti i sve ih unisti zbog toga a opet nemajuci snagu za to... Konacno se desilo i najdubljih delova uma i srca gde se preplicu tama i svetlost u svakom coveku probudio mu se sharingan i to ne bilo kakav sharingan nego najaci moguci doijutsu koji postoji. A za to je sve zasluzan prizor koji je doziveo i video... Bio je najaci vizuelni sharingan pomocu koga je mogao samo pogledom da udje u um nekoga, pokupi sve informacije i znanja i cak ga kontrolise kako zeli...
Samom aktivacijom gledjuci bandite ninje pokuio je sve njihove skilove i znanja i sve ih ubio odbranivsi brata...
Sve je bilo unisteno i spaljeno. Jedino je imao brata i privezak kao secanje na svog oca na kome je pisalo ZENKAI.
I zelju da uvede mir u i pravdu u svetu!!!

Tema:
https://youtu.be/uC9mHMOpvco

Godine su jos vise prosle, sada Kisai ima 15 godina a Conte 12. I vazi za cudo od deteta jer vec zna na hiljade tehnika
i vrlo je pametan. A za sve to je zaslusan njegov sharingan pomocu koga je godinama kupio znanja od svakog koga pogleda... Naravno sve tehnike je delio sa brata i sve je ucio brata koji mu je jedini bio...
Njih dvoje su putovali svetom od logora do logora, od grada do grada...I gde god da odu imalo je samo jedno pravilo "Ubij ili budi ubijen"
Kisai i Conte su bili poznati medju ninjama, bili su tim uvek se zajedno borili i sve ostalo, nikom nisu zeleli zlo,
i uvek pomagali ako treba nekome... Bili su mladi ratnici iz uchiha klana i oboje su imali sharingan...
Bio je to uskoro pocetak rata koji ce poceti za teritorije i ostalo i nakon koga ce se oformiti prva sela... Ali taj rat nece biti kfalifikovan kao veliki ninja rat...

Kisai (18 godina), Conte (15 godina), rat uveliko buhti, zrtve ima svuda, nezna se vise ko sa kim ratuje...
Braca imaju samo jedno da sve ovo zavrse i prekinu rat. Vec vaze za vrlo velike borce....A Kisai vec mozda najaci ninja ikada jer, jer je celo vreme kupio znanja od svakoga i tehnike i postao vrlo pametan i poznat kao ninja koji zna na hiljade tehnike... A sve novo sto nauci ucio je i svoga brata i tako su zajedno jacali i postajali sve mocniji i mocniji i isli ka vrhu... Ubrzo su postali velike vodje, Kisai i Conte...Ali ono sto sledi zauvek ce promeniti stvari...
Tokom ratovanja Kisai (19 godina) je vrlo napredovao i postao vrlo mocan ninja... Tokom jedne ekspidijcije sa svojom jedinicom... Primetio je cudno veliko bice u obliku majmuna sa cetri repa. Bio je to Yonbi demon!!! Zever ih je napala i pobila sve u njegovoj jedinici osim Kisai-a koga je ni vise ni manje samo gledala cak i slusala...Kisai videvsi sta se desilo odmah je shvatio o cemu se radi jer je susreo i ostale demone i vrlo lagano upravljao sa njima.Bila je to ta cakra koja je od svakog demona zarobljena u njega i koja je pustila veze sa njegovom cakrom sjedinila se i reogavala na druge demone i tako pomocu te cakre mokao je lagano bez ikakvog napora upravljati demonima...
Ali Kisai nije mnogo pridavao znacaj time... Bilo je samo jedno... idi napred, stiti brata i ostale do kojih ti je stalo.. jer jedino si to mogao u tom vreme...Kisai je vec bio pun znanja i bio je nepravazidjen u tehnikama i ostalom kao i njegov brat Conte (16 godina)... Zahvaljujuci takom jakom trenigu uma i ostaloga Kisai je probudio svoj magnekyo sharingan...Pomocu njega primetio je nesto cudno na njegovj ogrlici koju mu je otac dao jasno je mogao da procita sve instrukcije i ostale poruke koje su bile tajno ugraviranje u nju...Podelio je to sa Contea i otkrili su tajnu sta je bilo nekad i o Zenkai organizaciji. Kisai i Conte su shvatili da je to jedini izlaz iz ovog ludila, napraviti organizaciju koja ce vladati svude i svima i tako uspostavljato red i mir, spreciti ratovanja i ostalo...
Sta su drugo mogli to je bilo jedino racionalno misljenje da svoju moc i ostalo iskoriste da pomognu svima i urade kako im je otac zelelo jer je to njihova sudbina...
Kreirali su svoju organizaciju sa Kisaijem kao vodja i Conte koji je isto imao ulogu vodje, plan im je bio polako uvlaciti sve vise ljudi unutar nje i napraviti veliku zajednicu koja ce da vlada svude i mice mira i sloge tako...Dosta su ih podrzavali... i mnogi su bili tu ikao su zvanicno samo Conte i Kisai bili unutar nje...
U to vreme cudnom masinom koja se stvorila niotkud pojavio se miterizoni mladic po imenu Stewcha, koji je tvrdio da dolazi iz druge dimenzije gde vaze slicni zakoni ali je u svojoj vremenskoj masini zalutao...Ubrzo se probio do vrha pokazujuci moc koja neprilici ovom svetu, zbog njega rat se privodio kraju jer su se mnogi plasili njegove moci a i sirio je glas razuma. Predlagao je da se svi podele i osnuju zajednice velike sela i tako zive u miru i slozi... Kisai i Conte videvsi u njemu ono sto su dugo cekali osobu sa razmisljanjem kao oni pridruzili su mu se u ideji.Rat je zavrsen, Stewcha je doneo mir. Stewcha je okupio je najace ninje tog vremena to su bili Kisai, Conte, Pain, Kakashi Hatake da budu vodje svojih zajednica sela. Tako je sve nastalo...Nakon toga Stewcha se povukao i slabo ko zna gde se nalazi...
Pain- prvi Amekage sela sakrivenog u kisi
Kakashi Hatake- prvi Kazekage sela sakrivenog u pesku

Tema:
https://www.youtube.com/watch?v=tRbr6tcHy_8&feature=related

Posto su Kisai i Conte uvek bili nerazdvojni zajedno su osnovali zajednicu selo sakriveno u liscu...
Kisai nije zeleo da vodi selo dopustio je bratu da postane prvi Hokage jer je verovao u njega, Kisai je uzeo samo titulu shanina...Nakon sto se rat zavrsio bilo je mira ali ipak je imalo kad-tadkonflikta...
Kisai je tvrdio da treba da nastave po svom planu i da je ovo samo privremeno jer nece uvek biti tako... Ali Conte nije slusao brata jer je on tvrdio da nema potrbe vise za tim, idu mirna vremena i slicno, ali mozda je samo bio umoran od svega toga sto je prolazilo kroz njegov ceo zivot...Jedna grupa ninji je nadjena ubijena i osakacena od strane velike zveri... Nije proslo dugo kada su ninje opkolile selo lisca... TVrdili su da su ninje iz tog sela ubile celu njihovu jedinicu koja je pokusavala da zarobi demona i da imaju dokaze...U velikim svadjama i pristiscima Kisai je priznao da demonom ubio celu grupu i da bi opet to uradio svakom ako pokusa da zarobi demone... Conte nije mogao da veruje da njegov brat Kisai tako govori i zeli... Kisai je tvrdio da zna sta sledi i da ce hvatanjem jednog demona uslediti i drugi dok svi nebudu pohvatani i napravljeni jinchirikii a onda ce rat krenuti iznova i iznova...Ninje su napale selo lisca i Kisai je uradio to, ubio celu cetu sam koja je brojala oko 150 ninji... Rekao je bratu da mora tako da radi i bude grub da gazi preko drugih jer od danas je on cuvar demona, jer oseca cudnu vezu izmedju njih mozda zbog cakre koju ima u sebi i nazvao sebe zero tailed demon... Rekao je da ce lov na demone biti uzrok ratova a njegova misija je da to spreci...Conte znajuci da je to istina ali i da je sada Hokage i da mora da gleda drugim ocima na takve stvari koliko kod da su istinite. Ubrzo su pocele da stizu pretnje po selo lisca zbog Kisaija koji je sprecavao i ubijao svakog ko proba da zarobi nekog demona...Kada je Kisai poceo da se smatra kriminacem zbog takov cina prolasili su selo lisca saucesnikom koji stiti Kisaia i naredili da se zarobi i onemoguci kretanje...Conte(17 godina) znajuci sta mora da ucini koliko god da ne zeli to ipak je odllucio da zarobi brata u dobro nacije i celog sela...

Tema:
https://www.youtube.com/watch?v=NudgHguBbeM&feature=related

Krenuo je na Kisaia( 20 godina)... Kisai je samo rekao...
"Znam sta moras da uradis, ali sta god da probas to ti nece uspeti jer je moja sudbina da radim ovo i da na taj nacin zrtvujem sebe za dobro ninja sveta.."
U suzama oboje jer nemaju drugog izbora...Zapoceli su borbu... Samo sto sukrenuli u borbi, Kisai je naravno nadmocao svoga brata Contea i zarobio ga... I rekao:
Kisai: Ovaj svet se svodi samo na jedno ubij ili budi ubijen, da bi nesto postigao moras gaziti preko drugih, zrtve su neophodne ali to sam ja ztvovacu se za ceo svet i raditi ono sto sto me boli kada gledam to ali to je neizbezno da bi ovaj svet imao mira, demone cu cuvati i pokusati da ostvarim plan Zenkai organizacije i uspostaviti kontrolu i mir... Zapamti ubij ili budi ubijen je pravilo koje je se dokazalo kao pravo mnogo puta, jer sam to video... Tako nasa sudbina je sada razlicita, ja cu probati da uspostavim mir na moj nacin a ti na tvoj ali oni se kose i nemogu oba postojati u isto vreme, tako dok jdan od nas dvojice ne zavrsi nemozemo spovesti to u delo... Tako sada odlazim i ko zna kada ces me videti opet ali kada se opet sretnemo bicemo ljudi razlicitih misljenja koji ce se boriti jedan protiv drugog... Ako ikada nekog treba da krivis za ovo krivi svet u kome zivimo jer nas je on napravio ovakvim... Idem i kada se sretnemo bice to u borbi..... Conte...

Tema:
https://www.youtube.com/watch?v=jMH3dPiOt4k&feature=related

I Kisai je otisao zauvek, za to vreme imao je samo to u planu da ostavri taj svoj cilj... Dok je Conte verovao da ce se samim tokom sve resiti i smiriti...

*Kisai je otisao nasao Zacuia Yokubija koga ce trenirati i biti njegova desna ruka...Kisai ce postati ninja koji ce biti najopasniji kriminalac svih vremena...
*Conte prvi Hokage nastavice svoj put kao Hokage i tako ce biti poznat niko nece znati nista o n jegovoj proslosti...

Za Kisaija je istorija skoro zaboravila 10 godina niko nista nije cuo o njemu... Sve dok se jednog dana nije pojavio na kapijama sela peska zeleci da unisti prvog Kazekaga Kakashi Hatakea koji je napravio jinchirikia od Gaare i to je bio razlog njegove posete jer se Kisai zakleo da ce cuvati demone i nece dozvoliti da ih iko koristi...

Nakon 10 godina pojavio se Kisai pod maskom na kapiji sela peska i rekao:

Mogu li ja uci u selo, na nekolio dana znate, malo da vidim sta je i kako je uzivam u kafanama...xexexexe
http://ninjawayserbia.rpg-naruto.com/t94-dobijanje-dozvole-za-ulazak-u-selo

Ostalo sve znate sta se desavalo... Very Happy

Sastanak Kage-a svih sela... - Page 5 Kisai_12>>>Kisai Uchiha
Conte Uchiha
Conte Uchiha
Academy Student

Wed 11 May 2011, 20:09
Znam koliko si zeleo da nas otac bude ponosan na tebe, i da ostvaris njegov cilj, ali nisi primetio koliko time povredjujes ostale ljude, a to nas otac nikako nebi dozvolio....Kisai!!!!!! Neces vise unistavati ovaj svet!!

Tokaji Hayato
Tokaji Hayato
Special Jounin

Wed 11 May 2011, 20:50
Jao ja moram ovde da napisem iako je ovo kage sastanak... (napisite je i na neko drugo mesto da mozemo da komentraisemo...)

Kako mocno, kako dobro nmg da verujem Very Happy jos i ova muzika koju sam slusao dok sam citao, na ove prve delove kada mu ubiju majku u nemoze brata da zastiti skoro da sam zaplakao znaci nemam reci, pa jos i ovo kako Kisai odlazi, pa se oni bore u ratu kao braca...
Sad jos vise volim ovaj forum kako je realno i mocno kao da si stvarno u naruto svetu Very Happy

Sto ne napisete jos neke price ovakve bilo bi mnogo zanimljivo Very Happy
Conte Uchiha
Conte Uchiha
Academy Student

Wed 11 May 2011, 23:41
Bice, polako... malo po malo se otkrivaju neke stvari ;)
Sabaku No Gaara
Sabaku No Gaara
Academy Student

Thu 12 May 2011, 00:43
Nisam znao za ovu pricu Kisai, mislio sam da zelis smaknuti Kakashi-a jer zelis mene da postavis za Kazekage-a jer sam ti se priklonio i mojim dolaskom si dobio veliko pojacanje, ustvari mi i nisi rekao da nevolis Jinchuriki-e izgleda da si me samo koristio dok sam ti trebao... Uvijek sam te postovao i gledao kao mog Sensei-a, koji me je naucio par jakih tehnika, ali izgleda da sam bio covjek koji ce raditi prljave stvari az tebe, znao si koliko ces me nauciti da budem jak, ali opet ne dovoljno kao ti... U ovoj prici vidim da si na kraju zelio ubiti i mene i uzeti mi Shukaku-a... Mislio sam da u tebi imam nekoga poput oca jer me moj ustvari nije volio i on je od mene zelio da napravi masinu za ubijanje vas dvoica ste isti, nikada me i niste smatrali covjekom...
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Academy Student

Thu 12 May 2011, 00:56
Gara trebao si da znas to od pocetka... Kisai nije los u dusi, alli je zbog tolike patnje postao previse nastran... I mocan zbog toga se i promenio... Ja ne krivim njega zbog toga nego njeovog i Conte-senseiovog oca... On je kriv jer je zarobio cakru tih demona u Kisaiya... I zbog toga je kisai i dobio toliku moc i moc ga je promenila... Ali verujem da ce se on u nekom trenutku setiti onog starog sebe ali ce tada biti kasno...
Sabaku No Gaara
Sabaku No Gaara
Academy Student

Thu 12 May 2011, 01:07
Vec je kasno, jer ga ni Sunagakure ne prihvata, i necu ga prihvatiti cak i da ga svi prihvatite... Nesto sto najvise mrzim su izdajice, a on se sam pokazao takvim, vrijeme je da ga smaknem i da sam uspostavim mir, bez pomoci Kisai-a, ako ce rat nema vezze ionako cu ga sam zaustaviti...
Kisai Uchiha
Kisai Uchiha
Academy Student

Thu 12 May 2011, 08:15

Xaxaxaxa mnogo brzate bre... Ja sam krio i cuvao demone, ucio nove tehnike i ostalo i pomagao ljudima koji su bili odbaceni i ugrozeni kao Zacui npr. Dero...

Kada sam cuo da je jedan demon zarobljen znao sam sta sledi, bice i drugi i treci i ostalo a sve to dovesce do rata i patnji i bio sam u pravu ono sto sam uvek govorio... Zato sam resio da da opomenem Kakashija mojim dolaskom i zapocinjanjem borbe sa njim...
Ali sta je bilo bilo napravio je jinchirikia i tu nije bilo povratka osim ubiti tebe Gaara i uzeti demona ali naravno ja to nikad nebi ucinio jer sam cekao da vidim u kakve svrhe ces ga koristiti...

Kakashi nije prestao ni posle toga, zarobio je jos jednog jos jednog, i nisam imao izbora to je moralo prestati tako da sam ga moramo ubiti... Ali kada sam cuo da i moj brat Conte ucestvuje u tome i cak sam je postao jinchuriki bio sam zgrozen...

Ne nikad nisam rekao da nevolim jinchurikie i oni su ljudi kao svako drugi i vecina njih nisu krivi sto su to postali... Kakashi, Conte i Daniel su postali svojom voljom zeljni moci i nije vise bilo pomoci morali su biti gotovi pogotovo Kakashi ko je nastojao na tome da ih koristi u zle svrhe...

Ali za razliku od tebe Gaaro kazekage te je napravio a da ti nisi ni mogao da kazes ne ili slicno, i koliko sam video nikada nisi koristio demona svrhe borbe, ubijanja ili slicno i prepoznao sam u tebe osobu koja je sposobna biti jinchuriki i koja jedino moze voditi selo zato sam odlucio smaknuti Kakashija i postaviti tebe, jer ces demona koristiti samo u odbrani za selo. Zato sam te trenirao i trenirao da postanes jaci i mocniji da jednog dana mozes nastaviti ovo sto ja radim, jer sam video slicnosti izmedju tebe i mene... Da sam hteo mogao sam odavno cim si dosao u Zenkai da te ubijem i uzmem demona ali nisam, bio si vrlo slab tada mogao sam bez muke da ti uzmem demona ili bilo kada dalje pa i sada da sam hteo ali nisam...Ali da si skrenuo losim putem kao ostali Kagei nazalost morao bi i tebe da ubijem i uzmem demona ali ne...
bio si uvek uz mene, trenirao sam te i postao si veliki vodja i odredio te kao osobu dostojnu da bude Kage kada dodje Zenkai era, nakon sto sam ti pomogao da izvezbas sharingan, planirao sam da te naucim da kontrolises 100% demona ali zbog svega ovoga nisam uspeo...

Sabaku No Gaara
Sabaku No Gaara
Academy Student

Thu 12 May 2011, 09:04
Izgleda da sam sve pogresno shvatio onda, ali aj demona mougu da kontrolisem 100%...
Kisai Uchiha
Kisai Uchiha
Academy Student

Thu 12 May 2011, 10:52

Zar te nisam naucio da uvek dobro sagledas situaciju pre nego sto uradis nesto mnogo bolje ces proci xexe Very Happy...

Da demona kontrolises kao jinchiriki 100%... Ali to je laz zapravo demona kontrolises ti ali kada te obuzme imaces rizik toga smanjivace ti se health, i neke napade i stvari ipak nemozes da kontrolises.... Ali ima stadijum u kome postajes jedno sa demona... Mozes ga koristiti kako zelis i koliko hoces bez ikakvog rizika ako pripitomis demona u sebi, bicete jedno, saradjivati, boriti se zajedno i jos mnogo toga... Ali taj stadijum jos niko nije uspeo... Moj brat Conte kontrolise slicno demona ali samo zbog specijalne ogrlice... Ali ako zelis ultimativnu moc jinchurikia moras se sprijateljiti sa demona, jednostavno morate navici jedno drugo na prisustvo i prihvatiti da ste jedno!

To kad naucis bices perfect jinchuriki, ali veoma je tesko....
Conte Uchiha
Conte Uchiha
Academy Student

Thu 12 May 2011, 12:04
Znaci ode Gaara na lepe reci.... epa brate.. dosta sam slusao tvoje gluposti, ovo mora da prestane!!!.... postao sam Jincuriki iz jednog razloga, a to je da ti dokazem da gresis!!! Secas se one ogrlice...da.... shvatices sta je nas otac njome zeleo da nam kaze....Kada se sledeci put budemo sreli... JEDAN OD NAS CE BITI MRTAV!!!!!
Anonymous
Gost
Guest

Thu 12 May 2011, 14:02
conte sto ides na samoubistwo?
Ognjen-Shadow Ninja
Ognjen-Shadow Ninja
Academy Student

Thu 12 May 2011, 14:15
ne znam Conte ali nije ti bas mudra odluka da izazivas Kisaia, ova prica me je stvarno pogodila, izgleda bas kao savrseno napisana Kishimotova manga svaka cast momci Very Happy
Anonymous
Gost
Guest

Thu 12 May 2011, 14:19
slazem se sa shadowom cak ni zetsu nije mogo da ubije kisaia 1v1 a ti ces -.0
Ognjen-Shadow Ninja
Ognjen-Shadow Ninja
Academy Student

Thu 12 May 2011, 14:20
Zetsu je bio slab a Kisai je trenutno najjaci ninja u ovom svetu
Anonymous
Gost
Guest

Thu 12 May 2011, 14:23
sad smes tako da pricas a dok je zetsu bio tu nisi smeo stawis Z...
Kisai Uchiha
Kisai Uchiha
Academy Student

Thu 12 May 2011, 14:36

Xaxaxax, za sve ove godine nakupio sam se mudrosti, znanja i strategija od preko hiljade i hiljade ljudi... Sta god da uradite bicu nekoliko koraka ispred vas, cak i sada vam citam misli znam svaki vas korak, znam sve sta planirate da uradite xexe, kupim vase tehnike i sve ostalo..xexe Conte vidim ovladao si vrlo mocnim tehnikam, znam i za minatov teleportation jutsu i jos mnogo toga... Ja mogu biti porazen jedino ako ja dopustim to ovako me niko nemoze zaustaviti... Cak ni Conte nezna vise nista o meni, mojoj moci i ostalom...
Pain je uzeo Sanbija a on je moja sledeca meta...A onda ti Conte!!!
Svaki put kada mi izadjete pred lice naucim sve o vama svaku vasu tehniku i sve...
Sto se ovaj sve bude vise razvijao vise ce rasti mrznja i ostalo...

Conte Uchiha
Conte Uchiha
Academy Student

Thu 12 May 2011, 15:54
Samo ti jacaj sve vise Kisai!!!... Trebace ti... mislio sam da si nesto naucio od nase zadnje ekspedicije...nemoj mi reci da si je zaboravio... Sastanak Kage-a svih sela... - Page 5 548559
Ognjen-Shadow Ninja
Ognjen-Shadow Ninja
Academy Student

Mon 16 May 2011, 21:55
Ja kao novi Mizukage javljam se na sastanak Very Happy
Sabaku No Gaara
Sabaku No Gaara
Academy Student

Mon 16 May 2011, 21:59
Od kada si novi Mizukage???
Sponsored content

Back to top