Sastanak Kage-a svih sela...
+15
Yamato
Ognjen-Shadow Ninja
Namikaze Minato
Tokaji Hayato
NNW Story Maker
Ryuk
Blaza Uchiha
Sabaku No Gaara
Kisai Uchiha
Conte Uchiha
Urami Ketsukei
Jiraiya
Daniel
Kakashi Hatake.
Stewcha
19 posters
- Kisai UchihaAcademy Student
Re: Sastanak Kage-a svih sela...
Sat 04 Jun 2011, 14:58
Xexe bas lepo... napravili ste jednu alijansu sa Paina koji ce vas iskoristiti i na kraju ubiti...
Pa nema mi druge nego da kazem da od sada ovo je stvarno rat, nismo mislili da vas diramo ali samo ste trazili tako svako ko krene na nas bice porazen ubijen... odlicno nema bolje prilike da zavrsim moga brata xaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxa
samo da kazem prvo nas trebate naci... jer vise nismo u ovoj dimenziji nasa baza je prebacena u kotsuovu dimenziju tako da svaki napad na nju je nemoguc...
A da bude zanimljivije krenucu odmah da vas ubijem xaxaxa ovde sada krece nova era kada vas porazim era mira i sloge...
Uskoro ocekujte napad!!!!!!!!!!
" alt=""/>
Pa nema mi druge nego da kazem da od sada ovo je stvarno rat, nismo mislili da vas diramo ali samo ste trazili tako svako ko krene na nas bice porazen ubijen... odlicno nema bolje prilike da zavrsim moga brata xaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxa
samo da kazem prvo nas trebate naci... jer vise nismo u ovoj dimenziji nasa baza je prebacena u kotsuovu dimenziju tako da svaki napad na nju je nemoguc...
A da bude zanimljivije krenucu odmah da vas ubijem xaxaxa ovde sada krece nova era kada vas porazim era mira i sloge...
Uskoro ocekujte napad!!!!!!!!!!
" alt=""/>
- RyukAcademy Student
Sat 04 Jun 2011, 14:59
I ja zelim da se pridruzim...
- Conte UchihaAcademy Student
Sat 04 Jun 2011, 15:00
Ajde odmah u borbu!!!!!!!!!!!!!! samo se krijes!!!!!!!!!!!!!!!
- YamatoAcademy Student
Sat 04 Jun 2011, 15:01
Ok stewcha ali kako planiras na 5 profila u isto vreme da igras?
- Namikaze MinatoAcademy Student
Sat 04 Jun 2011, 15:01
Xaxaxaxaxaxaxaxa Kisai nije Kotsu jedini ko poseduje drugu dimenziju.... Ja cu tu njegovu dimenziju usisati u moju i time omoguciti Akatsuki organizaciji da vas zavrsi jednom za svagda... :twisted: :twisted: :twisted:
Sat 04 Jun 2011, 15:04
Pa krenucemo!!!!!!!!!!
Health: (1000/1000)
Energy: (1000/1000)
Chakra: (1000/1000)
brate ovo je poslednji tvoj dan!!!!!!!!! Dugo sam cekao da porazim... I sada je to to finalna bitka ja i ti bez ikakve druge smetnje...
To je nemoguce jer nadjes li se u njegovoj dimenziji bez dozvole gotov si a i tamo nemozes uci ni sa tvoj space time xaxaxa
Health: (1000/1000)
Energy: (1000/1000)
Chakra: (1000/1000)
brate ovo je poslednji tvoj dan!!!!!!!!! Dugo sam cekao da porazim... I sada je to to finalna bitka ja i ti bez ikakve druge smetnje...
To je nemoguce jer nadjes li se u njegovoj dimenziji bez dozvole gotov si a i tamo nemozes uci ni sa tvoj space time xaxaxa
- 55555555Genin
Sat 04 Jun 2011, 15:06
Xaxaxaxaxaxaxaxa Akatsuki organizacija napreduje sada Kisai nemas sanse protiv nas... Ovo je kraj Zenkaia... Sada dolazi era Akatsuka gotovo je MInato sada smo na istoj strani i zajedno smo nepobedivi... XXaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax
- PainAcademy Student
Sat 04 Jun 2011, 15:07
Shvatili ste poentu....
Ok... nek se svako prihvati sada svojih odela!!!!
Ok... nek se svako prihvati sada svojih odela!!!!
Sat 04 Jun 2011, 15:09
hm... Madara ti si slab ranka si genina i nevredi da se borim protiv tebe
xexe mislite da mozete protiv mene lako mozete upasti u moj sharingan i umreti svi a da niste ni svesni...
xexe mislite da mozete protiv mene lako mozete upasti u moj sharingan i umreti svi a da niste ni svesni...
- 5475846985Academy Student
Sat 04 Jun 2011, 22:51
XAXAXAAXXAXAAXXAXAXA...jel owo gledate ko je najjduhowitiji??ae smesni ste a moj gospodar kotsu i kisai mogu sami na ceo swet :twisted: :twisted: a da nepricamo o demonima XAXAAXAXAXXAAXXAXA...ili ste uz zenkai ili ortaci setnja..!!a od owih komentara sam se smorio ko inwalid na maratonu...!!!!
- Ognjen-Shadow NinjaAcademy Student
Sun 05 Jun 2011, 15:23
Pein ja cu da ti se prikljucim ali se ne zelim boriti sem ako budem morao
- PainAcademy Student
Sun 05 Jun 2011, 15:37
Ubacen si u Akatsuki, i dodat ti je ogrtac
- Sabaku No GaaraAcademy Student
Sun 05 Jun 2011, 18:28
Biti na strani Pain-a, pa vi ste ludi, sa njim mogu samo da razmjenjujem udarce...
Sun 05 Jun 2011, 18:35
Gara-san nemoras biti na strani peina budi na strani svih nas koji se borimo protiv tiranije Zenkaia... Ti si nam jako bitan samo nam nista nisi rekao... Da li ces biti na strani Sest Kagea ili ces biti na strani Kisaia Uchihe i Zenkai Organizacije...
Sun 05 Jun 2011, 18:45
Sve ovo sto pravite je suludo, ali nmgu da se odlucim jer na vasoj strani je Pain, a tamo Tokaji... Oboicu ih zeli samljeti...
Sun 05 Jun 2011, 18:53
Sada vise nema nazad Rat je poceo... Sada morate odluciti ili Kisai ili Pet KAgea... Moramo sada u ovom trenutku biti slozni... A sto se tice Tokaia ja cu ga samleti zajedno sa vama... Samo sto sada trenutno ja sam ga izazvao na borbu do smrti... Jer me je jako iznervirao... A ako ne prihvati borbu onda cu ga na bojnom polju naci i unistiti...
Sun 05 Jun 2011, 18:55
Najbolj je da moje selo ostane neutralno, pa koja strana prva krene na moje selo, prikljucit cu se onoj suprotnoj... To je moja konacna odluka...
Sun 05 Jun 2011, 19:01
Ne neradi se o tome... Mhocemo da napadnemo Zenkai a ne da oni napadaju nas... BAr se mi nadamo da ce mo mi biti prvi koji ce napasti...
Sun 05 Jun 2011, 19:05
Rekao sam ko napadne moje selo on je moj protivnik...
- Tonou TamekazeSpecial Jounin
Mon 06 Jun 2011, 15:35
A da i ja se prikljucujem Akatsukiu