Sastanak Kage-a svih sela...
+15
Yamato
Ognjen-Shadow Ninja
Namikaze Minato
Tokaji Hayato
NNW Story Maker
Ryuk
Blaza Uchiha
Sabaku No Gaara
Kisai Uchiha
Conte Uchiha
Urami Ketsukei
Jiraiya
Daniel
Kakashi Hatake.
Stewcha
19 posters
- Urami KetsukeiAcademy Student
Re: Sastanak Kage-a svih sela...
Sat 05 Mar 2011, 16:08
ee ljudi meni je nesto sumljivo ovo sa lutkama,moj vam je savjet da se pazite :D:D
- Sabaku No GaaraAcademy Student
Mon 07 Mar 2011, 23:05
Mozda i niste znali, a mozda i jeste: JA SAM NOVI KAZEKAGE... Nadam se da ce sva sela od sada imati diplomatske odnose i zakopati ratne sjekire... Ja uistinu zelim da popravim odnose između sela i ovaj svijet nacinimo pravim svijetom Shinobi-a...
Tue 08 Mar 2011, 21:04
Gaara stai prijatelju xD sry Deidara:D:D:D Da zalazem se sa tobom da treba da zakopamo ratne sjekire i ovo privedemo kraju:D:D:D
Tue 08 Mar 2011, 23:00
Naravno... Msm da ce nasa sela najbolje surađivati...
- Conte UchihaAcademy Student
Tue 08 Mar 2011, 23:28
pa gara, cestitam... samo nzm na cijoj si strani?
Tue 08 Mar 2011, 23:45
Ja sam na strani pravde i poboljsanja sela... Tj. zelim d asela našreduju i daju sjajne Shinobi-e...
Wed 09 Mar 2011, 11:41
Da Gaara siguran sam da ce nasa sela surađivati ali nadam se i ako si kage da ces se drzati naseg dogovora kada tome dodje vrijeme :D:D
Wed 09 Mar 2011, 12:46
samo da nam kazes sta to podrazumevas pod pravdom, dali si u nasem timu ili si i dalje u zenkai
Wed 09 Mar 2011, 20:34
Sto se Urami-a tice nas plan je da stvorimo bolji ninja svijet, zar to nije plan svih nas???
@Conte: Zenkai vise ne postoji... Deidara ce doci u moje selo i kao sto rekoh ja sam an strani pravde i boljeg Shinobi svijeta, zar to svi ne zelimo?
@Conte: Zenkai vise ne postoji... Deidara ce doci u moje selo i kao sto rekoh ja sam an strani pravde i boljeg Shinobi svijeta, zar to svi ne zelimo?
Wed 09 Mar 2011, 20:42
Conote ba koji ti je juc jesli li u nasem timu naravno da je Gaara u timu ali ne nasem vec mom nesjecam se da si snama :D:D
Wed 09 Mar 2011, 22:54
Urami "moj i tvoj" tim ne postoje nezznam o cemu ti pricas... Mi svi trebamo biti slozni i zajedno se zalagati da Shinobi aliance bude sto jaca... To je cilj svih nas na kraju krajeva...
Wed 09 Mar 2011, 23:05
samo mi nesto objasni urami, kakav sad tvoj tim??? sto se mene tice i ja sam za bolji svet isto kao gara, ali da idem casnim putem.. bez nasilja, sto zenkai nije u mogucnosti da to isto potvrdi da bi dosla do ciljeva
Wed 09 Mar 2011, 23:08
Zenkai je imao svoj cilj, a to je da uzmu svu moc i pomocu nje kontroliraju svijet bez ratova... Sada su 3 od 4 clana Zenkai-a u selu Pijeska, ali mi se zalazemo za bolje sutra... Siguran sam da i ti to zelis Conte...
Thu 10 Mar 2011, 10:18
Cekajte ba ljudi ja znam svoj cilj i da budem iskren svi mi idemo ka tome ali ja kada se to dogodi.Ja cu jednostavno da se odrekntm toga na neki nacin da to nebude u meni vec u Gaari jer ja znam da Gaara to selu vise od meni i zasluzuje također :D:D
- Blaza UchihaAcademy Student
Tue 15 Mar 2011, 21:20
Stewcha zeleo bi da napravim nove delove u selu dali je to moguce? i ako neko zavrsi misiju u mom selu ti mu dajes xp?
Tue 15 Mar 2011, 21:26
Da moguce je napraviti nove dijelove, ali za tvoje selo je Zaduzen Kakashi.. Posto smo podijelili poslove kada napravis te svari az selo za svaki dodani dio ces dobiti po 30 XP-a tako kada sve to zavrsis Javi se Kakashi-u...
Tue 15 Mar 2011, 21:32
Da mozez da kreiras sta god ti zelis, nesto sto ce sluziti za rpg igru (kafanu, zatvor, bolnicu.. sta znam) samo kazi i ja cu ti napraviti
Tue 15 Mar 2011, 21:36
moras ti da stavis nesmem ja?
Tue 15 Mar 2011, 21:37
ops nisam procitao ono od gare gore xD
- Kakashi Hatake.Academy Student
Tue 15 Mar 2011, 21:39
hehe ne brini ;) ja ću
Tue 15 Mar 2011, 21:43
Stewcha imam molbu za tebe zeleo bi da mi dozvolis da sam pravim delove sela da ih ja sam stavljam? Necu napraviti nikakvu glupost.
Tue 15 Mar 2011, 21:50
Nzm sta zelis, da napravis, nove forume u selu ili samo teme?
Tue 15 Mar 2011, 21:53
Msm da napravim na foru neko mesto gde ce morati da idu na misiju,kafanu npr mogu to da pravim?
Tue 15 Mar 2011, 22:01
Ulice, zgrade ostalo u selu... - tu mozez da napravis kafane, bolnice, hotele sta god ti padne na pamet...
Misije- tu imas misije za a,b,c za razne rankove zavisi gde zelis da napises koju misiju tu napises i u ovom delu foruma
http://ninjawayserbia.rpg-naruto.com/f24-deo-za-misije otvoris teme i ostalo sto je potrebno za misije.. pogleda npr ovo pa vidi kako je uradjeno...
http://ninjawayserbia.rpg-naruto.com/t557-pupet-2
Misije- tu imas misije za a,b,c za razne rankove zavisi gde zelis da napises koju misiju tu napises i u ovom delu foruma
http://ninjawayserbia.rpg-naruto.com/f24-deo-za-misije otvoris teme i ostalo sto je potrebno za misije.. pogleda npr ovo pa vidi kako je uradjeno...
http://ninjawayserbia.rpg-naruto.com/t557-pupet-2
Tue 15 Mar 2011, 22:01
EE Kakasi dali ti stavljas royo sa korkarnice posto sam dobio 75 royo x3 pa ako ti to mozes i hoces da mi stavis vazi:D:D:D