Dogovaranje i ostalo
+5
Zacui Yokubi
Kisai Uchiha
Deidara
Sabaku No Gaara
Stewcha
9 posters
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Sabaku No GaaraAcademy Student
Re: Dogovaranje i ostalo
Wed 04 May 2011, 15:00
Plan smo svi shvatitli, nadam se jos samo da se pojave ostali clanovi ove organizacije...
- Kisai UchihaAcademy Student
Wed 04 May 2011, 15:01
Hm... dugo vreme nisu bili aktivni ali doci ce valjda...
- Zacui YokubiSpecial Jounin
Wed 04 May 2011, 16:24
Ja sam tu, imam jedan predlog Lord Kisai, smem li da dovedem jednog clana novog u Zenkai nasao sam ga tokom mojih putovanja, ali on nema nikakve skilove, a zeli ovde sa nama da trenira i uci... Moze li to?
- KotsuSpecial Jounin
Wed 04 May 2011, 18:54
Xexexexe okupljamo se... dugo nismo bili zajedno...
Wed 04 May 2011, 20:08
Jos Deidar i taj tvoj novi clan
Wed 04 May 2011, 20:29
Nas novi clan ce upravo uci
Neka niko ne postuje dok nesto ne napise taj novi da ne unisti momenat xD -prevucite misom da vidite tekst
Neka niko ne postuje dok nesto ne napise taj novi da ne unisti momenat xD -prevucite misom da vidite tekst
- Tokaji HayatoSpecial Jounin
Wed 04 May 2011, 21:40
Tema za dolazak:
Pozdrav svima ja sam Tokaji Hayato, Zacui me je nasao i naucio svemu sto treba da znam i uputio ovde u ovu organizaciju... Nadam se da sam dobrodosao i ako mozete da mi objasnite sve o ovome posto nisam upucen u forum?
- Spoiler:
- https://youtu.be/HPiSMCb8kc4
Pozdrav svima ja sam Tokaji Hayato, Zacui me je nasao i naucio svemu sto treba da znam i uputio ovde u ovu organizaciju... Nadam se da sam dobrodosao i ako mozete da mi objasnite sve o ovome posto nisam upucen u forum?
Wed 04 May 2011, 21:45
Tokaji Hayato... Ako ti Zacui vjeruje onda ti vjerujem i ja... Sto se foruma tice mozes nas pitati sto god zelis, svi smo tu da ti pomognemo... Mozes li reci nesto vise o sebi...
- DeidaraAcademy Student
Wed 04 May 2011, 21:59
Pozz svima i drago mi je sto smo se okupili ponovo...
Tokaji dobrodosao, bas se pitam kakve tehnike imas, ako ih uopce imas hahahha
Tokaji dobrodosao, bas se pitam kakve tehnike imas, ako ih uopce imas hahahha
Wed 04 May 2011, 22:00
Znam samo ono sto mi je Zacio rekao, Zacui sensei je bio u zadnje vreme na dugackoj misiji zadatoj od Kisai Uchihe da nadje mene, zbog mog talenta... Dugo je bio i pratio me potajno ne otkrivajuci prisustvo nikome
Ja sam iz sela lisca, dugo sam bio ANBU tamo i ziveo kao ANBU niko nije znao za mene... Bili smo na misiji i upao sam u nekakav mocni genjutsu ili kontrolu tela pobio sam vecinu moje ANBU jedinice... Kada sam se osvestio bio sam zatecen sta sam uradio i ANBU jedinice sela lisca su me napale da me zarobe, tu je dosao Zacui-sensei i nekakvom zenkai bomb smo se izvukli...Nazalost nije vise imao toga tako da smo putovali skoro nedelju dana da se vratimo ovde, nemajuci kud ovo mi je jedina opcija, dok ne operem obraz i moju cast...
Nazalost nemam vise nikakvih skilova ono sto me je kontrolisalo me je poptuno iscrpelo i pokupilo talente... Ali Zacui kaze da ce mi se vratiti uskoro kao i moj bloodline... Inace bio sam master za taijutsue...
Zelim da mi sve objasnite sta se desava...
Ja sam iz sela lisca, dugo sam bio ANBU tamo i ziveo kao ANBU niko nije znao za mene... Bili smo na misiji i upao sam u nekakav mocni genjutsu ili kontrolu tela pobio sam vecinu moje ANBU jedinice... Kada sam se osvestio bio sam zatecen sta sam uradio i ANBU jedinice sela lisca su me napale da me zarobe, tu je dosao Zacui-sensei i nekakvom zenkai bomb smo se izvukli...Nazalost nije vise imao toga tako da smo putovali skoro nedelju dana da se vratimo ovde, nemajuci kud ovo mi je jedina opcija, dok ne operem obraz i moju cast...
Nazalost nemam vise nikakvih skilova ono sto me je kontrolisalo me je poptuno iscrpelo i pokupilo talente... Ali Zacui kaze da ce mi se vratiti uskoro kao i moj bloodline... Inace bio sam master za taijutsue...
Zelim da mi sve objasnite sta se desava...
Wed 04 May 2011, 22:21
Konacno si dosao... Sada imamo novog clana,, dobices sve sto ide uz Zenkai i moramo oformiti timove...
Gaara i Deidara
Zacui i Tokayi
Imamo jos jednog clana prvi Mizukage Urami Ketsukei koji ce biti sa Kotsua!
Gaara i Deidara
Zacui i Tokayi
Imamo jos jednog clana prvi Mizukage Urami Ketsukei koji ce biti sa Kotsua!
Wed 04 May 2011, 22:23
Samo malo koliko imas Uramijevih Clonova?
Wed 04 May 2011, 22:28
Imam dovoljno i Uramija, i mene i Kotsua ako izbije rat... a lako mogu da napravim od svakog clana puno kopije ako zelim...
Jednog Uramija koji je skroz on samo ima blokadu da je odan Zenkaiju ce biti formalan clan Zenkai organizacije i imace svoj profil kao svaki clan...
Jednog Uramija koji je skroz on samo ima blokadu da je odan Zenkaiju ce biti formalan clan Zenkai organizacije i imace svoj profil kao svaki clan...
Thu 05 May 2011, 00:05
Moramo se spremiti za predstojeci rat, to je neizbezno, da bi bio mir prvo mora biti rat...
Plan je sledeci Gaara ce kao Kazekage sazvati sastanak Kagea, na kome ce se okupiti svi Kagei iznece svoj plan da sela koriste Zenkai kao pomoc, dogadjaji koji ce biti naterace Kagee da da prihvate to...Porazicemo Akatsuki i njihove clanove i to ce biti kraj, jednom kada sela upotrebe nas vise nece biti povratka. Zenkai pocinje tada da polako ulazi u vise vrhove sela i da preuzima kontrolu, Kagei ce se smeniti na miran nacin i postvicemo nase clanove za Kagee. Onda Kada Zenkai sve bude kontrolisala svako selo i naciju a Kagei polagali racune meni, nece biti rata ili slicnog jer ce sve biti planirano a svaki kage u dosluhu sa drugim a svi zajedno u jednoj organizaciji Zenkai organzaciji...
Zenkai clanovi vasa buduca misija i koja ce biti najteza je da otkrijete ko stoji iza Akatsuki... Nakon podataka koje je skupio Gaara u borbi protiv njihovog lidera Paina... Nema sumnje da neko stoji iza njega, nemoguce je 6 osoba posedovati rinengan...Drevni skrolovi kazu da rinengan moze da kontrolise 6 puteva i opisani su a bas oni su koriscenji u borbi sa Gaarom...
Tako da je Pain amekage samo deo onoga sto se zapravo krije. Morate naci original Paina ili koga vec to je vasa misija za sad... Podeljeni ste u timove pretrazite svako selo i ostalo i saznajte sto vise mozete a i ovde mi kazite...
Nakon svakog korisnog izvestaja dobivacete 600 XP!!!
Tema za govor:
https://youtu.be/7S5Livu76Tw
Plan je sledeci Gaara ce kao Kazekage sazvati sastanak Kagea, na kome ce se okupiti svi Kagei iznece svoj plan da sela koriste Zenkai kao pomoc, dogadjaji koji ce biti naterace Kagee da da prihvate to...Porazicemo Akatsuki i njihove clanove i to ce biti kraj, jednom kada sela upotrebe nas vise nece biti povratka. Zenkai pocinje tada da polako ulazi u vise vrhove sela i da preuzima kontrolu, Kagei ce se smeniti na miran nacin i postvicemo nase clanove za Kagee. Onda Kada Zenkai sve bude kontrolisala svako selo i naciju a Kagei polagali racune meni, nece biti rata ili slicnog jer ce sve biti planirano a svaki kage u dosluhu sa drugim a svi zajedno u jednoj organizaciji Zenkai organzaciji...
Zenkai clanovi vasa buduca misija i koja ce biti najteza je da otkrijete ko stoji iza Akatsuki... Nakon podataka koje je skupio Gaara u borbi protiv njihovog lidera Paina... Nema sumnje da neko stoji iza njega, nemoguce je 6 osoba posedovati rinengan...Drevni skrolovi kazu da rinengan moze da kontrolise 6 puteva i opisani su a bas oni su koriscenji u borbi sa Gaarom...
Tako da je Pain amekage samo deo onoga sto se zapravo krije. Morate naci original Paina ili koga vec to je vasa misija za sad... Podeljeni ste u timove pretrazite svako selo i ostalo i saznajte sto vise mozete a i ovde mi kazite...
Nakon svakog korisnog izvestaja dobivacete 600 XP!!!
Tema za govor:
https://youtu.be/7S5Livu76Tw
Thu 05 May 2011, 15:46
Znaci to su nasi planovi, pa to je odlicno... Znace se red i mir... Ipak smo bolji od Madare i Paina koji zele da vladaju samo onako...
Thu 05 May 2011, 15:54
Madare??? Dosada nisam vidjeo nikoga sa takvim nickom??
Thu 05 May 2011, 16:01
Pa ima Akatsuki i Pain onda mora imati Madara jer je on vodja Akatsukija?
Nzm jos sta se ovde desava sve
Nzm jos sta se ovde desava sve
Thu 05 May 2011, 16:04
Ne nema Madare, bar ne za sada, ali mozda se krije tu negdje
Thu 05 May 2011, 16:22
Lord Kisai moram da pitam posto nemoze se u organizaciji zaraditi neki novac ili moze? Ako biste mogli da mi pozajmite jedno 500 ryo-a da naucim neke tehnike...
- Zacui YokubiSpecial Jounin
Thu 05 May 2011, 17:04
Ma moze da dodje i Madara i Kabuto i Pain sve cu ih ja poraziti!!!
Ovaj sto se tice novca ja cu ti dati sve sto imam, meni novac nije potreban a pozajmicu ti da ojacas jer sada je vazno imati jake ljude kod nas... Nzm mogao bi Kisai ili Gaara oni su jaki da te nauce neke tehnike...
Ovaj sto se tice novca ja cu ti dati sve sto imam, meni novac nije potreban a pozajmicu ti da ojacas jer sada je vazno imati jake ljude kod nas... Nzm mogao bi Kisai ili Gaara oni su jaki da te nauce neke tehnike...
- Urami Ketsukei*Academy Student
Thu 05 May 2011, 19:29
Konacno smo svi ovde, xexe lord Kisai drago mi je da sam clan ove organizacije...
Thu 05 May 2011, 20:47
Hvala vam za pomoc... Sada mogu ojacati malo...
Thu 05 May 2011, 22:40
Ja bih te naucio, ali pravilo je da mozes uciti samo licne tehnike, a ja ih nemam, msm imam, ali ti one ne mogu pomoci...
Fri 06 May 2011, 21:14
Ma nema veze ... Ja zelim nauciti sve taijutsu napade, i po neki cisto ovako da imam od osnovnih...
E da mogu li ja nauciti nesto od Kisaia, Lord Kisai mozete li me nauciti nesto korisno???
E da mogu li ja nauciti nesto od Kisaia, Lord Kisai mozete li me nauciti nesto korisno???
Fri 06 May 2011, 22:13
Da rekao sam ti vec dodji u trening salu i videcemo nesto... Gaaro ocekujem te u Zenkai labaratoriji....
Plan je sledeci, mislio sam da nabavim krv nekog clana Akatsuki, napravim klona, napadnem selo, neko iz nase organizacije porazi ga i akatsuki bude pretnja a mi heroji i sela nas prihvate...
Ali ima jednostavniju ideju nije nam potrebna krv... Ali Paina nisam nikada sreo neznam kako izlgeda ali Gaara jeste, zato dojdji u labaratoriju zelim da saznam kako izgleda...
Plan je sledeci, mislio sam da nabavim krv nekog clana Akatsuki, napravim klona, napadnem selo, neko iz nase organizacije porazi ga i akatsuki bude pretnja a mi heroji i sela nas prihvate...
Ali ima jednostavniju ideju nije nam potrebna krv... Ali Paina nisam nikada sreo neznam kako izlgeda ali Gaara jeste, zato dojdji u labaratoriju zelim da saznam kako izgleda...
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5