Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dogovaranje i ostalo

+5
Zacui Yokubi
Kisai Uchiha
Deidara
Sabaku No Gaara
Stewcha
9 posters
Go down
Kisai Uchiha
Kisai Uchiha
Academy Student

Dogovaranje i ostalo - Page 3 Empty Re: Dogovaranje i ostalo

Sat 07 May 2011, 18:08
Imamo dva nova clana Andy i Kabutomrau uskoro ce se pojaviti....

Oni ce biti u timu...
Anonymous
Gost
Guest

Sat 07 May 2011, 19:28
mozes da mi das neke tehnike za medica da naucim da wam pomazem hilujem i ostalo? ;)
Kisai Uchiha
Kisai Uchiha
Academy Student

Sat 07 May 2011, 20:11
To nemogu iako znam puno tehnika, medical neznam kao i pupet ninjutsu... Ali sad imam plan... koji mi je dao Gaara dok se borio sa Paina, napravicu nekoliko mojih klonova sa jutsu iskustvo 0 i svaki ce biti master za razlicit ninjutsu...

1klon- genjutsu
2klon- pupet ninjutsu
3klon- medical ninjutsu
4klon- taijutsu
5klon- voda,vatra,zemlja,vetar,munje
6klon- barier ninjutsu

i tako ce svaki klon biti specializovan za razlicit nijutsu...

A sada krece moj plan veceras lazni Pain napada selo peska, Gaara ce ga braniti a onda dolazimo svi mi koji mozemo iz Zenkai i porazimo Paina, tada, Gaara pravi sastanak, daje predlog da sela zenkai koriste kao odbranu i oruzje protiv akatsuki... Mi porazimo akatsuki, polako preuzimamo i sela jer svi nas klicu i nemisle da smo pretnja...
Svakog clana organizacije postavljam za kagea nekog sela i svi tako zajendo vladamo u miru i slozi...

Ali rat je neizbezan da bi napravili mir mora biti rat...
Kisai Uchiha
Kisai Uchiha
Academy Student

Sat 07 May 2011, 21:33
xaxaxax odlicno odlicno moj plan je uspeo... Vrlo smo blizu cilja... Pain je sada crna ovca medju Kagee...
Sledeca misija: Gaara saziva sastanak Kage i predlaze koriscenje zenkai u ratu...

Posto sam dobre volje svima cu dodeliti po 500 XP kao nagradu i po 500 ryoa
Kisai Uchiha
Kisai Uchiha
Academy Student

Sat 07 May 2011, 21:34
xaxaxax odlicno odlicno moj plan je uspeo... Vrlo smo blizu cilja... Pain je sada crna ovca medju Kagee...
Sledeca misija: Gaara saziva sastanak Kage i predlaze koriscenje zenkai u ratu...

Kisai Uchiha
Kisai Uchiha
Academy Student

Sat 07 May 2011, 21:36

OK
Zacui Yokubi
Zacui Yokubi
Special Jounin

Sat 07 May 2011, 22:49
xexexexe ovo je bio veliki dan za Zenkai... Kisai sve si blizi svojim planovima... Very Happy
Tokaji Hayato
Tokaji Hayato
Special Jounin

Sun 08 May 2011, 22:46
Pa onaj se sam ubio... Kabutomaru... koji degen xaxaxaxa xD XD... Yamato zeli telo da uzme ako uzme mislim da treba da ga porazimo i uzmemo natrag ipak je bio nas clan Kabutomaru i telo moze biti samo nase...!!!
Sabaku No Gaara
Sabaku No Gaara
Academy Student

Sun 08 May 2011, 22:57
Ja msm da nam njegovo tijelo i nije bitno, msm ionako nije imao neke tehnike ustvari nikakve...
Tokaji Hayato
Tokaji Hayato
Special Jounin

Sun 08 May 2011, 23:00
Xexe Gaaro-sensei i lord Kisai imam poklon za vas, uspeo sam da nabavim krvi i telo od kabutomarua xexe Very Happy... Sto se tice krvi mozete a iskoristite za razne eksperimente vase, jeste da je bio slab ali moze da posluzi...

A evo i tela, mislio sam da ga unistite i spalite...

Dogovaranje i ostalo - Page 3 123-81
Sabaku No Gaara
Sabaku No Gaara
Academy Student

Sun 08 May 2011, 23:03
Nezznam sta ce Kisai da radi sa njim, ali meni tijelo nije bitno, uostalom za ovo trebas dobiti Xp neka Kisai odluci koliko, svaka cast Very Happy
Tokaji Hayato
Tokaji Hayato
Special Jounin

Sun 08 May 2011, 23:13
Lord Kisai velika je sansa da dobijemo novog clana i to vrlo mocnog... U skorije vreme ima sanse da nam se Yamato pridruzi...

Sad nas ima... Ja,Gaara,Zacui,Deidara. ovaj novi clan Andy verovatno nece ni dolaziti... a Kotsu i Urami su kopije koriste se samo u nuzne svrhe... A vi ste vodja ne racunate se, dobro bi nam dosao jos neko...
Sabaku No Gaara
Sabaku No Gaara
Academy Student

Sun 08 May 2011, 23:16
Vec sam pricao sa stewchom ne moze nam se niko pridruziti svaki clan je clan, nema vezze dali on bio vođa ili samo profil koji koristimo u nuznim situacijama, neko ce morati da ode iz organizacije jer je pravilo da mozes imato max 5 clanova dok se ostala selai organizacije ne napune, jer ne glupo da jedna organizacija ima vise ninje nego neko selo, znaci max je 5... E sada da ja nebih kvario vama zadovoljstvo onda cemo otici aj i Deidara i onda mora jos jedan, ap se vi dogovorite koji ce taj jedan da bude...HVALA
Tokaji Hayato
Tokaji Hayato
Special Jounin

Sun 08 May 2011, 23:30
Pa ok je onda kako admin kaze tako je nema druge Very Happy Very Happy Very Happy..

P.S. nadam se da mogu da kazem moje misljenje bez ljutnje...
Cemu onda ona prica da je sve slobodno i da mozete da kreirate sami igru i ostalo...Ako igraci odluce da napuste sela i ostalo i dodju ovde to je njihova odluka i tako se kreirala igra tokom igranja svi prihvatili zenkai i tako je...
Ako nije tako onda nemas slobodu zbog koje su mnogi dosli na forum... Sad ako neko zeli da bude samo ninja kao ja nema gde da ode... Akatsuki je propast samo ce se oterati clan a ovo je zanimljivo... Ako igraci odluce da svu budu ovde taman kao dosla era zenkai organizacije da vlada... pa novi clanovi koji dolaze ce vremenom da menjaju to i kao trude da da sela opet budu slobodna i istrebe nas...

Ali dobro pravila su pravila moramo da ih postujemo Very Happy Very Happy Very Happy
Sabaku No Gaara
Sabaku No Gaara
Academy Student

Mon 09 May 2011, 11:33
Naravno da mozes da kazes svoje misljenje nece se niko ljutiti Very Happy
Ali npr evo Andy je izabrao da bude u Zenkai-u, ali ne dolazi tako da je bolje da takvi clanovi izaberu sela, jer opet ponavljam da je glupo da Zenkai ima vise clanova nego neka sela zajedno, a sto se kreiranja svoje price tice to je OK msm svaki ninja na forumu ima neku svoju pricu i svoj plan Very Happy
Kisai Uchiha
Kisai Uchiha
Academy Student

Mon 09 May 2011, 11:54
Hmmm... mislim da je najbolje tako, po mom misljenju u organizacije treba da ulaze samo clanovi koji su bili u selo i napuste... Gledano Kotsu i Urami nemoraju da budu aktivni ali ipak su nasi clanovi, Zacui i ja smo specilali i ovde smo od pocetka Very Happy... Deidara i gaara su isto pocasni clanovi ovde, pogotovo gaara... a Tokaji je isto dobrodosao... Mislim da treba da ostane kako jeste ali da vise nikog ne primamo. Jer sad, mislim to je greska admina mislim sto dozovlili da se ovoliko nakupimo ako je max. 5... bilo bi glupo da se istera neko, bolje da neka ostane kako jeste ali da vise nikog ne primamo..
Sto se tice andya mislim da se ne razume mnogo u ovo i treba da se prosledi u neko selo...
Evo ga moj plan ako se admini prvo sloze... a i vi ostali...

Gaara da se vrati u selo i tamo nastavi da gradi selo i ostalo, ali da ostane u kontaktu sa nama,

Deidara ako zeli moze da bude Raikage posto je selo skorz prazno i Andy da ode sa njim u selo...

Tako ce biti manje 3 clana (mislim i dalje ce saradjivati sa nama ali nece biti zvanicno u nasoj organizaciji)

Sta kazete????

A to za Kabuta odlicno Very Happy Very Happy... Gaaro nikad ne potcenjuj moc nekoga bez obira kakav je... Kabuto je premija za nas, bio je medical ninja njegovi medical skilovi mogu nam pomoci u raznim borbama i labaratoriji Very Happy

Tokaji ovo je neverovatno uspeo si da sacuvas medical ninju koji ce nam mnogo mnogo pomoci...

Nagradicu te vrlo veliko jer je ovo od velike vaznosti medical ninja...

1000XP/1000 RYO-A

Ipak ovde mesecno jedva da imamo 2-3 misije jedino na trening da uzmimas xp tako da ce ti ovo dobrodoci ako se admini slazu...
Sabaku No Gaara
Sabaku No Gaara
Academy Student

Mon 09 May 2011, 13:01
Meni se tvoj plan sviđa Deidara, Andy i ja idemo, ali nastavit cemo da podrzajemo Zenkai... Sto se tice Xp za Tokaya uredu samo nezz dali je neko dodao njemu i ZAcui-u ono gdje si nam dao misije svima??

Edit:
Deidaru i Andia sam "izbacio" iz Zenkai i ubacio u selo oblaka, kao i sebe sto sam izbacio... I naravno Zacui-a sam "izbacio" iz svog sela, jer onaj ulazak u mojeselo je bio samo privremen za njeag i Deidaru... Eto ovo je znaci to sada vas ima tacno 5 i to je max... Evo da dodao sam 1000 za Tokaji-u...
Tokaji Hayato
Tokaji Hayato
Special Jounin

Mon 09 May 2011, 22:02
Da to je odlicno Very Happy... Kisai ispunjava obecanja i nas plan ide kao sto smo planirali zato volim sto sam ovde Very Happy... Gaara je bio clan zenkai, Kisai ubio kazekagea i doveo gaaru, selo oblaka prazno zenkai preuzela i postavila deidaru... vi ste bili tu prvi clanovi i sve ide po redu Very Happy Very Happy

Sto bi bilo dobro da zenkai stvarno vlada i sporovedemo taj plan uskoro pa clanovi kao prave neki pokret otpora da nas smaknu ili slicno... Ili Kisai vlada iz senke preko svih kaega a niko nezna za njega i to... pa neko sazna kao pa moramo da ga eliminisemo... Vau kako mocno ovaku igru jos nisam video ovaj forum je bolji od igre...
Kisai Uchiha
Kisai Uchiha
Academy Student

Thu 12 May 2011, 14:38
Xexe...Kotsu...Urami imam zadatak za vas Very Happy
Kisai Uchiha
Kisai Uchiha
Academy Student

Sun 15 May 2011, 22:23
Sutra pocinje turnir... Vidim sve ste se prijavili... Xexe konacno cete pokazati sta ste sve naucili ali najvise nade polazem u Gaaru koji ima najvece izglede da pobedi... Jedini koji je isto vredan na turniru je Minato....
Tokaji Hayato
Tokaji Hayato
Special Jounin

Mon 16 May 2011, 09:09
Da lord Kisai turnir je poceo dacu sve od sebe Very Happy
Zacui Yokubi
Zacui Yokubi
Special Jounin

Mon 16 May 2011, 18:44
Xexe Lord Kisai konacno sam se vratio posto sam dugo bio na zadatku tako da sam opet ovde Very Happy... Vidim tunir je poceo i moje borbe se blize tako da cu uskoro da se borim jedva cekam da pokazem moju snagu!
Kisai Uchiha
Kisai Uchiha
Academy Student

Fri 20 May 2011, 12:49
Urami, imam posao za tebe, radim na novoj tehnici poznatoj kao ice realse, tako da mi trebaju dobrovoljci, mislio sam da eksperimentisemo na shadowu ,cetvrtom mizukageu... Idi kod njega i dovedi ga ovde...
Urami Ketsukei*
Urami Ketsukei*
Academy Student

Fri 20 May 2011, 17:32
Da znam, to je ono sto smo pricali uradicu tako... Idem da ga dovedem..
Kotsu
Kotsu
Special Jounin

Fri 20 May 2011, 23:21
Upravo se vodi borba izmedju Minata i Yamata... Minato vodi...Lord Kisai sve cu snimiti i mocicete da vidite sve a onda vam i space time nece biti stran Very Happy
Sponsored content

Back to top