Dogovaranje i ostalo
+5
Zacui Yokubi
Kisai Uchiha
Deidara
Sabaku No Gaara
Stewcha
9 posters
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Kisai UchihaAcademy Student
Re: Dogovaranje i ostalo
Tue 24 May 2011, 22:34
Aaaaa nisam bio tu pa nisam video to sto je bilo izmedju tebe i gaare admini uklonili ali nema veze Tokaji dobio si ono sto si zeleo (zabranjenu)...
Dobro si postupio sto si predao Gaara je ipak nas prijatelj
Kotsu pobedio si Hidana kao sto smo rekli mada nisam mislio da ces koristiti tehniku zbog koje si stvoren... KOliko vidim unistila je Kakashijevo telo Gaari... A toliko sam se mucio da mu ga nabavim >.< ,dobro je vraticemo ga kada bude vreme nije skroz izgubljeno... Nasuprot tome cuvaj Kakashija i Gaarinog klona trebce nam nekada... Samo idi i kazi Gaari da je ogranicen na dva klona i ako napravi jos jednog umrece da se ne zezne...
Tim potezom si i naudio gaari >.< ostao je bez Kakashija i dozivotno bez mogucnosti da ima tri perfect klona...
Hm tvoja sledeca borba je sa Gaarom iako smo zajedno testiraj ga do maksimuma a i nemoze se pomoci otkrice nasu tajnu tokom borbe... Nazalost da bi izveli plan Gaara ce morati da izgubi od tebe Kotsu...
Iskoricticemo Tokaijevo znanje koje je prikupio tokom njegove borbe i videti njegove slabe tacke gledno sada je mnogo slabiji bez jednog klona i kakashija... Ali nakon toga svi cemo imati dobro
Dobro si postupio sto si predao Gaara je ipak nas prijatelj
Kotsu pobedio si Hidana kao sto smo rekli mada nisam mislio da ces koristiti tehniku zbog koje si stvoren... KOliko vidim unistila je Kakashijevo telo Gaari... A toliko sam se mucio da mu ga nabavim >.< ,dobro je vraticemo ga kada bude vreme nije skroz izgubljeno... Nasuprot tome cuvaj Kakashija i Gaarinog klona trebce nam nekada... Samo idi i kazi Gaari da je ogranicen na dva klona i ako napravi jos jednog umrece da se ne zezne...
Tim potezom si i naudio gaari >.< ostao je bez Kakashija i dozivotno bez mogucnosti da ima tri perfect klona...
Hm tvoja sledeca borba je sa Gaarom iako smo zajedno testiraj ga do maksimuma a i nemoze se pomoci otkrice nasu tajnu tokom borbe... Nazalost da bi izveli plan Gaara ce morati da izgubi od tebe Kotsu...
Iskoricticemo Tokaijevo znanje koje je prikupio tokom njegove borbe i videti njegove slabe tacke gledno sada je mnogo slabiji bez jednog klona i kakashija... Ali nakon toga svi cemo imati dobro
- Sabaku No GaaraAcademy Student
Tue 24 May 2011, 22:56
Znam da nebi smio postati ovdje, ali bih samo zelio da pitam zbog ceka ja vise ne smijem imati tri klona???
I da za Kakashi-a kazem, ako ne znate da Edo tensei tehnika radi tako sto lika pravi od prasine, znaci da to nije pravo tijelo, clana, samo sto je na forumu malo promijenjena i Stewcha je dodao da moras imati neki dio tijela ili Tijelo i da kada se unisti on nestaje, msm nije ono kao u Animeu da se ponovo stvara, tako da tijelo zaista ne moze biti unisteno... Znaci tako djeluje Edo tensei, ako zelis mozes vidjeti od cega su tijela na Naruto wiki
I da za Kakashi-a kazem, ako ne znate da Edo tensei tehnika radi tako sto lika pravi od prasine, znaci da to nije pravo tijelo, clana, samo sto je na forumu malo promijenjena i Stewcha je dodao da moras imati neki dio tijela ili Tijelo i da kada se unisti on nestaje, msm nije ono kao u Animeu da se ponovo stvara, tako da tijelo zaista ne moze biti unisteno... Znaci tako djeluje Edo tensei, ako zelis mozes vidjeti od cega su tijela na Naruto wiki
Wed 25 May 2011, 09:47
Nzm zasto nebi smeo ovde, ovde si uvek dobrodosao...
Rekao sam to sada cu ti objasniti...
Ona Kotsuova tehnika se zasniva na space-time tehnici napravi mrezu od chakre i poveze se sa njom a onda preko cele mreze otvori crnu rupu koja moze biti nenormalno velika (kao kada se on krece samo sto je sada mnogo veca crna rupa) koja proguta sve okolo sto se nalazi ali on umire... Pa u tome je fora kada nekog proguta ta crna rupa ona ne ubiva osobu nego je salju Kotsuov space i tamo stoji pauzirana u hibernaciji (sto je u nasem vremenu kao da je mrtva nema je vise)... Gledano da je tvoj klon ziv nije mrtav to je razlog zbog cega nemozes praviti vise tri klona jer je ovaj ziv ali zarobljen je u tom prostoru...Alii ukoliko Kotsu zeli moze uci u njegov space ubiti ga, dovesti ili bilo sta slicno...
Rekao sam to sada cu ti objasniti...
Ona Kotsuova tehnika se zasniva na space-time tehnici napravi mrezu od chakre i poveze se sa njom a onda preko cele mreze otvori crnu rupu koja moze biti nenormalno velika (kao kada se on krece samo sto je sada mnogo veca crna rupa) koja proguta sve okolo sto se nalazi ali on umire... Pa u tome je fora kada nekog proguta ta crna rupa ona ne ubiva osobu nego je salju Kotsuov space i tamo stoji pauzirana u hibernaciji (sto je u nasem vremenu kao da je mrtva nema je vise)... Gledano da je tvoj klon ziv nije mrtav to je razlog zbog cega nemozes praviti vise tri klona jer je ovaj ziv ali zarobljen je u tom prostoru...Alii ukoliko Kotsu zeli moze uci u njegov space ubiti ga, dovesti ili bilo sta slicno...
- Tokaji HayatoSpecial Jounin
Thu 26 May 2011, 08:09
Kisai, Kotsua sam posteno porazio, idem u finale, borba sa Minata bice nenormalno tesko da ga porazim ali imam molbu za vas...
Zelim vasu dozvolu da koristim, Kotsua, Uramija, i cak ako bude potrebno vaseg klona...
Ucinicu kao sto ste rekli kupio sam puno skrolova 10 njih evo vam...
Zelim vasu dozvolu da koristim, Kotsua, Uramija, i cak ako bude potrebno vaseg klona...
Ucinicu kao sto ste rekli kupio sam puno skrolova 10 njih evo vam...
Thu 26 May 2011, 08:27
Odlicno, u borbi protiv Minata mozes koristiti Kotsu,Urami, pa cak imam i bolju ideju...
Kotsu je jednog mog klona upiti, a zatim uci u tebe, tako znace moci sve koje ja posedujem i kotsu moci, ali to koristi samo samo ako zagusti, tako lako mozes izbaciti klona kojeg zelis...
Ovako Tokaji nema puno vremena da treniras idemo u Kotsuov space da treniramo bice tesko, borices se protiv mene treniracemo i trenirati sve do borbe a onda krece...
(Objasnjenje: Borbe cemo voditi preko P.M. a onda svaku poruku da snimis, kada zavrsimo dajemo sifru stewchi koji ce uci na nase profile i pogledati da li je istina i sve u redu, nakon toga dobijes XP poene...
Gledano da se vrlo tesko kreces u Kotsuov space i svaki napad ima umanjenu vrednost i ostalo bice ti bas tesko da se boris zato ce posle svake borbe imati trodulo vise XP poena kada se levelujes, idemo na ucenje tehnika!!!
Kotsu je jednog mog klona upiti, a zatim uci u tebe, tako znace moci sve koje ja posedujem i kotsu moci, ali to koristi samo samo ako zagusti, tako lako mozes izbaciti klona kojeg zelis...
Ovako Tokaji nema puno vremena da treniras idemo u Kotsuov space da treniramo bice tesko, borices se protiv mene treniracemo i trenirati sve do borbe a onda krece...
(Objasnjenje: Borbe cemo voditi preko P.M. a onda svaku poruku da snimis, kada zavrsimo dajemo sifru stewchi koji ce uci na nase profile i pogledati da li je istina i sve u redu, nakon toga dobijes XP poene...
Gledano da se vrlo tesko kreces u Kotsuov space i svaki napad ima umanjenu vrednost i ostalo bice ti bas tesko da se boris zato ce posle svake borbe imati trodulo vise XP poena kada se levelujes, idemo na ucenje tehnika!!!
- KotsuSpecial Jounin
Sat 04 Jun 2011, 14:31
Poceo je rat zato moramo se spremiti za ono sto dolazi
Koristim chakra web preko celog zenkai hideouta
Health:
(300/300)
Energy:
(300/300)
Chakra:
(290/390)
I zrtvujem mog zadnjeg klona
Ceo hideout je je sada u mojom dimenziji sada je nedodirljiv tak sta god da se desi meni ostace zauvek tamo sa sve demone i ostale... Nazalost Kisai i ostali su tamo sada u hibernaciji tako da xaxaxaxax opet mi pobedjujemo tamo nemoze niko doci
Koristim chakra web preko celog zenkai hideouta
Health:
(300/300)
Energy:
(300/300)
Chakra:
(290/390)
I zrtvujem mog zadnjeg klona
Ceo hideout je je sada u mojom dimenziji sada je nedodirljiv tak sta god da se desi meni ostace zauvek tamo sa sve demone i ostale... Nazalost Kisai i ostali su tamo sada u hibernaciji tako da xaxaxaxax opet mi pobedjujemo tamo nemoze niko doci
Sun 05 Jun 2011, 20:51
Odlicno probudio si nas sve i sada smo slobodni da idemo u tvoj space... Ovde smo zasticeno 100% sve dok si ti ziv...
Sada se moramo dogovoriti svi...
Sada se moramo dogovoriti svi...
Sun 05 Jun 2011, 20:57
Sutra idemo da unistimo kagee... Cim budu bili zajedno na neko mesto mi cemo ih unistiti... sutra ocekujem da budu zajedno i to je to bice gotovi!!
- KotsuSpecial Jounin
Sun 05 Jun 2011, 20:59
Vazli Lord Kisai..!! Uz tebe sam kao i ostali clanovi
Sun 05 Jun 2011, 20:59
Veceras idete ti i urami u selo sakriveno u oblaka... I nadjite shadowa... Urami zna sta treba da radite... Ako uspesno uradite sve dobicete po 1000 XP
- KotsuSpecial Jounin
Sun 05 Jun 2011, 21:02
Vazi Lord Kisai...Urami reci kad si spreman da Krenemo..!
- KotsuSpecial Jounin
Mon 06 Jun 2011, 00:13
sry..zbog duplog posta..ali kisai ocu dobiti neku nagradu za dobro izvrsen napad na akatsuke...? ipak to je bilo tesko i bili su svi najjaci shinobiji i 4 kage-a 1 sanin :/
Mon 06 Jun 2011, 00:16
Kisai moram ti reci sto se tvog klona tice ok za njeg nezznam, ali procitaj kako djeluje tehnika Edo tensei, to nisu prava tijela sto znaci kada sam prizvao Kakashi-a nisam koristio pravo tijelo, oni su napravljeni od zemlje... Pravo tijelo kakashia nikada i nije vađeno iz mog scrola...
Mon 06 Jun 2011, 13:51
to smo resili odavno xD ..... tako je kao sto si ti rekao xD
- Urami Ketsukei*Academy Student
Mon 06 Jun 2011, 20:40
Too Kotsu divim ti se unistio si tri sela odjednom i plus jednu organizaciju... xaxaxaxa Idemo u selo magle
- KotsuSpecial Jounin
Tue 07 Jun 2011, 12:17
urami..posto ides u 'penziju'...mozes da me naucis trebace mi u ratu..?
Tue 07 Jun 2011, 16:00
Ne moze te nauciti zabranjenim tehnikama...
- KotsuSpecial Jounin
Tue 07 Jun 2011, 16:03
hvala na odgovoru..kazekage gaara..a jel mozes ti da me naucis neku tehniku ipak je rat moram biti jaci..? :/
Tue 07 Jun 2011, 16:07
Heh ako mi vratis klona kojeg si uzeo u borbi sa Hidan-om
- KotsuSpecial Jounin
Tue 07 Jun 2011, 16:13
ustwari kazekage netreba mi twoja pomoc -.- necu da me ucenjuje te.. :/
Tue 07 Jun 2011, 16:14
Uredu onda, ako mi ne vratis klona ubit cu te... Jel bolje ovako???
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5