lord Raiken chambers
+14
Rokudo Yuudai
Ryuk
Kisame.
Achiro Uchiha
Kensei Muragawa
Falco
Honoka
Brock Lesnar
Kirito Kirigaya
Makoto Shishio
Bura Tasumi
Siegrain
59695
Raiken Mystogan
18 posters
- Raiken MystoganSpecial Jounin
Re: lord Raiken chambers
Sat 26 Jan 2013, 14:32
Ima misije svaki dan za sve svi vi svaki dan imate pravo da zarobite troje ninji za koje je raspisana poternica...
Ili bolje receno da porazite troje npcova vaseg ranka. Tako da za svakog dobijate 1000 sto je 3000 xp najvise dnevno mozete dobiti..
Inace Makoto za tebe imam posebnu misiju posto nista ne radis...Zelim da napustis nasu organizaciju i odes u onu od Game...I bices tamo neko vreme i nadgledati sta se radi to jest spijun ces biti...
Za to ces dobijati dobar xp.
Ili bolje receno da porazite troje npcova vaseg ranka. Tako da za svakog dobijate 1000 sto je 3000 xp najvise dnevno mozete dobiti..
Inace Makoto za tebe imam posebnu misiju posto nista ne radis...Zelim da napustis nasu organizaciju i odes u onu od Game...I bices tamo neko vreme i nadgledati sta se radi to jest spijun ces biti...
Za to ces dobijati dobar xp.
- SiegrainSpecial Jounin
Sat 26 Jan 2013, 21:09
Brate imam predlog za tebe ! Sta mislis da osnujem Selo Peska i da tu bude sediste organizacije tj da se nalazi duboko u pesku naravno bice sakrivena organizacija...???
- SiegrainSpecial Jounin
Sat 26 Jan 2013, 21:10
Ili Selo Magle zavisi sta ti se vise svidja ?
Sun 27 Jan 2013, 10:08
Ima vreme za to sada jos nije za takvo nesto
Sun 27 Jan 2013, 15:21
Kao prvo zelim da pozelim dobrooslicu novim clanovima...Tako da opustite se ovde i uzivajte i treniraje i jacajte...Celo mesto je zasticeno i obezbedjeno mozemo uociti uljeza ili slicno ako je cak nekoliko kilometara blizu zahvaljujuci aburame barijeri a i celo mesto je zasticeno raznim tagovima i jutsuima seal i barijer tako da ste ovde 100% sigurni...
Jeidno je moguce doci camcem ali to je sporo suvise ili na letenjem kao sto mi koristimo oblak od buba.
(Prilazim i radim svakom danzo seal)
Nije da vam ne verujem ali moramo zastiti clanove ukoliko nekad padnu u ruke neprijatelja...
Pa ovde se mozete opustiti i trenirati svaki dan i ojacate...
Inace zbog njih moracemo iuzmenimo pravilo i smanjimo da dnevno mozete samo po jednu misiju za 1000 xp to da bi svi dobili isto jer nas sada ima 10 clanova.
Inace onaj Light mi se uopste ne svidja mislim da moramo da ga malo obuzdamo da nam ne kvari poslove u buducnosti sta vi mislite?
Jeidno je moguce doci camcem ali to je sporo suvise ili na letenjem kao sto mi koristimo oblak od buba.
(Prilazim i radim svakom danzo seal)
Nije da vam ne verujem ali moramo zastiti clanove ukoliko nekad padnu u ruke neprijatelja...
Pa ovde se mozete opustiti i trenirati svaki dan i ojacate...
Inace zbog njih moracemo iuzmenimo pravilo i smanjimo da dnevno mozete samo po jednu misiju za 1000 xp to da bi svi dobili isto jer nas sada ima 10 clanova.
Inace onaj Light mi se uopste ne svidja mislim da moramo da ga malo obuzdamo da nam ne kvari poslove u buducnosti sta vi mislite?
- HonokaSpecial Jounin
Sun 27 Jan 2013, 15:43
Ja bi da ga ufatis u genjutsu i da mu iseces obe noge i da ga obrukas,da zna da nesme tako pricati o vama!
(posle tolike bruke mozda se i sam ubije)
(posle tolike bruke mozda se i sam ubije)
Sun 27 Jan 2013, 15:45
Ne samo samnom bilo ko ovde iz organizacije se mora postovati i mi medjusobno mi smo ovde svi jedno!!!
- HonokaSpecial Jounin
Sun 27 Jan 2013, 15:46
Da ali jaci ste od njega 10 puta zar nema postovanja...
Ta arogancija ce ga kostati zivota kad-tad...
Ta arogancija ce ga kostati zivota kad-tad...
Sun 27 Jan 2013, 15:50
Honoka prilicno si napredovala u zadnje vreme...Ali svima vama ovde treba trening za tehnike...Zato trenirajte ja placam svaki dan mozete 10 put uraditi onu tehniku a ja vam poklanjam da radite x20 saznaj rezluat svaki dan bi bili sigurni da ste je uradili 10 put na dan. Troskove ce platiti organizacija
- Kensei MuragawaSpecial Jounin
Sun 27 Jan 2013, 15:54
ocete da odem ja da ga prevaspitam ?
Sun 27 Jan 2013, 15:58
Neka ga za sada...Uplasio sam ga sa genjutsu
- SiegrainSpecial Jounin
Sun 27 Jan 2013, 17:24
Opa Akatsuki kod nas.Pa dobro to sam i hteo sada nas ima mnogo mozem u timovima razne misije raditi.
- Brock LesnarSpecial Jounin
Sun 27 Jan 2013, 17:36
Dosao sam da kazem da sam pokazao sta je nasa organizacija!!! Sve sam im jeb* ma**er i postao chunin!!!!
- FalcoSpecial Jounin
Sun 27 Jan 2013, 17:48
Nisam se nadao ali i ja sam polozio
Vidi se da smo clanovi ove organizacije
Vidi se da smo clanovi ove organizacije
Sun 27 Jan 2013, 17:52
Odlicno! Ponosim se vama samo najaci su ovde vidi ste, nazalost Bura nije uspela ali zato sto mora jos trenira tehnike da bi mogla bude jaka ali za sledece ispite ce se spremiti do tada mozes nauci 2-3 tehnike
Sun 27 Jan 2013, 19:19
Sutra su misije moramo ici kao nasa organizacija
Ici ces ti Nanto, Kensei i Brock kao chunin tim u troje
nemojte nikog ubiti
Ici ces ti Nanto, Kensei i Brock kao chunin tim u troje
nemojte nikog ubiti
Sun 27 Jan 2013, 19:22
Ti si jos clan vodopada moraces ici u njihovo ime sa Aoi...Ali nema veze ko pobedi da li nasa organizacija ili vodopad mi cemo svakako dobiti tako nemojte da preterujete mi smo tu najvise da sprecimo lisce i chiper organizaciju
- SiegrainSpecial Jounin
Sun 27 Jan 2013, 19:23
Aha dobro ja i Aoi na Jounin misiju,a predpostavljam da ces ti ici na Special misiju ?
- HonokaSpecial Jounin
Sun 27 Jan 2013, 19:25
Hocemo li kao org,da idemo na misiju ''GDE JE PECAT''
Sun 27 Jan 2013, 19:29
Pa samo ta misija i ima sutra kao sto vidis timovi su izbalansirani da svi budu jaki bez obzira koji rank ide na misiju napravljeno je da svako ima iste sanse da osvoji misiju ovi slabiji cak i vise imaju sanse...
Iz nase organizacije kao chunin tim moze najvise troje to ce biti Nanto, Brock i Kensei
Iz magle kao sto ste videli ici ce Aoi i Siegrain je u jounin timu mogu najvise dvoje.
Ja kao special jounin mogu sam idem ali nemam koga da zastupam gledano da sam clan vodopada oni ce slati tim od dva jounina a ne od jednog special jounina tako da ja necu ici na misiju...
Iz chiper organizacije ne verujem da ce neko dodji gledano da je Gama jounn a ono dvoje genini verovatno ce svi zajedno ici, iz sela lista su svi genini tako da ce najverovatnije tu biti Toshiro, Jumive, Milivoje, Sasuke i jos jedan...
Iz nase organizacije kao chunin tim moze najvise troje to ce biti Nanto, Brock i Kensei
Iz magle kao sto ste videli ici ce Aoi i Siegrain je u jounin timu mogu najvise dvoje.
Ja kao special jounin mogu sam idem ali nemam koga da zastupam gledano da sam clan vodopada oni ce slati tim od dva jounina a ne od jednog special jounina tako da ja necu ici na misiju...
Iz chiper organizacije ne verujem da ce neko dodji gledano da je Gama jounn a ono dvoje genini verovatno ce svi zajedno ici, iz sela lista su svi genini tako da ce najverovatnije tu biti Toshiro, Jumive, Milivoje, Sasuke i jos jedan...
- Makoto ShishioAcademy Student
Mon 28 Jan 2013, 12:38
(Odjednom se u prostoriji stvorio Makoto...)
Brate Raiken. -.-
Tamo niko nista ne radi. Smorio sam se. Samo sedim i blejim!
(Pogleda okolo i spazi Kenseia...)
Oooooo pa ko je to ovde, sta ce ovaj iz Akatsukia ovde?
Brate Raiken. -.-
Tamo niko nista ne radi. Smorio sam se. Samo sedim i blejim!
(Pogleda okolo i spazi Kenseia...)
Oooooo pa ko je to ovde, sta ce ovaj iz Akatsukia ovde?
- Bura TasumiGenin
Mon 28 Jan 2013, 22:44
Da nazalost nisam prosal ispit, nmgu da vjerujem, ali bila sam sigurnaq da sam sprema...
Jel ucenje tehnike sada mozemo da radimo 20 puta??
Jel ucenje tehnike sada mozemo da radimo 20 puta??