lord Raiken chambers
+14
Rokudo Yuudai
Ryuk
Kisame.
Achiro Uchiha
Kensei Muragawa
Falco
Honoka
Brock Lesnar
Kirito Kirigaya
Makoto Shishio
Bura Tasumi
Siegrain
59695
Raiken Mystogan
18 posters
- FalcoSpecial Jounin
Re: lord Raiken chambers
Thu 28 Feb 2013, 14:39
Svaka cast svima juce smo se dobro pokazali dobili si dosta para i creator poena. Gledano da Raiken nije vise medju nama nema ko da nas izdrzava tako da moramo ozbiljno radimo...
Gledano da smo ovde aktivni samo ja, Brock i Kensei nas troje cemo samo deliti nagradu i jos nesto ostali koji nisu aktivni bice izbaceni odavde na kraju cemo samo nas troje ostati!
Ja cu uskoro kada jos ojacam da udjem i ninja konzulat i zauzmem mesto Raikena tako cemo biti jos jaci!
Za bounty hunter organizaciju! Isto uskoro cemo se osvetiti onima iz vodopada i ubiti Kuniedu!!!!!!!!!!!! Jer nam je oduzela naseg vodju!!!
Onaj Makoto nikada ga nisam mnogo voleo a i nije se zalagao mnogo za nasu organizaciju nema potrebe da njega svetimo ali bio je nas clan! Honoka ga je ubila kao i Moto koji je bio nase vredno zamorce a Honoka je deo nas tako da ako je ona tako odlucila nista tu ne mozemo bio je deathmatch izmedju dva bounty huntera. Honoka kaze da je Kunieda napustila selo i otisla ko zna gde tako da moramo je naci! A kada je nadjemo ubicemo je i osvetiti Raikena!!!
Gledano da smo ovde aktivni samo ja, Brock i Kensei nas troje cemo samo deliti nagradu i jos nesto ostali koji nisu aktivni bice izbaceni odavde na kraju cemo samo nas troje ostati!
Ja cu uskoro kada jos ojacam da udjem i ninja konzulat i zauzmem mesto Raikena tako cemo biti jos jaci!
Za bounty hunter organizaciju! Isto uskoro cemo se osvetiti onima iz vodopada i ubiti Kuniedu!!!!!!!!!!!! Jer nam je oduzela naseg vodju!!!
Onaj Makoto nikada ga nisam mnogo voleo a i nije se zalagao mnogo za nasu organizaciju nema potrebe da njega svetimo ali bio je nas clan! Honoka ga je ubila kao i Moto koji je bio nase vredno zamorce a Honoka je deo nas tako da ako je ona tako odlucila nista tu ne mozemo bio je deathmatch izmedju dva bounty huntera. Honoka kaze da je Kunieda napustila selo i otisla ko zna gde tako da moramo je naci! A kada je nadjemo ubicemo je i osvetiti Raikena!!!
- FalcoSpecial Jounin
Thu 28 Feb 2013, 18:10
Vreme je idemo na misiju. Napascemo selo vodopada. Moji izvori kazu da Kunieda nije tamo tako da barijera nece raditi i nece nam smanjiti 1000 damage.
Kensei, Brock idemo!
Samo nesto nemojte nikog ubiti sami im skinite hp do 1 recimo i ostavite ih zive.
Ocekujte Honoku, Siegraina, Pedu, Motoa, Yuseia i Guta svi su jaki ali porazicemo ih.
Cilj misije je da ih napadnemo i da se borimo sa njima
Kensei, Brock idemo!
Samo nesto nemojte nikog ubiti sami im skinite hp do 1 recimo i ostavite ih zive.
Ocekujte Honoku, Siegraina, Pedu, Motoa, Yuseia i Guta svi su jaki ali porazicemo ih.
Cilj misije je da ih napadnemo i da se borimo sa njima
- Brock LesnarSpecial Jounin
Thu 28 Feb 2013, 18:13
pa onda da krenemo kad krecemo?
- FalcoSpecial Jounin
Thu 28 Feb 2013, 18:13
veceras kad dodje Kensei on je najaci medju nama ne mozemo bez njega.
- Raiken MystoganSpecial Jounin
Wed 06 Mar 2013, 22:18
Dobrodosao Kisame, lepo se zabavi ovde, ali prvo moram te obezbediti dodji ovamo (stavljam ti seal)
ovo ce te stititi od mnogo toga i moci cu ti pomognem
ovo ce te stititi od mnogo toga i moci cu ti pomognem
Wed 06 Mar 2013, 22:56
Preuzece te Kensei, on ce biti tvoj bos
- Achiro UchihaSpecial Jounin
Wed 06 Mar 2013, 23:00
E gde se radi onaj trening da postanem lv 150 na brzaka pa da radim nesto?
Wed 06 Mar 2013, 23:02
ti si jounin znaci za jednog jounina dobijas 1000 xp, porazi sto vise mozes jounina za jednog dobices 1000 xp ja cu ti dam. neka to bude misija
Wed 06 Mar 2013, 23:10
E i inace jel ima neki item neki mac ili nesto sto bi moglo da mi pomogne da ste ga dobili sa misije?
Wed 06 Mar 2013, 23:13
uzeli smo samenhadu ali je makoto uzeo imamo ostale iteme koje moram iskoristiti zanesto a onda cu vam podeliti. sto se tice maceva sela magle koje budemo uzeli za misija uzmi koji zelis gledano da si macevalac zabuzin mac ce ti dobro doci
Wed 06 Mar 2013, 23:31
Meni pre treba kiba posto su to 2 maca od energy 50 i 100 dmg sto mi je taman za moju snagu a ne zabuzin , i jos ovo daje neke tehnike munje
- FalcoSpecial Jounin
Thu 07 Mar 2013, 22:52
Hocete da idemo mi na igre?
Ovde su ja, Kensei, Achiro i Brock
Predlazem da idemo u tim ja, Kensei, Achiro i Brock kao rezevni igrac
Ovde su ja, Kensei, Achiro i Brock
Predlazem da idemo u tim ja, Kensei, Achiro i Brock kao rezevni igrac
- Kisame.Jounin
Fri 08 Mar 2013, 22:24
gospodaru kad pocinjemo sa mojim treningom ?
- Kensei MuragawaSpecial Jounin
Fri 08 Mar 2013, 23:23
ryuk mogu da dobijem shamahadu?
Sat 09 Mar 2013, 23:03
HAHAHAAH JA DA BUDEM ZAMENA?!UBICU TE SABANE,PA CU DA TE ZAPALIM!!!
- Rokudo YuudaiAcademy Student
Sun 10 Mar 2013, 14:53
Pozdrav svima! Ja sam ovde novi.. I dosao sam da me Falco trenira....
- SiegrainSpecial Jounin
Sun 10 Mar 2013, 14:55
Zdravo ljudi.Dugo se nismo videli.Neki od vas me poznaju...Dosao sam kod tebe Falco da te pitam koji su planovi organizacija,sta mislis o selu Zvuka,i kakvi su tvoji planovi sa selom Vodopada ?
- Kisame.Jounin
Mon 11 Mar 2013, 11:16
gospodaru Raiken da li mozete da me trenirate zeleo bi da postanem genjutsu master ?
- Kensei MuragawaSpecial Jounin
Mon 11 Mar 2013, 17:15
brock ja na ovom turniru necu ucestvovati necu kazem razlog ali da znas da ti igras mesto mene nisi izmena..
Mon 11 Mar 2013, 19:17
Ajde bre..Ne mozemo bez tebe da pobedimo
Igraj sledecu ti.
Igraj sledecu ti.