- Sengoku IoriSpecial Jounin
Raikene,ovo je moj poslednji zahtev!
Sat 25 May 2013, 00:37
Raikene,ovo je moj poslednji zahtev,dodji ovde,znam da si me zarobio bubama...Zelim da me pustis bez ikakvih sealova da se borimo kao prave ninje...Kao nekada...Znam da me mozes pobediti iz jednog udarca,ali barem sada bori se bez toga,bori se protiv mene bez varki!
I ovoga puta nemoj mi postedeti zivot,rekao si to na Shinobi igrama kada smo se borili,da sledeceg puta kada se budemo videli neces me smatrati prijateljem,vec pretnjom,pretnjom koju ces morati da smaknes!
Car ne moze biti car dok mu neko kuje plan iza njegovog trona,Cuftica,Clock(nadam se da neces koristiti puppet curse na njemu) i ja cemo te sada zbrisati sa lica zemlje,PRIPREMI SE!!!
I ovoga puta nemoj mi postedeti zivot,rekao si to na Shinobi igrama kada smo se borili,da sledeceg puta kada se budemo videli neces me smatrati prijateljem,vec pretnjom,pretnjom koju ces morati da smaknes!
Car ne moze biti car dok mu neko kuje plan iza njegovog trona,Cuftica,Clock(nadam se da neces koristiti puppet curse na njemu) i ja cemo te sada zbrisati sa lica zemlje,PRIPREMI SE!!!
- Sabaku No FukushuuAcademy Student
Re: Raikene,ovo je moj poslednji zahtev!
Sat 25 May 2013, 00:46
Sengoku Iori, toliko sam se zelio boriti sa tobom, znao sam da si jedan od najjacih ninji u svijetu, tacnije samuraja, ali Raiken je ubio Mikazuchi, a to nmgu da oprostim, nikome pa cak ni njemu, zato cu ovaj put stati sa tobom...