Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut!

+6
NNW Story Maker
Satoshi Nara
Hei Kaguya
K.
Peda Carski.
Shinji Gowa
10 posters
Go down
NNW Story Maker
NNW Story Maker
Academy Student

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! Empty Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut!

Sun 16 Sep 2012, 21:28

Andaime je porazen ali odjednom ispred Kisaia, Heia, Archera, Satoshija i ostalih koji su bili tu iznenadno iz zemlje izlazi ogroman kovceg koji se otvara i iz njega se budi ninja obucen u staro ratno odelo i oklop!!!Misteriozni ninja gleda levo desno i izlazi iz kovcega

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! Scaled.php?server=208&filename=tsubasakuroganebykaithe
Anonymous
Gost
Guest

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! Empty Re: Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut!

Mon 17 Sep 2012, 08:20
Health(Zivot) 1000/1000
Energy(Energija) 910/1000
Chakra(Cakra) 1070/1000

Sta se desava!!!!Ko si ti!!!

Anonymous
Gost
Guest

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! Empty Re: Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut!

Mon 17 Sep 2012, 08:33
Sta je ovo.... (Gledam u moje ruke i oko mene)...!!!! Edo Tensei...Ali ko me je vratio...Da li su to njih dvoje, moji voljeni sinovi....

Koja je godina!!! Cujete li sta pitam!!! Koja je godina!!!!!!!!!!
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Mon 17 Sep 2012, 08:35
Health(Zivot)
1000/1000
Energy(Energija)
1000/1000
Chakra(Cakra)
1000/1000

To je nemoguce jeli to jeste to je Impure World Reincarnation Jutsu najjaci zabranjeni jutsu ali ko ga je upotrebio zaboga ! :shock:
Anonymous
Gost
Guest

Mon 17 Sep 2012, 09:25
Health(Zivot) 1000/1000
Chakra(Cakra) 1070/1000

Pazi se Shadow...Znas i sam sta ovo znaci....Izgleda da je ovo delo Andaimea...Ipak je govorio istinu...Izgleda da je prizvao ovog tipa pre i spremio kao tajno oruzje ali sada kada je Andaime mrtav ovaj jutsu ce trajati vecno ako ga nekako ne zaustavimo... Ali najgore od svega ne znamo ni ko je ovaj tip uopste...Gledano da ga ja Andaime izabrao mora biti neko mnogo mocan...Pogledaj na sebi ima znak Uchiha klana kao i simbol Zenkai organizacije ali slike i opis ovog tipa nema u istoriji koju znamo!!!

Godina je 146!!!!Ko si ti!!!
Anonymous
Gost
Guest

Mon 17 Sep 2012, 09:31

146.....Andaime...Proslo je dosta vremena.....160 godina je proslo od kako sam umreo...Ali zasto sada oni ne mogu biti zivi.....Moram saznati sta se desilo....

Ti! Sa dugom kosom u zelenom oklopu sa tu pozajmljenu Uchiha moc u jednom oku! Tvoja chakra je slicna kao njegova....Da li si ti sin od Nagata!? Ne ne mozes biti njegov sin. Da li si njegov unuk ili bilo sta slicno....

Anonymous
Gost
Guest

Mon 17 Sep 2012, 09:33
Health(Zivot) 1000/1000
Chakra(Cakra) 1070/1000

Zna za Nagata....

On je bio moj deda...Ali njegovo ime sa ogrocenjem nosim jer je bio izdajica i prevarant...

Pitam te ko si ti!!!
Anonymous
Gost
Guest

Mon 17 Sep 2012, 09:37

Ko bi rekao....Njegovo potomstvo je ostalo....

Suvise si arogantan....Izgleda da ninje u ovom vremenu su postale suvise slabe...Sta je krenulo naopako.....Da li su njih dvoje pali....Da li su moji sinovi bili neuspeh....

Odjednom stvaram se iznenadno pored Kisaia i hvatam ga u vrlo mocan genjutsu...A zatim ga pustam...

Znaci to je u pitanju....Sada znam...

Anonymous
Gost
Guest

Mon 17 Sep 2012, 09:38
Health(Zivot) 1000/1000
Chakra(Cakra) 1070/1000

Kako si tako brz....Moj jutsu da osecam chakru je ukljucen i dalje iz prosle borbe ali nisam ni osetio da se pomerio....Space time!?

Sta si mi uradio!!!?????

Anonymous
Gost
Guest

Mon 17 Sep 2012, 09:48

Jos nista nisam....

Znaci istina je Nagatov si potomak....Iskoristio sam moc moc mangekyou shraingana i usao u tvoj um...telo...procitao tvoje gene, krv...sve sto tvoji geni nose...i saznao sve sto su tvoji potomci znali i videli i na taj sam saznao sta se desavalo proteklih 180 godina.... Sada znam...

Znaci Andaime je iza ovog jutsua....Suvise neoprezno....Prizvao je mene nazad u ovaj svet i poginuo...Izgleda da sam dobio drugu sansu da sredim ovaj svet....Koliko vidim moji sinovi su bili neupseh...Nisu nastavili tamo gde sam ja stao....Pogotovo Conte...potpuno me je izdao....svog oca, okrenuo se protiv brata....Kisai moj sin....Dok se ne vratis ponovo ja cu ovaj svet spremiti i poboljsati....

Moje ime je Dokuichi Uchiha, osnivac Zenkai organizacije....Mozda cete me bolje znati ako kazem da su Kisai i Conte moji rodjeni sinovi.....

Ovo je moja druga sansa...Da nastavim tamo gde sam stao pre 160 godina!!!!

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! Tsubasachroniclekurogan

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! 988547_o

Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Mon 17 Sep 2012, 09:51
Otac,sto znaci da si ti jedan od ninji iz vremna stvaranja ovog sveta jel tako ?
Anonymous
Gost
Guest

Mon 17 Sep 2012, 09:54

Upravo tako mladi ninja....Sada imam drugu sansu da nastavim gde sam stao...A to je da kreiram svet bez ratova, borbi i svega...Svet koji poznaje samo mir i harmoniju....

Ninje kasno da mi se prikljucite i pomognete...Zenkai organizacja ce ponovo ziveti...i nastaviti svoj plan tamo gde je stala....

Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Mon 17 Sep 2012, 13:37
Nemoguce mada opet..nisam vise siguran...

P.S (kisai molim te ubaci me u sunu)
Hei Kaguya
Hei Kaguya
Academy Student

Mon 17 Sep 2012, 13:49
Health(Zivot) 1000/1000
Energy(Energija) 800/1000
Chakra(Cakra) 270/1000

Ne znam sta da radim sada...Kisai....sta cemo...
Anonymous
Gost
Guest

Mon 17 Sep 2012, 13:57
Health(Zivot) 1000/1000
Chakra(Cakra) 1070/1000

Ne znam ni ja.....Da li da se borimo ili ne....Ne znam kakve su mu namere...Gledano da je korisnik edo tensei jutsua mrtav , on je svoje volje...Nije vise kontrolisan...

Da se pridruzimo!? Kakve namere su ti!? Kako planiras da postignes to!?
Peda Carski.
Peda Carski.
Academy Student

Mon 17 Sep 2012, 13:58
Health(Zivot) 1600/1000
Energy(Energija) 4730/1000
Chakra(Cakra) 1000/1000

Snaga:16.600
Kontrola chakre:1300
Brzina: svaki ninja u odnosu na mene ima x6 vecu brzinu od mene.

Ja sam ovde sta se desava!!!!Ko je ovaj tip!!!! Moramo ga poraziti!!!
Anonymous
Gost
Guest

Mon 17 Sep 2012, 14:12
Sta god da uradite besmisleno je niste dorasli mojoj moci....U ovoj formi sam tek nepobedljiv. Ne mogu umreti i uvek cu se obnoviti sa pune vrednosti na kraju....A kao prvo trebate me dogurati to tog stanja hhahahahaa

Plan je jednostavan okupicemo se skupicemo svih 9 demona koje cemo cuvati. Svi koji love demone trebaju umreti ako ih ne puste. Jer lov na demone uvek izaziva ratove i borbe. Zato cemo cuvati svih 9 demona zauvek.Kreiracemo desetorepog demona i ja cu biti jinchuriki tog demona. A onda koristicu tu moc u donosenje mira i vladanja svetom. Zavladacu svim teritorijama uz pomoc te moci i koristicu je protiv svih koji pomisle da cine zlo i ostalo.Ljudi ce se plasiti nase moci i klanjati nam se a zatim raditi ono sto mi zelimo.
Bolje receno da bi smo dostigli mir i harmoniju moramo unistiti ceo ovaj svet i sravniti i onda poceti iz pocetka u dobrog vodju a to cemo biti mi koji cemo voditi novi svet koji nastane i oblikovacemo ga onako kako zelimo.
Samo tako se moze dostignuti pravi mir.

Kisai...imas isto ime kao moj sin po njemu si ga i dobio zar ne...Tvoj predak Nagato je ukrao moje oci i iskoristio u svoje ciljeve..Tvoj otac je sluzio mom sinu i bio odan...

Moji potomci su se sada rastrkali i oslabeli nisu vredni da ih nazovem mojim potomcima....Ali ti si koliko vidim jedini ninja koji je opravdao predke iz bivse zenkai organizacije kada sam ja vladao.

Pridruzi mi se i pomogni mi u planu bas kao tvoj deda i otac...Sluzi meni jos jednom i ispuni svoju svrhu...

Anonymous
Gost
Guest

Mon 17 Sep 2012, 14:35
Health(Zivot) 1000/1000
Chakra(Cakra) 1070/1000

............Tvoj plan je dobar...ali dela ne valjaju. Unistices dosta njih i terati ih da se vode strahom! A to nije moj cilj! Moj plan je da donesem mir kroz cuvanje i pomaganje a ne unistenje. Cilj nam je isti ali potupci da ostvarimo taj cilj su nam drugaciji. Zato te moram spreciti....Nemam izbora...
Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Mon 17 Sep 2012, 14:50
Kisai sta got odlucis uz tebe samo...

(satoshi stavlja ruku na kisaievo rame)
Anonymous
Gost
Guest

Mon 17 Sep 2012, 16:58

Odjednom veliki dim se stvara i iz njega iskacu Kaien, Law i Sabaku!!!!

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! Kaien_shiba_by_karuras-d57inq1

Pozdrav svima!!!Kisai brate...Hei...Satoshi...Vidim da ste imali dosta posla ovde...Izvinte sto nismo mogli pre da dodjemo ali Andaime nas je zarobio, tek kada je umreo seal se oslobodio....Znaci ovo je njegovo tajno oruzje...Znali smo ovo jer smo videli sta je planirao pre nego sto posao...

Moramo biti svi oprezni!!!!

Kisai brate drago mi je da te vidim proslo je dugo vremena od kada smo se zadnji put videli... Very Happy

Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Mon 17 Sep 2012, 17:30
Kaien,Law Sabaku bas mi je drago da vas opet vidim ali ste dosli izgleda u nezgodno vreme !

Kisai ne mozemo ga poraziti on je besmrtan predlazi nesto drugo !
Anonymous
Gost
Guest

Mon 17 Sep 2012, 19:14
Nista nije nemoguce kada se svi udruzimo!!!! Mrtvi ne trebaju da se ponovo vracaju u ovaj svet!!!!! Kako god moramo ga vratiti tamo ge mu je mesto!!!
Jedina sansa da ga porazimo a to je da mu skinemo health do 0 jer ce mu trebati neko vreme da se regenerise a tada moramo uraditi seal tehniku i onesposbiti ga!!! Sta znaci da svi moramo da radimo zajedno ako zelimo da ga zaustavimo!!!!
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Mon 17 Sep 2012, 19:19
Nista nije nemoguce to je tacno Kaien, ali on je otac Kisaia i Contea znaci da ce biti tesko ga pobediti !
Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Mon 17 Sep 2012, 19:35
Kainen podrzavam te hajde da obavimo to...
Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! GINTAMA___Silver_Soul_Samurai_by_nekozumi
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Mon 17 Sep 2012, 19:55
Health(Zivot)
1000/1000
Energy(Energija)
1000/1000
Chakra(Cakra)
1000/1000

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! Tumblr_kw6vmoRVi51qz83i8o1_500

Ok uradimo onda to izgleda da nemamo drugog izbora!
Sponsored content

Back to top