Poslednji mars!
+3
Rokudo Mukuro
Spartacus
Sengoku Iori
7 posters
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
- Sengoku IoriSpecial Jounin
Poslednji mars!
Wed 17 Jul 2013, 00:39
"Najbolji ce pobediti,jednostvano je kao seks."
"Bilo je nekada na forumu,uzivaj u borbi,zabavi se,pitam se da li je sada-Stewcha i Conte izivite se nad igracima!"
Za Lighta!
Gon:
Za Ryuka!
Cetvrti:
Za Kaguru,za Glabu!
Danzo:
Za Ultear!
Chizuru:
Za Siegraina!
I onda svi:
ZA SIEGRAINA!
Iori:
Rastavite nebesa urlikom njihovih imena,neka se odnese do Raikena i Rokuda kao obecavajuca oluja krvi! Svi koji su sposoni zauzecemo poslednji mars i krenuti punom snagom na njih,i ovo,ovo vam obecavam...
ZIVECEMO SLOBODNO, ILI CEMO SE PRIDRUZITI NASOJ BRACI U SMRTI!
STA LEZI ISPOD VASIH NOGU?!
*Spartacus istupa:
Sveta zemljiste...Natopljeno suzama od krvi i znoja! Od onoga za sta smo mi ulozili trud,u ono u sta su oni pljunuli!
DODJITE OVAMO,DALJE OD SHINOBI GRADA,TAMO GDE NEMA VASIH BARIJERA,TAMO GDE VAS MI CEKAMO!
- SpartacusJounin
Re: Poslednji mars!
Wed 17 Jul 2013, 00:44
Moja tema:
VASA VOLJA NECE BITI ZABORAVLJENA!
VASA VOLJA NECE BITI ZABORAVLJENA!
Wed 17 Jul 2013, 01:00
*Odjednom daleko Iorijevih ociju i ociju pobunjenika stvara se eksplozija*
Znaci pocelo je...
Objasnjenje:
Deo shinobi grada je raznet,tacnije siromasan deo gde su stanovi,ovo je bilo tu:
http://www.nnw-serbia.com/t6480p15-ninja-cafe
Druga strana,Kuma se malo prosetao gradom odmah po vracanju sa ispita? Nije nista narucio,ali je uradio nesto veliko,znate vecina vas da je uvek imao eksplozive sa sobom od Lighta zato je radio samo i napade iz mesta jer nije mogao da se krece i zato se spajao sa summoninzima,tog dana...
Znao sam da cete kad tad nesto uraditi,ne bas sta,ali da se sprema nesto,nesto veliko, i bas posle negde sredinom maja vi ste napali Shinobi grad,posle toga je bio ustanak a posle se Kuma zrtvovao,Kumu nismo spomenuli,ali on je jedan od razloga zasto cete izgubiti!
Kada se prosetao taj dan gradom ostavio je dosta lepljivih kartica sa summoninzima a pored toga mogao je da iskopa i tunele dok mu je poslednji post bio pre toga na Special Jounin ispitima kada je trazio grob Kisaija mogao je da nastavi da kopa!
Nije bitno koje barijere imate bombe su namestene,kartice i tempirane bombe a dok tamo niko nije dolazio jer je Rokudo stavio barijere oko grada a tu nista nije pisao dok je u svim drugim "Pod forumima" pisao,sada deo Shinobi grada je urusen a vi morate da izadjete!
Znaci pocelo je...
Objasnjenje:
Deo shinobi grada je raznet,tacnije siromasan deo gde su stanovi,ovo je bilo tu:
http://www.nnw-serbia.com/t6480p15-ninja-cafe
Druga strana,Kuma se malo prosetao gradom odmah po vracanju sa ispita? Nije nista narucio,ali je uradio nesto veliko,znate vecina vas da je uvek imao eksplozive sa sobom od Lighta zato je radio samo i napade iz mesta jer nije mogao da se krece i zato se spajao sa summoninzima,tog dana...
Znao sam da cete kad tad nesto uraditi,ne bas sta,ali da se sprema nesto,nesto veliko, i bas posle negde sredinom maja vi ste napali Shinobi grad,posle toga je bio ustanak a posle se Kuma zrtvovao,Kumu nismo spomenuli,ali on je jedan od razloga zasto cete izgubiti!
Kada se prosetao taj dan gradom ostavio je dosta lepljivih kartica sa summoninzima a pored toga mogao je da iskopa i tunele dok mu je poslednji post bio pre toga na Special Jounin ispitima kada je trazio grob Kisaija mogao je da nastavi da kopa!
Nije bitno koje barijere imate bombe su namestene,kartice i tempirane bombe a dok tamo niko nije dolazio jer je Rokudo stavio barijere oko grada a tu nista nije pisao dok je u svim drugim "Pod forumima" pisao,sada deo Shinobi grada je urusen a vi morate da izadjete!
Wed 17 Jul 2013, 02:57
Siegrain mi je poklonio rinengan,ali prijatelju zao mi je,ne mogu ga prihvati,em sto nemam medica xd em sto proces prebacivanja traje dugo...
Pre borbe nisam mogao nista sa njime a nisam ni planirao,Sigi nisam ga ni hteo,Gon je hteo nesto sa njime tako da ti ga je on uzeo,nek ga izgazi!UBICU IH I BEZ RINENGANA!
Pre borbe nisam mogao nista sa njime a nisam ni planirao,Sigi nisam ga ni hteo,Gon je hteo nesto sa njime tako da ti ga je on uzeo,nek ga izgazi!UBICU IH I BEZ RINENGANA!
- Rokudo MukuroSpecial Jounin
Sat 20 Jul 2013, 18:09
Iori bud**a si sto si ovde dosao! Uskoro ces umreti! Hhahahahah tvoje moci ne mogu mene da povrede...Ti si vodja pobunjenika protiv nove drzave zajebao si se sto si sam dosao ovde! Sada ces umreti!!! Ja ti nisam drug niti milostiv kao Raiken da ti postedim zivot , zato cu te ubiti sada ovde to jest zaustaviti!!!
Sat 20 Jul 2013, 18:14
Ti,sam?
Ne zasmejavaj me,barem nek dodje Rokudo Yuudai i Toirovi pacov-klonovi od drveta
Svi vi sabani,cete umreti!
U ovoj borbi,ja cu unistiti ciklus ovakvog zivota,promenicu i podignicu ga na nivo koji stvarno odlikuje shinobiju!
Ne zasmejavaj me,barem nek dodje Rokudo Yuudai i Toirovi pacov-klonovi od drveta
Svi vi sabani,cete umreti!
U ovoj borbi,ja cu unistiti ciklus ovakvog zivota,promenicu i podignicu ga na nivo koji stvarno odlikuje shinobiju!
Sat 20 Jul 2013, 19:07
Izgleda da si veoma samouveren u sebe kada si siguran u pobedu ali zaboravljas da si na mojem terenu koji je vec pripremljen i ide meni u korist! Uz to ne mozes protiv mog space time jutsua!
Barijere koje su ovde je postavio Raiken i ja vrlo su mocne ako nemas odredjene iteme ili slicno niko ih ne moze prodji ili unistiti.....To sto si ovde je tvoja smrt!
Emperor Siegrain je mrtav ali ne i njegovi ljudi!!! Kao kodeks i cast bounty organizacije placeni smo za njegovu bezbednost!!! Sve dok ima obrisa njega i ostalo mi cemo ga braniti kao i ovaj grad za to smo placeni! Ti si pretnja tako da ces biti eliminisan!
Tvoje moci su na ovom mestu potpuno neupotrebljive! A i da mozes da ih koristis neces nista postici!!Neces moci ni da me povredis!!!
1500
1400
1500 -60
Stvaram dzinovskog zmaja od 500 chakre koji te napada damage je 500
Barijere koje su ovde je postavio Raiken i ja vrlo su mocne ako nemas odredjene iteme ili slicno niko ih ne moze prodji ili unistiti.....To sto si ovde je tvoja smrt!
- Barijere:
[b style="margin: 0px; padding: 0px; border-color: rgb(66, 65, 65); color: rgb(0, 0, 0); font-family: 'comic sans ms'; font-size: 15px; font-weight: bold; line-height: 15px; background-color: rgb(248, 248, 248);"]Svuda oko 10 km su rasute bube koje ako neko nedozvoljeno price ima mu se zakace 200 komada i crpe chakru dok dodju do nas imace 0 chakre. Tu je i 50 npc special jounina i 10 Toira koji isto sve nadgledaju i brane ovaj grad
Ako neko udje u tu zonu onda je gotov aktivirace se bube npc ninjie i Toiro i obavestiti nas ko dolazi tako da cemo imati vreme da se pripremimo i ostalo a i mora paziti na ostale zamke u okolini.
Po vaznim odajama u gradu su izlepljeni seal tagovi koji aktiviraju razne zamke koje sam postavio po u svaku prostoriju i okolo njega.
U celom gradu u prostorijama je uradjena barijer seal tehnika da nijedna chakra ne moze izlazi niti ulazi osim one sto ja dozvolim isto ovo vazi i kada se aktivira zastita tako da ovo vazi tada nad celim gradom. Tako da niko nista nece moci zna sta se desava unutra ili da nam prati chakru i slicno.
U nekoliko kornera oko grada su postavljeni sealovi sa po 10.000 demonske chakre. Ukoliko nas neko napadne ili slicno nedozovljeno proba da udje bube, ili npc borci ili toiri ce se povezati i aktivirati barijeru koja se aktivira to je ona najaca barijera sto neprobojna. Tako da cemo unutra biti sigurni. I ne postoji nijedan napad koji moze naskodi.
Nakon sto se aktivira ta barijera aktivirace se hologram jutsu genjutsu koji ce projektovati da na tom mestu nema nista tako da za one sto gledaju nece moci nista da vide videce prazno mesto obicnu pustaru. Kako chakra ne izlazi niti ulazi nedozvoljena nece moci nista ni da osete tako da je ceo hgrad poptuno nedodirljiv i nevidljiv za ostale koji zele da naude.
Zamke mogu recimo seal tagovi aktivirati bube i mene samog i upiti chakru od nekog napada ili slicno.
Postoji jos puno zamki i ostalo sto je postavljeno a to necu jos odavati.
Svako ko dolazi aktivira se barijera koja ce me obavestiti ko je i sta je i na osnovu toga mozemo delovati i svakog pratiti u gradu i okolini.[/b]
Emperor Siegrain je mrtav ali ne i njegovi ljudi!!! Kao kodeks i cast bounty organizacije placeni smo za njegovu bezbednost!!! Sve dok ima obrisa njega i ostalo mi cemo ga braniti kao i ovaj grad za to smo placeni! Ti si pretnja tako da ces biti eliminisan!
Tvoje moci su na ovom mestu potpuno neupotrebljive! A i da mozes da ih koristis neces nista postici!!Neces moci ni da me povredis!!!
1500
1400
1500 -60
Stvaram dzinovskog zmaja od 500 chakre koji te napada damage je 500
Sat 20 Jul 2013, 19:40
Health:1000
Energy:1000
Chakra:800
Poprilicno glupo osmisljena tehnika ako napravis genjutsu koji ustvari napada u stvarnosti to vise nije iluzija ili genjutsu ali moze se idalje izbeci kao da je genjutsu,znaci da ustvari ja ne moram da znam kada je realan napad ili nije relan i ne moram da se bodem ko narkoman u svakom potezu!
Four legs technique!
(Nesto nece kartice) xD -200 chakre
Uzimam tri Kusanagija to je damage 600 a sam defense kada mi neko predje je 600 znaci da se sam zmaj pre nego sto je i dosao do mene unistio na macevima!
Inace video si da smo daleko od svih barijera koje ste vi kreirali,otvorio sam temu u shinobi gradu ispod sto znaci da nismo nimalo blizu shinobi grada
*Odaljavam se od tebe*
Chakra:800
Poprilicno glupo osmisljena tehnika ako napravis genjutsu koji ustvari napada u stvarnosti to vise nije iluzija ili genjutsu ali moze se idalje izbeci kao da je genjutsu,znaci da ustvari ja ne moram da znam kada je realan napad ili nije relan i ne moram da se bodem ko narkoman u svakom potezu!
Four legs technique!
(Nesto nece kartice) xD -200 chakre
Uzimam tri Kusanagija to je damage 600 a sam defense kada mi neko predje je 600 znaci da se sam zmaj pre nego sto je i dosao do mene unistio na macevima!
Inace video si da smo daleko od svih barijera koje ste vi kreirali,otvorio sam temu u shinobi gradu ispod sto znaci da nismo nimalo blizu shinobi grada
*Odaljavam se od tebe*
Sat 20 Jul 2013, 20:31
1500
1400
1440 -90
Prilicno je lakogenjutsu mi daje mogucnost da manipulisem chakrom i stvorim je u bilo koji oblik zelim (ako stavim karticu ondaje taj genjutsu a ako je ne stavim znaci da je obican genjutsu prosto je)...
Tvoji macevi ne deluju na mene nisu ni blizu da me posecukao i tvoja brzina moj space time je tu da me zastiti!
Necu napraviti istu gresku kao Raiken jednom u borbi sa tobom! Odlazim van tvog dometa u vazduh zatim radim ovo!!!
Oruzje i taijutsu ti nece vise biti moguci tako da tako se neces moci boriti vise uz to otrov se siri ne zaboravi da ovo sve deluje i na tvoje pse!
1400
1440 -90
Prilicno je lakogenjutsu mi daje mogucnost da manipulisem chakrom i stvorim je u bilo koji oblik zelim (ako stavim karticu ondaje taj genjutsu a ako je ne stavim znaci da je obican genjutsu prosto je)...
Tvoji macevi ne deluju na mene nisu ni blizu da me posecukao i tvoja brzina moj space time je tu da me zastiti!
Necu napraviti istu gresku kao Raiken jednom u borbi sa tobom! Odlazim van tvog dometa u vazduh zatim radim ovo!!!
Oruzje i taijutsu ti nece vise biti moguci tako da tako se neces moci boriti vise uz to otrov se siri ne zaboravi da ovo sve deluje i na tvoje pse!
- SpartacusJounin
Sat 20 Jul 2013, 21:32
Health:1390
Energy:1990
Chakra:1190
Ove je ipak multiborba,ovime mogu da napadnem vise stvari odjednom i napadam drveca u okolini tako da smo slobodni,pored toga unistavam i cvetove ali ipak cemo gubiti po 10
Iori je previse stagnirao,era oko njega se promenila,vise se ne moze meriti sa mnogo ninji,ali za mene ce uvek biti na vrhu,kao najjaci ninja!
Moj pas Ippo:
890
890
890
Energy:1990
Chakra:1190
Ove je ipak multiborba,ovime mogu da napadnem vise stvari odjednom i napadam drveca u okolini tako da smo slobodni,pored toga unistavam i cvetove ali ipak cemo gubiti po 10
Iori je previse stagnirao,era oko njega se promenila,vise se ne moze meriti sa mnogo ninji,ali za mene ce uvek biti na vrhu,kao najjaci ninja!
Moj pas Ippo:
890
890
890
Sat 20 Jul 2013, 21:38
Health:990
Energy:990
Chakra:790
Cuftica
990
990
990
Mikri
990
990
990
Okej to je bilo dobro ne moram da mislim o drvecu!!!
Zasto se skrivas gore jel se bojis,hoces opet da iskorisits isti trik sa drvecem?
*Mikri postaje veliki shuriken i odlece u vazduh i gubi se negde u daljini*
Rokudo oduvek sam zeleo da znam,ko si ti? Kako si se stvorio u ovom svetu,nikada te nisam poznavao?
Energy:990
Cuftica
990
990
990
Mikri
990
990
990
Okej to je bilo dobro ne moram da mislim o drvecu!!!
Zasto se skrivas gore jel se bojis,hoces opet da iskorisits isti trik sa drvecem?
*Mikri postaje veliki shuriken i odlece u vazduh i gubi se negde u daljini*
Rokudo oduvek sam zeleo da znam,ko si ti? Kako si se stvorio u ovom svetu,nikada te nisam poznavao?
Sat 20 Jul 2013, 21:49
1500
1400
1360 -130
Jednim delom zbog tebe sam postao ovakav! Ako zelis da saznas ko sam moraces da zasluzis to! Ali to je nebitno moje ime, moj identitet je nebitan ja sam niko!!!
Rekao sam ti sta god da uradis neces moci da me povredis mogu da dezintegrisem svoje telo napadi nece raditi na mene!
Drvece si unistio lako ali kako ces ovo!!!
1400
1360 -130
Jednim delom zbog tebe sam postao ovakav! Ako zelis da saznas ko sam moraces da zasluzis to! Ali to je nebitno moje ime, moj identitet je nebitan ja sam niko!!!
Rekao sam ti sta god da uradis neces moci da me povredis mogu da dezintegrisem svoje telo napadi nece raditi na mene!
Drvece si unistio lako ali kako ces ovo!!!
- Himiko YumiSpecial Jounin
Sat 20 Jul 2013, 22:05
Chakra:1000 -300 -500
Odjednom kosti nestaju (koristim istu tehniku da ih povucem)
Zatim radim ovo ulazem 800 chakre i dobijam +400 poena na snagu
Iori vidim da si vec poceo borbu! Sada je na vas red napadnite ga fizicki zelim nesto da potvrdim!
Chakra:1000 -300 -500
Odjednom kosti nestaju (koristim istu tehniku da ih povucem)
Zatim radim ovo ulazem 800 chakre i dobijam +400 poena na snagu
Iori vidim da si vec poceo borbu! Sada je na vas red napadnite ga fizicki zelim nesto da potvrdim!
Sat 20 Jul 2013, 22:12
Health:980
Energy:950
Chakra:780
Cuftica
980
980
980
Mikri
980 sve
Ok inacei grao bi spartakus prvi i tako ce posle ali sad zbog ovoga cu ja !!!
Idemo!!!
Energy:950
Chakra:780
Cuftica
980
980
980
Mikri
980 sve
Ok inacei grao bi spartakus prvi i tako ce posle ali sad zbog ovoga cu ja !!!
Idemo!!!
- SpartacusJounin
Sat 20 Jul 2013, 22:20
Health:1390
Energy:1980
Ippo:
880
Ok vreme je!!!
I four legs tehnika imam 900 brzine
Napadam Avenger macem(nema kartica-200 damage)
Letim veoma brzo gore a bube ako mi pridju imalo ima da se sprze!!!!
GOTOVO JE ROKUDO!
Energy:1980
Ippo:
880
Ok vreme je!!!
I four legs tehnika imam 900 brzine
Napadam Avenger macem(nema kartica-200 damage)
Letim veoma brzo gore a bube ako mi pridju imalo ima da se sprze!!!!
GOTOVO JE ROKUDO!
Sat 20 Jul 2013, 22:40
[b style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: 'comic sans ms'; font-size: 15px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: bold; letter-spacing: normal; line-height: 15px; orphans: auto; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: auto; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: rgb(248, 248, 248); display: inline !important; float: none;"]1500[/b]
[b style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: 'comic sans ms'; font-size: 15px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: bold; letter-spacing: normal; line-height: 15px; orphans: auto; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: auto; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: rgb(248, 248, 248); display: inline !important; float: none;"]1400[/b]
[b style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: 'comic sans ms'; font-size: 15px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: bold; letter-spacing: normal; line-height: 15px; orphans: auto; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: auto; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: rgb(248, 248, 248); display: inline !important; float: none;"]1230 -150
Rekao sam ti da takav napad ne deluje na mene vreme je da zavrsimo ovo!!!
x4
Damage je 4800 ide na sve vas vazduh, zemlja sve je pod mojoj kontrolom!!!
Polovina buba je kikachu koje mogu lete i prekrivaju vecim delom nebo dok je druga polovina buba crvi koji ce razoriti zemlju na kojoj stojite i odvuci vas...
Ako ostanete na zemlji primate 2400 damage siguran jer ne mozete nista uradite jer se ona rusi i razara. A ako skocite u vazduh moracete da se odbranite od isto 2400 damage jer svuda lete bube. Sto se tice Spartakusa on je gotov jer je u vazduhu i nece moci da se pokrece a stitga nece zastitit od ovoliko buba samo koliki mu taj defense. Sto se tice vas Iori ovo nikako ne moze izbegne. Cak da ti Aoi odletis u vazduh bube ce vas stici a a sada trenutno nemas chakru da ispustis dovoljno otrova da se odbranite. Jer moraces da se napunis chakrom zabranjenom tvojom pa da koristis transformaciju za krila pa da ispustis otrov sto je suvise poteza u jednom tako da neces moci da spasis ostale ako zelis sebe. A ako koristis kosti da spasis sebe jer mozes ubijes bube u zemlji kostima i odes u njih da izbegnes moj napad spartakus i iori ce sigurno biti isto povrdjeni i ubices ih. Tako da iz ovog napada neko od vas sigurno umire ali pitanje je ko!!!!
[/b]
[b style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: 'comic sans ms'; font-size: 15px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: bold; letter-spacing: normal; line-height: 15px; orphans: auto; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: auto; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: rgb(248, 248, 248); display: inline !important; float: none;"]1400[/b]
[b style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: 'comic sans ms'; font-size: 15px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: bold; letter-spacing: normal; line-height: 15px; orphans: auto; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: auto; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: rgb(248, 248, 248); display: inline !important; float: none;"]1230 -150
Rekao sam ti da takav napad ne deluje na mene vreme je da zavrsimo ovo!!!
x4
Damage je 4800 ide na sve vas vazduh, zemlja sve je pod mojoj kontrolom!!!
Polovina buba je kikachu koje mogu lete i prekrivaju vecim delom nebo dok je druga polovina buba crvi koji ce razoriti zemlju na kojoj stojite i odvuci vas...
Ako ostanete na zemlji primate 2400 damage siguran jer ne mozete nista uradite jer se ona rusi i razara. A ako skocite u vazduh moracete da se odbranite od isto 2400 damage jer svuda lete bube. Sto se tice Spartakusa on je gotov jer je u vazduhu i nece moci da se pokrece a stitga nece zastitit od ovoliko buba samo koliki mu taj defense. Sto se tice vas Iori ovo nikako ne moze izbegne. Cak da ti Aoi odletis u vazduh bube ce vas stici a a sada trenutno nemas chakru da ispustis dovoljno otrova da se odbranite. Jer moraces da se napunis chakrom zabranjenom tvojom pa da koristis transformaciju za krila pa da ispustis otrov sto je suvise poteza u jednom tako da neces moci da spasis ostale ako zelis sebe. A ako koristis kosti da spasis sebe jer mozes ubijes bube u zemlji kostima i odes u njih da izbegnes moj napad spartakus i iori ce sigurno biti isto povrdjeni i ubices ih. Tako da iz ovog napada neko od vas sigurno umire ali pitanje je ko!!!!
[/b]
- SpartacusJounin
Sat 20 Jul 2013, 22:57
Dok padam sa Ippom mene pokuplja nesto veoma brzo i odnosi me daleko,na tebi je red iori!!!!
Sat 20 Jul 2013, 23:10
Health:970
Energy:940
Chakra:770
Cuftica
970
Mikri
970 sve
OKej,unisticu bube!!!
U mac THunder god ulazem 100 chakre prvo to je trista damage a onda pravim 9 zamaha uz ovo
Damage jednog napada je 500,500*9=4500
UNISTICU BUBE!!!!
Energy:940
Chakra:770
Cuftica
970
Mikri
970 sve
OKej,unisticu bube!!!
U mac THunder god ulazem 100 chakre prvo to je trista damage a onda pravim 9 zamaha uz ovo
Damage jednog napada je 500,500*9=4500
UNISTICU BUBE!!!!
Sat 20 Jul 2013, 23:23
Chakra:300 -90
Kosti su po povrsini zemlje i buse crve oni imaju po 1 health samo a kosti se sire na chakru tako da ce ih sve unistiti...
Zatim cu se jos ojacati snaga mi je sada 500!!!
Chakra:300 -90
Kosti su po povrsini zemlje i buse crve oni imaju po 1 health samo a kosti se sire na chakru tako da ce ih sve unistiti...
Zatim cu se jos ojacati snaga mi je sada 500!!!
Sat 20 Jul 2013, 23:54
1500
1400
1080 -180
Izvukli ste se nekako ali sta cete sada ako pojacam tehniku!
x4
Damage je 9600!!!!!!
Kako se branite bube nastavljaju da dolaze sa svih strana ogroman je ovo prostor uz to vidite ih duplo sve tako da vam je vrlo tesko da se orjentisete!!
Spartakus je verovatno vec gotov kao i ti Iori, Kunieda sada je napad mnogo jaci 9600 damage!
Ali to nije sve u istom momentu i mene na ledjima izlaze jos dve ruke koje rade jos jedan drugi jutsu (objasnicu kasnije sto to tako mogu)
Suma ce vam onemoguciti da opet radis one slasove kao malopre to jest da zamahnes macem i uradis to tako da neces moci nista da uradis! A tu su i Kuneidine kosti od malopre koje reaguju na chakru buba i drveca tako da ce poceti da se sire ka vise na terenu napadati moju cakru sto znaci Iorija i Spartakusa ima skroz izbuse obe kosti!!!
Iori i Spartakus ce biti otrovani sigurno dok Aoi ti ces se izvuci ali kako ces se spasiti od buba!!!!!!
Moracete da izbegnete 9600 damage buba koje susvuda, onda suma ti onemogucava da radis bilo sta od oruzja i taijutsua tako da neces moci radis slash i zamahnes da se odbranis od buba, uz to svuda okolo je otrov koji ce delovati na sve vas jos suma gde se tezekrecete puna rojeva buba, uz to i kosti izlaze u sumu u ionako mali prostor sto doprinosi da oruzja i taujutsue bas nikako ne mozete koristite....
Ovo je kraj za vas! Necete moci sigurno da se izvucete normlanim skilovima kao do sada!!!!!!
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Uz to nisam jos ni poceo tek se zagrevam dobrosli u pakao!!! Sto e tice tvog rinengana Iori verovatno si video zasto je Siegrain umreo... Posto ti je on dao to oko ako ga aktiviras umreces i ti istog momenta! Tako da ste ostali bez keceva u rukavu!
A da isto nece moci niko ni da vas spasi jer bi morao isto da se odbrani od svega ovoga a to jenemoguce da vas nadje po sumi i kostima i bubama i otrovu. Kraj vam je dosao!!!!
1400
1080 -180
Izvukli ste se nekako ali sta cete sada ako pojacam tehniku!
x4
Damage je 9600!!!!!!
Kako se branite bube nastavljaju da dolaze sa svih strana ogroman je ovo prostor uz to vidite ih duplo sve tako da vam je vrlo tesko da se orjentisete!!
Spartakus je verovatno vec gotov kao i ti Iori, Kunieda sada je napad mnogo jaci 9600 damage!
Ali to nije sve u istom momentu i mene na ledjima izlaze jos dve ruke koje rade jos jedan drugi jutsu (objasnicu kasnije sto to tako mogu)
Suma ce vam onemoguciti da opet radis one slasove kao malopre to jest da zamahnes macem i uradis to tako da neces moci nista da uradis! A tu su i Kuneidine kosti od malopre koje reaguju na chakru buba i drveca tako da ce poceti da se sire ka vise na terenu napadati moju cakru sto znaci Iorija i Spartakusa ima skroz izbuse obe kosti!!!
Iori i Spartakus ce biti otrovani sigurno dok Aoi ti ces se izvuci ali kako ces se spasiti od buba!!!!!!
Moracete da izbegnete 9600 damage buba koje susvuda, onda suma ti onemogucava da radis bilo sta od oruzja i taijutsua tako da neces moci radis slash i zamahnes da se odbranis od buba, uz to svuda okolo je otrov koji ce delovati na sve vas jos suma gde se tezekrecete puna rojeva buba, uz to i kosti izlaze u sumu u ionako mali prostor sto doprinosi da oruzja i taujutsue bas nikako ne mozete koristite....
Ovo je kraj za vas! Necete moci sigurno da se izvucete normlanim skilovima kao do sada!!!!!!
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Uz to nisam jos ni poceo tek se zagrevam dobrosli u pakao!!! Sto e tice tvog rinengana Iori verovatno si video zasto je Siegrain umreo... Posto ti je on dao to oko ako ga aktiviras umreces i ti istog momenta! Tako da ste ostali bez keceva u rukavu!
A da isto nece moci niko ni da vas spasi jer bi morao isto da se odbrani od svega ovoga a to jenemoguce da vas nadje po sumi i kostima i bubama i otrovu. Kraj vam je dosao!!!!
Sun 21 Jul 2013, 13:24
Energy:1000 -20
Chakra:1180 -30 -30
Pobrinucu se za ovo! Dobijam 1000 chakre i ulazim u moj posion mod!
preciznost +100(100), brzina +100(150), snaga+100(500)
i samo ulazim u jednu kosti tako izbegavam sve to...
Spartakusa ne znam gde je nmg ga spasim sto se tice tebe Iori ovo te obavija i utanjas u ostale kosti dace ti zastitu od buba. Ali sto se tice otrova od cveca to ti necu moci pomoci...
Sto se tice tebe Rokudo odakle ti death worm tehnika samo jedan ninja ju je imao! Nisam je videla vec jedno 10 godina!!! Jer ninja koji je koristio je poginuo! Uz to je napredna aburame tehnika nebi mogao svaki aburame da je koristi! Ja sam mu licno pomogla da je osmisli!
Energy:1000 -20
Chakra:1180 -30 -30
Pobrinucu se za ovo! Dobijam 1000 chakre i ulazim u moj posion mod!
preciznost +100(100), brzina +100(150), snaga+100(500)
i samo ulazim u jednu kosti tako izbegavam sve to...
Spartakusa ne znam gde je nmg ga spasim sto se tice tebe Iori ovo te obavija i utanjas u ostale kosti dace ti zastitu od buba. Ali sto se tice otrova od cveca to ti necu moci pomoci...
Sto se tice tebe Rokudo odakle ti death worm tehnika samo jedan ninja ju je imao! Nisam je videla vec jedno 10 godina!!! Jer ninja koji je koristio je poginuo! Uz to je napredna aburame tehnika nebi mogao svaki aburame da je koristi! Ja sam mu licno pomogla da je osmisli!
Sun 21 Jul 2013, 16:06
Health:960
Energy:930
Chakra:760
Psi:
960 sve
Pijem pilulu jednu koju uzimaju i psi i otrov ne deluje na nas,ovakvi otrovi su slabasni,Kensei koji ima wood i Siegrain koji je puppet mi je dao protivotrov za ovakve stvari!
Spartacus je obavio svoj deo posla a i njega je nesto pokupilo i odvelo na bezbedno u proslom potezu!!!
Aoi jos samo malo treba da prezivimo i Rokudo ce pasti!
Ne znam tvoj pravi identitet,ali u jedno sam siguran,umreces ovde!
Energy:930
Chakra:760
Psi:
960 sve
Pijem pilulu jednu koju uzimaju i psi i otrov ne deluje na nas,ovakvi otrovi su slabasni,Kensei koji ima wood i Siegrain koji je puppet mi je dao protivotrov za ovakve stvari!
Spartacus je obavio svoj deo posla a i njega je nesto pokupilo i odvelo na bezbedno u proslom potezu!!!
Aoi jos samo malo treba da prezivimo i Rokudo ce pasti!
Ne znam tvoj pravi identitet,ali u jedno sam siguran,umreces ovde!
Sun 21 Jul 2013, 16:27
Da umrem vi ste ti koji cete umreti svakog casa!
Nebitno je ko sam, rekao sam ako zelite da saznate moracete da me porazite!!!
Igraj Spartakus da da zavrsim sa vama!!!
Nebitno je ko sam, rekao sam ako zelite da saznate moracete da me porazite!!!
Igraj Spartakus da da zavrsim sa vama!!!
- SpartacusJounin
Sun 21 Jul 2013, 16:43
Health:1380
Energy:1970
Chakra:470
Ippo:
870
Ja sam takodje u vazduhu na nekom letecem disku dok mi je Ippo na ramenu!
Nestani sa rbesom munje!
Ovo ce unistiti i tvoj oblak na kome stojis a onda ces pasti dole!!
Energy:1970
Chakra:470
Ippo:
870
Ja sam takodje u vazduhu na nekom letecem disku dok mi je Ippo na ramenu!
Nestani sa rbesom munje!
Ovo ce unistiti i tvoj oblak na kome stojis a onda ces pasti dole!!
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4