Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Sastanak Kagea - Rezimiranje situacije - Page 2 Empty Re: Sastanak Kagea - Rezimiranje situacije

Tue 03 Jul 2012, 00:51
(Hokage odjednom nestaje brzinom svetlosti... I stvori se Trentu iza ledja sa kunaijem pod vratom...)

Sastanak Kagea - Rezimiranje situacije - Page 2 Silent10

Trent pazi sta govoris, kazem ti nemoj da se salis sa mojim selom i nemoj da podcenjujes moje shinobije, jer su mnogo sposobniji nego sto mislis...

(Hokage okrene glavu prema K-u...)

K trebas da naucis tvoje ninej lepom ponasanju, i ajde da zavrsimo ovo! Nisam te ovde zvao da se provociramo, i izazivamo neku tenziju, vec da razgovaramo!
K.
K.
Jounin

Sastanak Kagea - Rezimiranje situacije - Page 2 Empty Re: Sastanak Kagea - Rezimiranje situacije

Tue 03 Jul 2012, 01:02
Hokage pazi sta radis....Lako je da njega napdas , mogao bi lagano da ga ubijes , tako bi i ja Lee-a mogao da ubijem a da ne trepnem...Ajde sada da se ja i ti ne bi posvadjali se skloni od Trenta da se ja i ti ne bi svadjali i reci sto si nas zvao
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Tue 03 Jul 2012, 01:07
Hahaha Tsuchikage, ti mozda jesi mladji od mene i imas mozda malo vise snage, ali ima mnogo mojih moci koje nisu otkrivene, zato se i ti trebas paziti. No dobro. Pozvao sam vas na sastanak kako bi odlucili o tri stvari koje cu staviti na dnevni red, ali ja bih sacekao jos Kazekagea i Raikagea da dodju, jer nam treba kvorum, bice glasanja na ovom sastanku.
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Tue 03 Jul 2012, 13:28
Ja ne vidim poentu ovog sastanka kad se sela i Kagei uopste ne postuju i ne zasluzuju da budu u alijansi !
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Fri 06 Jul 2012, 18:08
Raikage i Kazekage jos nisu stig;li, ja vise nemam vremena da ih cekam imam u selu brdo posla, sada ce i cunin ispiti a ja nisam prisutan, zao mi je ali ja moram da napustim sastanak, vraticu se... Sastanak ce mo nastaviti ali kada zavrsim sve... Lee idemo...
K.
K.
Jounin

Fri 06 Jul 2012, 18:17
Da...Chunin ispiti , dobro me podseti , ispade na kraju da si bar za nesto koristan , moram da vidim kako ce moj mali ucenik proci tu...Trente polazi
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Sun 29 Jul 2012, 21:41
Vracam se na sastanak ovoga puta sam, netreba mi nikakva garda ipak je ovo Kage samit. Zeleo bih da se svi Kagei sada okupe i da konacno otpocnemo sastanak u normalnom redu.
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Sun 29 Jul 2012, 21:51
Evo me Hokage-sama vratio sam se sa dalekog puta na kom sam bio da bih nesto vise saznao o akcijama Akatsukija !
Peda Carski.
Peda Carski.
Academy Student

Mon 30 Jul 2012, 19:00
Dosao sam i ja svemocni Peda Carski vodja PEDICANSTVA. Izvinite bio sam na Tibetu da se vidim sa mojim uciteljima i posavetujem ali sada sam ponovo dosao!!! Reci sta imas Hisashi!!!
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Mon 30 Jul 2012, 21:11
Najzad Raikage tu si. Sada jos samo Tsuchikage da se dovuce na sastanak i imaccemo kvorum i najzad mozemo da pocnemo. Samo ne znam sta je sa Kazekageom nema ga vec veoma dugo.
Peda Carski.
Peda Carski.
Academy Student

Mon 30 Jul 2012, 21:15
Ja kao shanin sela peska do malopre a sada sam Raikage imam puno pravo da odlucujem i u ime Kazekagea jer novi shanin jos nije izabran tako da sam ja i raikage sela oblaka i shanin sela peska i dalje. Tako da sa punim pravom mogu odlucivati u ime Kazekagea samo nastavite!

Koliko sam video zadnje postove bivsi raikage Hei i kazekage Kisai u su posebnom treningu hebernaciji tako da nece dolaziti neko vreme
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Mon 30 Jul 2012, 21:18
Gresis Peda cim si postao Raikage izgubio si status Shanina Sela Peska, tako da nemas nikakvo pravo da odlucujes u Kazekageovo ime. A i on je odsutan vec duze vreme, ionako je dovoljno vas opet tu, da mozemo da glasamo.
Peda Carski.
Peda Carski.
Academy Student

Mon 30 Jul 2012, 21:22
Zar ti sumnjas u moju moc! Selo peska ce uvek biti moj dom i kazekage moj ucitelj. Mozda sam postao raikage ali isto cu uvek biti i legendarni shanin sela peska. Seljaci tog sela ce me uvek pamtiti kao bivseg shanina.
Kazekage je moj ucitelj i pruzio mi poverenje naucivsi me svojim tehnikama nekim sto znaci da ima poverenje u mene to isto znaci da se nece ljutiti da odlucujem u njegovo ime.
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Mon 30 Jul 2012, 21:27
Hahaha mozda jesi bio Shanin Sela Peska, ali je Kazekage Kisai jedno vreme bio i moj mentor cak pre tebe, sto znaci da ja mogu da kazem da ima moje potpuno poverenje kao i ja njegovo, sto znaci da ja mogu da odlucujem u njegovo ime isto. Ali zaboravimo sada to usresredimo se na ono zbog cega smo ovde, necemo odlucivati u Kazekageovo ime jer nema potrebe dovoljno je da smo prisutni nas cetvorica Kazekage ce se sloziti sta god da mi odlucimo. Moji izvidjaci su javili da su Tsuchikagea videli na putu ka nasim odajama, trebalo bi da stigne svakog trenutka.
K.
K.
Jounin

Mon 30 Jul 2012, 21:34
Evo i mene....Dosao bi ranije ali me je mrzelo
Peda Carski.
Peda Carski.
Academy Student

Mon 30 Jul 2012, 21:37
Ne znas ti nista! Udarim samar se useres!!!

Pera Milinder dolazi uskoro moramo da se spremimo on je mnogo opasan moj najveci neprijatelj!!!

Sastanak Kagea - Rezimiranje situacije - Page 2 Konachancom85662hokuton
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Mon 30 Jul 2012, 21:41
Raikage pazi sta govoris, ne preporucujem ti da povisujes ton. Ja sam bio dovoljno jasan niko od nas nece predstavljati Kazekagea. Svako od nas predstavlja svoje selo i to je to, da li sam jasan?! I da najzad Tsuchikage kao i obicno kasnis. Bar si ti u normalnom stanju. Znaci mozemo da pocnemo. Da li se slazete?

I da te podsetim Raikage da prestanes sa tim glupostima, mi nemamo vremena za tvoju religiju niti bilo kakve budalastine!
Peda Carski.
Peda Carski.
Academy Student

Mon 30 Jul 2012, 21:46
Znas ti skim pricas!!! Ja sam Peda Carski vodja PEDICANSTVA nemoj da izazivas moj gnev!!!

Uskoro dolazi Pera Milinder a kada on dodje svi smo ga najebali mora da se udruzimo i porazmimo ga a ne da se svadjamo!!!

Evo vam moja slika kada sam se borio sa njim on je onaj sa crnu dugu kosu pozadi. Postoji sedam ucitelja koji su kao ja on je ubio ostalo i postao zao i sada juri mene, ali on nece stati htece sve vas i celu zemlju!!!

Sastanak Kagea - Rezimiranje situacije - Page 2 Hktimhkt1
K.
K.
Jounin

Mon 30 Jul 2012, 21:49
Raikage...Podsetio bih te da , kao ninja , imas dosta manje iskustva od mene , tako da bih te zamolio da smiris strasti , a sto se ticne sastanka pocni da bi sto pre zavrsili
Peda Carski.
Peda Carski.
Academy Student

Mon 30 Jul 2012, 21:51
Hahahaha ja sam bre Peda Carski ja imam najvise iskustva u svemu ovde!!! Toliko borbe i sve to treninzi na Tibetu i ostalo suvise sam jak za sve vas ovde...

Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Mon 30 Jul 2012, 21:52
Daj Pedo stvarno prestani s tim glupostima i da pocnemo vise da raspravljamo o situaciji!
Peda Carski.
Peda Carski.
Academy Student

Mon 30 Jul 2012, 21:55
Pa pocnite. Zlo mora da se unisti!!! I da bude mir u nasem svetu to je nasa duznost da stitimo!
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Mon 30 Jul 2012, 21:56
Hokage-sama pocni ti prvi !
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Mon 30 Jul 2012, 21:58
Nesto u cemu se slazem sa Tsuchikageom, od nas svih kao shinobi imas najmanje iskustva, zato pazi sta pricas, i postedi nas tvoje religije. A sada da pocnemo. Predstavicu vam tacke dnevnoga reda o kojima ce mo raspravljati.

1. Stari Mizukage
2. Novi Mizukage
3. Akatsuki
4. Rat protiv Andaime
5. Mising ninje

Prvo zasto govorim o Mizukageu i selu Magle. Iako je Shadow moj prijatelj, iako je njegov deda bio veliki prijatelj moga dede i da su nasa sela bila u velikom savezu zajedno. Mi smo sada u vremenu rata kada teske , ali pravedne i ispravne odluke moraju da se donesu. Ja kao Hokage sa dugogodisnjim iskustvom i poznavanjem istorije. Kroz sve sto smo prosli protiv Andaimea u ovom sada ratu i sve sto se dogodilo dovelo me je do jednog velikog zakljucka. Uz duzno postovanje Shadow, ali ti si jedini kage koji je imao najmanje uticaja u ratu, ti si kage koji je veoma nespretan, nisi slab ali nisi dobar shinobi, u pravom surovom ratu ti sam kao kage bi vrlo brz poginuo. Zato sam ja doneo zakljucak i odluku, da za dobro Shinobi sveta i za dobrobit Sela Skrivenog u Magli stari Mizukage Shadow treba da bude smenjen, i da se na to mesto postavi neko mnogo sposobniji da vodi selo umesto njega. Zeleo bih sada da cujem argumente svih ostalih Kagea, i Shadowove argumente protiv mog zakljucka kako bi me razuverio. Na kraju rasprave glasacemo i odluciti o sudbini Sela Skrivenog u magli.
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Mon 30 Jul 2012, 22:03
Ja se u potpunosti slazem izelim da postavim Aiko Shadow jer ja zelim da ojacam da branim selo lisca , a biti Mizukage je velika odgovornost , ali mi obecajte da cete mi pomoci da ojacamo selo Magle !
Sponsored content

Back to top