Sastanak Kagea - Rezimiranje situacije
+2
Archer Shadow
Hisashi Namikaze
6 posters
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
- Peda Carski.Academy Student
Re: Sastanak Kagea - Rezimiranje situacije
Mon 30 Jul 2012, 22:03
Prvo da kazem za shadowa!!! Ti nisi muskarac! Pravi shinobi mora da rizikuje zivot kao ja recimo a ne da stoji sa strane! Moras da imas snagu! Misice i sve! A ti si lose uradio sposobnisti poene i sve zato si slab!
Ali ne brini ako treba ja cu te stititi dodji na moje cupave grudi Shadow! Bices moj ucenik!
Dopustio si da te obican genin Raizen ubije da te ostali nisu spasili. Samim tim mislim da smo sve rekli!
Ali dodji na trening i sve i povrati titulu mizukagea kao castan shinobi u borbi 1 na 1 sa novim mizukageom i jakim!!!
Ali ne brini ako treba ja cu te stititi dodji na moje cupave grudi Shadow! Bices moj ucenik!
Dopustio si da te obican genin Raizen ubije da te ostali nisu spasili. Samim tim mislim da smo sve rekli!
Ali dodji na trening i sve i povrati titulu mizukagea kao castan shinobi u borbi 1 na 1 sa novim mizukageom i jakim!!!
- Archer ShadowAcademy Student
Mon 30 Jul 2012, 22:06
Pedo ja nisam slab, ja samo ne volim borbu ,a i takodje druga sela kad god je trebala pomoc mom selu sem ninje sela lisca niko nije hteo da pomogne, ipak je moje selo malo i najvise napadano !
- Hisashi NamikazeAcademy Student
Mon 30 Jul 2012, 22:08
Shadow drago mi je sa se slazes sa mojom odlukom, jeste tvoje selo najvise napadano, ali ja sam ocekivao da ces ga ti braniti, sto je i tvoja duznost kao Mizukagea, a ne moja kao Hokagea, ali prvo zelim da cujem Tsuchikageove argumente. I da odluku o novom Mizukageu donece savet Kagea. Izvini Shadow ali ne mogu da dopustim da oni koji su bili umesani u Akatsuki vode neko od velikih sela.
- K.Jounin
Mon 30 Jul 2012, 22:08
Sve sto sam ja hteo da kazem su vec rekli raikage i hokage , samo bih hteo da napomenem da Aiko nije dobar izbor za mizukagea , ne znam da li si zbog svojih emocija primetio shadow ali ona je vazan clan akatsuki organizacije , one organizacije koja je htela i zamalo uspela da te ubije (Sto se ne bi desilo da nisi lakoveran i gl*p) Tako da glasam da dok se mentalno ne promenis budes smenjen kao mizukage
Mon 30 Jul 2012, 22:11
Ja mislim da Shadowu treba poseban trening da se smisli (izmena poena sposobnosti) i ojaca to ga jedino kvari!
Toliko je zasluzio ipak je potomak starog mizukage a i bio je mizukage i uz nas
Toliko je zasluzio ipak je potomak starog mizukage a i bio je mizukage i uz nas
Mon 30 Jul 2012, 22:12
Nemoj k. da me vredjas, svi znamo kakvo misljenje ti imas o meni, a sto se tice Mizukagea postavite koga hocete; ja idem !
Archer Shadow napusta sastanak
Archer Shadow napusta sastanak
Mon 30 Jul 2012, 22:12
Shadow zeleo bih da cujem tvoje argumente u odbranu. I da me razuveris onoga sto sam rekao. Molim te neka to budu snazni argumenti. Tsuchikage slazem se sa tobom ali sacekajmo, da cujemo sta Shadow ima da kaze. A glasace mo na kraju.
Mon 30 Jul 2012, 22:18
Moji argumenti su sledeci:
1.Borbom se nista ne postize jer ce zlo postojati u ovom svetu sve dok postoje ninje, tako da na kraju svi zavrsimo na kraju kao gubitnici!
2.Ja zelim da vam iznesem jednu moju ideju, a to je da se sva sela ujedine i da ne posoje lideri nego da svi zajedno odlucuju jer ce tako nasa sela biti mnogo jaca; to je bila moja zivotna ideja!
3.Svako ima svoje slabosti ali svako pa i ja cu da da ih iskorenim, a to mogu samo uz pomocu vas !
1.Borbom se nista ne postize jer ce zlo postojati u ovom svetu sve dok postoje ninje, tako da na kraju svi zavrsimo na kraju kao gubitnici!
2.Ja zelim da vam iznesem jednu moju ideju, a to je da se sva sela ujedine i da ne posoje lideri nego da svi zajedno odlucuju jer ce tako nasa sela biti mnogo jaca; to je bila moja zivotna ideja!
3.Svako ima svoje slabosti ali svako pa i ja cu da da ih iskorenim, a to mogu samo uz pomocu vas !
Mon 30 Jul 2012, 22:23
Uredu shadow ja cu ti kao i uvek pomoci, samo sa tvoje prve dve stavke se ne slazem, i List nece uci niukakvo ujedinjenje sela, dovoljna je ova alijansa. Necu iznositi nikakve argumente protiv tvojih, jer nezelim da se rasprava odugovlaci. Uredu onda da glasamo.
Ko je za da se Archer Shadow Deveti Mizukage razresi duznosti Kagea. I da se na njegovo mesto postavi novi Deseti Mizukage mnogo sposobniji da vodi selo magle. Shadow nema pravo glasa po ovom pitanju. I da Shadow ako budes razresen duznosti Mizukagea, mozes da ostanes na sastanku, i do kraja imaces pravo glasa Mizukagea. Sto se tice ostalih pitanja.
Ja sam za.
Ko je za da se Archer Shadow Deveti Mizukage razresi duznosti Kagea. I da se na njegovo mesto postavi novi Deseti Mizukage mnogo sposobniji da vodi selo magle. Shadow nema pravo glasa po ovom pitanju. I da Shadow ako budes razresen duznosti Mizukagea, mozes da ostanes na sastanku, i do kraja imaces pravo glasa Mizukagea. Sto se tice ostalih pitanja.
Ja sam za.
- K.Jounin
Shadowe nemam ja lose misljenje o tebi kao osobi , doduse mene ni ne zanima kakva si ti osoba , ali kao borac moras da se unapredis , odluke koje donosis uopste nisu dobre , zbog toga te pozivam u moje selo da prodjes trening koji su i svi moji ucenici do sada , to ce ti dosta pomoci ako prihvatis , a sto se tice ideje da sva sela ujedinimo ne slazem se uopste sa time , posto svi imaju svoje metode za ucenje novih clanova , sumljam da bi se neki kagei slozili sa mojima , a i meni je lakse da radim sam
Rekavsi to , i ja sam za
Rekavsi to , i ja sam za
Problem u ovom svetu je sto svi zele da budu bolji od drugih i jacaju prelaze u zlo da bi to postigli!
Sve dok je ninji tako ce biti to se ne moze izmeniti. Samo ninje npr iz mog sela vide kako sam ja jak i zele da me dostignu a ne mogu i odaju se zlu da bi lakse postigli i slicno.
Mi kagei i jace ninje smo krive za sve to u ovom svetu! Moramo da uvedemo prohibicju i ostalo! Da mi premocni se ne borimo i ostalo! Samo ako je situacija vrlo napeta i zivoti veliki u pitanju. Jer ako se ne borimo niko nece znati sta imamo i ostalo nece znati koliko smo jaki. Tako ce ostale ninje pocetne da se bore zajedno i da one resavaju zlo u svetu da iskorene i eto im motivacija da ojacaju!!!
Kada nemaju skim da se porede sve ce biti u redu! A postace i oni jaki jer ce sav posao borbi protiv krimilana oni raditi!!!
Nase je samo da gledamo i ucimo i vodimo!
Sve dok je ninji tako ce biti to se ne moze izmeniti. Samo ninje npr iz mog sela vide kako sam ja jak i zele da me dostignu a ne mogu i odaju se zlu da bi lakse postigli i slicno.
Mi kagei i jace ninje smo krive za sve to u ovom svetu! Moramo da uvedemo prohibicju i ostalo! Da mi premocni se ne borimo i ostalo! Samo ako je situacija vrlo napeta i zivoti veliki u pitanju. Jer ako se ne borimo niko nece znati sta imamo i ostalo nece znati koliko smo jaki. Tako ce ostale ninje pocetne da se bore zajedno i da one resavaju zlo u svetu da iskorene i eto im motivacija da ojacaju!!!
Kada nemaju skim da se porede sve ce biti u redu! A postace i oni jaki jer ce sav posao borbi protiv krimilana oni raditi!!!
Nase je samo da gledamo i ucimo i vodimo!
Mon 30 Jul 2012, 22:27
Raikage nisi se izjasnio da li si za ili protiv mog predloga.
Ako jesi onda mozemo da predlozimo novog kandidata. Ja predlazem Satoshi Naru za novog Mizukagea.
Ako jesi onda mozemo da predlozimo novog kandidata. Ja predlazem Satoshi Naru za novog Mizukagea.
Mon 30 Jul 2012, 22:30
Slazem se sa vama. Satoshi Nara je iz sela peska. Poznate su mi njegove sposobnosti ali mislim da mora jos da vidimo kandidata on je u ranku special jounina nije jak kao kage.
Steta sto je Hei napustio poziciju kagea dobar je ninje vrlo ali sigurno ima razlog.
Ja bi predlozio Kaiena Shuheia koji je bio mizukage koliko vidim ali je to predao Shadowu. Ali znajuci njega verovatno ce odbiti tako da dajte jos kanditada?
Ovo je vrlo vazna odluka mora se lepo odluciti i razmotriti novi kage
Steta sto je Hei napustio poziciju kagea dobar je ninje vrlo ali sigurno ima razlog.
Ja bi predlozio Kaiena Shuheia koji je bio mizukage koliko vidim ali je to predao Shadowu. Ali znajuci njega verovatno ce odbiti tako da dajte jos kanditada?
Ovo je vrlo vazna odluka mora se lepo odluciti i razmotriti novi kage
Mon 30 Jul 2012, 22:36
Ja predlazem Trafalgar Law-a, on se iskazao u ratu kao dobar borac, a verujem da bi bio dobar i da vodi selo !
Mon 30 Jul 2012, 22:37
Samo dve osobe su sposobne za to a to je Trafalgar Law ili Kaien Shuhei , Kaien je dobar kanditad ali ne voli taj posao tako da predlazem Lawa za novog mizukagea!?
Mon 30 Jul 2012, 22:38
Ja i dalje ostajem pri mojoj odluci da novi Mizukage bude Satoshi Nara, on je u rangu Kagea i veoma je mocan shinobi. Koliko sam ja citao u arhivi mog sela, on je mozda jedan od potomaka prvog Mizukagea i osnivaca Sela Skrivenog u Magli Urami Kecukeia. On je porazen od strane moga dede Drugog Hokagea Namikaze Minata, na kapiji Sela Skrivenog u Liscu tokom Prvog Velikog Shinobi Rata. Shadow mozda imas dobar predlog, ali rekao sam da ti nemas pravo glasa po ovom pitanju.
Mon 30 Jul 2012, 22:41
Law je vrlo aktivan dok Satoshi ne dolazi izgleda?
Ja cu se suzdrzati glasa. Tako da vi odlucite....
Ja cu se suzdrzati glasa. Tako da vi odlucite....
Mon 30 Jul 2012, 22:44
Uredu promenicu misljenje izgleda da je ipak Law. Tsuchikage sta ti kazes na sve ovo.
- K.Jounin
Mon 30 Jul 2012, 22:46
Ja takodje mislim da je law bolji izbor , doduse mene vise zanima da li ce shadow prihvatiti moju ponudu da ojaca mentalno , ako jeste trebali bi odma da krenemo
Mon 30 Jul 2012, 22:48
Ne znam sto ali mi se vrlo svidjas Tsuchikage!
Mon 30 Jul 2012, 22:48
Kako to mislis mentalno ?
Mon 30 Jul 2012, 22:52
Normalan covek moze da koristi samo 30% svoje snage. Ali ja mogu da koristim ostalih 100% tako sto uticem energijom na telo. Dodji kod mene shadow nauci cu te da bude mental shinobi!!!
Mon 30 Jul 2012, 22:57
Ja cu zasad malo da se povucem u svoje selo pa cu malo razmisliti o vasim predlozima o treningu!
Napusta sastanak Archer
Napusta sastanak Archer
Mon 30 Jul 2012, 23:00
Tako treba Shadow to je duh! Dodji kod mene i bices mental!!! Bices nezaustavljiv!!!
Mon 30 Jul 2012, 23:40
Ki Pedo trebali bi da zadrzite svoje treninge za sebe. On nije tolika bud**a za koju ga vi smatrate. Ccc -.-
Mi nismo zavrsili sastanak Shadow jos uvek trebamo tvoju prisutnost na sastanku. Ostale su nam jos tri tacke dnevnog reda.
1. Akatsuki
2. Rat protiv Andaime
3. Missing Ninje
Mi nismo zavrsili sastanak Shadow jos uvek trebamo tvoju prisutnost na sastanku. Ostale su nam jos tri tacke dnevnog reda.
1. Akatsuki
2. Rat protiv Andaime
3. Missing Ninje
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4