Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
K.
K.
Jounin

Sastanak Kagea - Rezimiranje situacije - Page 4 Empty Re: Sastanak Kagea - Rezimiranje situacije

Mon 30 Jul 2012, 23:51
Zao mi je sto ovo moram da vam saopstim ali po pitanju akatsukia ja nista necu uraditi , zahvalan sam toj organizaciji zbog ovih ociju , i takodje su mi oni podsecaj na jedinog prijatelja kojeg sam ikada imao , tako da ako bi ovete da ih napadnete ja vam necu smetati , ali necu vam ni pomagati
Peda Carski.
Peda Carski.
Academy Student

Sastanak Kagea - Rezimiranje situacije - Page 4 Empty Re: Sastanak Kagea - Rezimiranje situacije

Tue 31 Jul 2012, 00:06
Ja predlazem da prvo ispecemo prase da pojedemo pa onda da nastavimo? Evo ja cu ga uredim i sve spremim.
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Tue 31 Jul 2012, 15:42
Raikage uozbilji se molim te, ovo su ozbiljne stvari nismo dosli ovde da se zezamo. No dobro da predjem na stvar. Akatsuki.

Ta organizacija nam je veoma nepoznata barem meni i ostalim kageima, jedini medju nama koji ima informacije o toj organizaciji i njemnim clanovima je Tsuchikage. Zato Tsuchikage ako vec neces da anm pomognes da se sa tom zlom organizacijom izborimo, bar nam daj listu shinobija koji su u njoj, i kakvi su njihovi planovi. Kako bi smo mi mogli dalje da reagujemo.
Peda Carski.
Peda Carski.
Academy Student

Tue 31 Jul 2012, 15:48
Ako vi nece ja cu da zamezim. Pono sam pecenje za vas da vas pocastim. Jer sam postao Raikage.

Evo sluzite se, pogledajte kako lepo pecenje, zaklo sam mlado prase od 20 kg nema nista sladje.

Ja cu jem a vi kako ocete!

Sastanak Kagea - Rezimiranje situacije - Page 4 1949867
Peda Carski.
Peda Carski.
Academy Student

Tue 31 Jul 2012, 15:52
Ali to nije sve!!! Ima jos sluzite se aaaaaaaaaaa

Doveo sam i trubace aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sastanak Kagea - Rezimiranje situacije - Page 4 1f116ae1e102d051098f06afcf943fb7_view_l

Sastanak Kagea - Rezimiranje situacije - Page 4 Image916
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Tue 31 Jul 2012, 17:13
Pustite jelo, hajde da pocnemo sa drugim tackama dnevnog reda !
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Tue 31 Jul 2012, 17:17
Raikage uozbilji se molim te, ovo su ozbiljne stvari nismo dosli ovde da se zezamo. No dobro da predjem na stvar. Akatsuki.

Ja sam vec rekao ali evo ponovicu se.

Ta organizacija nam je veoma nepoznata barem meni i ostalim kageima, jedini medju nama koji ima informacije o toj organizaciji i njemnim clanovima je Tsuchikage. Zato Tsuchikage ako vec neces da anm pomognes da se sa tom zlom organizacijom izborimo, bar nam daj listu shinobija koji su u njoj, i kakvi su njihovi planovi. Kako bi smo mi mogli dalje da reagujemo.
Peda Carski.
Peda Carski.
Academy Student

Tue 31 Jul 2012, 17:27
Hahahahahaha brinete za Akatsuki!? Za 2-3 najvise 4 clana unutra!

Jedini koji je slobadn tamo je Raizen onaj ali on je slab! Ostali su gotovi. Svi su dolazili u selo peska na trening i imaju shichiseiken seal. Zauvek su u kontroli od Kisaija ako nekog napadnu on ce im samo narediti da to ne rade. Oni su sada dobri momci nista ne mogu da urade.

Jedino Raizen je slobodan ali je slab. Ako brinete svi znamo gde im je hideout napadnemo ih i unistimo i to je to!
K.
K.
Jounin

Wed 01 Aug 2012, 16:58
Kao sto je peda rekao oni trenutno nisu problem , koliko ja znam vecina clanova (Svi sem tobija) koji su bili tu kad sam i ja su ili poginuli ili nestali...A sto se tice planova mene to nikada nije posebno zanimalo , ja sam ono malo vremena sto sam bio clan te organizacije proveo jacajuci sebe , nisu me mnogo zanimali njihovi ciljevi tako da ne znam
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Wed 01 Aug 2012, 17:15
Hmm uredu onda da predjemo na sledecu stavku, ostale su nam jos dve stavke, o kojima moramo da raspravljamo.

1. Rat protiv Andaimea
2. Missing Ninje

Predlazem da pocnemo sa Missing ninje a da onda predjemo na rat. Uredu.
Missing nninje zasto ih spominjem, pa vec neko vreme kao sto znate Tobi je Missing Ninja sela Lisca. Jer je napustio selo pokusao da ubije Kasaia, i pridruzio se akatsuki organizaciji. Sada posle ovog pokusaja atentata na Mizukageov zivot svaka kap je prelila casu. Predlazem da Tobija, Raizena, Aiko, o ostale clanove Akatsuki organizacije prognamo iz svi sela, i proglasimo za missing ninje. Tobi svakako vec jeste, samo cu zatraziti da ga kazekage istera iz peska, i da ga niko od vas ne primi u svoje selo.
Peda Carski.
Peda Carski.
Academy Student

Wed 01 Aug 2012, 17:28
Mogu biti proglaseni kao mising ninje.

Tobi ima seal od kazekage a ja sam Aiko postavio pupet curse u ratu koji jos nisam iskoristio. Tako da je i ona bezopasna.
Curse seal plus moje sensor sposobnosti znam uvek gde je.

A za Raizena se slazem, nekada je bio opasan a kamoli sada ko zna sta je sve naucio i ojacao.
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Wed 01 Aug 2012, 17:30
Aiko se vratila u selo tako da vam ona nece praviti problem ! Raizena sam ja proglasio Missing Ninjom!
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Wed 01 Aug 2012, 17:37
Aiko se mozda vratila u selo i ti Shadow mozda imas osecanja za nju, ali to sada moramo staviti na stranu. Ona je vodja te organizacije koliko znamo. I ona je isto toliko umesane u te zlocine koliko i ostale ninje iz Akatsukija. Zato i ona mora biti proglasena Missing Ninjom, i proterana iz sela Magle, o tome ce mo razgovarati i sa LAwom desetim Mizukageom. Znaci Tobi da bude proteran iz Peska i Aiko iz Magle. Ako budemo dosli do jos informacija o ostalim clanovima Akatsukija proteracemo i njih. Ko je za?

Ja sam
Peda Carski.
Peda Carski.
Academy Student

Wed 01 Aug 2012, 18:06
Ja sam za
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Wed 01 Aug 2012, 19:54
I Ja sam za !
K.
K.
Jounin

Wed 01 Aug 2012, 21:39
Ja sam , ne vidim sto bi ih izbacivali iz sela , u selu su manja pretnja van njega posto dok su u selu bar znamo gde su dok bi ovako mogli bilo kada da se okupe i brzo napadnu neko selo i jos imaju puppet curseve tako da ne mogu da urade nista lose u selu , ali posto ste vas 3 za izgleda da ce tako biti
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Thu 02 Aug 2012, 17:06
Uredu onda Znaci tako ce biti. Mizukage ti ces ove odluke preneti svom nasledniku. A i bices na svojoj poziciji tehnicki dok se ne zavrsi rat sa Andaimeom i dok ne vratimo Sabakua, Kaiena i Lawa iz sveta zmija. A sada da predjemo na zadnju tacku dnevnog reda i da zavrsimo sa ovim sastankom.

Zadnja tacka je Rat protiv Andaimea. Zelim da cujem sve vas prvo, izjasnite se prvi povodom toga, a ja cu na kraju. Zanimaju me vasa vidjenja rata i kako ce te argumentovano to da iznesete.
Peda Carski.
Peda Carski.
Academy Student

Thu 02 Aug 2012, 17:49
Nema sta da radimo sa ratom. Kod njih ne mozemo da ih napadnemo. Mozemo samo da se spremimo i cekamo da oni nas napadu.

Nego da zamezimo malo trubaci cekaju a i ovo ne valja da stoji meze i pecenje... red je

Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Thu 02 Aug 2012, 18:28
I ja mislim da bi trebali da sacekamo ko zna sta je sve smislio Andaime , cekacemo njegov potez !
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Thu 02 Aug 2012, 18:32
Oooooh (Hokage uzdise i prevrce ocima) uredu Peda predpostavljam da Tsuchikage nema vise nista da kaze. Zato hajdemo vise na to pecenja kad je vec Raikage doneo... Hahahahaha Very Happy Pedo ja ne jedem pecenje bez crnog vina, nemoj da zafali... Hehehe Shadow, K hajde da se malo proveselimo.

Zavanicno zatvaram ovaj Kage Samit.
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Fri 03 Aug 2012, 08:20
Neka ovaj samit postane gozba Very Happy !
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Sat 04 Aug 2012, 08:44
Hisashi i vi ostali Kagei samo da znate da se ninje sela Magle protive mojoj smeni sa pozicije Mizukagea tako da ja ostajem Mizukage sta cu vam !
Peda Carski.
Peda Carski.
Academy Student

Sat 04 Aug 2012, 12:20
Mene mnogo briga ko je mizukage. Posteno mislim da to ne treba da bude nasa odluka vec seljaca iz tog sela.

Razlog zasto smo mi to uzeli da odlucujemo je taj sto ne zelimo da umres u nekim borbama i slicno.

Razlog 1: Suvise si lakoveran i lako padas na prljave trikove pokvarenih ninji.

Razlog 2: Ne umes jos da kontrolises tvoju moc.

Mi to radimo da tebe zastitimo jer si ipak "plave" krvi. Tvoji potomci su bili kagei i ostalo.
A mrtav nam ne mozes pomoci samo odmoci.

Ako zelis da budes mizukage i dalje budi ja nemam nista protiv ali imas tu poziciju na svoju odgovornost.
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Mon 06 Aug 2012, 21:25
Ovo vam je poruka od Aiko :

1:Sva moja odsustva i ostalo su razlog zato sto sam ispitivao njihove lokacije i istoriju Akatsukia da bi ih uhvatio
2:Lutao sam po svetu i trazio zabranjene tehnike i razne tipove ostalih jutsu da bih usavrsila svoj kekeigenkai

Sponsored content

Back to top