Poslednji mars!
+3
Rokudo Mukuro
Spartacus
Sengoku Iori
7 posters
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
- Rokudo MukuroSpecial Jounin
Re: Poslednji mars!
Sun 21 Jul 2013, 23:45
Ovo je kraj Iori...Gotovo je konacno....Aoi jos ti si ostala!!! Da li si spremna! Dosao je red na tebe da se pridruzis Ioriju!!!!
- Himiko YumiSpecial Jounin
Mon 22 Jul 2013, 21:01
Odjednom Rokudo pada nepomicno...
Rokudo!!!! Rokudooo!!!!!! Neces se izvuci od ovoga!!!!!!!! To ti garantujem sad sam mnogo besna ima te unistim bre!!!!!!
Ovo je moja treca najaca transformacija!!! Hvatam te kandzama polecem u vazduh i zabijam u zemlju i sve se lomis...
Sigurno se pitas sta je zar mislis da bi tako lako pustila da me zarobis celo moje telo pa i chakra je otrovna (imam i tehniku za to ali mrzi me stavljam karticu).
Kako si mi uzeo 1180 chakre izgubio si toliko healtha i vremenom su ti i sposobnosti pale na 0 od otrova kao i health. Shuriken od Iorija te je jos dokrajcio!!!!!
Kako si imao 0 preciznost to znaci da je Iori jos ziv!!! Ostalo mu 300 healtha ali je otrovan i krvari ako ga ne spasim sa nekoliko poteza umrece tako da ti si gotov Rokudo!!!
Kako si pauziran necu se zaustaviti na ovom nego uzimam tvoje telo i bacam ga sve ga unistavam!!!!!!
Gotovo je Rokudo sam si kriv sto si upio moju chakru izgubio si!!!! Nece ni prasina ostati od tebe!!!!!!
Umri Rokudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rokudo!!!! Rokudooo!!!!!! Neces se izvuci od ovoga!!!!!!!! To ti garantujem sad sam mnogo besna ima te unistim bre!!!!!!
Ovo je moja treca najaca transformacija!!! Hvatam te kandzama polecem u vazduh i zabijam u zemlju i sve se lomis...
Sigurno se pitas sta je zar mislis da bi tako lako pustila da me zarobis celo moje telo pa i chakra je otrovna (imam i tehniku za to ali mrzi me stavljam karticu).
Kako si mi uzeo 1180 chakre izgubio si toliko healtha i vremenom su ti i sposobnosti pale na 0 od otrova kao i health. Shuriken od Iorija te je jos dokrajcio!!!!!
Kako si imao 0 preciznost to znaci da je Iori jos ziv!!! Ostalo mu 300 healtha ali je otrovan i krvari ako ga ne spasim sa nekoliko poteza umrece tako da ti si gotov Rokudo!!!
Kako si pauziran necu se zaustaviti na ovom nego uzimam tvoje telo i bacam ga sve ga unistavam!!!!!!
Gotovo je Rokudo sam si kriv sto si upio moju chakru izgubio si!!!! Nece ni prasina ostati od tebe!!!!!!
Umri Rokudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mon 22 Jul 2013, 21:01
Nnije nista ostalo od tebe ni obicna prasina!!!!!! U obicne atome si rastovren!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mon 22 Jul 2013, 21:06
1500
1400
4550
You bitch! Kako se usudjujes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, necu vas pustiti ni u smrti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1400
4550
You bitch! Kako se usudjujes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, necu vas pustiti ni u smrti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mon 22 Jul 2013, 21:11
Gotov si manijace!!!! Konacno si platio zlodela!!!! Vec sam te jednom bila porazila i skoro ubila ali pobegao si na prevaru!!! Ali ovaj put se neces izvuci jos ti ne znas za sta sam ja sposobna!!!
Eto i to!!!!! Gotov si ne posotjis vise!!!!!
Uzimam Iorija i njegove pse i odlazimo da ga izlecim!!!!!
Eto i to!!!!! Gotov si ne posotjis vise!!!!!
Uzimam Iorija i njegove pse i odlazimo da ga izlecim!!!!!
Mon 22 Jul 2013, 21:12
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- ToiroAcademy Student
Mon 22 Jul 2013, 21:14
Stvaram se ispred vas!!!! Posli ste negde rekao sam vam da necu vas pustim zive cak iako umrem!!!!!
Mon 22 Jul 2013, 21:18
Health:1000
Energy:950
Chakra:1000
Nemoguce!!! Mrtav si!!!
Evo ti ovo!!!
Nemoguce!!! Mrtav si!!!
Evo ti ovo!!!
- ToiroAcademy Student
Mon 22 Jul 2013, 21:21
Taj otrov nece imati efekta na ovo telo sada! Necu vas pustiti dok vas ne ubijem! Unistila si moje originalno telo ali ne i moj um! Sada cu vas dokrajciti!!!
Mon 22 Jul 2013, 21:25
Bilo bi lepo da kazes vise ko si!
Blokiram zatim!
U tom telu sigurno nemas sharingan ili sensor jer znam sta toiro ima tako da ovo neces moci izbegnes!
Sve se rusi okolo
Bilo bi lepo da kazes vise ko si!
Blokiram zatim!
U tom telu sigurno nemas sharingan ili sensor jer znam sta toiro ima tako da ovo neces moci izbegnes!
Sve se rusi okolo
- ToiroAcademy Student
Mon 22 Jul 2013, 21:27
Umirem ali izlazim iz zemlje opet! Aoi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sada ste gotovi!!!
Podizem ruku ispred i ogromna kugla chakre se stvara iznad mene (radim hologram genjutsu ogromna kugla puna chakre)
Damage ti je 10.000!!!!! Moj poslednji napad!!! Nema sanse da prezivis!!!!
Mon 22 Jul 2013, 21:31
Uzimam 1000 chakre
Pijem ovo i dobijam 11.000 chakre. Kako mi je ukljucena regenracija da svaki potez dobijam +50 healtha bi normalan ninja umreo od ovoga ja cu automatski kada mi padne health da dobijem 50 healtha tako da cu preziveti ali biti izmorena i necu moci da se borim vise!!!
Ali bice dovoljno da sprecim tvoj napad!!!! Moj napad je za 1000 ima veci damage tako da ce unistiti tvoj napad i negirati a tebi ide 1000 damage!!!
Uzimam 1000 chakre
Pijem ovo i dobijam 11.000 chakre. Kako mi je ukljucena regenracija da svaki potez dobijam +50 healtha bi normalan ninja umreo od ovoga ja cu automatski kada mi padne health da dobijem 50 healtha tako da cu preziveti ali biti izmorena i necu moci da se borim vise!!!
Ali bice dovoljno da sprecim tvoj napad!!!! Moj napad je za 1000 ima veci damage tako da ce unistiti tvoj napad i negirati a tebi ide 1000 damage!!!
- ToiroAcademy Student
Mon 22 Jul 2013, 21:37
Umirem opet ali izlazim ponovo iz zemlje... Nemam vise chakre , koristio sam svu chakru iz clone tree i toira... Ali za razliku od vas fizicki napadi sa enery su mi jos uvek dostupni!!!
Umrite!!!!
Sada cu zavrsiti Iorija!!!!! Zalecem se i probadam ga ovim ponovo ovaj put je mrtav!!!
Svakako ostalo mu bilo jos 300 healtha a svaki potez gubi 50 healtha igramo vec 4-5 poteza ovde od kako sam ga probo svakako bi umreo nebi stigla da ga odvedes do bolnice!!! Ali sto je sigurno sigurno je!!!
Umrite!!!!
Sada cu zavrsiti Iorija!!!!! Zalecem se i probadam ga ovim ponovo ovaj put je mrtav!!!
Svakako ostalo mu bilo jos 300 healtha a svaki potez gubi 50 healtha igramo vec 4-5 poteza ovde od kako sam ga probo svakako bi umreo nebi stigla da ga odvedes do bolnice!!! Ali sto je sigurno sigurno je!!!
- KratosSpecial Jounin
Mon 22 Jul 2013, 21:42
stvaaram se ispred njega .... i jednom rukom blokiram tvoje oruzje a drugom radim vetar dmg 2000 radio sam x4 dmg je 500 msm 2000 xd
blokiram kusanagiem
blokiram kusanagiem
Mon 22 Jul 2013, 21:45
Kako ides stajem odjednom ispred Iorija i bodes mene!
- Spoiler:
ali necu umreti jer sam ovo malopre aktivirala imam 1000 defense
Iori zao mi je sto ne mogu da te zastitim do kraja nmg vise stici da te spasim ali svojim telom cu zastiti da umres sam!! Necu dozvoliti da te ova propalica ubije!!!
- ToiroAcademy Student
Mon 22 Jul 2013, 21:51
Umirem na ovom telu.....Ali opet dolazim....Necu odustati dok vas ne ubijem...Izgleda da sam pao da ubijem Iorija ali barem sam ga porazio...Iskrvario je i umreo...Ne moze vise biti spasen....
(Telo mu utanja u zemljii nestaje zauvek kao da se topi)
Gotovo je...Jos ti si ostala Kunieda!!! Raizene!!!
(Telo mu utanja u zemljii nestaje zauvek kao da se topi)
Gotovo je...Jos ti si ostala Kunieda!!! Raizene!!!
- KratosSpecial Jounin
Mon 22 Jul 2013, 21:55
crve ne spominji mi ime ! malo odskacem a pre tog palim byakugan ... sad si gotov crve radim jednom rukom vetar dmg 1000 u zemlju crvi necete izlaziti vise ! dok drugom rukom radim opet onaj vetar x4 dmg 2000
ch 1330
ch 1330
Mon 22 Jul 2013, 21:56
Mukuro gotovo je za tebe!!! Ne mozes da se boris vise...Tvoje originalno telo je unisteno...Koristis tela od Toira ali ona su suvise slaba...Neces moci jos dugo....Kada si me ubo sa tvoj genjutsu stap posto sam sensor osetila sam tvoju chakru i konekciju to ti je poslednje telo! Nema vise Toira u blizini znam iz pouzdanih izvora!!! Gotovo je za tebe! Sada kada umres umreces sigrno!!!
Iori....Zao mi je...U tvoju cast i ime zavrsicu ga!!!! (Uzimam dva tvoja maca koji ostali).... Rokudo gotovo je!! Zalecem se brzinom i secem te Toiro znam da ima 400 healtha a damage ovoga je 1000!!!
Secem te sa dva maca preko grudi u obliku slova X i padas mrtav! Neces moci da izbegnes jer ti to telo ne dozvoljava da izbegnes ovako jake napade sa damage i brzinu!
Gotovo je ovo se zavrsava sada i ovde!!!!
Iori....Zao mi je...U tvoju cast i ime zavrsicu ga!!!! (Uzimam dva tvoja maca koji ostali).... Rokudo gotovo je!! Zalecem se brzinom i secem te Toiro znam da ima 400 healtha a damage ovoga je 1000!!!
Secem te sa dva maca preko grudi u obliku slova X i padas mrtav! Neces moci da izbegnes jer ti to telo ne dozvoljava da izbegnes ovako jake napade sa damage i brzinu!
Gotovo je ovo se zavrsava sada i ovde!!!!
- ToiroAcademy Student
Mon 22 Jul 2013, 21:59
Raizene tebe sam vec jednom ubio...
Hahahahahahahah budale mozda ste dobili ovu bitku ali ne i rat...Ja sam moju misiju ispunio porazio sam i ubio spartakusa....Cak iako mi unistite telo necete moci moj um!!! Sve dok su Raiken i Rokudo Yuudai zivi moj um necete moci da unistite! Jednog dana cu se vratiti sa novo jace telo u to budite sigurni!!!! Kada se najmanje budete nadali ima vas unistim jednog po jednog...Moja dusa ne moze vise ni u pakao ni raj! Vec sam bio tamo....Tako dasta god da bude definitfno cu se vratiti jednog danau to budite sigurno!!!
Hahahahahahahah budale mozda ste dobili ovu bitku ali ne i rat...Ja sam moju misiju ispunio porazio sam i ubio spartakusa....Cak iako mi unistite telo necete moci moj um!!! Sve dok su Raiken i Rokudo Yuudai zivi moj um necete moci da unistite! Jednog dana cu se vratiti sa novo jace telo u to budite sigurni!!!! Kada se najmanje budete nadali ima vas unistim jednog po jednog...Moja dusa ne moze vise ni u pakao ni raj! Vec sam bio tamo....Tako dasta god da bude definitfno cu se vratiti jednog danau to budite sigurno!!!
- KratosSpecial Jounin
Mon 22 Jul 2013, 22:00
ok nek bude da ga moje telo onesvestilo ... lady hajdemo ... raiken nisam jos spreman za borbu , na moru sam ipak xd uzimam kuniedu i nestajemo .. p.s. lady ne brini se , zelim ti pomoci samo !!! i da iorijevo telo je kod mene tj radim pre ovoga vetar i iorijevo telo uzimam...
Mon 22 Jul 2013, 22:01
Rokudo gotovo je a sada ispuni obecanje kazi ko si pre nego sto umres!
- KratosSpecial Jounin
Mon 22 Jul 2013, 22:02
inace vetar je radjen u zemlju jer vidim gde je i ne izmisljaj sad ...
- ToiroAcademy Student
Mon 22 Jul 2013, 22:05
Iorijevo telo je vec nestalo kao i psi zauvek je unisteno sam vec napisao tako da ne mozes uzmes nista... Tako da je vec kasno ne mozes nista da uzmes
Covek sam od reci ispnicu obecanje...Otrkicu moj identitet...
http://www.nnw-serbia.com/u579
Covek sam od reci ispnicu obecanje...Otrkicu moj identitet...
http://www.nnw-serbia.com/u579
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4