Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Poslednji mars!

+3
Rokudo Mukuro
Spartacus
Sengoku Iori
7 posters
Go down
Rokudo Mukuro
Rokudo Mukuro
Special Jounin

Poslednji mars! - Page 2 Empty Re: Poslednji mars!

Sun 21 Jul 2013, 18:29
1500
1400
900 -230

(Munja pogadja oblak buba mene i moje ugljenisano les telo pada dole).

Progovaram sa drugog mesta isto na oblaku buba...

Lep napad ali rekao sam ti da fizicki napadi nece delovati na mene.Niko od vas tu nece moci da me ubije. Dosao sam sa namerom da se borim svama tako da sam se na vreme spremio za mnoge mogucnosti...

A sada nesto da kazem, svaki korisnik od svoje chakre stvara otrov wood jer onda bibio besmislen ako bi vaki wood korisnik bio isti. Tako da iako si bio protivotrov ipak ce moj otrov delovati na tebe. Mozda nece od nekog korinika ciji si protivotrov bio ali od mog sigrno oce. Rekao sam ti niko na ovom svetu nema wood kao ja. Moze se reci da sam najaci wood korisnik trenutno!
Ali svejedno, jer ionako cete umreti od moje ruke a ne od otrova koji slabo deluje...

Poslednji mars! - Page 2 Hologramiluusons_zps2d159412Poslednji mars! - Page 2 1001

Svuda oko vas postaje potpuno crnilo oci su vam neupotrebljive bio byakugan, sharingan ili slicno jer je celo vazduh i teren oko vas ispunjen chakrom koja blokira i stvara crnilo projektuje je hologram genjutsu tako da deluje kao jaming tehnika u neku ruku. Nikako necete moci da me osetite niti vidite...Mozda ste Inuzuka ali to nos vam nece pomoci da li znate zasto jer je svuda okolo dim otrov koji ce vas spreciti da me osetite kao i drugi faktori koje cu kasnije otkriti...

Hahahahahahah vizuelno ste onemoguceni da me vidite kako cete napasti nesto sto ne mozete da vidite...Pogotovo sto je suma okolo svuda i ostale prepreke necete moci ni da se pomerite sa mesta a da se ne sapletete a sada je vreme da vas eliminisem!!!

Moje ostale dve ruke rade ovo!!!

Poslednji mars! - Page 2 1501

Gotovo je!!!!!!!

Cela suma koja je tu posluzice za ovo tako da ako izadjete u ovom mraku onda vam je tek NEIZBEZNO pogotovo sto iori ne moze radi u sumu nista slicno tako a i necete videti odakle dolaze napadi.

Inace vi ste u kostima koje su u zemlji!!!! Niste napisali da ste izasli nego da ste ostali unutra tako da ovo je kraj za vas medju korenjem od wooda ste tako da ste vec opkoljeni granama i nemoguce je da pobegnete!!! Jer ste vec uhvaceni u ovo!!!

Razlog?

Kunieda nije koristila ultimativnu tehniku da ode kostima duboko u zemlju nego onu slabiju i napisala da ce samo povrsinski sloj uhvatiti sto znaci da ste vi odmah ispod tankog sloja zemlje to jest kostiju okruseni sumom i korenjem!!!! Tako da za Kuniedu i Ioria je kraj automatski kako aktiviram ovo bivaju onesvesceni i chakra do 0 i nece moci da se bore vise. Pogotvo sto ovo prati a u zemlji nemate neki izbor gde da mozete pogotovo zbog terena gde ste okruzeni drvecem i korenjem....

Tako da sto bi rekli sayonara...Jos samo Spartakusa da se resim i to je to hahahahahahahahahah sami sebi ste iskopali grob svojim akcijama ali ja sam posmatrao i osmislio strategiju i plan da vas sigurno zarobim!

Himiko Yumi
Himiko Yumi
Special Jounin

Sun 21 Jul 2013, 18:52
To je to ali nemoj mislis da cu dugo biti onesvescena jer zbog mojih sposobnosti vrlo brzo cu se oporaviti, aktiviram nesto za kasnije i to je to sa sada!!!!Posto sam konvertovana u kosti u njima sam i dalje tako da cu tu i ostati jer sam pauzirana sada u tom stanju tako da neces moci nista da uradis dok ne dodjes licno dole!!! Uzmi i chakru svu!!! Ionako ces umreti od tolike chakre zeznuo si se tu je chakra i od mene i od iorija i od kucica!!!! To je mnogo vise od 2000 tako da ces umreti!!!! Mozda ceo biti onesvesceni neko vreme ali svakako si i ti gotov!!!
Sengoku Iori
Sengoku Iori
Special Jounin

Sun 21 Jul 2013, 20:12
Heh....Rokudo,pozovi Raikena ovde,ako je ovo kraj za mene zavrsice se drugacije...

Rokudo Mukuro
Rokudo Mukuro
Special Jounin

Sun 21 Jul 2013, 20:46
Da li je to tvoja poslednja zelja pred smrt?
Sengoku Iori
Sengoku Iori
Special Jounin

Sun 21 Jul 2013, 20:51
Zelim da se borim sa njim u shinobi gradu u mestu gde nema barijera...

Ustanak je skoro ugusen,ali nije gotvovo...Jos postoji ninji koje ce tek da ti se suprostave...

Spartace,zbogom,bio si moj najbolji ucenik!
Rokudo Mukuro
Rokudo Mukuro
Special Jounin

Sun 21 Jul 2013, 20:54
Ja sam hladnokrvan masina za ubijanje i misije izvrsavanje zadataka! Nemam milosti prema nikome za razliku od Raikena koji vas je mnogo put postedeo! Dok te ne vidim skroz porazenog i bez opcija necu zavrsiti ovu borbu!

Da li je to to zelis li i dalje da se boris samnom ili si zavrsio!!! Cekacu tvoj odgovor na moj napad a onda cemo dalje!
Raiken Mystogan
Raiken Mystogan
Special Jounin

Sun 21 Jul 2013, 20:59
Iori zasto ne odustanes...Zar ne vidis da ne mozes da pobedis ovu borbu...Umreces ako nastavis dalje....Odustani ne zelim da umres od moje ruke!!!

Poslednji mars! - Page 2 Gdpe
Sengoku Iori
Sengoku Iori
Special Jounin

Sun 21 Jul 2013, 21:13
Poslednji mars! - Page 2 8280944012_57f36378b0_b

Rokudo,Raikene...Molim te,ovo je moj poslednji zahtev

*Iori dok jedva idalje zubima i u rukama drzi maceve u Santoryu pozi kleci pred Raikenom i Rokudom*

Poslednji mars! - Page 2 Zoro_Begs_Mihawk

Rokudo neko drugi ipak ima zelju da ti pokaze sta je prava borba do smrti!

SPARTACE!!!!- *Iori dok kleci okrece glavu u stranu*
Spartacus
Spartacus
Jounin

Sun 21 Jul 2013, 21:15

Dosta ninji se pridruzilo nama,pobunjenicima...Ali ne zelim da oni poginu,idite svojim putem i jednoga dana napadnite!

Feitan,Byakuya,Raizen,Kato Danzo,Kato Chizuru...

Na kraju krajeva sve se svodilo na ovaj poslednji mec,na borbu sa Rokudom...

*Spartacus sa Ippom se zalece dole u sumu,u genjutsu iako ne vidi nista,iako ne zna kakav pakao je pred njim on svoj mac drzi hrabro podignuto.Spreman na smrt,spreman na pobedu!*

Ovo zaista jeste....Poslednji mars!

*Skace na Iorijeve maceve dok mu je Ippo na ramenu uz Lighting armor unistava drvece i ostale prepreke oko sebe i leti do Mukura*

Poslednji mars! - Page 2 Spartacus-andy-whitfield-19106052-405-656

COME,ROKUDO!!!

KUSANAGIJEM CU TI ODRUBITI GLAVU!

Poslednji mars! - Page 2 466287

Nema vece pobede,nego da sa ovoga sveta odem kao slobodan covek,slobodan shinobi!!!!
Rokudo Mukuro
Rokudo Mukuro
Special Jounin

Sun 21 Jul 2013, 21:48
1500
1400
770 -30 -120

Spartakus!!!! Kako letis na mene bacam ogromnu kuglu na tebe i nestajesPoslednji mars! - Page 2 BardockPoslednji mars! - Page 2 Bardock_smirking_before_he_diedPoslednji mars! - Page 2 BardockPoslednji mars! - Page 2 Bardockdeath

Poslednji mars! - Page 2 701x4

Damage je 4800i skroz te unistava ne ostaje nista od tebe...

Gotovo je Spartakuse kao i ti Iori!!!!
Rokudo Mukuro
Rokudo Mukuro
Special Jounin

Sun 21 Jul 2013, 22:00
1500
1400
4580

Sto se tice to sto sam uzeo vise chakre nema efekta na mene moje telo je posebno moze izdrzi koliko zelis chakre,moje prazno telo je nista vise nego samo obicna masa!
Raiken Mystogan
Raiken Mystogan
Special Jounin

Sun 21 Jul 2013, 22:02
Gotovo je...
Sengoku Iori
Sengoku Iori
Special Jounin

Sun 21 Jul 2013, 22:14

Ne Raikene,nije gotovo,nikada nece biti gotovo dok god ja budem stajao,dok god budem imao svoje maceve,dok god Cuftica bude pored mene!

Spartace,tvoja smrt nece biti uzalud!!

Health:930
Energy:900
Chakra:0

Cuftica:
H:940
E:940
C:0

Clock Mikri:
H:940
E:940

Otrov deluje i na mene i na pse,nemam chakre dok je i genjutsu tu,ali Spartakus je ocitisio grane oko mene,mozda ne mogu u potpunosti da se oslanjam na njuh i sluh,ali to je jedino sto sada mogu!

SANTORYU:

ONI GIRI!!!

Poslednji mars! - Page 2 Obhk

Zamahujem 9 puta a dodajem i ovo:
Poslednji mars! - Page 2 Iaido

Damage jednog zamaha je 450 puta 9=4050

A usput Cuftica takodje uzima Kusanagi medju zube(moze i on da koristi Santoryu tj jedan mac)

Posto ima 200 brzine zamahuje tri puta to je 800 i dovoljan damage da presece tvoju kuglu!!!

A sada  manji formation!

Poslednji mars! - Page 2 9-5

Cuftica staje uz mene
H:1000
E:740

Ja:
H:930
E:810

Ako tako zelite onda cete to i dobiti,ali zasto ne sidjes na zemlju Mukuro,ako si tako superioran pobedi me u macevima,pobedi me na zemlji,ne sakrivaj se kao kukavica!!!

Poslednji mars! - Page 2 Sengoku_iori_by_hikenxnoxace-d4fessy
Rokudo Mukuro
Rokudo Mukuro
Special Jounin

Sun 21 Jul 2013, 22:28
1500
1400
4580 -30Poslednji mars! - Page 2 OOG_Mukuro

Ubicu te kako zelis!!!

Poslednji mars! - Page 2 353

(u ruci mi se stvara trident)

Poslednji mars! - Page 2 Tokajibloodline_zps9070bfc2

+250

Hajde da te vidimo Iori! Poslednjeg samuraja!!!
Raiken Mystogan
Raiken Mystogan
Special Jounin

Sun 21 Jul 2013, 22:29
wow ovo ce biti zanimljivo...
Himiko Yumi
Himiko Yumi
Special Jounin

Sun 21 Jul 2013, 22:34
Health:1000
Energy:980 -10
Chakra:1000

Poslednji mars! - Page 2 20

Mukuro sekunde su ti odbrojane porazicu te! Iori izdrzi samo jos malo!!!
Rokudo Mukuro
Rokudo Mukuro
Special Jounin

Sun 21 Jul 2013, 22:38
Inace trebalo bi da ste onesveceni i vec gotovi ali pruzicu Ioriju poslednju borbu 1 na 1 prsa u prsa pre nego sto ga ubijem konacno jer svakako je do svojih limita dosao! Ali pusticu ga da zivi jos malo dovoljno da ga ubijem licno mojim rukama!!!
Sengoku Iori
Sengoku Iori
Special Jounin

Sun 21 Jul 2013, 22:40
H:910
E:710

Ja:
H:900
E:780

Ne brini se Aoi Very Happy

To mi se svidja,dodji ovamo LJUBICANSTVENI,dok sam u beast human modu idalje mogu da se bijem!

Vracam ostale Kusanagije i uzimam samo jedan,onaj koji sam dobio od Achira kao poklon posle nase borbe na turniru:
Poslednji mars! - Page 2 707

Poslednji mars! - Page 2 Sengoku_iori_vs_sakura_shinojou_by_ploufandblush-d5d5new

Dugo nisam uzivao u borbi sa macevima,rekao si poslednji samuraj,mozda...Ove ere,ali oni klinci iz Samurajske zemlje,oni ce ustati jednog dana protiv vas,veoma su jaki!

Poslednji mars! - Page 2 Rival_Ryun

Gledaj Raikene,jer ti si sledeci!

Zalecem se ka tebi dok mi je Cuftica na ramenu i napadam te Kusanagijem
Rokudo Mukuro
Rokudo Mukuro
Special Jounin

Sun 21 Jul 2013, 22:48
1500
1400
4550

Uvek si voleo maceve....Black Star sensei.....

Ko bi rekao da cu ja biti taj koji ce ubiti!

Kako mislis da se boris kada nista ne vidis! I suvise si ranjen i izmucen! Dosao ti je kraj Iori!!!

Hajde bodem te ovim!

Poslednji mars! - Page 2 6-4
Sengoku Iori
Sengoku Iori
Special Jounin

Sun 21 Jul 2013, 22:59
H:880
E:650

Ja:
H:670
E:750

Otrov uzima i meni cuftici polako sve sto nam je ostalo,ne smem to da izbegnem svaki delic energije mi je bitan ovde,primam damage,ali sada si gotovo!

Black Star sensei kazes...He,to je bio moje prvo skriveno ime,Black Star-Gama...

*Kroz Rokuda prolazi ogroman shuriken i sece ga na pola*

Ne znam da li si hologram ili nisi,ali damage je 1000 i shuriken je obavijen munjom tako da ce osusiti blato-ako nisi hologram a mislim da nisi.

DA ti objasnim:
Vidis na pocetku borbe jos Mikri je postao shuriken i odleteo gore-njegova moc posto ima dosta inteligencije,nema kartice,moze da se vrati kad hoce i da udari protivnika-kao bumerang,par puta je cak i spasio Spartakusa dok mu je Spartakus dao pogon munjom

Mikri:100 health

Ostalo mu je jos 100 helti jer je skoro mrtav od munje u sledecem potezu umire,ali tako je on birao,heh na kraju krajeva isplati se biti Inuzuka Very Happy

Poslednji mars! - Page 2 Akamaru_by_kitsunebaka91-d2notim Cuftica,ovaj malisa je uvek bio uz mene Very Happy

Rokudo Mukuro
Rokudo Mukuro
Special Jounin

Sun 21 Jul 2013, 23:09
1500
1400
4550

Samo da znas damage mog napada nije bio 200 jer od mnogo toga malopre mi je veci trebao si da znas to...

Osnovni 200+50 od tehnike da rastu kosti pa dupli damage od genjutsua pa+50 od crnila pa +250 od preciznosti ukupan damage je bio 1100 tako da posto sam te probudio ovim na sred grudi primio si 1100 damge kako je 1000 fatalan damge ostaje ti rupa ogromna na grudima koja krvrari

Imao si 910 healtha a primio 1100 to je to Iori mrtav si!!!

Ali zbog toga ja nisam mogao izbegnem shuriken od 1000 damage tako da me je presekao na pola ali bio sam blato tako da necu umreti ali primicu 1000 damage ostalo mi je jos 500 healtha!

Poslednji mars! - Page 2 Verde1_zps0fc4414c

Kako jos imam healtha a iako sam presecn na pola bio sam u modu gde takva povreda je nista za mene samo cu iskoristiti ovo da se iz osusenog blata pretvorim u bube i opet sastavim...

Iori bilo je zanimljivo ali gotov si! Imas li poslednje reci pre nego sto ispustis dusu!!!
Himiko Yumi
Himiko Yumi
Special Jounin

Sun 21 Jul 2013, 23:14
Iori!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Raiken Mystogan
Raiken Mystogan
Special Jounin

Sun 21 Jul 2013, 23:18
Iori...
Sengoku Iori
Sengoku Iori
Special Jounin

Sun 21 Jul 2013, 23:34
H:0
E:650

Ja:
H:670
E:750

Svejedno je,da sam izbegao shuriken te nebi napao a pored toga nista drugo i nisam mogao da uradim,otrov se pogorsava,mada pogresio sam,ipak i najbolji grese? Very Happy

*Iori vadi kost a na njegovom telu se nalazi rupa*

Nije kao da mi je zao,ali zeleo bih da jos malo prozivim,da sa Cufticom i Mikrijem prozujim jos jednom kroz Chiper Pol 9 i da vidim ona stara lica dobrih prijatelja,Raikena,Aoi,Spartacusa,Ultear,Ryuka,Lighta i Achira...

*Mikri pada a Cuftica dolazi do njega i pocinje da ga lize,ali on se ne budi*

Aoi ne budi tuzna,ja odlazim,ali Raiken je tu,Guts,imas selo vodopada koje treba da vodis ka pravom putu..

Era se zavrsava,ustvari menja se,dolazi nova era.

*Iori se okrece ka Raikenu*

Na kraju ipak nisam dobio da se borim sa tobom,pa neke stvari ipak i ne mogu da se ostvare,kako god dokle god postoje oni koji cene slobodu,koji cene pravi zivot shinobija ova borba nije gotova!

Neko ce se pojaviti,siguran sam u to...Noseci nasu volju na svojim ledjima,istoriju staru hiljadu godina...I okrenuce ceo svet naglavacke,vi Emperori se svi plasite te bitke koja ce zahvatiti ceo svet....Ja i ne marim mnogo vise,imao sam sve sto sam ikada zeleo Very Happy

*Iori se okrece ka Cuftici a zatim ka nebu,sunceva svetlost mu upada u oci,ne oseca nista.Ne oseca nista sem tog uzitka,kao da je na nekakvom oblaku dok oko njega masa miliona urla,zeli jos borbe.Medju toj masi cuje se smeh onog poznatog Shinobija,ludacki,grub smeh,ipak u ovom momentu delovao je nezno-"Ryuk,pomisli Iori.".Ispred njega su Achiro,Light i Spartacus,cekaju ga,iskekivajuci jos "onu" jednu neispunjenu borbu.Smeju se.

- "Cuftice,hocemo li,cekaju nas?"
Blagim lavezom Cuftica potvrdjuje,istrcava ispred Iorija   ne gledajuci natrag.

Kasnije Mukuro,Aoi,Raikene

*Iori se okrece jos jednom ka njima,ali mu zafalise reci...Ne,ne zeli vise nista da kaze,dovoljno je-pomisli u sebi i krene za Cufticom.*

Poslednji mars! - Page 2 Tumblr_mn9aj0o6Pj1rn28eko1_500

Poslednji mars! - Page 2 Iori_Invasion_Arc

Last edited by Sengoku Iori on Sun 21 Jul 2013, 23:45; edited 2 times in total
Raiken Mystogan
Raiken Mystogan
Special Jounin

Sun 21 Jul 2013, 23:42
Khaaaaaaaaaa aaaa Iori.....Iori....

Znamo se ceo zivot, prosli mnogo misija i svega zajedno na kraju smo postali neprijatelji..Ali koliko god da smo se borili i isli razlicitim putevima nisam nikada zeleo da te ubijem!!! Bez obzira sto smo bili neprijatelji bio si moj prijatelj!!!! Cenio sam te i postovao!!!!!!!!

Khaaaaaaaaaaaaaaaaa ... sad na kraju kada si konacno porazen nije to to sto sam zeleo!!!! Khaaaa ali jedan od nas je morao da padne sudbina je bila neizbezna.....

Poslednji mars! - Page 2 N5yc

Iori....Zbogom druze moj....Ioriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sponsored content

Back to top