Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Poslednji mars!

+3
Rokudo Mukuro
Spartacus
Sengoku Iori
7 posters
Go down
Himiko Yumi
Himiko Yumi
Special Jounin

Poslednji mars! - Page 4 Empty Re: Poslednji mars!

Mon 22 Jul 2013, 22:06
Yusei!!! Zasto???
Kratos
Kratos
Special Jounin

Mon 22 Jul 2013, 22:07
Ahhahahaha ok uzimam krv s poda i kuniedu i nestajem s kuniedom dok si ti mrtav !
Toiro
Toiro
Academy Student

Mon 22 Jul 2013, 22:13

Sluzio sam tebi i selu i bio jak borac i uvek na strani dobra ali kada je Tobito napao seloi ubio me bio sam porazen....Kasnije je Raiken uzeo od njega telo... Raiken i Rokudo su kreirali Toira zivog klona...Toiro moze da se spoji sa bilo koga i koristi to telo uradio je to sa moje telo...Posto je moje telo bilo obnovljeno i zivo moja dusa se oslobodila i mogao sam da se vratim...Uspeo sam da ponovo steknem kontrolu nad telom zahvaljujuci Raikenu koji je seal moju dusu...I dobio sansu da zivim ponovo u mnogo jacem telu...Oduvek sam bio ucenik Raikena jos u selu samo sto ovaj put sam dobio novi zivot i sansu tako da sam se pridruzio Raikenu i postao vodja bounty organzacije...Moj um je u clone tree kao i dusa...Sve dok ono posotji ja ne mogu umreti...Jednog dana cu se mozda vratiti a mozda i ne ako mi se posreci jer clone tree odavno ne rodjeva vise klonove....Ugaseno je tako da cu ostati tamo dugo vremena sam bez mogucnosti da nista uradim....Ostalo vec sve znas.....

Sve sto sam uradio sam uradio sa namerom i nista se ne kajem...Postigao sam mnogo toga sto niko nije....Ziveo sam kakosam hteo!!!

Poslednji mars! - Page 4 Mukuro-Rokudo-mukuro-rokudo-14073251-800-600

Sayonara lady Aoi...Bilo je lepo boriti se sa vama....Gotovo je....... (topi mi se telo i nestaje)
Raiken Mystogan
Raiken Mystogan
Special Jounin

Mon 22 Jul 2013, 22:17
Rokudo...Sluzio si dobro i umreo kao pravi shinobi ispunivsi svoju misiju...Pocivaj u miru sada...

Kunieda....Zao mi je zbog Iorija ali bilo je neizbezno, za njegovu cast nisam mogao da se mesam...Ali ispunio sam mu zadnju zelju...Unistio sam njegovo telo...

Sa space time sam prebacio njegovo telo kao i svu krv sto je nestala mnogo pre nesto sto si ti dosao Raizene ...Rokudo je to napisao, zato sam i bio tu da ocistim tela... Tako da niko nista ne moze uzeti...

On nam je bio prijatelj...Tako da necu dozovliti da se iko igra sa njegove ostatke...Potpuno su unisteni svi dokazi njegovog postojanja....Pocivaj u miru druze....

Himiko Yumi
Himiko Yumi
Special Jounin

Mon 22 Jul 2013, 22:18
Yusei...Umreo si odavno vec jednom i nisam mogla da ti se zahvalim sto si stitio selo...Ali iako si tvoj drugi zivot proveo u zlu reci cu ti hvala za tvoja dela iz prvog zivota...

Raikene...Iako ne zelim ovo da ti kazem ali moracu...Hvala Raikene!!!! Hvala sto si njegove ostatke osigurao...Zelim da sigurno pociva u miru!!!
Raiken Mystogan
Raiken Mystogan
Special Jounin

Mon 22 Jul 2013, 22:20
Ova borba je gotova ali rat i dalje traje....Puno ninjilegendarnih je poginulo....Ali takav je rat... Kunieda iako smo neprijatelji zelim da sklopimo na neko vreme primirje...Podji samnom mislim da to moramo da uradimo!!!

Znas i sama sta mislim...
Himiko Yumi
Himiko Yumi
Special Jounin

Mon 22 Jul 2013, 22:21
Zero hideout...Tu je sve pocelo...Lepo mesto da odamo pocast Ioriju...Samo zasto sto smo bili troje legendarnih ninji u timu nekada poci cu...Za Iorija!!!
Raiken Mystogan
Raiken Mystogan
Special Jounin

Mon 22 Jul 2013, 22:22
(Nestajemo)
Sponsored content

Back to top