Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut!
+6
NNW Story Maker
Satoshi Nara
Hei Kaguya
K.
Peda Carski.
Shinji Gowa
10 posters
- Hei KaguyaAcademy Student
Re: Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut!
Fri 21 Sep 2012, 08:58
Prokletsvo isti trik koji je stari Kisai stalno radio sa perfect clonove...To je njegovog sina cinilo nepobedljivim, nikad nisi znao na cemu su tokom borbe, jer za razliku od obicnih klonova perfect clone je sacinjen od krvi i mesa i potpuno je ziva osoba. Cuo sam iz prica da cak i deo duse tvoje podelis i usadis u njega. Ali postji limit samo 3 klona moze biti jer ako napravis vise suvise ces razdvojiti dusu i umreces. Uspeli smo da porazimo jednog tako da ce od sada moci samo jos dva klona da radi.
Ali ovo su podaci koje sam sakupio iz starih knjiga istorije zanovane na moci Kisai Uchihe....Gledano da je Dokuichi tvorac te tehnike mozda je originalni perfect clone jutsu i jaci!!!!
Ne mozemo se spojiti ali bi trebali!!! Dokuichi je nestao verovatno koristi time manipulation mozda nas je vec napao a da nismo ni svesni toga.Sledeci potez moramo iskoristiti da se odbranimo a ne da se sastavimo inace moze nas kostati zivota.
Sa namerom nas je razdvojio jer je znao da smo suvise jaki tako za njega. Zato nece dopustiti da se ponovo sastavimo.... Budite oprezni...
Kisai ti koristis naprednu sensor tehniku i aktiviran ti je sharingan da li mu ima traga?
Ali ovo su podaci koje sam sakupio iz starih knjiga istorije zanovane na moci Kisai Uchihe....Gledano da je Dokuichi tvorac te tehnike mozda je originalni perfect clone jutsu i jaci!!!!
Ne mozemo se spojiti ali bi trebali!!! Dokuichi je nestao verovatno koristi time manipulation mozda nas je vec napao a da nismo ni svesni toga.Sledeci potez moramo iskoristiti da se odbranimo a ne da se sastavimo inace moze nas kostati zivota.
Sa namerom nas je razdvojio jer je znao da smo suvise jaki tako za njega. Zato nece dopustiti da se ponovo sastavimo.... Budite oprezni...
Kisai ti koristis naprednu sensor tehniku i aktiviran ti je sharingan da li mu ima traga?
- GostGuest
Fri 21 Sep 2012, 09:08
Da, Hei je u pravu jedan deo duse njegove smo vec zatvorili.Ja imam znanje perfec clone jutsua ali nikada nisam bio dovoljno mocan da ga koristim.
Prema spisima koje je ostavio moj otac, to je tehnika koja je kreirana za vecni zivot.Moj otac Zacui Yokubi je imao 125 godina kada je umreo svojom voljom, ziveo je kao perfect clone vrlo dugo i nije stario. Zato sam ja njegov sin a ne unuk. Kreirana je iz wood release cija velika zivotna energija za stvaranje je davala zivo telo ako se iskombinuje sa ostale tehnike. Kao i chakra demona koja vrlo mocna i jaka. Kisai je mogao raditi samo tri klona..Dok je moj otac mogao samo jednog klona kreirati.Ali postoji legenda koju mi je otac ispricao da je postojao ninja jaci cak i od Kisaia koji je mogao kreirati 10 perfect klonova u isto vreme!!!!
Budite oprezni ako je to Dokuichi pokusace verovatno da naz izdvoji da se svako zasebno bori sa klonovima njegovim. Onda cemo biti unisteni.
Priblizite se svi zajedno ocekivacemo njegov napad....
- Archer ShadowAcademy Student
Fri 21 Sep 2012, 09:13
1000/1000
1000/1000
1000/1000
OK ja stajem ispred Kisaia sa Manji Formation :
I vi drugi iskoristite Manji Formation !
- GostGuest
Fri 21 Sep 2012, 09:36
Tvoji zakljuci su perfektni kao i uvek Kisai....Steta sto mi se nisi pridruzio...
(Odjednom izlazi 10 Dokuicija iz zemlje i opkoljavamo sve vas)
Uspeli ste da seal jednog mog klona...Nazalost vise nikad necu moci kreiram 10 klonova samo 9 i ja 10. Ali ja sam , sam i vise nego sto je potrebno dovoljan da vas sve porazim....
Summoning jutsu...
Ogroman plavi mac se priziva i pada u moje ruke
Odlicno...I dalje je ocuvan bas kao kada sam ga kreirao......
Jinchuriki sword!!!!!!!!!!!
Mislim da vecina vas zna sta je ovo.....I koliko ste sada unisteni kada ga upotrebim... Hhahahahahaahhahha
Svih 9 klonova se savija i sprema za summoning jutsu
- GostGuest
Fri 21 Sep 2012, 12:34
Imam los predosecaj u vezi ovoga....Kao da nam jedan Dokuichi nije bio dovoljan vec ih sad ima 10!!!
U cemu je problem sa ovim potomcima iz loze Dokuichi svi iz nje su premocni!!!
U cemu je problem sa ovim potomcima iz loze Dokuichi svi iz nje su premocni!!!
Fri 21 Sep 2012, 12:36
Kisai...Ovo je...
Nmg da verujem sta ce uraditi!!!
Nmg da verujem sta ce uraditi!!!
- GostGuest
Fri 21 Sep 2012, 12:37
Jinchuriki sword....On ce!!!!!! Izgleda da ce prizvati!!!!!
- GostGuest
Fri 21 Sep 2012, 12:43
1000
1000
1000
x9 clonova sa iste vrednoisti
Jinchuriki sword koji sam kreirao, poseban mac za kontrolu Jinchurikia i kontrolu demona. Iz kolekcije sedam maceva magle bolje receno ovo je osmi tajni mac!Mislim da je tvoj otac Zacui ovo vrlo dobro koristio Kisai...
A sada se spremite!!!
Svih 9 klonova radi summoning jutsu i odjednom se stvara ogroman dim i cuje ogromna rika
A iz dima polako se naziru.....
1000
1000
Jinchuriki sword koji sam kreirao, poseban mac za kontrolu Jinchurikia i kontrolu demona. Iz kolekcije sedam maceva magle bolje receno ovo je osmi tajni mac!Mislim da je tvoj otac Zacui ovo vrlo dobro koristio Kisai...
A sada se spremite!!!
Svih 9 klonova radi summoning jutsu i odjednom se stvara ogroman dim i cuje ogromna rika
A iz dima polako se naziru.....
- GostGuest
Fri 21 Sep 2012, 12:56
Nemoguce!!!! Prizvace svih 9 demona i upravljace!!!!!!!!!
- Erza NamikazeAcademy Student
Fri 21 Sep 2012, 12:56
Ne mogu da verujem...
- Archer ShadowAcademy Student
Fri 21 Sep 2012, 13:07
Gotovi smo !!
- GostGuest
Fri 21 Sep 2012, 13:31
1000
1000
1000
Dim se razciscava i Dokuichi i njegovi klonovi stoje iza 5 ogromnih demona. Njegov Jinchuriki sword se razdvojio i njegova ostrica se podelila u lance koji su zakaceni na sve demone i povezani u drsku koju drzi.
Shukaku (health:1000)
Nibi (health:1200)
Sanbi (health:1400)
Yonbi (health:1600)
Gobi (health:1800)
Samo 5!...He....Ocekivao sam svih 9 demona da budu slobodni to znaci da su ostala 4 sealovana vec...
Nema veze...Igracemo se sa ovih 5!!!Napadnite ih!!!!
Ovo je moc mog mangekyou sharingana u kombinaciji sa Jinchuriki swordom i klonovima lako mogu kontrolisati svih 9 demona kao nista...Pored mene i mog sina Kisaija ne postoji ninja koji je sposoban za ovo koristeci samo svoj dojutsu!!!!
Odjednom svih 5 demona ispaljuju Tailed Beast Boomb u najvecem potencijalu u sve njih damage je nemoguc...Ako se ne izvucete ostaje vam samo 1 health
Desava se ogromna eksplozija koja je toliko jaka da sve unistava okolo skida svaku odbranu i sve i svima vama ostaje samo po 1 health i lezite bespomocni iscrpljeni!!!
1000
1000
Dim se razciscava i Dokuichi i njegovi klonovi stoje iza 5 ogromnih demona. Njegov Jinchuriki sword se razdvojio i njegova ostrica se podelila u lance koji su zakaceni na sve demone i povezani u drsku koju drzi.
Samo 5!...He....Ocekivao sam svih 9 demona da budu slobodni to znaci da su ostala 4 sealovana vec...
Nema veze...Igracemo se sa ovih 5!!!Napadnite ih!!!!
Ovo je moc mog mangekyou sharingana u kombinaciji sa Jinchuriki swordom i klonovima lako mogu kontrolisati svih 9 demona kao nista...Pored mene i mog sina Kisaija ne postoji ninja koji je sposoban za ovo koristeci samo svoj dojutsu!!!!
Odjednom svih 5 demona ispaljuju Tailed Beast Boomb u najvecem potencijalu u sve njih damage je nemoguc...Ako se ne izvucete ostaje vam samo 1 health
Desava se ogromna eksplozija koja je toliko jaka da sve unistava okolo skida svaku odbranu i sve i svima vama ostaje samo po 1 health i lezite bespomocni iscrpljeni!!!
- Peda Carski.Academy Student
Fri 21 Sep 2012, 13:48
5000/1000
7980/1000
1910/1000
Snaga:20.000
Kontrola chakre:1500
Ne brinite tu sam ja da vas zastitim ja sam 6 put veci od normalne velicine a i ovako sam krupan znaci da sam ogroman!!!!Povecacu se jos!!!!Bicu ogroman kao demoni cak i veci!!!!!
Ja cu vas sve zastititi!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postajem jos veci!!!! Sada sam x8 put veci haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ogroman sam
Zatim postavljam moje ogromno snazno telo i blokiram ceo taj napad koji ide prema nama!!!!! (veci damage od 40.000 nije sigurno toliko mogu da blokiram) i udaram ga toliko jako da sve to ide prema Dokuichiju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Peda Carski je najaci ne mozes nas poraziti!!!!Bezite ja cu ga samn poraziti!!!
7980/1000
1910/1000
Snaga:20.000
Kontrola chakre:1500
Ne brinite tu sam ja da vas zastitim ja sam 6 put veci od normalne velicine a i ovako sam krupan znaci da sam ogroman!!!!Povecacu se jos!!!!Bicu ogroman kao demoni cak i veci!!!!!
Ja cu vas sve zastititi!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postajem jos veci!!!! Sada sam x8 put veci haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ogroman sam
Zatim postavljam moje ogromno snazno telo i blokiram ceo taj napad koji ide prema nama!!!!! (veci damage od 40.000 nije sigurno toliko mogu da blokiram) i udaram ga toliko jako da sve to ide prema Dokuichiju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Peda Carski je najaci ne mozes nas poraziti!!!!Bezite ja cu ga samn poraziti!!!
- GostGuest
Fri 21 Sep 2012, 14:18
1000
950
5000
Stajem i upijam ceo napad
Kao sto vidite napadi takvi ne deluju na mene samo meni u korist idu!!! A sada se spremite za ultimativnu moc!!!!!
Pedo tvoja snaga je ogromna ali moram te se resiti suvise mi smetas....Gotovo je!!! Uradicu napad koji cak ni tvoja snaga nece moci da zaustavi cak i ako ga zaustavi umreces!!!!!!
Zbog rinengana moje telo je prilagodjedno za ogromne kolicine chakre uz to ja sam vec mrtav...Ovo nece imati nikakvog efekta na mene pijem ovu vodu sve (u boci ima 5 gutljaja). Uz to svaki moj klon isto ovo pije
Svi zajedno dobijamo 500.000.000 chakre to je neogranicena chakra
Zatim svi stajemo upiremo ruke ka nebu i korisitmo ovo
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sve se trese zemlja puca....Nebo se uzaruje i sve leti od pritiska gravitacije i pojavljuje se nenormalno ogromna kamencuga koja dolazi sa neba!!!!
Pogadjajte sta je hahahahahahaha
950
5000
Stajem i upijam ceo napad
Kao sto vidite napadi takvi ne deluju na mene samo meni u korist idu!!! A sada se spremite za ultimativnu moc!!!!!
Pedo tvoja snaga je ogromna ali moram te se resiti suvise mi smetas....Gotovo je!!! Uradicu napad koji cak ni tvoja snaga nece moci da zaustavi cak i ako ga zaustavi umreces!!!!!!
Zbog rinengana moje telo je prilagodjedno za ogromne kolicine chakre uz to ja sam vec mrtav...Ovo nece imati nikakvog efekta na mene pijem ovu vodu sve (u boci ima 5 gutljaja). Uz to svaki moj klon isto ovo pije
Svi zajedno dobijamo 500.000.000 chakre to je neogranicena chakra
Zatim svi stajemo upiremo ruke ka nebu i korisitmo ovo
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sve se trese zemlja puca....Nebo se uzaruje i sve leti od pritiska gravitacije i pojavljuje se nenormalno ogromna kamencuga koja dolazi sa neba!!!!
Pogadjajte sta je hahahahahahaha
Fri 21 Sep 2012, 14:24
Ja sam nepobedljiv moja snaga ce sve zaustaviti samo napisi vrednosti od napada!!!
- GostGuest
Fri 21 Sep 2012, 14:33
Hvala Pedo zaustavo si tailed beast bomb..
Sta je ovo!!!! Ogromno je kako uopste ovo da zaustavimo!!!!! Ovo je!!!!
Sta je ovo!!!! Ogromno je kako uopste ovo da zaustavimo!!!!! Ovo je!!!!
- Erza NamikazeAcademy Student
Fri 21 Sep 2012, 15:21
(Hokage se nasmeja)
Nadam se da ste se pozdravili sa svima...
Nadam se da ste se pozdravili sa svima...
- GostGuest
Fri 21 Sep 2012, 15:30
Prizvao je meteor svojom jakom gravitacijom!!!! Ovo cak ni ja ne mogu da zaustavim!!!!! :O
Fri 21 Sep 2012, 15:32
Moramo videti prvo kolika je moc ovoga. napisi damage dokuichi i slicno.
Ali ovoliko ogromno unistice citav kontinent sa sve sela ne samo nas!!!
Ali ovoliko ogromno unistice citav kontinent sa sve sela ne samo nas!!!
- GostGuest
Fri 21 Sep 2012, 15:40
1000
950
500.000.000
Ne mozete...Meteor je ogroman damage njega je 100.000
A sa ovoliku chakru mogu napraviti toliko jak damage da unistim celu planetu a ne samo vas...
Gotovo je za vas niko od vas ne moze ovo spreciti....Umrecete svi odjednom!!!!!
[/quote]
950
500.000.000
Ne mozete...Meteor je ogroman damage njega je 100.000
A sa ovoliku chakru mogu napraviti toliko jak damage da unistim celu planetu a ne samo vas...
Gotovo je za vas niko od vas ne moze ovo spreciti....Umrecete svi odjednom!!!!!
[/quote]
Fri 21 Sep 2012, 16:11
4000/1000
9.180/1000
1880/1000
Snaga:25.000
Kontrola chakre:3500
100.000 damage moram zaustaviti ovo!!!!Jedino vas ja mogu spasiti i moja ogromna snaga aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ulazem jos 1500 chakre i postajem veci
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa postavljam ruke iznad mene i golim rukama zaustavljam meteor haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Moja snaga je 21.500 a damage napada je 100.000 . Pravilo za snagu kaze da se mogu blokirati neki napad koristeci energy od polovine damagea napada.
Znaci ako iskoristim 50.000 energy moci cu da zaustavim ovo i spasim vas se bolje receno trebace mi 28.500 energy da zaustavim. Bolje receno kada se izracuna mora da potrosim 7000 energy da zaustavim napad...
Ali potrosicu svu energiju i nece ostati nista da vas branim jos zato moram ovo iskoristiti!!!
Zrtvujem 6000 health i dobijam kontrolu chakre +2000 sada je
Zatim cu porasti jos i sve dobijam na +3500
Tako trebace mi samo 3000 energy da zaustavim napad!!!
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zaustavljam meteor haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
9.180/1000
1880/1000
Snaga:25.000
Kontrola chakre:3500
100.000 damage moram zaustaviti ovo!!!!Jedino vas ja mogu spasiti i moja ogromna snaga aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ulazem jos 1500 chakre i postajem veci
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa postavljam ruke iznad mene i golim rukama zaustavljam meteor haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Moja snaga je 21.500 a damage napada je 100.000 . Pravilo za snagu kaze da se mogu blokirati neki napad koristeci energy od polovine damagea napada.
Znaci ako iskoristim 50.000 energy moci cu da zaustavim ovo i spasim vas se bolje receno trebace mi 28.500 energy da zaustavim. Bolje receno kada se izracuna mora da potrosim 7000 energy da zaustavim napad...
Ali potrosicu svu energiju i nece ostati nista da vas branim jos zato moram ovo iskoristiti!!!
Zrtvujem 6000 health i dobijam kontrolu chakre +2000 sada je
Zatim cu porasti jos i sve dobijam na +3500
Tako trebace mi samo 3000 energy da zaustavim napad!!!
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zaustavljam meteor haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
- GostGuest
Fri 21 Sep 2012, 16:15
1000
950
500.000.000
Prilicno si jak Pedo uspeo si ovo da zaustavis vrlo lako ali sta ces sada!!!
Ulazem jos 200.000 chakre to je damage 200.000 plus trebace ti sada 9000 energy da bi zaustavio hahahahahahahhahahahahahahaahahhahahahaah
[/quote]
950
500.000.000
Prilicno si jak Pedo uspeo si ovo da zaustavis vrlo lako ali sta ces sada!!!
Ulazem jos 200.000 chakre to je damage 200.000 plus trebace ti sada 9000 energy da bi zaustavio hahahahahahahhahahahahahahaahahhahahahaah
[/quote]
Fri 21 Sep 2012, 16:19
4800/1000
5.980/1000
1870/1000
Snaga:29.800
Kontrola chakre:4800
Ne podcenjuj moju snagu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Zrtvujem jos 4000 health i dobijam +1300 kontrole ukupno 4800 kontrole chakre a zatim cu se jos povecati i ojacati dobijam sve po 4800+
Tako da trosim samo 4000 energy da bih zaustavio meteor haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Zatim ulazem jos 4000 energy i bacam ga nazad u atmosferu!!!!!!!
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Spasio sam vas sve!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5.980/1000
1870/1000
Snaga:29.800
Kontrola chakre:4800
Ne podcenjuj moju snagu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Zrtvujem jos 4000 health i dobijam +1300 kontrole ukupno 4800 kontrole chakre a zatim cu se jos povecati i ojacati dobijam sve po 4800+
Tako da trosim samo 4000 energy da bih zaustavio meteor haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Zatim ulazem jos 4000 energy i bacam ga nazad u atmosferu!!!!!!!
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Spasio sam vas sve!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- GostGuest
Fri 21 Sep 2012, 16:26
1000
950
500.000.000
Tvoja snaga je ogromna Pedo ali ovaj put ti to nece pomoci ulazem 500.000 chakre i vracam nazad meteor da udari u vas damage je 500.000 da bi ga zaustavio moraces da koristis 220.000 energy sto nemoguce!!!
Hahahahahahah ovaj put ste svi mrtvi ne mozete se vise spasiti!!!!! Gotovo je ni Peda vas ne moze spasiti vise!!!!!!!!!
950
500.000.000
Tvoja snaga je ogromna Pedo ali ovaj put ti to nece pomoci ulazem 500.000 chakre i vracam nazad meteor da udari u vas damage je 500.000 da bi ga zaustavio moraces da koristis 220.000 energy sto nemoguce!!!
Hahahahahahah ovaj put ste svi mrtvi ne mozete se vise spasiti!!!!! Gotovo je ni Peda vas ne moze spasiti vise!!!!!!!!!
Fri 21 Sep 2012, 16:28
Ja Peda Carski mene nista ne moze zaustaviti aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......
Izgleda da je vreme da iskoristim moju tajnu tehniku!!! Najacu tehniku koju posedujem!!!!!!!!Nisam mislio da cu morati da je koristim ali da bih sve zastitio i tebe da porazim moram je iskoristiti!!!!
Pazi se Dokuichi sada ces videti pravu snagu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Izgleda da je vreme da iskoristim moju tajnu tehniku!!! Najacu tehniku koju posedujem!!!!!!!!Nisam mislio da cu morati da je koristim ali da bih sve zastitio i tebe da porazim moram je iskoristiti!!!!
Pazi se Dokuichi sada ces videti pravu snagu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!