Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut!

+6
NNW Story Maker
Satoshi Nara
Hei Kaguya
K.
Peda Carski.
Shinji Gowa
10 posters
Go down
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 4 Empty Re: Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut!

Tue 18 Sep 2012, 17:38
Spoji i mene zelim da budem u telu najjaceg ninje ! Very Happy
Anonymous
Gost
Guest

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 4 Empty Re: Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut!

Tue 18 Sep 2012, 17:55
Health:7100
Energy:7850
Chakra:8500

Brzina: 200
Snaga: 17.020
Inteligencija: 400
Pokretljivost: 200
Kontrola chakre: 2320
Defense:400

Jak sam jedino kada smo svi tu!!!! Svi zajedno porazicemo ga!!!!!Ovo je najaci timski rad ikada!!!

Dokuichi!!!!! Ja, Shadow, Kaien, Hei, Peda cemo te poraziti radeci kao jedna osoba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anonymous
Gost
Guest

Tue 18 Sep 2012, 18:03
Health(Zivot) 7100
Energy(Energija) 7850
Chakra(Cakra) 8500

Snaga: 17.020
Inteligencija: 400
Kontrola chakre: 2320
Vatreni napadi ne deluju na mene.
Oruzja ne deluju na mene
Taijutsu ispod lvl 55 ne deluje
Vetar,Voda,Zemlja ispod 55 lvl ne deluje

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 4 Kugo-ginjos-full-fullnbring-form

Svi ujedinjeni kao jedna osoba porazicemo te zauvek i doneti mir u ovom svetu na nas nacin!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ultimativna forma svih kagea i ninji u ovom svetu koji su spremi da rizikuju svoje zivote!!!!

Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Tue 18 Sep 2012, 18:41
Kisai uzemi i moje tjelo spreman sam moj invertar imas u selu...

P.S da znas da posjedujem byakugan,naru i Yamanaku od kakeia
Anonymous
Gost
Guest

Tue 18 Sep 2012, 18:50
v

Last edited by Kisai Yokubi on Wed 19 Sep 2012, 16:39; edited 2 times in total
Anonymous
Gost
Guest

Tue 18 Sep 2012, 20:34
Health(Zivot) 1000
Energy(Energija) 1000
Chakra(Cakra) 1000

Sve sposobnosti su mi na 500...

----------------------

Heh.. Lepa taktika...Ali sad ste svi laka meta jer ste jedan borac!

Pa hajde napadnite me da vidim staq umete!!!
Trafalgar Law
Trafalgar Law
Academy Student

Tue 18 Sep 2012, 21:48
Health:1000/1000
Chakra:1000/1000
Energy:1000/1000

Meni je sve to mnogo gej da se spajam sa vama , ostajem sam !!!

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 4 Kurokabuto
Vadim Kura!!!

To je to za sada!!!

Brzina:100
Inteligencija:100
Snaga:200
Kontrola:300

Genjutsu-i ne rade na mene!
Anonymous
Gost
Guest

Wed 19 Sep 2012, 16:40
Health(Zivot) 8100
Energy(Energija) 8840
Chakra(Cakra) 9140

Snaga: 17.220
Inteligencija: 500
Kontrola chakre: 2520
Oruzja ne deluju na mene
Sve u blizini od 2 metra od mene gubi po 2350 brzine, snage, pokretljivosti zbog gravitacije
Genjutsu ne deluje
-----------------------------------------------------

Mozda deluje Lawe ali ima razlog zasto sam ovo uradio nije samo da dobijemo veliku moc. Da bi porazili borca takvog kalibra moracemo koristiti nase najace moci koje imamo i razorne jutsue a toliko nasih boraca na terenu ce nas samo usporiti jer ce svaki jutsu imati efekat i na njih. Ovako je mnogo bolje jer ne moramo da mislimo jedni na druge slobodni smo da koristimo ono najace sto imamo uz to postali smo vrlo jaki. Recimo mogao sam koristiti gravitaciju na terenu ali to je losa ideja jer ima mnogo drugih ninji zato ne smem to raditi.

Kao prvo ulazem 2500 u dodatnu gravitaciju u macu da se poveca.

Pravim 11 klonova (inteligencija mi je 500 sada) i seal cu ih.
Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 4 Scaled.php?server=856&filename=mixedclone
Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 4 Bodystorageseal

Pedo ti si na redu da pokazes moc!!!! Gadjam te ovim!!! Damage je 17.220
Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 4 Hokuto8
Anonymous
Gost
Guest

Wed 19 Sep 2012, 16:47
Health(Zivot) 1000
Energy(Energija) 1000
Chakra(Cakra) 970

Sve sposobnosti su mi na 500...

----------------------

Hahahahhahahaahahahahah napad samo prolazi korz mene... Hhahahaah (tajni jutsu koji ce se vremenom otkriti)

Zar je to sve bolje probajte nesto mocnije cak nisam morao ni da koristim nesto posebno jedino moju brzinu.

Tvoji summonizni su impresivni Kisai...Zalosno je sto neko kao ti moze da ih koristi...da li imas predstavu odakle uopste poticu.

Pozivanje summoninga iz reda fenika su vrlo posebni summoninzi koji su u mojoj porodici stotinama godina. Zalosno je sto se moje potomstvo raspalo i taj dar koristi neko ko cak i nije Uchiha. Video sam sta se desilo. Moj sin Kisai je naucio tvog oca Zacuia da sklopi ugovor sa fenikisma, od tada ta sposobnost je i u tvojoj porodici dok su u mojoj krvi to potpuno zatrlo. Impresioniraj me i prihvaticu te kao dostojnog naslednika mojih znanja danas. Iako ces nakon toga umreti...Ubicu te!

[/quote]
Anonymous
Gost
Guest

Wed 19 Sep 2012, 17:01
Health(Zivot) 8100
Energy(Energija) 8840
Chakra(Cakra) 9080

Oruzja ne deluju na mene
Sve u blizini od 2 metra od mene gubi po 3600 brzine, snage, pokretljivosti zbog gravitacije
Genjutsu ne deluje

Nemas predstavu koliko sam sada postao jak. Zaustavicu i tebe!!!Tvoj sin Kisai je bio ucitelj.. ne kao stariji brat mojem ocu, sve sto je znao preneo je njemu jer on bio jedini naslednik!!!! Tvoja loza se odavno rastrkala i rasirila. Jedini potomak Konsai koji je bio od tvog drugog sina Contea je bio preziveo ali cak i on je umreo. Sto se tice svih tvojih znanja i od tvog sina Kisaija , moja porodica Yokubi ih je nasledila i zaduzena je da ih cuva i prenosi. Vremena su se promenila....U ovo doba ja sam jedini naslednik tih znanja i koristicu ih u dobro!!!

Zaboravio si da mi je sharingan aktiviran kao i napredna sensor tehika.Izbegao si na isti nacin kao sto si malopre dosao kod mene da mi procitas misli.Ne znam sta koristis ali neka vrsta space-time jutsua je sigurno jer je tvoja porodica poznata po tome jedina je oduvek imala tu moc!!!!

Sada je vreme sa mizukage Shadowa da deluje!!!!

Zbog inteligencije 500 i formi od 5 boraca u kojoj sam ovo mogu aktivirati instantno!!!!
Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 4 Unlimitedbladeworksh

Haaaaaaaaaaaaaa od sada pa nadalje ne mozes koristiti chakru!!!! Ti si vec porazen!!
Anonymous
Gost
Guest

Wed 19 Sep 2012, 20:20
Health(Zivot) 1000
Energy(Energija) 1000
Chakra(Cakra) 970-30

Heh U trenutku kada pocinjes da izgovaras bajalicu.. radim ovo!

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 4 Summoningseal

Zbog toga sto ste spojeni sa summoninzima sada ste svi blokirani!

Hahahaha.. Sta cete sad?... Mislim da je doso trenutak kada svi padate dole!
Trafalgar Law
Trafalgar Law
Academy Student

Wed 19 Sep 2012, 20:35
Energy:1000/1000-30

Sem mene!!!

Ja sam sve vreme bio dalje od njih spreman da te napadnem svakog trenutka!!!

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 4 151

HAA!!!
Erza Namikaze
Erza Namikaze
Academy Student

Wed 19 Sep 2012, 20:38
I mene....

(Erza došeta do njih)

Treba pomoć momci?
Anonymous
Gost
Guest

Wed 19 Sep 2012, 20:45
Health(Zivot) 8100
Energy(Energija) 8840
Chakra(Cakra) 9020

Oruzja ne deluju na mene
Sve u blizini od 2 metra od mene gubi po 4850 brzine, snage, pokretljivosti zbog gravitacije
Genjutsu ne deluje

Ne tako brzo to se moze lako izbeci!!!!To me mora dotaci da me zarobilo a vrlo lako mogu da pobegnem.

Naravno Erza medic sposbnosti su uvek dobrodosle Very Happy

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 4 Scaled.php?server=138&filename=windclone
Erza Namikaze
Erza Namikaze
Academy Student

Wed 19 Sep 2012, 20:50
Onda da se spojimo da ne trošimo vreme..
Anonymous
Gost
Guest

Wed 19 Sep 2012, 20:53
Health(Zivot) 1000
Energy(Energija) 1000
Chakra(Cakra) 940

( Law pokusava da udari Dokuichija.. medjutim bezuspesno )

Zar je to sve sto umete?

Vidim dosla je i dama na zabavu... Bice steta ubiti osobu lepseg pola..ali sta ces...
Trafalgar Law
Trafalgar Law
Academy Student

Wed 19 Sep 2012, 21:05
Energy:970/1000

E ovo vec vise nije gej nego postaje polako gangbang ili jedan mocan grupnjak!!!

Dobro si Dokuichi , ali da li je to jedino sto ti znas , izbegavas nase napade i cekas da mi uradimo nesto?!
Anonymous
Gost
Guest

Wed 19 Sep 2012, 21:06
Health(Zivot) 8900
Energy(Energija) 9990
Chakra(Cakra) 9090

Snaga: 17.320
Inteligencija: 600
Kontrola chakre: 2820
Oruzja ne deluju na mene
Sve u blizini od 2 metra od mene gubi po 6000 brzine, snage, pokretljivosti zbog gravitacije
Genjutsu ne deluje

Odlicno uz medic sposobnosti sada smo nepobedljivi mozemo se leciti kao nista...Instantna regeneracija.... O da postali smo ultimativno oruzje....Dobili smo i shoton...

Vreme je da zavrsimo ovo!!!

Zbog inteligencije 600 mogu radim dva jutsua u isto vreme. Odjednom ogromna voda ide i ogroman vir sve usisava neverovatnom razmerom to je x15 damage 12.000 tehnika lvl 1800 nenormalno jako i mocno svi neka se izvucu kako znaju i umeju jer dovoljno je da te pipne i najmanja kapljica vode i nervi ce ti se sprziti i vir ce te odvuci i izmrviti sve pod pritiskom.... trebace vam nenormalno jaka tehnika da ovo izbegnete
Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 4 1202x15
Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 4 1002x15
Anonymous
Gost
Guest

Wed 19 Sep 2012, 21:16
Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 4 Madara___tobi___by_diabolumberto-d2zf9xg

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 4 33238276882000
Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 4 25345048492000
Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 4 19841758142000-30-10
Pozdrav svima znam da vam nije drago sto me vidte!
Radim ovo svi tvoji napadi udaraju u jedan veliki zid!
Izdigao sam mene i ???? tako da vasi napadi nam nista nisu uradeli!
Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 4 551
Palim sharingan i to je to!
Anonymous
Gost
Guest

Wed 19 Sep 2012, 21:18
Heh. .Tobi.. Ali to nisi morao da uradis... Ne mogu mi nista...
Trafalgar Law
Trafalgar Law
Academy Student

Wed 19 Sep 2012, 21:21
Pozdrav Tobi Very Happy
Anonymous
Gost
Guest

Wed 19 Sep 2012, 21:22
Znam ali zelim da ti se prikljucim i da ih pobijemo!Ja znam tvoju tajnu,zato cu pokusati da usavrsim takav Mangakyo!

Pozdrav Law-e vidim porastao si dosta a i ojacao si to se oseca ;) a sada hajde da se borimo!
K.
K.
Jounin

Wed 19 Sep 2012, 21:56
Oooo pa ti...jos imas traume od proslog puta?
Anonymous
Gost
Guest

Thu 20 Sep 2012, 11:04
Tobi sta ces ti ovde!!!!!! I jos protiv nas shvatas li sta radis, ides u sigurnu smrt!!!! K. mislim da ti treba da se pozabavis sa Tobija ako se slazes
Anonymous
Gost
Guest

Thu 20 Sep 2012, 11:15
P.S. borci koji su u meni mogu slobodno pisati ovde i reci svoja misljenja ili reci nekom ili mi se obratite na privatnu pa cu ja reci kako zelite Very Happy
Sponsored content

Back to top