Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut!

+6
NNW Story Maker
Satoshi Nara
Hei Kaguya
K.
Peda Carski.
Shinji Gowa
10 posters
Go down
Anonymous
Gost
Guest

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 10 Empty Re: Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut!

Tue 25 Sep 2012, 11:59
E vi stvarno pricate nebuloze vise..Nmg vise da vas trpim.. Imam brzinu od 1000, nemate pojma koliko je to brzo! U delicu stotinke odsecam Pedi glavu! A s obzirom da imam i veliku snagu, za njegovo mrtvo!! Znaci mrtvo telo, to nije nista!

Ko drugo, i da udjes u njegov um.. Ti ne mozes da koristis njegovu snagu iz prostog razloga sto je mrtav! Energija u njegovom telu, odnosno zivot je nestao!

I dosta vise zebancije! Zbog Shadowa ste sad svi mrtvi!

Bravo Shadow, cestitam, prekrices ledom barijeru koju napadaju 5 demona i prezivece.. Kako da ne... Proslog poteza sam vam dopustio da vas satoshi izvuce DA BI BILO KAO ZANIMLJIVIJE.. sto je nelogicno, jer ako on vas telep[ortuje, damage od 10 000 i od gedo mazo udara o barijeru i rusi je!..

Tako da svejedno ja sam sada vani!!

I dosta je bilo sprdnje!

( Stajem na Gedo Mazo i radim Time Manipulation)

Sada sam zamrzao vreme, a moj gedo mazo radi svoj napad i ubija sve sem Hishashija!!

Sa njim zelim da popricam!
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 10 Empty Re: Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut!

Tue 25 Sep 2012, 14:13
KURAMA BRZOOOO ZAUSTAVI BOMBU KOJA IDE PREMA ERZI!!!

Grrrrrrrrrrrrrr!!! HISASHI POZURI JA CU PREKINUTI BOMBU ALI CE JACINA UDARA BITI TOLIKA DA CE POGINUTI!!! SMAKNI JE ODANDE!!!

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 10 Kyuubi_tail_beast_bomb_by_miyavis-d4edhgz

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 10 Tumblr_m4j62e2cTm1r3knooo2_500

(Lisica pocinje da pravi TALLED BEAST BOMB, a Hisashi koncentrise chakru u svoje nozne misice i tako uvecava brzinu svog tela i verlikom brzinom krece prema Erzi, hvata je i nestaje...)

Brzo hajdemo... Kurama sad!
Anonymous
Gost
Guest

Tue 25 Sep 2012, 14:51
Health(Zivot) 3000
Energy(Energija) 3000
Chakra(Cakra) 3000
Clone chakra:
Chakra(Cakra) 45.000

Shichibi health:
Health(Zivot) 2200

Ja nisam pod uticajem tvog time manipulationa. Jer gravitacija oko mene je 10.000 sto znaci da sve u okviru dva metra od mene gubi sposobnosti na -10.000 kao i bilo koji napad koji ce samo pasti ispred mene jer je otezao cak i bomba od demona ce se zaustaviti dva metra ispred mene i zariti se u zemlju dovoljno da skocim negde i pobegnem na vreme. Jedino ako ulozis vise od 10.000 chakre to je moraces uloziti 11.000 chakre u neki napad da bi savladao gravitaciju i naneo mi 1000 damage.A ti ne pises koliko chakre ulazes tako da racunacu onoliko koliko ja odredim da si iskoristio.Svaki napad u dva metra oko mene ce iscesti damage i raspasce se pod uticajem gravitacije znaci moras koristiti damage veci od 10.000 da bi me dotakao!!!!!

Sto je za tvoj time manipulation moras da ulazes 10.000 chakre da bi me pauzirao.Ali to ti nista ne znaci jer ne mozes da mi se priblizis ili da me napadnes jer gravitacija ne moze da se pauzira.

Uostalom kod mene su Shichibi... Rokubija povlacim i nestaje summoing jutsuom a ja skacem na Shichibija i letimo visoko. (Inace Shichibi je najveci demon od svih demona cak i od lisice iako je lisica jaca, a Rokubi je najmanji demon)

Odlazimo visoko i Shichibi ispaljuje tailed beast bombu na tebe damage je 1000!!!!

Tehnika koju sam razvio vremenom za konotrolu demona je najnaprednija tehnika za kontrolu cak i bolja od mangekyou sharinganom i sto vise godina jutsu deluje kontrola je sve jaca. Shichibi je pod mojojm kontrolom vec 12 godina!!! Postao je jedno samnom! Uz to on je u posebnom sealu koji je jos moj otac koristio sto samo mi daje jos vecu kontrolu nad njim jer je odavno upoznat sa nasom chakrom!!!!

Reci cu vam nesto o Shichibiju, njegovo postojanje sedam repova znaci veliku srecu. Jedini je demon od svih demona koji je prijateljski nastrojen i nema negativnu chakru i mrznju samo dobro. Zato najlakse je sprijateljiti se sa njim ako znas kako a ja sam to uspeo!!! On je vec odavno moj prijatelj ne moram ni da ga kontrolisem.
Shichibi je jedini demon koji je uvek srecan i prijateljski nastrojen!!!!!!!!!!!!

Njegovo ime je Chomei za mene on nije samo obican demon shichibi!!!!!!!! On je moj prijatelj a prijatelji se pomazu!!! Uz to nikada ga necu seal unutar mene ili nekog jer prijatelje ne trebas da zatvaras u zatvor!!!!!!!!!

Demoni su kao mi imaju osecanja i sve, nikada nebi zatvorio demona da se muci. Jedino sam Hisashiju zatvorio lisicu iz samo jednog razloga!!! Lisica je zla a on ce uspeti da se sprijatelji sa njom i pokaze joj pravi put....

Moj otac i ucitelj mog oca tvoj sin Kisai su bili uvek protiv zatvaranja demona i kontrolu demona, imali su drugaciji pristup tome pa su cinili zlo ali to je i moj plan!!! Necu dozviliti da se koriste nego da ih nateras da ti budu prijatelji i pomognu kao sto sam ja Shichibija i Rokubija (Rokubija nisam jos potpuno) naterao. To je moj nacin da pomognem demonima!!!

Chomei!!!! Idemo!!!

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 10 SevenTails_6216

Chomei: Kurama drago mi je sto te vidim ponovo pogledaj nasu bracu koje Dokuichi koristi, samo ih pogledaj zar ces dozvoliti da budu tako muceni i kontrolisani na prljav nacin kao sto je mangekyou sharingan i svi ti lanci!!!! Pomognimo nasoj braci da se oslobode a zatim da porazimo Dokuichija....Kurama stariji brate.... Idemo!!!

Chomei ucinicemo to moramo za sada sacekati....Njihov razgovor je neizbezan....Postoji samo jedan nacin da se zaustavi edo i ovako mocan protivnik a to su emocije....Hisashi je jedini koji to moze uraditi njegov je potomak...Za sada cemo sacekati da razgovaraju a onda cemo odluciti nase akcije!!
Anonymous
Gost
Guest

Tue 25 Sep 2012, 15:04
Health(Zivot) 1000
Energy(Energija) 1000
Chakra(Cakra) 820

Ne tako brzo dok Kisai izbegava napade od Gedoa posto ima moj mac ja nestajem brzo tamo sa summoning jutsu i stvaram se na Shichibija visoko gore. Zatim radim summoning jutsu i prizivam. K.a, Shadowa, Satoshija i Erzu gore visoko na Shichibija tako da smo svi sigurni.

U redu Kisai brate svi su spaseni i ovde smo na sigurnom....Sacekacemo razgovor a zatim cemo se odluciti za akciju...

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 10 Scaled.php?server=152&filename=summoningswords
Anonymous
Gost
Guest

Tue 25 Sep 2012, 15:18
Pravi ste insekti samo pobegnete i prezivite...Ali nema veze dokrajcicu vas kasnije moja moc je neogranicena....Uz to sam vec mrtav (Gedo otvara usta ispred mene i upija sve napade)

Vidis Kisai u tome se slazemo oko demona zato sam te zvao da mi se pridruzis ali sada je kasno sve cu vas ubiti....

Hisashi....Ti si moj potomak..... Jadno na sta je spala moja loza.... Najace ninje su uvek bile iz moje loze mi smo direktni potomci Sagea zato je to tako...Jadno kako je moja loza oslabela....Mozda imas lisicu ali si niko i nista.... U tvoje godine sam vec bio mocan a ti nisi ni 1% mocan kao ja. Umreo sam u 24 godine sto mozes da zakljucis koliko sam na vecem nivou od tebe.... Vec si u tridesetim godinama a nisi uopste na mene.... Cak i ne izgledas kao moja loza... Moji sinovi Conte i Kisai su bili kao ja ponosan sam na njih...Kao i moj unuk i paraunuk Konsai je bio na dobrom putu...Ali tebe ljubav cini slabim.....

Treba da te ubijem....I obnovim moju lozu ali ne trebas mi ziv!!!!

(Dokuichi jos jednom gleda Hisashija hladno za razocarenje)

Stidim te se....Moja loza je skroz zatrpana....Mozda ipak treba da umres...Kazi tvoje poslednje reci potomce!
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Tue 25 Sep 2012, 15:52
Hahahahahahaha.... Starce ne znas ti nista. Ako si toliko razocaran pokazacu ti moc koji i sam posedujes! Cak ni tvoji sinovi nisu mogli da razviju ovu moc, Prvi hokage je razvio pred svoju smrt kako bi spasio brata! Sada ces videti!

ETHERNAL MANGEKYO SHARINGAN!!!

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 10 Madara's_Eternal_Mangekyo_Sharingan

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 10 Scaled.php?server=707&filename=mojems

A SADA OSETI MOC MOG VECNOG SHARINGANA!!! SUSANOOOO!!!

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 10 Sasuke__s_new_eternal_mangekyou_by_d_prodigy-d4ic9kr

Eeeeh.... Da pocnem pricu haa... Zasto ne licim na tvoje sinove, pa prosto je ja sam potomak Namikaze Minata on je moj rodjeni deda. Ali kako je doslo do toga da posedujem sharingan, pa vidis tvoja unuka Mito Uzumaki - Uchiha je bila moja majka, a kcerka tvog mladjeg sina Contea. Moj otac je bio Darui Namikaze. Moj deda Minato i Conte su spojili klanove Uchiha i Shoton i ukrstili nase loze, zato sam ja potomak obojice, dok je moj nesrecni mladji brat vise potomak Uchihe nego Namikazea. Samo izgledi su nam se zaamenili ja sam imao crnu kosu dok nisam iskusio Kuraminu mrznju tada sam pao u komu i kosa mi je pobelela, dok je Konsai imao identican izgled naseg dede Minata zuta kosa isti osmeh lik sve!!! Toliko sam cuo razlicitih prica o tebi, a i deda mi je ostavio mnogo skrolova koje sma procitao! Zato toliko mnogo znam o tebi. I znam da je tvoj zivot bio tezak. I...

(Hisashi ucuta jer je Dokuichi nesto promrmljao...)
Anonymous
Gost
Guest

Tue 25 Sep 2012, 16:09

Hahahahahahhaahahhahahahahahahaah moc Uchihe.....Ne znas ti sta je prava moc Uchihe i mangekyou sharingana. Moj mangekyou dozvoljava da kontrolisem um i telo na vrlo mocnom nivou...Moji sinovi su nasledili tu moc moj sin Kisai mogao je kontrolise tvoj um a da nisi ni svestan dok je moj drugi sin Conte mogao kontrolisati telo nekoga. Mangekyou nisu imali jer im nije ni bio potreban, dovoljno su bili mocni a i nisu zeleli da se poubijaju iako je tako izgledalo...Na kraju Kisai je zrtvovao svoj zivot i Conte je dobio vecni mangekyou kao i pravu moc kontrole kao moja da kontrolise i um i telo....Mocniji su bili sigurno od tebe, bili su cistokrvni....
Sto se tice te tvoje moci mozda si je tek probudio ali ne umes da je koristis....Ovo je prava moc koju si ti tek zagrebao!!!

Mangekyou sharingan!!!!!!!

Susano.....haaaaaa

Ogromne kosti formiraju izgled ogromnog ratnika...

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 10 0

Moj susano je mnogo jaci od tvog i napredniji....Ali to nije sve.... Nisi uspeo ni da ga prizoves u celosti...Sada ces videti ultimativnu odbranu Uchiha klana!!!

(Susano gubi oblik i pretvara se samo u crvenu chakru koja ide oko Dokuichija)

A zatim release!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 10 Perfect_susanoo_by_marayu9-d52pf40

Odjednom svuda je dim i chakra i ogromna covekolika figura od chakre kao Susano stoji ogromna je kao Gedo Mazo, Dokuichi stoji unutar njegove glave... Toliko je ogromna da je Dokuichi nedodirljiv...

Ali ovo nije sve...... Amaterasu!!!!!!!!!!!!!!! Cela ogromna fogura pocinje da gori u crni plamen i postaje NEDODIRLJIVA gde god zgazi sve se pali sa amaterasu i gori vecno....

Ovo je prava moc Susasno-a ultimativna odbrana jednog Uchihe...Cini me nedodirljiv, uz to Susano kompletiran pojacava desjtvo chakre u ovoj formi jednak sam demonu!!!! Susasno zamahuje macem i sve planine i sve se sece na pola i rusi koliko je to jaka snaga nezamisljiva je....

Da li vidis pravu moc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ti si samo obican izrod koga cu ubiti sada!!!!!!! Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sve se trese okolo i plamenovi amaterasua padaju svuda po terenu koji se sve pali...Izbegni ovo Hisashi!!!!!!!!!!! Trebace ti ogromno znanje da ovo prezivis...

[/quote]
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Tue 25 Sep 2012, 16:41
Eeee starce, starce... Taj susano koji ti posedujes ja imam nameru da razvijem kao i tvoje oci Rinengan! Ovo je treca forma i najjaca forma vecnog mangekyo sharingana. A tvoji sinovi jesu imali kontrolu nad telom i nad umom. A ja imam oba, bice vremena pokazacu ti moc mog shringna. A ovaj Susano koji ja posedujem je bog Amateratsu vatre i tvoja vatra ce ga smao zastiti spolja... Smao gledaj!

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 10 Scaled.php?server=834&filename=ljubicastiems

Ali ti i dalje ne shvatas... Ja sam toliko toga zeleo da pricam sa tobom, toliko toga ima sto bih te pitao, ali ti, ti ne vidis nista!

Ti koji si bio osnivac velikog klana zajedno sa svojim sinovima inicirao si da se stvore velike zajednice Skrivena sela. Ti koji si imao ljubavi prema zivotu, ljudima i svemu sto je zivo, postao si demon koji zeli sve to da unisti! Zasto!?!? Zasto si postao opsednut moci, zasto!? Dao si zivot za svoje sinove, cenili su te za najveceg shniobija posle velikog oca svih nas, samog Sagea. Deda mi je kao decaku toliko toga pricao o tebi, ljudi su u tebi videli Boga koji ih je voleo, i koji je sve zeleo da da samo da bi spasao sledece gneracije! I zasto sada sve to zelis da unistis! ZASTO DOKUICI!!! YOU WERE THE MAN FO THE WORLD!!!

Health(Zivot) 1000
Energy(Energija) 1000
Chakra(Cakra) 1000 -120
Susano defens:500
Susano amateratsu stit:500 dmg
Anonymous
Gost
Guest

Tue 25 Sep 2012, 16:53
Ne znas sta je prava moc i nikada neces razumeti nikada neces moci da bude kao ja i moji sinovi nikada....... Zastooo.... ne mogu da zaboravim taj dan.....

(Dokuichi gleda zamisljeno i pocinje da se priseca)

Dan kada je sve pocelo.....svet haosa i gde je jedino moc vazna.....

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 10 1-2082827277

Neka niko nista ne pise pisace NNW Story maker
NNW Story Maker
NNW Story Maker
Academy Student

Tue 25 Sep 2012, 21:59
Svaki spoiler oznacava posebncu scenu. Otvorite zeljeni spoiler i citajte po redu tako sto pustite muziku i citate...

Dokuichi story

Pre oko 180 godina sela jos nisu bila oformljena...Grupe ninji klanovi i mali kampovi bili su svuda, svi su hteli moc i vise teritorije, stalno je bilo ratova i borbi, niko nije bio siguran. Dokuichi je rodjen -44 godine u malom kampu gde su bile Uchihe i ostali ljudi koje su Uchiha ninje i ostale ninje cuvali u svom kampu.Imao je svog brata po imenu Ugarau Uchiha.Njihov otac bio je staresina Uchiha klana. Dokuichi Ugarau su od malena trenirani i pokazivali su vrlo velike skilove i sa 5 godina vec su imali svoj sharingan...Ali jednog dana u ogromnoj borbi u kojoj je ucestvovao Dokuichi, bio je prinudjen da ubije svog najbolje prijatelja Maishija na vrlo brutalan nacin da bi spasao sebe i oslobodio prijatelja muka. To ga je ostavilo u soku tako da grupa ninji iz njegovog kampa ga je dovela nazad u kamp i pokusava da sazna sta se desilo....

1:

-----------------------------------------------------

2:

3:

4:

(Razlog zasto je postao tako zao):

5:

Last edited by NNW Story Maker on Tue 25 Sep 2012, 22:05; edited 1 time in total
NNW Story Maker
NNW Story Maker
Academy Student

Tue 25 Sep 2012, 22:02
Ovo je stara prica iz 2010 godine kada je Kisai upao na kage sastanak i otkrilo se o njihovoj proslosti. Sada ova prica se moze naci u selu sakrivenom u liscu kao spomenik Kisaiju i Conteu. Ako zelite da se podsetite procitajte i nju.

Spoiler:
Anonymous
Gost
Guest

Wed 26 Sep 2012, 10:36
Tog dana sam shvatio kada me je Nagato izdao da nema pravog mira....Ljudi su pokvareni koliko god da budes dobar prema njima...Jedino sto moze spasiti ovaj svet je potpuno unistenje i ponovna izgradnja...

A sada Hisashi spremi se da umres haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Wed 26 Sep 2012, 10:43
Lorde Dokuici...

(Hisashi je zanemeno....)

Znao sam da je tvoj zivot bio tezak, ali ovo... Zao mi je. Ali necu odustati.Necu se predati!!!Dok je u meni zivota necu se predati kao niko ovde. Branicemo sve ovo...Mozda si mi ubio prijatelje i zelis da unistis ovaj svet. Ali kada nadjes prave prijatelje koji ce zivot dati za tebe ne moras da brines da ce te izdati! Jer se svi borimo kao jedan i za isti cilj. Zato ubij me slobodno ako zelis necu se braniti! Ali znaj da iako ja umrem moji prijatelji ce nastaviti tamo gde sam stao i to je vecni proces pravog prijateljstva! Zato ako ubijes i mene to ce samo ojacati moje prijatelje i probuditi prijateljstvo i zrtvu i porazice te po svaku cenu!!!! To si i ti iskusio kada si morao da ubijes svog najboljeg prijatelja. Zar nisi tada ojacao i zeleo da zastitis druge po svaku cenu!!!

(Hisashijev susano nestaje...)
Anonymous
Gost
Guest

Wed 26 Sep 2012, 10:57
Ti......... (Dokuichi zastaje sa napad i njegov Susano se rusi i nestaje)

Ti....te reci....Moj prijatelj....Moj stari zivot...

Dokuichiju prolaze kroz glavu razna secanja

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 10 Faiandkuroganewallpaper

Razlog...Zasto sam zeleo da zastitim ovaj svet.........Sada se secammm

Secam se pravog razloga........Hisashi potomce moj.......Imas dobre prijatelje....Cuvaj ih zajedno mozete promeniti ovaj svet dok je ljudi kao sto ste vi........ Ja..... ucinio sam veliku gresku......Zaboravio sam razlog zasto radim sve ovo.....Ovo vise nije moja briga...Od momenta kada sam resio da dam svoj zivot za mog sina Kisaija i ostale napustio sam tu duznost i prebacio je da to cine moji potomci......Vremena se menjau u tebi tece i moja krv....Kako god zeleo sam da moji potomci stite ovaj svet i njihovi prijatelji...Od momenta kada sam zrtvovao svoj zivot obecao sam sebi da cete vi nastaviti moj put. Bez obzira koju metodu cete koristiti to je sada vasa duznost moja nije vise.....
Drago mi je da sam uspeo da vidim da moja zrtva nije bila uzaludna.....Moji potomci su nastavili moju volju i zelju onu pravu sto sam oduvek zeleo....

Dokuichi zatvara oci i okrece se

Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Wed 26 Sep 2012, 11:06

Lorde Dokuici... Vi... Ovo je sve ono sto sam zeleo od pocetka. Ja sam zeleo da vas povratim, nikaka nisam imao nameru da se borim sa vama, iako ste predstavljali veliku pretnju. Osecam veliku zelju da te zagrlim kao pradedu sto to i jesi... Hahaha ko bi rekao da su moji predaci bili legende... Moja zelja je da uhvatim taj mir i da ga zarobim, da nikada vise ne pobegne od nas, a u tome ce mi pomoci moji prijateljji, moju zelju, volju, i misiju ce nastaviti moji potomci... Kao sto je Hino Ishi ili Duh plamena moj deda meni preneo i ti svojim sinovima, tako cu ja svojoj deci i potomcima, nikada necemo odustati od misije da uhvatimo mir za ruku i kazemo mu stani budi uz nas... Ti...

(Hisashiju krecu suze na oci... On prilazi Dokuiciu i snazno ga grli...)

Kada bi samo bili zivi moj Minato, i Conte, Kiai kada bi oni sammo mogli da te vide... Ali verujem da oni ttebe cekaju na drugoj strani... Cus you are the man of the world, adn you will always be...
Anonymous
Gost
Guest

Wed 26 Sep 2012, 11:17

Hisasi....(Dokuichi ga isto grli) moj potomce....

Slusaj Hisashi...u tebi tece moja krv...Ako naporno treniras mozda jednog dana probudis iste oci kao sto ja imam...Mir ce onda biti zagarantovan....

Da moji sinovi...oni su vrlo jaki.....Jednog dana ces ih mozda upoznati nisu oni tip ljudi koji tako lako izgube.....

Ucinio sam veliku gresku........Ispravicu sve to a onda cu prekinuti edo tensei...

(Odjednom ogromna skulptura izlazi iz zemlje)

Iskoristicu ultimativnu tehniku rinengana!!!! Vraticu u zivot sve neduzne ninje koje sam ubio...Lawa...Pedu...Tobija... i sve ostale....

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (svi se vracaju u zivot)

Zivite.....prijatelji moji....zivite dugo i nastavite da stitie ovaj svet

Kisai....Mozda nisi nista meni ali drago mi je da je moj sin izabrao prave ljude da im prenese znanja...Znam da ces isto stiti ovaj svet i nastaviti volju mog sina Kisaija.....

Ovo je zbogom...Ja vise ne pripadam ovde...Drago mi je sto sam imao priliku da vidim buduce ninje kako brane ovaj svet zbog mira!!!

Ovo je moje zbogom... Zbogom svima....... Verujem u vas!!! Konacno mogu da umrem zadvoljno.. u znanju da nisam pogresio sto sam vama posvetio da odrzavate mir....

Zbogom

Release!!!!!!!!!!!!!!

(Dokuichi se samo pretvara u prasinu koja polako nestaje sa nasmejanim licem punim zadovoljstva i srece koje polako nestaje dok se runi u vidu prasine i zadovoljno gleda u Hisashija i sve ostale ninje, gedo, demoni i sve ostalo sto je imao se opoziva i nestaje zauvek....)

Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Wed 26 Sep 2012, 11:24

(Hisashi pada na kolena, i pocinje da place...)

Lorde Dokuici... Pradeda!!!! Reci im sve ovo! Neka i oni znaju, nemoj da zaboravis i mene da spomenes... Hvala ti sto si postojao, hvala ti, sto si stvorio ovaj svet za nas, i sto si nam ga ostavio na cuvanje...Hehehehe

(Hisashi ustaje, nasmejan do osuiju... Brise suze i smeje se...)

Zbogom predace moj. I hvala ti sto si nam pokazao put kojim trebamo da idemo. Najzad si se probudio i ostao ono sto si i bio, najveci shinobi sbvih vremena. Srecan sam sto sam deo tvog potomstva. I sada zbogom moj predace.

Gotovo je. Sve je sada gotovo.

(Hisashi ih sve pogleda... I siroko se nasmeja...)
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Wed 26 Sep 2012, 11:29

Zbogom veliki oce svih ninji ti creatore mira nikad necemo zaboraviti najveceg ninju svih vremena !

Mi cemo se sad ovde zakleti da cemo doneti apsolutni mir ovom svetu za tebe Dokuichi i tvoje sinove ! Sad
Anonymous
Gost
Guest

Wed 26 Sep 2012, 11:49
Znaci konacno je gotovo....Drago mi je....

Law-e!!!! Da li si dobro!?
Erza Namikaze
Erza Namikaze
Academy Student

Wed 26 Sep 2012, 12:01
Mozda je bio davez, ali je ipak je dobar covek.

(Dotrci do Hisashija i zagrlila ga)

Konacno je gotovo...
Trafalgar Law
Trafalgar Law
Academy Student

Wed 26 Sep 2012, 13:54
* Law ustaje prasnjav sa zemlje i pocinje da brise svoj kaput i kapu*

Woaaaaahh , izgleda da taj lik uopste nije bio los , znao sam to :DD

Dobro sam Kaiene , hvala na pitanju , mislim da je vreme da se vratimo u Sunu i da ojacamo Very Happy
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Wed 26 Sep 2012, 20:48
(Hisashi snazno grli Erzu...)

Hajdemo u selo mila moja... Ovde vise nista nemamo da trazimo...

(Hisashi se okrenu prema ostalima, u ocima mu zasija crvena senka...)

Hej drugari ovo je bilo pretesko za sve, ja nisam mnogo uradio za sve vas. Ali hvala vbam svakako... Mnogo se uradili za ovaj svet...

(Hisashi okrece pogled prema Lisici...)

Kurama vrati se... Hajdemo Erza... Zbogom svima... I da Kisai trebali bi da porazgovaramo o svemu, i da povratim svitke naseg sela. I sa tobom pedo zelim da razgovaram samo ne sada...
Anonymous
Gost
Guest

Wed 26 Sep 2012, 21:59
Gotovo je. Kao sto sam i mislio.... Jedino emocije su mogle da zaustave edo.

Pa konacno je gotovo i rat i sve, sada moramo da obnovimo i sve.

Pa idemo nazad u shunu!!!! Popnite se na Shichibija!!

Kaien, Peda, Satoshi, Hei, i Law se penju na Shichibija i sve zajedno odlecu u selo peska...
Erza Namikaze
Erza Namikaze
Academy Student

Wed 26 Sep 2012, 23:47
Idemo Hisashi....

(Odoše)
Sponsored content

Back to top