Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut!
+6
NNW Story Maker
Satoshi Nara
Hei Kaguya
K.
Peda Carski.
Shinji Gowa
10 posters
- GostGuest
Re: Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut!
Tue 25 Sep 2012, 11:59
E vi stvarno pricate nebuloze vise..Nmg vise da vas trpim.. Imam brzinu od 1000, nemate pojma koliko je to brzo! U delicu stotinke odsecam Pedi glavu! A s obzirom da imam i veliku snagu, za njegovo mrtvo!! Znaci mrtvo telo, to nije nista!
Ko drugo, i da udjes u njegov um.. Ti ne mozes da koristis njegovu snagu iz prostog razloga sto je mrtav! Energija u njegovom telu, odnosno zivot je nestao!
I dosta vise zebancije! Zbog Shadowa ste sad svi mrtvi!
Bravo Shadow, cestitam, prekrices ledom barijeru koju napadaju 5 demona i prezivece.. Kako da ne... Proslog poteza sam vam dopustio da vas satoshi izvuce DA BI BILO KAO ZANIMLJIVIJE.. sto je nelogicno, jer ako on vas telep[ortuje, damage od 10 000 i od gedo mazo udara o barijeru i rusi je!..
Tako da svejedno ja sam sada vani!!
I dosta je bilo sprdnje!
( Stajem na Gedo Mazo i radim Time Manipulation)
Sada sam zamrzao vreme, a moj gedo mazo radi svoj napad i ubija sve sem Hishashija!!
Sa njim zelim da popricam!
Ko drugo, i da udjes u njegov um.. Ti ne mozes da koristis njegovu snagu iz prostog razloga sto je mrtav! Energija u njegovom telu, odnosno zivot je nestao!
I dosta vise zebancije! Zbog Shadowa ste sad svi mrtvi!
Bravo Shadow, cestitam, prekrices ledom barijeru koju napadaju 5 demona i prezivece.. Kako da ne... Proslog poteza sam vam dopustio da vas satoshi izvuce DA BI BILO KAO ZANIMLJIVIJE.. sto je nelogicno, jer ako on vas telep[ortuje, damage od 10 000 i od gedo mazo udara o barijeru i rusi je!..
Tako da svejedno ja sam sada vani!!
I dosta je bilo sprdnje!
( Stajem na Gedo Mazo i radim Time Manipulation)
Sada sam zamrzao vreme, a moj gedo mazo radi svoj napad i ubija sve sem Hishashija!!
Sa njim zelim da popricam!
- Hisashi NamikazeAcademy Student
Tue 25 Sep 2012, 14:13
KURAMA BRZOOOO ZAUSTAVI BOMBU KOJA IDE PREMA ERZI!!!
Grrrrrrrrrrrrrr!!! HISASHI POZURI JA CU PREKINUTI BOMBU ALI CE JACINA UDARA BITI TOLIKA DA CE POGINUTI!!! SMAKNI JE ODANDE!!!
(Lisica pocinje da pravi TALLED BEAST BOMB, a Hisashi koncentrise chakru u svoje nozne misice i tako uvecava brzinu svog tela i verlikom brzinom krece prema Erzi, hvata je i nestaje...)
Brzo hajdemo... Kurama sad!
Grrrrrrrrrrrrrr!!! HISASHI POZURI JA CU PREKINUTI BOMBU ALI CE JACINA UDARA BITI TOLIKA DA CE POGINUTI!!! SMAKNI JE ODANDE!!!
(Lisica pocinje da pravi TALLED BEAST BOMB, a Hisashi koncentrise chakru u svoje nozne misice i tako uvecava brzinu svog tela i verlikom brzinom krece prema Erzi, hvata je i nestaje...)
Brzo hajdemo... Kurama sad!
- GostGuest
Tue 25 Sep 2012, 14:51
3000
3000
3000
Clone chakra:
45.000
Shichibi health:
2200
Ja nisam pod uticajem tvog time manipulationa. Jer gravitacija oko mene je 10.000 sto znaci da sve u okviru dva metra od mene gubi sposobnosti na -10.000 kao i bilo koji napad koji ce samo pasti ispred mene jer je otezao cak i bomba od demona ce se zaustaviti dva metra ispred mene i zariti se u zemlju dovoljno da skocim negde i pobegnem na vreme. Jedino ako ulozis vise od 10.000 chakre to je moraces uloziti 11.000 chakre u neki napad da bi savladao gravitaciju i naneo mi 1000 damage.A ti ne pises koliko chakre ulazes tako da racunacu onoliko koliko ja odredim da si iskoristio.Svaki napad u dva metra oko mene ce iscesti damage i raspasce se pod uticajem gravitacije znaci moras koristiti damage veci od 10.000 da bi me dotakao!!!!!
Sto je za tvoj time manipulation moras da ulazes 10.000 chakre da bi me pauzirao.Ali to ti nista ne znaci jer ne mozes da mi se priblizis ili da me napadnes jer gravitacija ne moze da se pauzira.
Uostalom kod mene su Shichibi... Rokubija povlacim i nestaje summoing jutsuom a ja skacem na Shichibija i letimo visoko. (Inace Shichibi je najveci demon od svih demona cak i od lisice iako je lisica jaca, a Rokubi je najmanji demon)
Odlazimo visoko i Shichibi ispaljuje tailed beast bombu na tebe damage je 1000!!!!
Tehnika koju sam razvio vremenom za konotrolu demona je najnaprednija tehnika za kontrolu cak i bolja od mangekyou sharinganom i sto vise godina jutsu deluje kontrola je sve jaca. Shichibi je pod mojojm kontrolom vec 12 godina!!! Postao je jedno samnom! Uz to on je u posebnom sealu koji je jos moj otac koristio sto samo mi daje jos vecu kontrolu nad njim jer je odavno upoznat sa nasom chakrom!!!!
Reci cu vam nesto o Shichibiju, njegovo postojanje sedam repova znaci veliku srecu. Jedini je demon od svih demona koji je prijateljski nastrojen i nema negativnu chakru i mrznju samo dobro. Zato najlakse je sprijateljiti se sa njim ako znas kako a ja sam to uspeo!!! On je vec odavno moj prijatelj ne moram ni da ga kontrolisem.
Shichibi je jedini demon koji je uvek srecan i prijateljski nastrojen!!!!!!!!!!!!
Njegovo ime je Chomei za mene on nije samo obican demon shichibi!!!!!!!! On je moj prijatelj a prijatelji se pomazu!!! Uz to nikada ga necu seal unutar mene ili nekog jer prijatelje ne trebas da zatvaras u zatvor!!!!!!!!!
Demoni su kao mi imaju osecanja i sve, nikada nebi zatvorio demona da se muci. Jedino sam Hisashiju zatvorio lisicu iz samo jednog razloga!!! Lisica je zla a on ce uspeti da se sprijatelji sa njom i pokaze joj pravi put....
Moj otac i ucitelj mog oca tvoj sin Kisai su bili uvek protiv zatvaranja demona i kontrolu demona, imali su drugaciji pristup tome pa su cinili zlo ali to je i moj plan!!! Necu dozviliti da se koriste nego da ih nateras da ti budu prijatelji i pomognu kao sto sam ja Shichibija i Rokubija (Rokubija nisam jos potpuno) naterao. To je moj nacin da pomognem demonima!!!
Chomei!!!! Idemo!!!
Chomei: Kurama drago mi je sto te vidim ponovo pogledaj nasu bracu koje Dokuichi koristi, samo ih pogledaj zar ces dozvoliti da budu tako muceni i kontrolisani na prljav nacin kao sto je mangekyou sharingan i svi ti lanci!!!! Pomognimo nasoj braci da se oslobode a zatim da porazimo Dokuichija....Kurama stariji brate.... Idemo!!!
Chomei ucinicemo to moramo za sada sacekati....Njihov razgovor je neizbezan....Postoji samo jedan nacin da se zaustavi edo i ovako mocan protivnik a to su emocije....Hisashi je jedini koji to moze uraditi njegov je potomak...Za sada cemo sacekati da razgovaraju a onda cemo odluciti nase akcije!!
3000
3000
Clone chakra:
45.000
Shichibi health:
2200
Ja nisam pod uticajem tvog time manipulationa. Jer gravitacija oko mene je 10.000 sto znaci da sve u okviru dva metra od mene gubi sposobnosti na -10.000 kao i bilo koji napad koji ce samo pasti ispred mene jer je otezao cak i bomba od demona ce se zaustaviti dva metra ispred mene i zariti se u zemlju dovoljno da skocim negde i pobegnem na vreme. Jedino ako ulozis vise od 10.000 chakre to je moraces uloziti 11.000 chakre u neki napad da bi savladao gravitaciju i naneo mi 1000 damage.A ti ne pises koliko chakre ulazes tako da racunacu onoliko koliko ja odredim da si iskoristio.Svaki napad u dva metra oko mene ce iscesti damage i raspasce se pod uticajem gravitacije znaci moras koristiti damage veci od 10.000 da bi me dotakao!!!!!
Sto je za tvoj time manipulation moras da ulazes 10.000 chakre da bi me pauzirao.Ali to ti nista ne znaci jer ne mozes da mi se priblizis ili da me napadnes jer gravitacija ne moze da se pauzira.
Uostalom kod mene su Shichibi... Rokubija povlacim i nestaje summoing jutsuom a ja skacem na Shichibija i letimo visoko. (Inace Shichibi je najveci demon od svih demona cak i od lisice iako je lisica jaca, a Rokubi je najmanji demon)
Odlazimo visoko i Shichibi ispaljuje tailed beast bombu na tebe damage je 1000!!!!
Tehnika koju sam razvio vremenom za konotrolu demona je najnaprednija tehnika za kontrolu cak i bolja od mangekyou sharinganom i sto vise godina jutsu deluje kontrola je sve jaca. Shichibi je pod mojojm kontrolom vec 12 godina!!! Postao je jedno samnom! Uz to on je u posebnom sealu koji je jos moj otac koristio sto samo mi daje jos vecu kontrolu nad njim jer je odavno upoznat sa nasom chakrom!!!!
Reci cu vam nesto o Shichibiju, njegovo postojanje sedam repova znaci veliku srecu. Jedini je demon od svih demona koji je prijateljski nastrojen i nema negativnu chakru i mrznju samo dobro. Zato najlakse je sprijateljiti se sa njim ako znas kako a ja sam to uspeo!!! On je vec odavno moj prijatelj ne moram ni da ga kontrolisem.
Shichibi je jedini demon koji je uvek srecan i prijateljski nastrojen!!!!!!!!!!!!
Njegovo ime je Chomei za mene on nije samo obican demon shichibi!!!!!!!! On je moj prijatelj a prijatelji se pomazu!!! Uz to nikada ga necu seal unutar mene ili nekog jer prijatelje ne trebas da zatvaras u zatvor!!!!!!!!!
Demoni su kao mi imaju osecanja i sve, nikada nebi zatvorio demona da se muci. Jedino sam Hisashiju zatvorio lisicu iz samo jednog razloga!!! Lisica je zla a on ce uspeti da se sprijatelji sa njom i pokaze joj pravi put....
Moj otac i ucitelj mog oca tvoj sin Kisai su bili uvek protiv zatvaranja demona i kontrolu demona, imali su drugaciji pristup tome pa su cinili zlo ali to je i moj plan!!! Necu dozviliti da se koriste nego da ih nateras da ti budu prijatelji i pomognu kao sto sam ja Shichibija i Rokubija (Rokubija nisam jos potpuno) naterao. To je moj nacin da pomognem demonima!!!
Chomei!!!! Idemo!!!
Chomei: Kurama drago mi je sto te vidim ponovo pogledaj nasu bracu koje Dokuichi koristi, samo ih pogledaj zar ces dozvoliti da budu tako muceni i kontrolisani na prljav nacin kao sto je mangekyou sharingan i svi ti lanci!!!! Pomognimo nasoj braci da se oslobode a zatim da porazimo Dokuichija....Kurama stariji brate.... Idemo!!!
Chomei ucinicemo to moramo za sada sacekati....Njihov razgovor je neizbezan....Postoji samo jedan nacin da se zaustavi edo i ovako mocan protivnik a to su emocije....Hisashi je jedini koji to moze uraditi njegov je potomak...Za sada cemo sacekati da razgovaraju a onda cemo odluciti nase akcije!!
- GostGuest
Tue 25 Sep 2012, 15:04
1000
1000
820
Ne tako brzo dok Kisai izbegava napade od Gedoa posto ima moj mac ja nestajem brzo tamo sa summoning jutsu i stvaram se na Shichibija visoko gore. Zatim radim summoning jutsu i prizivam. K.a, Shadowa, Satoshija i Erzu gore visoko na Shichibija tako da smo svi sigurni.
U redu Kisai brate svi su spaseni i ovde smo na sigurnom....Sacekacemo razgovor a zatim cemo se odluciti za akciju...
1000
820
Ne tako brzo dok Kisai izbegava napade od Gedoa posto ima moj mac ja nestajem brzo tamo sa summoning jutsu i stvaram se na Shichibija visoko gore. Zatim radim summoning jutsu i prizivam. K.a, Shadowa, Satoshija i Erzu gore visoko na Shichibija tako da smo svi sigurni.
U redu Kisai brate svi su spaseni i ovde smo na sigurnom....Sacekacemo razgovor a zatim cemo se odluciti za akciju...
- GostGuest
Tue 25 Sep 2012, 15:18
Pravi ste insekti samo pobegnete i prezivite...Ali nema veze dokrajcicu vas kasnije moja moc je neogranicena....Uz to sam vec mrtav (Gedo otvara usta ispred mene i upija sve napade)
Vidis Kisai u tome se slazemo oko demona zato sam te zvao da mi se pridruzis ali sada je kasno sve cu vas ubiti....
Hisashi....Ti si moj potomak..... Jadno na sta je spala moja loza.... Najace ninje su uvek bile iz moje loze mi smo direktni potomci Sagea zato je to tako...Jadno kako je moja loza oslabela....Mozda imas lisicu ali si niko i nista.... U tvoje godine sam vec bio mocan a ti nisi ni 1% mocan kao ja. Umreo sam u 24 godine sto mozes da zakljucis koliko sam na vecem nivou od tebe.... Vec si u tridesetim godinama a nisi uopste na mene.... Cak i ne izgledas kao moja loza... Moji sinovi Conte i Kisai su bili kao ja ponosan sam na njih...Kao i moj unuk i paraunuk Konsai je bio na dobrom putu...Ali tebe ljubav cini slabim.....
Treba da te ubijem....I obnovim moju lozu ali ne trebas mi ziv!!!!
(Dokuichi jos jednom gleda Hisashija hladno za razocarenje)
Stidim te se....Moja loza je skroz zatrpana....Mozda ipak treba da umres...Kazi tvoje poslednje reci potomce!
Vidis Kisai u tome se slazemo oko demona zato sam te zvao da mi se pridruzis ali sada je kasno sve cu vas ubiti....
Hisashi....Ti si moj potomak..... Jadno na sta je spala moja loza.... Najace ninje su uvek bile iz moje loze mi smo direktni potomci Sagea zato je to tako...Jadno kako je moja loza oslabela....Mozda imas lisicu ali si niko i nista.... U tvoje godine sam vec bio mocan a ti nisi ni 1% mocan kao ja. Umreo sam u 24 godine sto mozes da zakljucis koliko sam na vecem nivou od tebe.... Vec si u tridesetim godinama a nisi uopste na mene.... Cak i ne izgledas kao moja loza... Moji sinovi Conte i Kisai su bili kao ja ponosan sam na njih...Kao i moj unuk i paraunuk Konsai je bio na dobrom putu...Ali tebe ljubav cini slabim.....
Treba da te ubijem....I obnovim moju lozu ali ne trebas mi ziv!!!!
(Dokuichi jos jednom gleda Hisashija hladno za razocarenje)
Stidim te se....Moja loza je skroz zatrpana....Mozda ipak treba da umres...Kazi tvoje poslednje reci potomce!
Tue 25 Sep 2012, 15:52
Hahahahahahaha.... Starce ne znas ti nista. Ako si toliko razocaran pokazacu ti moc koji i sam posedujes! Cak ni tvoji sinovi nisu mogli da razviju ovu moc, Prvi hokage je razvio pred svoju smrt kako bi spasio brata! Sada ces videti!
ETHERNAL MANGEKYO SHARINGAN!!!
A SADA OSETI MOC MOG VECNOG SHARINGANA!!! SUSANOOOO!!!
Eeeeh.... Da pocnem pricu haa... Zasto ne licim na tvoje sinove, pa prosto je ja sam potomak Namikaze Minata on je moj rodjeni deda. Ali kako je doslo do toga da posedujem sharingan, pa vidis tvoja unuka Mito Uzumaki - Uchiha je bila moja majka, a kcerka tvog mladjeg sina Contea. Moj otac je bio Darui Namikaze. Moj deda Minato i Conte su spojili klanove Uchiha i Shoton i ukrstili nase loze, zato sam ja potomak obojice, dok je moj nesrecni mladji brat vise potomak Uchihe nego Namikazea. Samo izgledi su nam se zaamenili ja sam imao crnu kosu dok nisam iskusio Kuraminu mrznju tada sam pao u komu i kosa mi je pobelela, dok je Konsai imao identican izgled naseg dede Minata zuta kosa isti osmeh lik sve!!! Toliko sam cuo razlicitih prica o tebi, a i deda mi je ostavio mnogo skrolova koje sma procitao! Zato toliko mnogo znam o tebi. I znam da je tvoj zivot bio tezak. I...
(Hisashi ucuta jer je Dokuichi nesto promrmljao...)
ETHERNAL MANGEKYO SHARINGAN!!!
A SADA OSETI MOC MOG VECNOG SHARINGANA!!! SUSANOOOO!!!
Eeeeh.... Da pocnem pricu haa... Zasto ne licim na tvoje sinove, pa prosto je ja sam potomak Namikaze Minata on je moj rodjeni deda. Ali kako je doslo do toga da posedujem sharingan, pa vidis tvoja unuka Mito Uzumaki - Uchiha je bila moja majka, a kcerka tvog mladjeg sina Contea. Moj otac je bio Darui Namikaze. Moj deda Minato i Conte su spojili klanove Uchiha i Shoton i ukrstili nase loze, zato sam ja potomak obojice, dok je moj nesrecni mladji brat vise potomak Uchihe nego Namikazea. Samo izgledi su nam se zaamenili ja sam imao crnu kosu dok nisam iskusio Kuraminu mrznju tada sam pao u komu i kosa mi je pobelela, dok je Konsai imao identican izgled naseg dede Minata zuta kosa isti osmeh lik sve!!! Toliko sam cuo razlicitih prica o tebi, a i deda mi je ostavio mnogo skrolova koje sma procitao! Zato toliko mnogo znam o tebi. I znam da je tvoj zivot bio tezak. I...
(Hisashi ucuta jer je Dokuichi nesto promrmljao...)
- GostGuest
Tue 25 Sep 2012, 16:09
Hahahahahahhaahahhahahahahahahaah moc Uchihe.....Ne znas ti sta je prava moc Uchihe i mangekyou sharingana. Moj mangekyou dozvoljava da kontrolisem um i telo na vrlo mocnom nivou...Moji sinovi su nasledili tu moc moj sin Kisai mogao je kontrolise tvoj um a da nisi ni svestan dok je moj drugi sin Conte mogao kontrolisati telo nekoga. Mangekyou nisu imali jer im nije ni bio potreban, dovoljno su bili mocni a i nisu zeleli da se poubijaju iako je tako izgledalo...Na kraju Kisai je zrtvovao svoj zivot i Conte je dobio vecni mangekyou kao i pravu moc kontrole kao moja da kontrolise i um i telo....Mocniji su bili sigurno od tebe, bili su cistokrvni....
Sto se tice te tvoje moci mozda si je tek probudio ali ne umes da je koristis....Ovo je prava moc koju si ti tek zagrebao!!!
Mangekyou sharingan!!!!!!!
Susano.....haaaaaa
Ogromne kosti formiraju izgled ogromnog ratnika...
Moj susano je mnogo jaci od tvog i napredniji....Ali to nije sve.... Nisi uspeo ni da ga prizoves u celosti...Sada ces videti ultimativnu odbranu Uchiha klana!!!
(Susano gubi oblik i pretvara se samo u crvenu chakru koja ide oko Dokuichija)
A zatim release!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odjednom svuda je dim i chakra i ogromna covekolika figura od chakre kao Susano stoji ogromna je kao Gedo Mazo, Dokuichi stoji unutar njegove glave... Toliko je ogromna da je Dokuichi nedodirljiv...
Ali ovo nije sve...... Amaterasu!!!!!!!!!!!!!!! Cela ogromna fogura pocinje da gori u crni plamen i postaje NEDODIRLJIVA gde god zgazi sve se pali sa amaterasu i gori vecno....
Ovo je prava moc Susasno-a ultimativna odbrana jednog Uchihe...Cini me nedodirljiv, uz to Susano kompletiran pojacava desjtvo chakre u ovoj formi jednak sam demonu!!!! Susasno zamahuje macem i sve planine i sve se sece na pola i rusi koliko je to jaka snaga nezamisljiva je....
Da li vidis pravu moc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ti si samo obican izrod koga cu ubiti sada!!!!!!! Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sve se trese okolo i plamenovi amaterasua padaju svuda po terenu koji se sve pali...Izbegni ovo Hisashi!!!!!!!!!!! Trebace ti ogromno znanje da ovo prezivis...
[/quote]
Tue 25 Sep 2012, 16:41
Eeee starce, starce... Taj susano koji ti posedujes ja imam nameru da razvijem kao i tvoje oci Rinengan! Ovo je treca forma i najjaca forma vecnog mangekyo sharingana. A tvoji sinovi jesu imali kontrolu nad telom i nad umom. A ja imam oba, bice vremena pokazacu ti moc mog shringna. A ovaj Susano koji ja posedujem je bog Amateratsu vatre i tvoja vatra ce ga smao zastiti spolja... Smao gledaj!
Ali ti i dalje ne shvatas... Ja sam toliko toga zeleo da pricam sa tobom, toliko toga ima sto bih te pitao, ali ti, ti ne vidis nista!
Ti koji si bio osnivac velikog klana zajedno sa svojim sinovima inicirao si da se stvore velike zajednice Skrivena sela. Ti koji si imao ljubavi prema zivotu, ljudima i svemu sto je zivo, postao si demon koji zeli sve to da unisti! Zasto!?!? Zasto si postao opsednut moci, zasto!? Dao si zivot za svoje sinove, cenili su te za najveceg shniobija posle velikog oca svih nas, samog Sagea. Deda mi je kao decaku toliko toga pricao o tebi, ljudi su u tebi videli Boga koji ih je voleo, i koji je sve zeleo da da samo da bi spasao sledece gneracije! I zasto sada sve to zelis da unistis! ZASTO DOKUICI!!! YOU WERE THE MAN FO THE WORLD!!!
Ali ti i dalje ne shvatas... Ja sam toliko toga zeleo da pricam sa tobom, toliko toga ima sto bih te pitao, ali ti, ti ne vidis nista!
Ti koji si bio osnivac velikog klana zajedno sa svojim sinovima inicirao si da se stvore velike zajednice Skrivena sela. Ti koji si imao ljubavi prema zivotu, ljudima i svemu sto je zivo, postao si demon koji zeli sve to da unisti! Zasto!?!? Zasto si postao opsednut moci, zasto!? Dao si zivot za svoje sinove, cenili su te za najveceg shniobija posle velikog oca svih nas, samog Sagea. Deda mi je kao decaku toliko toga pricao o tebi, ljudi su u tebi videli Boga koji ih je voleo, i koji je sve zeleo da da samo da bi spasao sledece gneracije! I zasto sada sve to zelis da unistis! ZASTO DOKUICI!!! YOU WERE THE MAN FO THE WORLD!!!
1000
1000
1000 -120
Susano defens:500
Susano amateratsu stit:500 dmg
- GostGuest
Tue 25 Sep 2012, 16:53
Ne znas sta je prava moc i nikada neces razumeti nikada neces moci da bude kao ja i moji sinovi nikada....... Zastooo.... ne mogu da zaboravim taj dan.....
(Dokuichi gleda zamisljeno i pocinje da se priseca)
Dan kada je sve pocelo.....svet haosa i gde je jedino moc vazna.....
Neka niko nista ne pise pisace NNW Story maker
(Dokuichi gleda zamisljeno i pocinje da se priseca)
Dan kada je sve pocelo.....svet haosa i gde je jedino moc vazna.....
Neka niko nista ne pise pisace NNW Story maker
- NNW Story MakerAcademy Student
Tue 25 Sep 2012, 21:59
Svaki spoiler oznacava posebncu scenu. Otvorite zeljeni spoiler i citajte po redu tako sto pustite muziku i citate...
Dokuichi story
Pre oko 180 godina sela jos nisu bila oformljena...Grupe ninji klanovi i mali kampovi bili su svuda, svi su hteli moc i vise teritorije, stalno je bilo ratova i borbi, niko nije bio siguran. Dokuichi je rodjen -44 godine u malom kampu gde su bile Uchihe i ostali ljudi koje su Uchiha ninje i ostale ninje cuvali u svom kampu.Imao je svog brata po imenu Ugarau Uchiha.Njihov otac bio je staresina Uchiha klana. Dokuichi Ugarau su od malena trenirani i pokazivali su vrlo velike skilove i sa 5 godina vec su imali svoj sharingan...Ali jednog dana u ogromnoj borbi u kojoj je ucestvovao Dokuichi, bio je prinudjen da ubije svog najbolje prijatelja Maishija na vrlo brutalan nacin da bi spasao sebe i oslobodio prijatelja muka. To ga je ostavilo u soku tako da grupa ninji iz njegovog kampa ga je dovela nazad u kamp i pokusava da sazna sta se desilo....
- 1:
- Godina:-34 (Dokuichi ima 10 godina)
Dokuichi kao dete
Scena: Dokuichi stoji u sobi dok prazno gleda kroz prozor zamisljeno i ulaze Uchiha staresine kao i njegov otac (Miabi Uchiha) kod njega u sobu u cilju da ga ispitaju i razgovaraju sa njim.
Miabi: Dokuichi sine moj...Znam da je tesko to sto ti se dogodilo ali nekad u borbama nemas izbora...Moras ostaviti prijatelje i zavrsiti misiju...Zao mi je sto si morao da ubijes Maishija...Bio ti je isto kao brat...Ali pomogao si mu, skratio si mu muke ionako nebi preziveo...
Dokuichi: Oce....Njegova zrtva nece biti uzaludna...Svojom snagom promenicu ovaj svet na bolje....Ovo nasilje, ratovi i sve nigde ne vodi...Samo sve vise i vise ginemo...Necu da dozvolim da sledeci bude moj brat ili ti...Ne... necu dozvoliti da to bude bilo ko!!!
Miabi: Razumem te...Jak si i talntovan ali koliko god da si mocan ne mozes mnogo promeniti...Nemas tu moc...
Dokuici: (Pada na kolena pred oca i uplakano se podize i kaze)
Makar isao kroz pakao! Naci cu nacin da dobijem tu moc. Naci cu
(Podize se i njegove oci nisu iste to je)
Miabi i staresine: Dokuici!!! Te oci!!! To je nemoguce....Legendarni mangekyou sharingan!!!!! Kako si to probudio......... Nemoguce je..... Te oci pune samopuizdanja i vecne moci... Ti ces biti nas spasitelj!!
Dokuichi samo stoji i svojim novim ocima gleda u daljinu pun samopouzdanja
-----------------------------------------------------
- 2:
- Godina:-29 (Dokuichi ima 15 godina)
Dokuichi
Ugarau Uchiha (Dokuichijev brat)
Dokuichi je nastavio da trenira...Njegova porodica otkrila je tajnu mangekyoua. Dokuichijeva sposobnost bila je ta da kontrolise um neciji.Njegova moc je koriscena u svrhe kampa da se odbrane i zastite. Ali mangekyou ima cenu, sto ga vise koristis vise ides u mrak i oslepeces. Tako da je Dokuichi na ivici da oslepi. Mnogi su probali da ga probude ali bezuspesno jedini koji je uspeo pored njega da to ucini bio je njegov brat Ugarau. Koji je uspeo da ga probudi, njegova moc je bila slicna mogao je kontrolisati necije telo. Tako da je nasledio to da stiti kamp svojom moci dok ne oslepi. Ali teska vremena su dosla. Velike pobune i ratovi...Veliki rat je poceo i smrt i borbe su bile neizbezne. Dokuichi i Ugarau su krenuli da zastite svoj kamp kojem se blizila ogromna pretnja. Napadi su bili stalni a njihove moci od mangekyou pri kraju.
Dokuichi: Brateeee!!!! Ne mozemo ih zadrzati suvise smo brojcano nadjacani ako se ovako nastavi srusice nase zidine!!! Nas kamp bice unisten moramo da ucinimo nesto!!!
Ugarau: Dokuichi brate....Cak i moje ocu su gotove...Jos samo nekoliko put i oslepecu kao i ti...Necemo moci vise da ih zadrzavamo kontrolom, suvise ih ima!!! Ne mozemo vise da nastavimoooo moramo naci nacin da da se oporavimo....
Dokuichi: Ali kako! Pogledaj nemamo gde vise ovo je kraj!!!
Ugarau: Ne!! Moramo se povuci...Naredi povlacenje svi cemo se povuci moramo napustiti kamp... Svi neka iskorite tajne prolaze da pobegnu..Mozda smo izgubili ovu bitku ali necemo i rat!!
Dokuichi: Razumem...Ali nmg tek ovako ostaviti kamp!!
Ugarau: Moras!!! Moramo se povuci da osmislimo strategiju!!
Dokuichi: (nevoljno prihvata)
Uspeli su vecina njih da se evakuise i pobegnu tajnim prolazima u planine. Ali njihov kamp bio je osvojen... A bilo je pitanje vremena kada ce ih naci..
Dokuichi: Stariji brate! Pitanje je vremena kada ce nas naci proslo je 6 sati od kako smo pobegli naci ce nas!
Ugarau: Svestan sam toga...Ali izgleda da nemamo izbora...Dokuichi brate moj....uzmi moje oci...presadi i kreiraj vecni mangekyou to je jedino sto mozemo...
Dokuichi: !!!???? ugarau....ne mogu to uraditi, ti si moj brat ne mogu to uciniti... Uzmi ti moje! Ti ces se bolje snaci!!!
Ugarau: Ne mogu ja!!! To moras biti ti... ima razloga zasto moras biti ti...Nemamo vremena da razmisljamo ucini to!!! Uzmi moje oci i neka ti medical osoblje presadi!!!
Dokuichi: Ali ja ne zelim to!!! Ne mogu brateeee...
Ugarau: Onda nemam izbora nateracu te da ih uzmes!!! (Ugarau vadi svoju katanu i pocinje da napada Dokuichija)
Dokuichi: Stani.. uzmi moje oci nemoj to da radimo... Prestani...
Ugarau: Sta je slabicu jedan!! Zar je to sve sto znas!!! Ubicu te a onda cemo zavrsiti sve ovo...Bolje se brani ako zelis da zastitis kamp jer mrtav im ne mozes pomoci
Dokuichi: Zasto...ovo radis mozemo da nadjemo resenje...
Posle nekoliko minuta borbe kada je Ugarau bio blizu da ubije Dokuichija odjednom pada dole i kaslje
Dokuichi: Brate!!!!! Da li si dobro!!! (Prilazi kod Ugaraua da mu pomogne)
Ugarau: Uzima svoj mac i stavlja pod vrat Dokuichiju. Khkhkhhss suvise si bio neporezan...Kao sto vidis ne mogu nastaviti dalje...Ova bolest me izjeda nema leka za nju....Zato moras biti ti taj koji mora imati vecni...
Dokuichi: brateee!!!! Zastoooo... mora postojati neki nacin!!! (Dokuichi place)
Ugarau: Nema....Moras me ubiti i uzeti moje oci za dobro kampa i ovog sveta...Postani najaci ninja... treniraj jako i tesko, ako toliko zelis da mi pomognes ucini ovaj svet boljim, mirnijim po svaku cenu..... khhhhhhhhhhk hk hkh khkh
Dokuichi: neeeeeeeeeeeee brateeee zasto mora ovako da bude..... Izdrzi postacu nekako mocniji izucicu sve jutsue i spasiti te!!!!
Ugarau: Kasno je...Nemamo vremena naci ce nas ubrzo moras pozuriti i presaditi moje oci...Ti si nasa jedina nada da promenis ovaj svet...Uzmi ove moje oci neka budu tvoj novi vid...Dobices ogromnu moc a onda nekada podeli je na svoje sinove neka budu kao mi i neka nastave kao ja i ti...Zbogom Dokuichi moj brate.... Kada se ponovo vidimo zelim da mi kazes da si uspeo da stvoris mir u ovom svetu i ucinis ga lepim mestom za zivot...Ucini to po cenu svega za sve u svetu... neka ova zrtva ne bude uzaludna...
Ugarau umire...
Dokuichi: Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee brateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa obecavam ti!!! Ucinicu ovaj svet boljim bez ozbira na cenu!!!! Bez obzira na cenu bice mirno mesto!!!aaaaaaaaaaa
Njegov brat je umreo dao je zivot za dobro sveta i svog kampa i to da brata ucini jacim... Nakon toga Dokuichi je presadio oci i dobio vecni mangekyou. Moc da kontrolise i um i telo...Koristio je tu kontrolu da odbrani svoj kamp, odbrani druge kampove i donese mir u svetu...Svuda je uz pomoc kontrole menjao ljude i pokazivao im vrednosti zivota i mir je konacno zavladao. Ispunio je svoje obecanje....Godine su prosle od tog momenta on je trenirao i trenirao i trenirao postao je vrlo poznat i jak ninja....
- 3:
- Godina:-18 (Dokuichi ima 26 godina)
Conte i Kisai kao deca
Dokuichi i njegova zena Lena
Proslo je dosta godina i stvari su se smirile. Dokuichi je postao vrlo poznati ninja i ostalo. Ozenio se Lenom Uchihom i dobio svoje dece Kisai koji sada ima dve godine i Conte koji ce se roditi uskoro. Dokuichi Kisiaja od malena poducava ninjutsu tehnikama iako je Lena protiv toga i Kisai pokazuje vrlo veliki talenat . Dokuichi je vrlo ponosan na svoga sina...
Njihov ceo kamp i porodica zive srecno jer su se stvari smirile.
Dokuichi je osnovao posebnu organizaciju pod nazivom Zenkai organizacija koja donosi mir i pravdu i sluzi u svetu da spreci kriminal i ostalo. Organizacija cini 5 clana najacih ninji tog vremena koji se zalazu za mir. To su Dokuichi, Nagato, Reko, Imabashi i Nurasu.
Zahvaljujuci njima mir je postignut.
Reko: Lord Dokuichi!!!! Moramo vas nesto obavestiti.
Dokuichi: Govori Reko... Izvestaj verovatno?
Reko: Da izvestaj, ali ne obican...Prijavljeno nam je da nepoznata grupa ljudi lovi demone! U nepoznate svrhe... Sedam demona je vec ulovljeno!
Dokuichi: Lov na demone!!! Ali ko i u koje svrhe, kako je neko uspeo da za tako kratko vreme to uradi...Zasto bi to radili uopste... Ovo je ozbiljno moramo saznati sta se desava!
Imabashi: To ne sluti na dobro...Ako neko lovi demone to moze biti samo u jedne svrhe...Da ih koristi kao masovno oruzje za istrebljenje kao sto su kroz istoriju radili vec.
Nurasu: Ali ko jos ima toliku moc da zarobi demone. Nasa organizacija je svuda rasrostranjnena niko nebi to hteo da ucini...
Nagato: Uvek ce se naci neko ko zeli moc...
Dokuichi: Znam na sta mislite...Mislim da ovo treba da istrazimo. Da li znate lokaciju ostala dva demona?
Reko: Prema podacima vidjani su oko 100 km severno odavde i drugi nedaleko odavde prema planinama.
Dokuichi: Moramo to istraziti Reko, Imabashi idite do jednog demona i obezbedite ga, Nagato i Nurasu ucinite to sa drugim. Ja cu pokusati da saznam sve ostalo!!!
Svi: Razumemo lord Dokuichi
Ali nazalost nisu uspeli da zastite demone i njihov clan Nurasu je ubijen od strane nepoznatog ninje.
Dokuichi: Ne mozemo vise da cekamo!!! Svih 9 demona su zarobljeni!!!Moramo ici da ih nadjemo!!! Zaustavicemo onog ko je iza sprovescemo seal tehniku i zatvoriti demone! Onda cemo ih cuvati...
Svi: Naravno Dokuichi ucinicemo to!!!
Nakon toga otisli su i uspeli da nadju hideout gde su zarobljeni demoni i videli su nacin na koji su zarobljeni!
Dokuichi: Ovo je neka vrsta seal statue!!! Ali za svakog demona posebna statua...Ovaj jutsu!!!! Ovo je nas Zenkai demon seal jutsu kako je to moguce!!!
Reko: Izgleda imamo izdajnika!!!!
0djednom pojavljuje se kavez i u kavezu je niko drugi nego Kisai koji kuka i zarobljen je
Dokuichi: Kisaiiiiiiiiii sine!!!!! Prokletnici usudili ste se da kidnapujete mog sina!!! Platicete za to!!!! Ko je pokazi se ko je iza ovoga!!!
Odjednom cujese se glas i pojavljuje se niko drugi nego Nurasu!!!!
Svi: Nurasu!!!! Ti si iza svega zasto si nas izdao!!!
Nurasu: Hahahhahahahaahah u pitanju je moc i kreacija novih jutsua...Moja smrt bila je lazirana da bih uzeo demone... Sta ces sada Dokuichi tvoje najvece blago tvoj sin je u mojim rukama. Jednim potezom i bice unisten.
Dokuichi: Nece ti ovo proci!!!! Zar mislis da ces se izvuci nakon ovoga!! Nikad!!!!
Nurasu: Tvoj sin je vrlo poseban, dugo sam ga posmatrao. Bice odlican Jinchuriki...
Dokuichi: Jinchuriki ne mislis li valjda da mog sina napravis Jinchurikia!!!
Nurasu: Od tvog sina napravicu desetorepog jinchurikia, smatram da mu je telo dovoljno jako da izdrzi chakru svih 9 demona
Reko: b**alo sta to radis!!! Ostavi malog od tolike chakre ce umreti, ne mozes tako napraviti desetorepog!!!
Nurasu: Vec je kasno hahahahahahah
Dokuici: Neee dok se ja pitam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teska borba je zapocela clanovi Zenkai organizacije borili su se protiv Nurasua koji je vec mogao koristiti svih 9 demona i chakru u svoje svrhe... Reko je umreo, ostali su samo Imabashi, Nagato i Dokuichi ali bili su blizu da poraze Nurasua...
Nurasu: Budale jedne zar mislite da nisam sproveo plan. Tvoj sin vec ima seal i celo mesto je ogroman seal povezan sa svaku statuu pre nego sto umrem aktiviracu ga i svih devet demona bice zarobljeno u njega bice perfect jinchuriki hahahahahahhaah desetorepog demona!!! Ako umrem aktivirace se seal...Kako god ja pobedjujem
Dokuichi: Prokletnice!!!! Zaustavicu proces pre nego sto se zatvaranje desi makar morao zivot dam!!
Nagato: Spasicemo ga Dokuichi ne brini!!1
Nurasu: Tvoj sin ce postati Jinchuriki i onaj koji ce unistiti ovaj svet pun lazi i prevare videces!! Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (Nurasu nestaje i umire i seal se aktivira)
Dokuichi: Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Kisai to je to zrtvovcu svoj zivot da ga zaustavim!!!
Imabashi: Dokuichi stani!!! Ti imas misiju da stitis tvoj ovaj svet. Ja cu iskoristiti taj jutsu i dacu moj zivot!!!
Dokuicchi: Neee
Imabashi: Ne pokusavaj da me zaustavis!!!! (Imabashi se baca na seal i daje svoj zivot da prekine proces zatvaranja demona u Kisaija)
Dokuichi: Neeeee Imabashi..... Hvala ti... Necu te zaboraviti nikad...Kisai sine....Ne brini preziveces ucinicu sve da budes dobro...
Duga borba je bila i u Kisaija je zatvoren deo chakre od svih demona na vreme je spasen i Imabashi je dao svoj zivot da da Kisai zivi. Tako je Kisai preziveo ogromnu chakru koju su Dokuichi i Nagato blokirali u njemu.
Dokuichi i ostala dva clana Zenkai organizacije
- 4:
- Godina:-17 (Dokuichi ima 27 godina)
Dokuichi trenira mlade ninje
Prosla je godina od incidenta gde je Kisai postao polujinchuriki. Sada ima tri godine i Dokuichi ima jos jednog sina kome je dao ime Conte. Conte ima jednu godinu. Dokuichi je u zadnje vreme dosta trenirao Kisaija i sam je vezbao kao radio i razne eksperimente. Svi zive srecno ali Dokuichi zna za potencijalnu pretnju. To je njegov sin Kisai koji ne moze kontrolisati toliku chakru zato ga stalno obuzima i gubi kontrolu nekad i moze sve unistiti. Dokuichi se plasi da se ne obistini plan Nurasua i njegov sin zbog toga da postane unistiljel mira. Zato je pokusao sebe da ubedi da je to odlican plan bio sto je Kisai postao Jinchuriki na takav nacin. Kontrolisace ga i postace on taj koji ce doneti mir zahvaljujuci toj moci. Kisai kada odraste bice onaj ko ce doneti mir i koristiti tu moc u dobro. Zato ga Dokuichi trenira da suzbije to i postane spasitelj jednog dana. Kreirao je poseban seal mac poznat kao Jinchuriki Sword koji sluzi za kontrolu Kisaija kada ga obuzme chakra. Ali gubljenje kontrole postaje sve gore i gore kako vreme prolazi jer seal slabi. Dokuichi se boji da ipak Kisaiju nema spasa. I da ce morati nesto da prezuzme inace ce njegov sin postati rusioc mira u buducnosti...
Zato je odlucio da istrazuje razne jutsue i ostalo da povrati sina. Nasao je wood release i presadio ga isto u te svrhe. Sto mu je vremenom omogucilo posebnu moc. Legendarne oci zvane Rinengan. Uspeo je da probudi legendarni rinengan sto mu je dalo jos vecu moc da odrzava mir u svetu i harmoniju.
Dokuichi gleda svog sina Kisaija i razmislja sta da radi dalje
Jedne noci...Kisai je izgubio kontrolu i uspeo da pobegne daleko od kampa i zapoceo je ogromno unistenje prirode i ostalih naselja. Dokuichi uzurbano mora da ode i spreci ga!!!
Dokuichi: (ustaje naglo iz kreveta) Nemoguce!!! Uspeo je da pobegne...Ovo je prvi put da ovoliko izgubi kontrolu!!! Moram ga spreciti po svaku cenu....
(Dokuichi se sprema, oblaci svoju ratnu uniformu i uzima ostalu opremu i krece da izadje iz kampa,srece svoju rodjaku)
Fushina: Dokuchi...Znas i sam sta ces morati da uradis...
Dokuichi: Znam... svestan sam toga...Ovako ne moze se vise nastavi...Moracu to da uradim...
Fushina: Zao mi je ali moras to uraditi....
Dokuichi: Cuvaj Leneeu za mene...Poljubi mog sina Contea.... Conte....... sine moj.... Odrasti lepo...
Dokuichi je odlucio mora da zaustavi svog sina suvise se otrgao kontroli...Tako dosao je do mesta gde divlja i vreme je da ga zaustavi...
Dokuichi: Kisai sine moj....Vreme je da zavrsimo ovo..... Zao mi je sto je ovako ispalo i mora ovako da bude....
Dokuichi uzima mac i stoji iznad Kisaija i zamahuje macem... Ali zabusava mac u sebe i zapocinje seal jutsu ... Nije mogao da ubije svog sina nego je resio da zrtvuje svoj zivot i zauvek seal chakru u njemu da bi mogao normlano da zivi i bude normalan. Planira da izvuce sto vise chakre moze i seal u sebe a zatim da da zivot i ojaca seal da ne moze se nikad otvori (Zato Kisai nikad nije mogao da koristi tu chakru dok je bio ziv)
Dokuichi koristi seal tehniku i zapocinje proces uspesno...Seal tehnika je gotovoa....
Dokuichi iscrpljen i pred smrt stavlja svoju ruku na Kisaija i prica mu , dok Kisai shvata sta se desilo i pocinje da place....
Dokuichi: Kisai sine moj....Zivi i dovedi ovaj svet do perfektnosti u miru i slozi da bude...Dacu moj zivot za tebe i ti ces biti onaj koji ce doneti mir u ovom svetu!!! Ti sine moj....Cuvaj svog brata Contea...I postaraj se da budete jake ninje i da opravdate moje ime... Evo vam ova ogrlica....Tu sam zatvorio svo moje znanje i ostalo...Kada dodje vreme procitacete kod iz nje i nastaviti tamo gde sam ja stao...
Kisai sine moj....Neka ti ovaj moj ponudjen zivot ne bude uzaludan...Donesi mir u ovom svetu...
Nagato moj prijatelj ce biti tu za vas i pomoci ce vam u svemu da odraste....Stiti svoju majku... brata... i sve ostale.... Zao mi je sto necu videti kako cete odrasti i koliko cete biti mocni...Ali ovo je bilo neizbezno.... Bolje moj zivot nego tvoj..... Zivi sine i budi jak...Nastavi nase potomstvo....
Dokuichi pada mrtav i ruka sa Kisaijevog lica mu pada dole.... I poslednjim trzajom snage gleda svog sina...Kisai koji je isto izmucen pada onesvescen ali spasen....
To je bio kraj...Dokuichi je dao svoj zivot da bi njegov sin Kisai mogao zivi i nastavi gde je on stao...
(Razlog zasto je postao tako zao):
- 5:
Odjednom pre nego sto je skorz umreo dolazi njemu vrlo poznato lice...
Dokuichi: (Samo sto nije umreo) Nagato druze moj...Vidis sta desilo....Zelim.... da.... khk hk ... sacuvaj moje sinove i pomognes im...
Nagato:................
Dokuichi:...Nagato............
Nagato se zavija odjednom vadi kunai i kopa oci Dokuichiju.... I uzima mu rinengan...
Nagato: Hahahah b**alo... suvise si naivan bio... ne postoji takva stvar kao pravi mir... svet se mora unistiti skroz da bi se stvorio pravi mir... Ja sam uvek bio iza svega...Ja sam lovio demone... Ja sam naredio nasem clanu da otme tvog sina i seal u njega chakru...Isto ja sam ucinio da Kisai izgubi kontrolu. Znao sam da ces dati svoj zivot da ga spasis i tada ces biti laka meta da konacno uzmem tvoje dragocene oci!!! Rinengan...On ce mi pomoci da jednog dana.... Ostvarim moj cilj!!!!
Dokuichi: Prokletnice.... ti si znaci.... verovao sam ti..... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......... (Dokuichi umire)
Nagato: Hahahahhahahahahahahahahahahahhahahahaha
Dokuichi biva izdan od svog prijatelja i umreo je u nemogucnosti da nista uradi... umreo je u agoniji. Do poslednjeg trenutka se borio za mir i svog sina i samo u jednom trenutku je shvatio da to nista ne znaci vise...Uvek ce biti neko ko ce izdati i sve...Jedino ako se sve unisti kao sto je Nagato rekao....
- NNW Story MakerAcademy Student
Tue 25 Sep 2012, 22:02
Ovo je stara prica iz 2010 godine kada je Kisai upao na kage sastanak i otkrilo se o njihovoj proslosti. Sada ova prica se moze naci u selu sakrivenom u liscu kao spomenik Kisaiju i Conteu. Ako zelite da se podsetite procitajte i nju.
- Spoiler:
- Conte: Mamama... zelim nasu mamu gde je!? zasto smo sakriveni ovde... Kisai: Ne placi uskoro ce sve biti ok, stani idem da pogledam sta se desava i reci cu ti ok? Ali jedino sto je tada mogao da vidi je banda razbarusenih ninji koji neprestano napadaju njegovu majku i povredjuju je a ona nemocna samo odugovlaci i nepredaje se sa jednim kunaiem u ruci stiteci svoje sinove... Svojim ocima je video kako mu majku ubivaju na vrlo brutalan nacin i krecu ka njemu i bratu a on nemocan da bilo sta uradi... Jedino sto moze da stoji i gleda kako se zivto njegove majke , brata i njega zavrsava... Tu se prvi put upoznao sa mrznjom i nacinu zivota kojim zive skoro sve nijnje. Ubij ili budi ubijen. Uhvatili si njegovog brata koji je bespomocno plakao i planirali da ubiju i njega i brata...
Spomenik posvecen Conteu i Kisaiju
Bili su najjace ninje koje je svet poznavao. Bili su najpoznatiji clanovi Uchiha klana. Uchiha klan je nekada bio najzastupljeniji, Conte koji je prvi Hokage je bio Uchiha, zatim Kakashi, prvi Kazekage, Blaza (drugi Raikage), Azken (treci Mizukage)... Sve sami kagei su bili Uchihe. Medjutim upravo zbog njihove moci (cuveni dojutsu sharingan) su bili istrebljivani, a njihove oci presadjivane. Medjutim ninje koje su proslavile ovaj klan su upravo Conte i Kisai! Oni su jedini uspeli da dostignu veci nivo od samog sharingana, a to je Mangekyou sharingan, a Conte je cak zahvaljujuci Kisaiju uznapredovao i do Enterial Mangekyou Sharingana.
Istorija Kisaija i Contea
Tema:
https://www.youtube.com/watch?v=bMPyvRWwA5k&feature=related
U vreme kada sela jos nisu postojala...Postojale su samo male grupice ninji raznih vrsta i klanova. Svi su ziveli razbacani suvd po svetu i tek kasnije za jedno 20 godina okupice se i formirati sela... Kisai Uchiha (2 godine) kao malo dete ziveo je sa majkom i ocem koji su isto bili iz Uchiha klana u maloj grupi ninji koja je imala svoj logor na granicama sa selom peska koje danas postoje...Grupica je od jedno 6-8 nijnji zajedno sa Dokuichi-jem i Lenoom Uchihom koji su bili roditelji Kisai-a U stalnom ratu i strepnji od napada, jer su se te male grupice stalno napadale i pljackale Dokuichi je video mnogo toga i resio da zapocne nesto sto ce zauvek promeniti istoriju i zivote mnogih... Imao je ideju da stvori ultimativnog ninju koji ce donostiti mir i pravdu u svetu i sititi sve slabasne i nevine, saradjivati sa svima i tako sve kontrolisati i onda bice mira. Zato mu je trebao da napravi jinchurikia koji je imati svu moc zato ko zna mozda hteo danapravi desetorepog ali nije znao kako... Lovio cakru demona i tako skupio delic cakre od svih devet demona... Hteo je da njegov sin bude taj pravdeni ninja i zatvorio cakru u Kisaia koji je imao dve godine... Ostale ninje i mnoge druge okolo su ga podrzavale u tom cinu, cak su napravili organizaciju po imenu Zenkai organizacija, zenkai sto znaci ultimativno, vrhovno... Cakra u tom obliku je bila vrlo nestabilna, nije mogla da se kontrolise nikako, Kisai bi se skroz menjao postajao destruktivan imajuci samo zelju za unistenjem, ali svako koriscenje je ga ubivalo stobi duze ostao u takvom stanju mogao umreti... Otac videvsi sta je uradio, i koliku gresku je napravio izvrsio je specijalnu seal tehniku nad Kisaija koji je vec tada imao 3 godine i zauvek je zatvorio u njegovo
telo, da Kisai nikad vise nemoze da je koristi ukoliko se ipak aktivira Kisai bi umreo i tako zastitio mnoge koje bi ubio tako... Ali seal tehnika je odnela zivote i njegovog oca, ostalih ninji iz cele organizacije...
Tema:
https://www.youtube.com/watch?v=qpJLYetgohE&feature=related
Godine su prosle Kisai sada ima 5 godina, ima i mladjeg brata Contea koji ima 2 godine. Vrlo se dobro slazu i vole... Njihova grupa se smanjila veoma nakon smrti njegovog oca i ostalih ninji... Tako da u malom logoru zive samo Kisai, Conte njihova majka... Njihova majka je bila protiv toga da uce ninja skilove... Ali decaci su pokazivali vrlo veliki talenat prema tome... Jednog dana susedna grupa je napala njihov logor, majka je rekla Kisaiu da cuva brata bez obzira sta se desi... Lenooa je probala da odbrani svoj logor i svoje sinove od grupe ninji pljackasa koji su hteli hranu, novac i ostale vrednosti i da ubiju sve
njih!!! Kisai nemocan smirivao je svog malog brata koji je bio vrlo uplasen...Gledajuci svojim ocima taj uzas i haos zudeci da zastiti voljene a nemajuci snagu zato, zeleci da se osveti i sve ih unisti zbog toga a opet nemajuci snagu za to... Konacno se desilo i najdubljih delova uma
i srca gde se preplicu tama i svetlost u svakom coveku probudio mu se sharingan i to ne bilo kakav sharingan nego najaci moguci doijutsu koji postoji. A za to je sve zasluzan prizor koji je doziveo i video... Bio
je najaci vizuelni sharingan pomocu koga je mogao samo pogledom da udje u um nekoga, pokupi sve informacije i znanja i cak ga kontrolise kako zeli...
Samom aktivacijom gledjuci bandite ninje pokuio je sve njihove skilove i znanja i sve ih ubio odbranivsi brata... Sve je bilo unisteno i spaljeno. Jedino je imao brata i privezak kao secanje na svog oca na kome je pisalo ZENKAI. I zelju da uvede mir u i pravdu u svetu!!!
Tema:
https://youtu.be/uC9mHMOpvco>>Kisai i ConteGodine su jos vise prosle, sada Kisai ima 15 godina a Conte 12. I vazi za cudo od deteta jer vec zna na hiljade tehnika i vrlo je pametan. A za sve to je zaslusan njegov sharingan pomocu koga je godinama kupio znanja od svakog koga pogleda... Naravno sve tehnike je delio sa brata i sve je ucio brata koji mu je jedini bio... Njih dvoje su putovali svetom od logora do logora, od grada do grada...I gde god da odu imalo je samo jedno pravilo "Ubij ili budi ubijen"
Kisai i Conte su bili poznati medju ninjama, bili su tim uvek se zajedno borili i sve ostalo, nikom nisu zeleli zlo, i uvek pomagali ako treba nekome... Bili su mladi ratnici iz uchiha klana i oboje su imali sharingan...Bio
je to uskoro pocetak rata koji ce poceti za teritorije i ostalo i nakon koga ce se oformiti prva sela... Ali taj rat nece biti kfalifikovan kao veliki ninja rat...Kisai (18 godina), Conte (15 godina), rat uveliko buhti, zrtve ima svuda, nezna se vise ko sa kim ratuje... Braca imaju samo jedno da sve ovo zavrse i prekinu rat. Vec vaze za vrlo velike borce....A Kisai vec mozda najaci ninja ikada jer, jer je celo vreme kupio znanja od svakoga i tehnike i postao vrlo pametan i poznat kao ninja koji zna na hiljade tehnike... A sve novo sto nauci ucio je i svoga brata i tako su zajedno jacali i postajali sve mocniji i mocniji i isli ka vrhu... Ubrzo su postali velike vodje, Kisai i Conte...Ali ono sto sledi zauvek ce promeniti stvari...
Tokom ratovanja Kisai (19 godina) je vrlo napredovao i postao vrlo mocan ninja...Tokom jedne ekspidijcije sa svojom jedinicom... Primetio je cudno veliko bice u obliku majmuna sa cetri repa. Bio je to Yonbi demon!!!
Zever ih je napala i pobila sve u njegovoj jedinici osim Kisai-a koga je ni vise ni manje samo gledala cak i slusala...Kisai videvsi sta se desilo odmah je shvatio o cemu se radi jer je susreo i ostale demone i vrlo lagano upravljao sa njima.Bila je to ta cakra koja je od svakog demona zarobljena u njega i koja je pustila veze sa njegovom cakrom sjedinila se i reogavala na druge demone i tako pomocu te cakre mokao je lagano bez ikakvog napora upravljati demonima... Ali Kisai nije mnogo pridavao znacaj time... Bilo je samo jedno... idi napred, stiti brata i ostale do kojih ti je stalo.. jer jedino si to mogao u tom vreme...Kisai je vec bio pun znanja i bio je nepravazidjen u tehnikama i ostalom kao i njegov brat Conte (16 godina)... Zahvaljujuci takom jakom trenigu uma i ostaloga Kisai je probudio svoj magnekyo sharingan...Pomocu njega primetio je nesto cudno na njegovj ogrlici koju mu je otac dao jasno je mogao da procita sve instrukcije i ostale poruke koje su bile tajno ugraviranje u nju...Podelio je to sa Contea i otkrili su tajnu sta je bilo nekad i o Zenkai organizaciji. Kisai i Conte su shvatili da je to jedini izlaz iz ovog ludila, napraviti organizaciju koja ce vladati svude i svima i tako uspostavljato red i mir, spreciti ratovanja i ostalo...
Sta su drugo mogli to je bilo jedino racionalno misljenje da svoju moc i ostalo iskoriste da pomognu svima i urade kako im je otac zelelo jer je to njihova sudbina... Kreirali su svoju organizaciju sa Kisaijem kao vodja i Conte koji je isto imao ulogu vodje, plan im je bio polako uvlaciti sve vise ljudi unutar nje i napraviti veliku zajednicu koja ce da vlada svude i mice mira i sloge tako...Dosta su ih podrzavali... i mnogi su bili tu ikao su zvanicno samo Conte i Kisai
bili unutar nje... U to vreme cudnom masinom koja se stvorila niotkud pojavio se miterizoni mladic po imenu Stewcha, koji je tvrdio da dolazi iz druge dimenzije gde vaze slicni zakoni ali je u svojoj vremenskoj masini zalutao...Ubrzo se probio do vrha pokazujuci moc koja neprilici ovom svetu, zbog njega rat se privodio kraju jer su se mnogi plasili njegove moci a i sirio je glas razuma. Predlagao je da se svi podele i osnuju zajednice velike sela i tako zive u miru i slozi... Kisai i Conte videvsi u njemu ono sto su dugo cekali osobu sa razmisljanjem kao oni pridruzili su mu se u ideji.Rat je zavrsen, Stewcha je doneo mir. Stewcha je okupio je najace ninje tog vremena to
su bili Kisai, Conte, Pain, Kakashi Hatake da budu vodje svojih zajednica sela. Tako je sve nastalo...Nakon toga Stewcha se povukao i slabo ko zna gde se nalazi... Pain- prvi Amekage sela sakrivenog u kisi Kakashi Hatake- prvi Kazekage sela sakrivenog u peskuConte>><
Tema:
https://www.youtube.com/watch?v=tRbr6tcHy_8&feature=related
Posto su Kisai i Conte uvek bili nerazdvojni zajedno su osnovali zajednicu selo sakriveno u liscu... Kisai nije zeleo da vodi selo dopustio je bratu da postane prvi Hokage jer je verovao u njega, Kisai je uzeo samo titulu shanina...Nakon sto se rat zavrsio bilo je mira ali ipak je imalo kad-tadkonflikta... Kisai je tvrdio da treba da nastave po svom planu i da je ovo samo privremeno jer nece uvek biti tako... Ali Conte nije slusao brata jer je on tvrdio da nema potrbe vise za tim, idu mirna vremena i slicno, ali mozda je samo bio umoran od svega toga sto je prolazilo kroz njegov ceo
zivot...Jedna grupa ninji je nadjena ubijena i osakacena od strane velike zveri... Nije proslo dugo kada su ninje opkolile selo lisca... TVrdili su da su ninje iz tog sela ubile celu njihovu jedinicu koja je
pokusavala da zarobi demona i da imaju dokaze...U velikim svadjama i pristiscima Kisai je priznao da demonom ubio celu grupu i da bi opet to uradio svakom ako pokusa da zarobi demone... Conte nije mogao da veruje da njegov brat Kisai tako govori i zeli... Kisai je tvrdio da zna sta sledi i da ce hvatanjem jednog demona uslediti i drugi dok svi nebudu pohvatani i napravljeni jinchirikii a onda ce rat krenuti iznova i iznova...Ninje su napale selo lisca i Kisai je uradio to, ubio celu cetu sam koja je brojala oko 150 ninji... Rekao je bratu da mora tako da radi i bude grub da gazi preko drugih jer od danas je on cuvar demona, jer oseca cudnu vezu izmedju njih mozda zbog cakre koju ima u sebi i nazvao sebe zero tailed demon... Rekao je da ce lov na demone biti uzrok ratova a njegova misija je da to spreci...Conte znajuci da je to istina ali i da je sada Hokage i da mora da gleda drugim ocima na takve stvari koliko kod da su istinite. Ubrzo su pocele da stizu pretnje po selo lisca zbog Kisaija koji je sprecavao i ubijao svakog ko proba da zarobi nekog demona...Kada je Kisai poceo da se smatra kriminacem zbog takov cina prolasili su selo lisca saucesnikom koji stiti Kisaia i naredili da se zarobi i onemoguci kretanje...Conte(17
godina) znajuci sta mora da ucini koliko god da ne zeli to ipak je odllucio da zarobi brata u dobro nacije i celog sela...>>Kisai
Tema:
https://www.youtube.com/watch?v=NudgHguBbeM&feature=related
Krenuo je na Kisaia( 20 godina)...Kisai je samo rekao..."Znam sta moras da uradis, ali sta god da probas to ti nece uspeti jer je moja sudbina da radim ovo i da na taj nacin zrtvujem sebe za dobro ninja sveta.." U suzama oboje jer nemaju drugog izbora...Zapoceli su borbu... Samo sto sukrenuli u borbi, Kisai je naravno nadmocao svoga brata Contea i
zarobio ga... I rekao: Kisai: Ovaj svet se svodi samo na jedno ubij ili budi ubijen, da bi nesto postigao moras gaziti preko drugih, zrtve su neophodne ali to sam ja ztvovacu se za ceo svet i raditi ono sto sto me boli kada gledam to ali to je neizbezno da bi ovaj svet imao mira, demone cu cuvati i pokusati da ostvarim plan Zenkai organizacije i uspostaviti kontrolu i mir... Zapamti ubij ili budi ubijen je pravilo
koje je se dokazalo kao pravo mnogo puta, jer sam to video... Tako nasa sudbina je sada razlicita, ja cu probati da uspostavim mir na moj nacin a ti na tvoj ali oni se kose i nemogu oba postojati u isto vreme, tako dok jdan od nas dvojice ne zavrsi nemozemo spovesti to u delo... Tako sada odlazim i ko zna kada ces me videti opet ali kada se opet sretnemo bicemo ljudi razlicitih misljenja koji ce se boriti jedan protiv
drugog... Ako ikada nekog treba da krivis za ovo krivi svet u kome zivimo jer nas je on napravio ovakvim... Idem i kada se sretnemo bice to u borbi..... Conte...
Tema:
https://www.youtube.com/watch?v=jMH3dPiOt4k&feature=related
I Kisai je otisao zauvek, za to vreme imao je samo to u planu da ostavri taj svoj cilj... Dok je Conte verovao da ce se samim tokom sve resiti i smiriti... *Kisai je otisao nasao Zacuia Yokubija koga ce trenirati i biti njegova desna ruka...Kisai ce postati ninja koji ce biti najopasniji kriminalac svih vremena... *Conte prvi Hokage nastavice svoj put kao Hokage i tako ce biti poznat niko nece znati nista o n jegovoj proslosti... Za Kisaija je istorija skoro zaboravila 10 godina niko nista nije cuo o njemu... Sve dok se jednog dana nije pojavio na kapijama sela peska zeleci da unisti prvog Kazekaga Kakashi Hatakea koji je napravio jinchirikia od Gaare i to je bio razlog njegove posete jer se Kisai zakleo da ce cuvati demone i nece dozvoliti da ih iko koristi... Nakon 10 godina pojavio se Kisai pod maskom na kapiji sela peska i rekao:
Mogu li udji u ovo selo nakratko imam neka posla sa Kazekagea... Moj stari prijatelj...zaboravljeni...
http://ninjawayserbia.rpg-naruto.com/t94-dobijanje-dozvole-za-ulazak-u-selo>>KisaiKakashi je odmah prepoznao zle namere ovog lika. Medjutim tu se po prvi put prikazuje Kisaijeva tehnika Perfect clone jutsu. Kisai je ubrzo oformio svoju Zenkai organizacuju, i to je stvaralo mnogo problema ostalim ninjama. Zenkai je pocela polako da osvaja demone. Medjutim Kagei su odrzali sastanak jer su videli da moc Zenkaija polako raste. Kakashi je dao predlog da svaki kage postane Jichuriki, medjutim demoni su bili prejaki. Prvi Jinchuriki od Kagea bio je Conte. Uspeo je da pobedi najjaceg demona (devetorepu lisicu), posle te borbe Zacui (clan zenkai organizacije) pokusao je da napadne izmorenog Contea, medjutim njegov stari drug Kakashi je uleteo i spasao je Contea. Kakashi je postao zatim Jinchuriki osmorepog demona, Daniel Jinchuriki sestorepog demona...>>Conte
Kisai je nakon tog gesta bio veoma besan na Kakashija i svog brata, zeleo je njihovu smrt. Kako je trebalo da prodje malo vremena da se Jinchuriki priviknu na nove moci, Kisai je koristio to vreme da napadne selo peska i lista. Selo peska je bilo napadnuto, a bespomocni Kakashi je bio u stanju da napusti selo, na njegovo mesto je doso izdajnik Gaara (drugi kazekage). Medjutim ni selo lista nije nista bolje proslo. Kisaijevi Perfect klonovi su rusili Konohu i napadali bespomocnog Contea. Medjutim Conte nije smeo da dozvoli da padne od strane svog brata, probudio je Mangekyou sharingan. Uspeo je da porazi klonove i otera Zenkai organizaciju. Kisai se je dosta zabrinuo oko toga, i neko vreme nije prilazio Konohi.
Medjutim kako je vreme odmicalo Kisai je prisvajao sela kao sto su selo peska, oblaka i magle.
>>Kisai
Zatim dolazi veliki turnir, gde zenkai odnosi pobedu. Nakon turnira organizuje se sastanak kagea. Nisu smeli da dozvole da Zenkai jaca. Medjutim, na tom sastanku se umesao Kisai, gde je Conte bio uvucen u Space-Time. Dugo vremena se smatralo da je Conte bio mrtav. Rat je vec uveliko poceo, a mnoge ninje i kagei su izgubili zivote. Medjutim na kraju je Zenkai pao! Pain se pokazao kao dobar lik ovoga puta i pomogao je u ratu, iako je Zenkai iscenirao Painove postupke i namestio zlog Paina, ipak je to na kraju razotkriveno.
Gods VS. Gods
>>Conte
>>Kisai
Pain organizuje zabavu i odvaja Daniela, Gaaru i Monata, medjutim u tom trenutku se pojavljuje Conte i obavestava ih da je to zamka. Conte, Daniel, Gaara bivaju uvuceni u specijalnu dimenziju, tako da su preostali Jinchuriki bili uvuceni u dimenziju, a to je bio cilj Paina! Ostalo obavezno pratite u ovoj temi!
>>OVDE<<>>Poslednja scena
- GostGuest
Wed 26 Sep 2012, 10:36
Tog dana sam shvatio kada me je Nagato izdao da nema pravog mira....Ljudi su pokvareni koliko god da budes dobar prema njima...Jedino sto moze spasiti ovaj svet je potpuno unistenje i ponovna izgradnja...
A sada Hisashi spremi se da umres haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
A sada Hisashi spremi se da umres haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Wed 26 Sep 2012, 10:43
Lorde Dokuici...
(Hisashi je zanemeno....)
Znao sam da je tvoj zivot bio tezak, ali ovo... Zao mi je. Ali necu odustati.Necu se predati!!!Dok je u meni zivota necu se predati kao niko ovde. Branicemo sve ovo...Mozda si mi ubio prijatelje i zelis da unistis ovaj svet. Ali kada nadjes prave prijatelje koji ce zivot dati za tebe ne moras da brines da ce te izdati! Jer se svi borimo kao jedan i za isti cilj. Zato ubij me slobodno ako zelis necu se braniti! Ali znaj da iako ja umrem moji prijatelji ce nastaviti tamo gde sam stao i to je vecni proces pravog prijateljstva! Zato ako ubijes i mene to ce samo ojacati moje prijatelje i probuditi prijateljstvo i zrtvu i porazice te po svaku cenu!!!! To si i ti iskusio kada si morao da ubijes svog najboljeg prijatelja. Zar nisi tada ojacao i zeleo da zastitis druge po svaku cenu!!!
(Hisashijev susano nestaje...)
(Hisashi je zanemeno....)
Znao sam da je tvoj zivot bio tezak, ali ovo... Zao mi je. Ali necu odustati.Necu se predati!!!Dok je u meni zivota necu se predati kao niko ovde. Branicemo sve ovo...Mozda si mi ubio prijatelje i zelis da unistis ovaj svet. Ali kada nadjes prave prijatelje koji ce zivot dati za tebe ne moras da brines da ce te izdati! Jer se svi borimo kao jedan i za isti cilj. Zato ubij me slobodno ako zelis necu se braniti! Ali znaj da iako ja umrem moji prijatelji ce nastaviti tamo gde sam stao i to je vecni proces pravog prijateljstva! Zato ako ubijes i mene to ce samo ojacati moje prijatelje i probuditi prijateljstvo i zrtvu i porazice te po svaku cenu!!!! To si i ti iskusio kada si morao da ubijes svog najboljeg prijatelja. Zar nisi tada ojacao i zeleo da zastitis druge po svaku cenu!!!
(Hisashijev susano nestaje...)
- GostGuest
Wed 26 Sep 2012, 10:57
Ti......... (Dokuichi zastaje sa napad i njegov Susano se rusi i nestaje)
Ti....te reci....Moj prijatelj....Moj stari zivot...
Dokuichiju prolaze kroz glavu razna secanja
Razlog...Zasto sam zeleo da zastitim ovaj svet.........Sada se secammm
Secam se pravog razloga........Hisashi potomce moj.......Imas dobre prijatelje....Cuvaj ih zajedno mozete promeniti ovaj svet dok je ljudi kao sto ste vi........ Ja..... ucinio sam veliku gresku......Zaboravio sam razlog zasto radim sve ovo.....Ovo vise nije moja briga...Od momenta kada sam resio da dam svoj zivot za mog sina Kisaija i ostale napustio sam tu duznost i prebacio je da to cine moji potomci......Vremena se menjau u tebi tece i moja krv....Kako god zeleo sam da moji potomci stite ovaj svet i njihovi prijatelji...Od momenta kada sam zrtvovao svoj zivot obecao sam sebi da cete vi nastaviti moj put. Bez obzira koju metodu cete koristiti to je sada vasa duznost moja nije vise.....
Drago mi je da sam uspeo da vidim da moja zrtva nije bila uzaludna.....Moji potomci su nastavili moju volju i zelju onu pravu sto sam oduvek zeleo....
Dokuichi zatvara oci i okrece se
Ti....te reci....Moj prijatelj....Moj stari zivot...
Dokuichiju prolaze kroz glavu razna secanja
Razlog...Zasto sam zeleo da zastitim ovaj svet.........Sada se secammm
Secam se pravog razloga........Hisashi potomce moj.......Imas dobre prijatelje....Cuvaj ih zajedno mozete promeniti ovaj svet dok je ljudi kao sto ste vi........ Ja..... ucinio sam veliku gresku......Zaboravio sam razlog zasto radim sve ovo.....Ovo vise nije moja briga...Od momenta kada sam resio da dam svoj zivot za mog sina Kisaija i ostale napustio sam tu duznost i prebacio je da to cine moji potomci......Vremena se menjau u tebi tece i moja krv....Kako god zeleo sam da moji potomci stite ovaj svet i njihovi prijatelji...Od momenta kada sam zrtvovao svoj zivot obecao sam sebi da cete vi nastaviti moj put. Bez obzira koju metodu cete koristiti to je sada vasa duznost moja nije vise.....
Drago mi je da sam uspeo da vidim da moja zrtva nije bila uzaludna.....Moji potomci su nastavili moju volju i zelju onu pravu sto sam oduvek zeleo....
Dokuichi zatvara oci i okrece se
Wed 26 Sep 2012, 11:06
Lorde Dokuici... Vi... Ovo je sve ono sto sam zeleo od pocetka. Ja sam zeleo da vas povratim, nikaka nisam imao nameru da se borim sa vama, iako ste predstavljali veliku pretnju. Osecam veliku zelju da te zagrlim kao pradedu sto to i jesi... Hahaha ko bi rekao da su moji predaci bili legende... Moja zelja je da uhvatim taj mir i da ga zarobim, da nikada vise ne pobegne od nas, a u tome ce mi pomoci moji prijateljji, moju zelju, volju, i misiju ce nastaviti moji potomci... Kao sto je Hino Ishi ili Duh plamena moj deda meni preneo i ti svojim sinovima, tako cu ja svojoj deci i potomcima, nikada necemo odustati od misije da uhvatimo mir za ruku i kazemo mu stani budi uz nas... Ti...
(Hisashiju krecu suze na oci... On prilazi Dokuiciu i snazno ga grli...)
Kada bi samo bili zivi moj Minato, i Conte, Kiai kada bi oni sammo mogli da te vide... Ali verujem da oni ttebe cekaju na drugoj strani... Cus you are the man of the world, adn you will always be...
- GostGuest
Wed 26 Sep 2012, 11:17
Hisasi....(Dokuichi ga isto grli) moj potomce....
Slusaj Hisashi...u tebi tece moja krv...Ako naporno treniras mozda jednog dana probudis iste oci kao sto ja imam...Mir ce onda biti zagarantovan....
Da moji sinovi...oni su vrlo jaki.....Jednog dana ces ih mozda upoznati nisu oni tip ljudi koji tako lako izgube.....
Ucinio sam veliku gresku........Ispravicu sve to a onda cu prekinuti edo tensei...
(Odjednom ogromna skulptura izlazi iz zemlje)
Iskoristicu ultimativnu tehniku rinengana!!!! Vraticu u zivot sve neduzne ninje koje sam ubio...Lawa...Pedu...Tobija... i sve ostale....
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (svi se vracaju u zivot)
Zivite.....prijatelji moji....zivite dugo i nastavite da stitie ovaj svet
Kisai....Mozda nisi nista meni ali drago mi je da je moj sin izabrao prave ljude da im prenese znanja...Znam da ces isto stiti ovaj svet i nastaviti volju mog sina Kisaija.....
Ovo je zbogom...Ja vise ne pripadam ovde...Drago mi je sto sam imao priliku da vidim buduce ninje kako brane ovaj svet zbog mira!!!
Ovo je moje zbogom... Zbogom svima....... Verujem u vas!!! Konacno mogu da umrem zadvoljno.. u znanju da nisam pogresio sto sam vama posvetio da odrzavate mir....
Zbogom
Release!!!!!!!!!!!!!!
(Dokuichi se samo pretvara u prasinu koja polako nestaje sa nasmejanim licem punim zadovoljstva i srece koje polako nestaje dok se runi u vidu prasine i zadovoljno gleda u Hisashija i sve ostale ninje, gedo, demoni i sve ostalo sto je imao se opoziva i nestaje zauvek....)
Wed 26 Sep 2012, 11:24
(Hisashi pada na kolena, i pocinje da place...)
Lorde Dokuici... Pradeda!!!! Reci im sve ovo! Neka i oni znaju, nemoj da zaboravis i mene da spomenes... Hvala ti sto si postojao, hvala ti, sto si stvorio ovaj svet za nas, i sto si nam ga ostavio na cuvanje...Hehehehe
(Hisashi ustaje, nasmejan do osuiju... Brise suze i smeje se...)
Zbogom predace moj. I hvala ti sto si nam pokazao put kojim trebamo da idemo. Najzad si se probudio i ostao ono sto si i bio, najveci shinobi sbvih vremena. Srecan sam sto sam deo tvog potomstva. I sada zbogom moj predace.
Gotovo je. Sve je sada gotovo.
(Hisashi ih sve pogleda... I siroko se nasmeja...)
- Archer ShadowAcademy Student
Wed 26 Sep 2012, 11:29
Zbogom veliki oce svih ninji ti creatore mira nikad necemo zaboraviti najveceg ninju svih vremena !
Mi cemo se sad ovde zakleti da cemo doneti apsolutni mir ovom svetu za tebe Dokuichi i tvoje sinove !
- GostGuest
Wed 26 Sep 2012, 11:49
Znaci konacno je gotovo....Drago mi je....
Law-e!!!! Da li si dobro!?
Law-e!!!! Da li si dobro!?
- Erza NamikazeAcademy Student
Wed 26 Sep 2012, 12:01
Mozda je bio davez, ali je ipak je dobar covek.
(Dotrci do Hisashija i zagrlila ga)
Konacno je gotovo...
(Dotrci do Hisashija i zagrlila ga)
Konacno je gotovo...
- Trafalgar LawAcademy Student
Wed 26 Sep 2012, 13:54
* Law ustaje prasnjav sa zemlje i pocinje da brise svoj kaput i kapu*
Woaaaaahh , izgleda da taj lik uopste nije bio los , znao sam to :DD
Dobro sam Kaiene , hvala na pitanju , mislim da je vreme da se vratimo u Sunu i da ojacamo
Woaaaaahh , izgleda da taj lik uopste nije bio los , znao sam to :DD
Dobro sam Kaiene , hvala na pitanju , mislim da je vreme da se vratimo u Sunu i da ojacamo
Wed 26 Sep 2012, 20:48
(Hisashi snazno grli Erzu...)
Hajdemo u selo mila moja... Ovde vise nista nemamo da trazimo...
(Hisashi se okrenu prema ostalima, u ocima mu zasija crvena senka...)
Hej drugari ovo je bilo pretesko za sve, ja nisam mnogo uradio za sve vas. Ali hvala vbam svakako... Mnogo se uradili za ovaj svet...
(Hisashi okrece pogled prema Lisici...)
Kurama vrati se... Hajdemo Erza... Zbogom svima... I da Kisai trebali bi da porazgovaramo o svemu, i da povratim svitke naseg sela. I sa tobom pedo zelim da razgovaram samo ne sada...
Hajdemo u selo mila moja... Ovde vise nista nemamo da trazimo...
(Hisashi se okrenu prema ostalima, u ocima mu zasija crvena senka...)
Hej drugari ovo je bilo pretesko za sve, ja nisam mnogo uradio za sve vas. Ali hvala vbam svakako... Mnogo se uradili za ovaj svet...
(Hisashi okrece pogled prema Lisici...)
Kurama vrati se... Hajdemo Erza... Zbogom svima... I da Kisai trebali bi da porazgovaramo o svemu, i da povratim svitke naseg sela. I sa tobom pedo zelim da razgovaram samo ne sada...
- GostGuest
Wed 26 Sep 2012, 21:59
Gotovo je. Kao sto sam i mislio.... Jedino emocije su mogle da zaustave edo.
Pa konacno je gotovo i rat i sve, sada moramo da obnovimo i sve.
Pa idemo nazad u shunu!!!! Popnite se na Shichibija!!
Kaien, Peda, Satoshi, Hei, i Law se penju na Shichibija i sve zajedno odlecu u selo peska...
Pa konacno je gotovo i rat i sve, sada moramo da obnovimo i sve.
Pa idemo nazad u shunu!!!! Popnite se na Shichibija!!
Kaien, Peda, Satoshi, Hei, i Law se penju na Shichibija i sve zajedno odlecu u selo peska...
- Erza NamikazeAcademy Student
Wed 26 Sep 2012, 23:47
Idemo Hisashi....
(Odoše)
(Odoše)