Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut!

+6
NNW Story Maker
Satoshi Nara
Hei Kaguya
K.
Peda Carski.
Shinji Gowa
10 posters
Go down
Anonymous
Gost
Guest

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 8 Empty Re: Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut!

Sun 23 Sep 2012, 22:17
Health(Zivot) 1000
Energy(Energija) 940
Chakra(Cakra) 0

Jinchuriki Sword: 940

Gedo Mazo:400 000 000

Shukaku (health:1000)
Nibi (health:1200)
Sanbi (health:1400)
Yonbi (health:1600)
Gobi (health:1800)

------------------------

Heh Kakve budale... Tokom cele borbe sharingan mi je aktiviran, tacno znam sta radite unutra!

...

Pa Archere! Ta tvoja odluka te je kostala zivota!!!

( Odjednom se Archeru pojavio mac koji je zaboden kroz njegov stomak i on pada mrtav! )

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 8 Scaled.php?server=14&filename=0000000000012

Pre nego sto ste ista uradili..Ja sam zamrzao vreme!
A zatim sam velikom brzinom bacio katanu u shadowa koji je bio ukocen!

Vreme je odmrznuto i shadow pada mrtav!

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 8 Scaled.php?server=833&filename=000xzs

--------------------

Jadno.. Ocekivao sam vise od tebe Kisai!.. Cekas da ovi slabici odrade posao za tebe... Zar ne vidis kako 1 po 1 pada mrtav!.. A tek se zagrevam... Zar ne vidis da nisam uradio ni jedan jutsu!..

Zamisli sta e biti kad pocnem da stvarno napadam?!

( Odjednom 5 demona koje kontrolise Daichi. Napadaju Daichija svom snagom- Tailed Beast Bomb x10! Damage je 10 000 000 )

----------------------
Anonymous
Gost
Guest

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 8 Empty Re: Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut!

Sun 23 Sep 2012, 22:52
Napada sam sebe tacno znam sta ce uraditi!!!! Zeli da ponovo obnovi svoju chakru tako sto ce upiti te napade!!!!! Prokletstvo jeidno je Peda imao napad dovoljno mocan da napada a da koristi energy!!!! A sve ostalo je besmisleno!!!

Kopirao sam sharinganom tri pedina napada koja mogu korisiti u ovoj borbi ali moja snaga je samo 140 necu moci da je napunim vise od 500 tako da sto se tice takvog plana to odpada....Jedno ako iskoristim istu tehniku kao sto je on iskoristio ali onda cu umreti posle toga..... Ali snaga ce mi biti 2000 opet je premalo.....

Imam ideju!!!!!!!!!!!!!!! Satoshi Hei!!!! Vas svoje mi trebate!!!!!Objasnicu sve u p.m.

U slucaju da niste znali imam 15 moja mixed klona koja su u meni jos od andaimeove borbe i prikuljaju chakru svaki potez po 50 tokom celeg vremena sigurno u mom spacu u body storage sealu. Dok smo bili spojeni mogli su da skupljaju jos vise chakre trenutno imam oko 500.000 chakre koju moram cuvati za posebne napade!!!

Satoshi Hei slusajte (hvatam vas u sharingan reci cu vam na p.m da nebi dokuichi video)

Ti Kaiene aktviriaj tvoj sharingan i povuci se daleko odavde ali ostavi svakom od nas svoj seal! Koristices tvoje summoninge za izbegavanje i iz daleka ces nas nagledati i pozivati sa mesta na mesto tako cemo lakse izbegavati uz tvoju pomoc!!!
Anonymous
Gost
Guest

Sun 23 Sep 2012, 23:13
Hehe.. Kao i uvek Kisai! Pogodio si sta smeram.. A sada da vidim sta mutite!

Sharingan!!!

(Takodje vas Gedo Mazo napada tako da nemate vreme da razmenite misli! )
Anonymous
Gost
Guest

Sun 23 Sep 2012, 23:19

Necu vam to dozvoliti!

Gobi! Idi na Kisaija!

Yonbi na Heija!

Sanbi na Satoshija!

Nibi na Kaena!

I Shukaku na Erzu!!

(Svi demoni za pocetak napadaju Tailed Beast bombom, svakoga posebno! )
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Mon 24 Sep 2012, 08:10
Health(Zivot)
1000/1000
Energy(Energija)
1000/1000
Chakra(Cakra)
580/1000

Hehehe b**alo jedna unistio si mog klona ja nisam bio tu tako da sam ziv jer sam odigrao klona u skrivenom potezu i povukao se:

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 8 810

U trenutku kada ti kreces u napad ja radim:
Saljem krik toliko jak da ce te pauzirati Dokuichi:
Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 8 Crow13x

To znaci da su ostali sigurni pauziran si ne mozes da izbegnes zvuk !

Kisai idemo po mom planu :

Steel is my body, and fire is my blood.
I have created over a thousand blades.

Izgovaram drugi deo bajalice, Kisai spremi se !

Mene nisi napao Dokuichi jer si mislio da sam mrtav to je tvoja greska ! Very Happy
Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Mon 24 Sep 2012, 09:57
Najdemo svi napadi koje su demoni uputili bivaju blokirani

(pedino tjelo je ustalo i odbilo sve napade)

Polahko dokujuci ustaje peda i blokira svaki napad,Kisi ja cu od sada biti vasa odbrana a ti stiti moje tjelo...
Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 8 3323827688 60.800/1000
Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 8 2534504849 27.970/1000
Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 8 1984175814 1750/1000

Snaga:196.000
Kontrola chakre:19.200

Kotisteci Yamanaku zamijenio sam svoj um sa pedinim tkao da sam ja u njegovom tjelu a moje tjelo je palo napod kisai ce da mi cuva tjelo ja sam sad PEDA!!!!! vasa ultimativna odbrana kisai ja cu da vas brani zavrsimo ovo shedow brzo zgovori stihove!!!!!!!!!!
Anonymous
Gost
Guest

Mon 24 Sep 2012, 10:40
Health(Zivot) 1000
Energy(Energija) 1000
Chakra(Cakra) 970

Razumem Kisai!!!

Law-e nebrini osveticu te!!!!!!!!!!!!Tvoja smrt nece prodji neopazeno!!!

U ruci mi se stvara mac i ja samo nestajem....

Macevi se stvaraju svuda i ja nestajem
Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 8 Kaiensummoningswords
Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 8 Scaled.php?server=152&filename=summoningswords

Hei Kaguya
Hei Kaguya
Academy Student

Mon 24 Sep 2012, 14:08
Health(Zivot) 1000
Energy(Energija) 770
Chakra(Cakra) 970
Sword chakra:1000

E pa ne jos!!! Ispruzavam mac ispred mene i tailed beast bomb se upija u mac i napad se seal (energy 230)

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 8 Steelbonesword
Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 8 Chakrasealtechnique
Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 8 Scaled.php?server=835&filename=heielectricstimulans

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 8 Summoningjutsu
Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 8 Scaled.php?server=252&filename=nekosummoning

Neko! Ostani samnom, trebaces me (Neko se penje na moje rame)
Erza Namikaze
Erza Namikaze
Academy Student

Mon 24 Sep 2012, 15:33
Health(Zivot) 800
Energy(Energija) 950
Chakra(Cakra) 1000-400

Zatvaram Shukakua u ovu kupolu. Def je isti kao attack dmg tako da ko da ničeg nije bilo osim što je moja čakra manja dull

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 8 10x2
Anonymous
Gost
Guest

Mon 24 Sep 2012, 17:29
Health(Zivot) 3000
Energy(Energija) 2990
Chakra(Cakra) 3000

(I dalje sam spojen sa 4 moja summoninga)

Imam krila vatrena od summoninga tako uzlecem i odlazim (energy 10)

Zatim udaricu Gobija Shichiseiken seal macem!!!! Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Anonymous
Gost
Guest

Mon 24 Sep 2012, 17:35

Koristis tvoje posebne moci da kontrolises Pedu!!!!! Moram to zaustaviti!!!!!!

Gobi izbegava tvoj napad i svi rade tailed beast bomb sa svih strana na Satoshija i Kisaija!!!! Hajde Kisai moraces da vuces Satoshijevo telo da bi se spasao

Ja koristim time manipulation i nestajem
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Mon 24 Sep 2012, 17:38
Health(Zivot)
1000/1000
Energy(Energija)
980/1000
Chakra(Cakra)
580/1000

OK idemo Satoshi, Kisai, Kaien, K., Hei i Erza spremite se da pozivate bariere i isto ako imate neke letece tehnike odletite visoko jer planiram da zatvorim Dokuichija u dimenziju !

Prvo letim daleko u visinu da se dovoljno udaljim :
Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 8 Aikokrila

A sada izgovaram brzo preostale stihove:
Nor known to life.
Have withstood pain to create many weapons.
Yet, those hands will never hold anything.
So as I pray, Unlimited Blade Works

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 8 Unlimitedbladeworksh

Kisai i ostali sad je trenutak pozovite barijere kad se on pojavi i odletite visoko dok nije dimenzija pocela da deluje !!
Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Mon 24 Sep 2012, 17:51
Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 8 3323827688 60.800/1000-9000=51.800
Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 8 2534504849 27.970/1000
Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 8 1984175814 1750/1000

Snaga:196.000
Kontrola chakre:19.200

Zbog moje snage gubim samo 1000 helti (peda fata kisaia u svoje cvrste ruke i ulaze svu snagu u sake tako da kisai negubi ni helta ali zato peda gubi 9.000)

-(zatim svi koriste barieru i zatvaraju mene i dokucija i kisaia u barieru)

-(u barieri je aktivirana tehnika gdje niko nemoze da koristi chakru tako da samo sada 2 vs 1 ali bez chakre najednom tvoj manipulation jutsu prestaje da djeluje)

Od sada se samo ja i kisai borimo sa njim vi ostali cuvajte barieru potrebno nam je 4 ninji

Shedow,Hei,Kainen i Eza drzite barieru......vi mozete da koristite chakru jel ste van bariere a dimanezija je u barieri...ajde sada da te vidimo (peda otvara ruke a unutra je kisai)

sretno sa cuvanjem bariere
Anonymous
Gost
Guest

Mon 24 Sep 2012, 17:59
Ja sam spreman drzacu barijeru!!!!!!!!!!!
Erza Namikaze
Erza Namikaze
Academy Student

Mon 24 Sep 2012, 19:39
Daćemo sve od sebe...
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Mon 24 Sep 2012, 19:40
Tako je cuvacemo barijeru zivotima haaa !
Hei Kaguya
Hei Kaguya
Academy Student

Mon 24 Sep 2012, 19:59
Drzacu barijeru sto duze mozemo!!!! Necemo je tako lako pustiti!!!

Erza oblozi barijeru kristalima i svi vi sa svime sto imate ja cu je obloziti sa bone release i stvoriti kocku od nje!!!! Svi je oblosite sa nesto imam plan!!!!!
Anonymous
Gost
Guest

Mon 24 Sep 2012, 20:03

Health(Zivot) 1000
Energy(Energija) 1000

Postavili ste barijeru chakru ne mogu koristiti....Ovo sam mogao lako izbeci ali sa razlogom sam ostao...

Moje sposobnosti su zbog rinengana sve po 1000 moja brzina je mnogo veca od vase ona je 1000 lako cu vas poraziti iako nemam chakru hahahahaha

Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Mon 24 Sep 2012, 20:13

Da ali ti nemas ono sto mi imamo a to je prijateljstvo i nada ,spremni samo dati nase zivote da mlade generacije zive i tako ce i biti.Imas priliku da se popravis bas kao svi i ako si edo tensei mozes uraditi da ovaj svjet bud bolji ako zelis ...odluka je tvoja i sam znas u prostoru bez chakre ja sam ultimativna odbrana a kisai je strateg nemas izbora...realno pridruzi nam se pomozi o ocuvanju, vec je stradalo mnogo ninji...ali ako nastavis i ostali su ja vjerujem spremni dati zivote da spase ovaj svjet.Tolko od mene sve je na tebi.
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Mon 24 Sep 2012, 20:29

Na velikoj poljani gde je ratno polje najveci shinobiji ovog vremena suocavali su se sa najvecom pretnjom ovoga i proslog vremena, a to je Lord Dokuici Uchiha. Prvi veliki shinobi koji je osnovao Uchiha klan, kao i Zenkai organizaciju. Kroz svoj zivot bio je poznat kao Sages Succsessor. Prvi je probudio dojutsu Uchiha klana Mangekyō Sharingan, a ne zadugo posle Mangekyō Sharingana probudio je u legendarni dojutsu takodje iz Uchiha klana poznatiji kao Ethernal Mangekyō Sharingan. Prvi je pronasao izgubljeni element drveta ili Wood Release koji je posedovao stari Sage of the Six Parts. I odmah posle pronalaska drvenog elementa razvio je najlegendarnije oci i dojutsu Oci Boga sam Rinengan. Svojom velikom moci mogao je sa lakocom da kontrolise demone jer je pored tolike moci napravio specijalan mac koji je sakupljao cakru demona i nazvao ga Demon Sword. Poznatiji u njegovoj lozi bili su legende proslog veka Kisai Uchiha i njegov mladji brat Conte Uchiha. Kroz vreme Dokuichi je starenjem gubio moc i svojim sinovima je ostavio da vode Uchiha klan i Zenkai organizaciju. Klan je prepustio mladjem sinu Conteu, a organizaciju starijem Kisaiju. Proslo je nekoliko godina od kako se veliki rat zavrsio kada je dosla godina prva od osnivanja velikih sela. A zatim iznenada Dokuichi je umro iz nepoznatih razloga i njegove oci su nestale, tako je njegova prica, presla u legendu, a legenda u mit, jer nije ostao niko ziv da je se nje seca. Rinengan je vekovima bio zaboravljen dok se nije pojavio mladi ninja pod imenom Nagato za koga su govorili da je rodjen sa darom legendarnog Sagea on je posedovao Rinengan.

(Neko je priblizavajuci se ratnom polju na glas, ali tiho pricao, svi prisutni mogli su to da cuju kao da im je neko u uho saputao...)

Nisam verovao da cu te ikada videti, i to jos kako stojis bespomocan u nekoj dimenziji, ti koji si prvi probudio legendarne oci Uchiha klana, a zatim i legendarni Rinengan, ti posle naseg oca Sagea koji si prvi uspeo da kontrolises demone, a vidi se sada stojis tu kao neka bespomocna stara olupina, koju samo trebaju da gurnu i ona ce potonuti... Hahaha kakva ironija Imam toliko toga da pricam sa tobom starce...

(Govorio je glas jos uvek iz daleka, ali tako blizu kao da je pored svih... Polako je pocela da se iza siluete nazire kosa i lik tog ninje koji je dolazio... Svi prisutni sem Kisaia i Erze bili su zapanjeni i zateceni...)

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 8 Scaled.php?server=16&filename=tobirama011

Last edited by Hisashi Namikaze on Mon 24 Sep 2012, 20:40; edited 1 time in total
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Mon 24 Sep 2012, 20:37
Hisashi san jesi to ti ali kako je moguce ?! :shock: :shock:
Erza Namikaze
Erza Namikaze
Academy Student

Mon 24 Sep 2012, 20:38
Health(Zivot) 800
Energy(Energija) 950
Chakra(Cakra) 600-500

Ulažem 500 čakre kako bih ojačala barijeru.

Mislim da je bilo krajnje vreme da se pojaviš....Hisashi...
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Mon 24 Sep 2012, 20:47
Da Shadow to sam ja, jedan jedini Hisashi.

(Hisashi prilazi Erzi... Ljubi je i onda progovara...)

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 8 12114527525614301vo3

To bi trebalo da bude dovoljno... Smile

(Erzina cakra je vracena na 1000... Videce te zasto posle...)
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Mon 24 Sep 2012, 20:50
Health(Zivot)
1000/1000
Energy(Energija)
980/1000
Chakra(Cakra)
380/1000

Stvaram dve kapije oko barijere da zatvorim izlaz i pojacam barijeru :
Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 8 18102x

I dalje ne mogu da verujem nedostajao si nam Hisashi ! Very Happy
Erza Namikaze
Erza Namikaze
Academy Student

Mon 24 Sep 2012, 20:55
Stvarno nisi trebao... Smile

Sponsored content

Back to top