Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut!

+6
NNW Story Maker
Satoshi Nara
Hei Kaguya
K.
Peda Carski.
Shinji Gowa
10 posters
Go down
Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 9 Empty Re: Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut!

Mon 24 Sep 2012, 20:56
Hisash!!!! to si ti hvala bogu vidis ja i Kisai samo zarobljeni sa njim nemogu nikako da dodjem do vas ili slicno...posto posjedujes devetorepu lisicu probaj da prebacujes chakru vim sto drze barijeru molim te bez juncirikia nemozemo da uspijemo ti si nam jeina nada HAJDE!!!!!! daj im dovoljno chakre da mogu da izdrze molim te sudbina sjveta lezi u tvojoj lisci ucini to molim te...drago mi je sto te vidim al stvarno nije vrijeme jos sam u ovom pedinom tjelu... ufff pozuri molim te
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 9 Empty Re: Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut!

Mon 24 Sep 2012, 21:07
Satoshi vidim da ste Lorda Dokuicija zarobili. I vidim koliku je stetu napravio, ali ja ne zelim odmah da ga ubijem. Ja cak i ne zelim da ga ubijem jer on je moj predak. Isto kao i mog pokojnog brata Konsaija. Zeleo bih prvo da pricam sa njim nasamo, a posle toga cu odluciti sta ra uradim. Samo mi verujte on mene nece ubiti zelim da razgovaram sa njim.
Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Mon 24 Sep 2012, 21:14
Konsaji je mrtav?! uglavnom i ja sam mu dao priliku da se popravi ali ako nebude htio nemamo izbora hokage-san moracemo da uradimo ono sto je najbolje za ovaj svjet sto se tice razgovora ti slobodno razgovoraj sa njim kroz barieru al nemoze da ga pustim dok nebudemo sgiruni 100% ,zar ne Kisai?
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Mon 24 Sep 2012, 21:30
Ti Satoshi i ti Kisai izadjite iz barijere ja cu uci unutra zelim da razgovaram sa njim... Ne zelim ovako da razgovaram preko barijere... On mene nebi povredio jer sam njegov potomak. Zato vas jos jednom lepo molim da me pustite unutra i izadjete iz te barijere. Erza pusti me unutra.
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Mon 24 Sep 2012, 21:46
Satoshi da ga pustim da udje unutra ?
Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Mon 24 Sep 2012, 21:57
NEEEEEEEEEEEEE stani!!!!!!!! ne otvaraj...moze da pobjegne ja neznam ali zao mi je Namikaze ja mislim da to nije pametno Kisai neka odluci moze lagano da pobjege i sve nas pobuija ovu samo priliku cekali dugo vrmena!!! Hisahi ako otvorimo baieru nema potrebe da ulazis jel ce on sam da idjeze jedva samo uspjli ovo mislim da nije pametno kako Kisai odluci jos nikoga ne pustajete
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Mon 24 Sep 2012, 21:58
Hisashi cuo si Satoshija ne mogu da otvorim zao mi je !! 🇳🇴
Anonymous
Gost
Guest

Mon 24 Sep 2012, 22:00
Hehe.. Nije ni potrebno da izlazim vani!...

( Odjednom Gedo mazo napada svojim zmajem )

Dok ostala 5 demona takodje napadaju tailed Beast Bombom!

Sajonara nitkovi!
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Mon 24 Sep 2012, 22:02
Ja sam vas zamolio lepo. Ako vi meni necete pomoci ja ne moram da pomognem vama. A i barijeru mogu da rasturim. Ako Erzi kazem da prekine dejstvo barijere jer je ona stvorila, ona ce je prekinuti. Satoshi budi razuman, lepo sam vas zamolio da udjem unutra Lord Dokuici nece pobeci nigde. Zar ne starce? Verujem da osecas nesto slicno izmedju nas dvojice, jer znam da posedujes tu moc a ako nasim venama tece ista krv, da nije bilo mog deda Minata i oca Daruia danas mojim venama ne bi tekla krv Uchiha klana.

Ooo izgleda da je sam izasao. Hmmmm Lorde Dokuichi Uchiha, cast mi je da vas sretnem.
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Mon 24 Sep 2012, 22:06
Ako to uradis Hisashi odvesces sve nas u propast samo da znas da sam ja dimenziju pozvao Erza je kreirala barijeru tako da nije ona sama kreirala !
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Mon 24 Sep 2012, 22:08
Shadow znas da to nije moja namera, ali sto bih ja vama pomogao ako vi necete da ispunite moj prosti zahtev? Ja samo zelim licno da razgovaram sa Lordom Dokuicijem nista vise. Da li trazim mnogo?
Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Mon 24 Sep 2012, 22:10
Nisam bas siguran da mazo moze da napadne jel je taj zmaj sacinjen od chakre bas kao i demoni tako da su oni izvan bariere i dimenzije.. na mene i kisaia to ne utjece ali opet moram da spasim ostale jel ako krenu da se brane moraju da puste barieru

(Satoshi zamjenjuje um pedinog tjela koje je u barieri i njegovog koje je izvan)

Health.1000
Chakra:1000
Energy:1000
Misteriozna chakra:750

uff nemam invertar moram da vam kazem ovako:

Koristim nara tehniku kojom svi upadamo u sjenku i izbjegavamo dok zmaj prodje radim x3 tako da je brzina velika i bariera nije se spustia navrijeme su se svi vratili na svoje polozaje a ja se vracam u pedio tjelo

(najednom satsohsi gubi 200 hp) ahh ovo premjestanje tjela je mnogo nemogu dugo kisai moramo da pozurimo...Namikaze-san upravuste eza bi pustila ali molim vas budite razumbi upravo je kreno da nas ubije ovako nemoze moramo da nesto uradimo moramo cekati kisai vi nemojte da se mrdate jel ce barioera da nestane...molim te Namikaze-san neka je zasada ovako molim te... ahh (unutar bariere pedino tjelo pocinje da kleca) nemam vise snage ovo me umorilo pozurite ahhhhh nemogu jos ovako par poteza i gotovo je bariera puca jedini spaas je Kotsu neko sa space tijmom....ahhh
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Mon 24 Sep 2012, 22:11
Covece izginuli smo da dovedemo Dokuichija u ovakav polozaj a ti hoces da razgovaras s njim on je zli ninja nema sta s njim da razgovaras njega samo treba unistiti sto me zabole izmedju ostalog sto je on Legendarni ninja druga su vremena Hisashi !
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Mon 24 Sep 2012, 22:22
Shadow pazi kako sa kime pricas i kojim tonom.

(Hisashi ga pogleda popreko...)

Ja necu vise da molim Satoshi, ja te razumem ali trebas i ti mene da razumes. Ja sma bio fer prema vama, i ja zelim da vam pomognem, ali ja isto toliko zelim i da razgovaram sa Lordom Dokuicijem jer je to za mene veoma vazno...

Kurama izadji sad!!!

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 9 Kyuubi_Picture

HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHA!!!! Najzad malo vise prostora! Hmmm da vidimo sta imamo ovde. Oooooo taj prokleti Dokuichi opet ga srecem. Samo ovog puta sam ja na drugoj strani. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 9 Kyuubi

Hmmm pa vi se znate Kurama? Ni ne cudi me.
Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Mon 24 Sep 2012, 22:37
Namikaze-san imam veliko postovanje prema vama i sve ali
zaista nisam u situaciji Dokujuci maze da napadne svakog trenutka i onda je
gotovo nebi zelio da lik u kojeg sam ulozio vise od 6 mjeseci rada propadne u 3
posta..ovako cemo glasacemo

Hei,Kainen;Eza,Shedow,Kisai,ti i ja ko je da pustimo tebe unutra a ko ne neka
svako kaze sovje misljenje

-Ja cu zadnji

P.S ako iko od clanova moze da stupi u kontakt sa adminima neka ga pita da mi
invertar iz sunagakurea posalje u pm jel mi neko uso u porf i ozbiso mi sve
nemam invertar bio bih mu zahvalan nadam se da neko moze da stupi u
kontakt..HIsahi nemoj da se srdis na shedowa ako on ne zeli to je njegova volja

"Sanjar je mrtav ali njegov san i dalje zivi"-satoshi izgovara
ove rijeci i pada na jedno koljeno od umora a na njegovom dlanovima stoji
Kisai...
Anonymous
Gost
Guest

Mon 24 Sep 2012, 22:48
Hahahaha!

Kakva napeta situacija! Vidim Hishashi nisi uspeo da ispostujes dogovor! Igraci ti ne veruju.. IMas jos jednu sansu!

( Dokuichi svojom brzinom dolazi do Pedinog tela a zatim mu odseca glavu! )

Hehe.. Peda vam vise nece biti od koristi!

A sada Demoni!!! Napadnite barijeru!!!!!!!!
Damage koji ide ka vama je 10 000!!!
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Mon 24 Sep 2012, 23:25
Kakav dogovor o cemu pricate Lorde Dokuici?

Nezelim da pobegnete ili da se izmakente kontroli Lorde Dokuici zato cu da odrzim tu barijeru, ali ja i dalje zelim da razgovaram sa vama!

Kurama sad spreci tu bombu!!!

HAHAHAHAHAAHAHA!!! Ovo ne bi trebalo da bude tesko!!!

GIGANT TALED BEAST BOMB!!! Ova bomba je toliko velika jaka je kao pet talled beast bombi od pet demona zajedno! Ipak ja sam devetorepa Lisica najjaci demon!Nase bombe ce se sudariti i nastace velika eksplozija ali ce i biti neutralisane!

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 9 517px-Kurama_forming_Bijuudama

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 9 Tumblr_m4j62e2cTm1r3knooo2_500
K.
K.
Jounin

Mon 24 Sep 2012, 23:57
E vidim da ste ovde zavrsili...ja svakako nisam imao vremena puno da pomognem ali sta je tu je..ja sad idem u svoju bazu
Erza Namikaze
Erza Namikaze
Academy Student

Tue 25 Sep 2012, 00:04
(Pogledala je hladno u K-ovom pravcu pa je vratila pogled na Hisashija.)

Ja ti verujem...ako želiš da uđeš, ja sam za, ali bi trebalo još neko barem da se složi...

Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Tue 25 Sep 2012, 00:07
(Hisashi odjednom pogleda K-a veoam popreko i hladno... Ali se zatim nasmesi...)

K ti ne bi trebao da ides, ti i ja imamo neka ne dorsena posla. Ali ako bas toliko zelis onda idi, srescemo se mi opet u to sam siguran.
Anonymous
Gost
Guest

Tue 25 Sep 2012, 00:16
Tako je Hishashi! Pridobio si poverenje ostalih tako sto si ih spasao te bombe... Ali nema potrebe, jer vec svi znaju da saradjujemo.. A sada lepo napadni tu barijeru i oslobodi me..Da ne preduzimam striktne mere!

( 5 demona opkoljuju barijeru sa 5 razlicitih strana, a zatim! Tailed Beast Bomb!! )

Ovo Neces moci da sprecis jer je napad sa svih strana!

Mrtvi ste!
Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Tue 25 Sep 2012, 08:22
Polahko jesi siguran da macem mozes da mi osjeces glavu a ja imam toliku snagu mozda brzi jesi al ja jos uvjek imam snagu ti da bi doso do moje glave moras da skocis par metara (ja sam na koljenima) ali opet i kada dodjes do vrata ja im vremena da premostim snagu u taj dio tako da nisi uspio imam previli defance HAHAHAHAHAH...ufff zar opet

(pedino tjelo pada a satoshijevo tjelo opet sutaje (zamjnea se desila)

Health:800-200=600
Chakra:1000
Energy:1000
Misteriozna chakra:640

sada ponovno moracu da radim tehniku x3 ali ovoga puta mocicu da spasim samo 3 tak da HIsahi brzo ti spasi ezu posalji kyubi da to uradi ahhhh (nakon teloeportacije svi se vracaju na svoja mjesta ,i satoshi u pedino tjelo)

ahhh moj health opada nemogu dugo moramo nsesto da smislimo (pedino tjelo se pokrece i ustaje na noge ahhh manta mi se hajde KISAI!!! ti si nam poslednji adut
Anonymous
Gost
Guest

Tue 25 Sep 2012, 10:27
Health(Zivot) 3000
Energy(Energija) 3000
Chakra(Cakra) 3000
Clone chakra: 45.000

Shvatas li ti koliku chakru ima on!!!!! Ovo je prilika da ga drzimo u dmenziji gde ne moze koristiti chakru... Moramo da seal njegovo telo sto pre i zaustavimo edo a onda ces moci da pricas sigurno sa njim...Sada nije trenutak da juris rodbinske veze i ostalo nego da se boris.... Udji u barijeru ako zelis da se zajedno borimo!!!!

Ukoliko Dokuichi izadje iz barijere sve je propalo!!! Mi cemo se boriti unutar barijere bez chakre a ostali ce drzati barijeru kada ga dovoljno oslabimo ostali ce ga seal i zauvek cemo prekinuti edo tensei!!!!

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 9 313327375640

P.S pedino telo moze da posece ili povredi samo napad veci od 240.000 damage uz to on ima 60,000 health i 20 put je veci od gedo mazoa sto ne moze niko da skoci toliko visoko

Last edited by Kisai Yokubi on Tue 25 Sep 2012, 10:28; edited 1 time in total
Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Tue 25 Sep 2012, 10:37
Dosta price hajde da se borimo ahhhh

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 9 3323827688 60.800/1000
Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 9 2534504849 27.970/1000-60=27.910
Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 9 1984175814 1750/1000

Snaga:196.000
Kontrola chakre:19.200

(peda stavlja kisai na rame i zatim koristi ovo x3 ali urada sa obje sake tako da je ovo x6 demage je 6000 u ovako malo prostoru skoro neizjeziv...

Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 9 1501demage primas samo ti ja imam pre veliku snagu a kisai je na mom ramenu tako da nista (zmelja pocinje da puca)
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Tue 25 Sep 2012, 10:57
Health(Zivot)
1000/1000
Energy(Energija)
980/1000
Chakra(Cakra)
290/1000

Oblazem barieru ledom 3x pojacavam barijeru ledom znaci ova tehnika 3x pojacana:
Chapter 2: Nova pretnja!? Andaimeov poslednji adut! - Page 9 10-3

Hisashi ponestaje mi chakre moras mi dati nesto chakre i cuo si ostale necemo nikog pustiti !
Sponsored content

Back to top